Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bak o zaman şöyle yapalım sabah kahvaltısını arttıralım önce 2 yumurta şart olsun omlet güzel oluyor ve sabahları tazesinden yeşil çay peyniride arttıralım zeytin 10 adet falan olsun.Öğlende proteini arttıralım sebze+protein+yoğurt-ayran vs ara öğünü kaldıralımm çayı kahveyi şekersiz yapalım masamıza 1 sürahi su koyalımarabamız varsa arabamızı uzağa parkedelim yoksa vesaite yürüyüp bir durak önce inelim.

akşamı azaltalım ama çok değil bir de öyle deneyelim:)

Çünkü vücut proteini yakmak için daha fazla enerji harcıyor daha rahat zayiflanıyor.

Bildirim:30/04/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 64.5kg Bu hafta:63kg
Fark: 1.5 kg( reglı sonrası )
Toplam fark:57kg
Beden:40
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %2.29 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

Gül'cüm maşallah 50lere düşeceksin yakında.

aynı şekildeyim DARISI BENIM BASIMA PES ETMEK YOK SİZLERİN SAYESİNDE TAM MOTİVE OLDUM BU İŞ YA OLECEK YA OLECEK BAŞKA ÇARESİ YOK

ara ögün falan yok zaten önceleri yani 10.04.2012 den itibaren saat sekiz dedimi mümkün değil birşey yemem eşim israr ediyor meyve yemem için asla.ölmek var dönmek yok.çay kahve şekersiz zaten.bir haftadır saat 18.de kapatıyorum su dışında hiçbirşey yok ama işte( biryerlerde birşey yapıyorum .ama diyorumki biz urfalıyızya illa çiğ köfte olacak saat altıda çig köfte salata ve ayran oldu birkaç geçe ondanmı acaba.

Sagolun kızlar,temuz da gorurum 50 lerı kanımca Dogru seylerle doyarak zayıflıyorum bu dıyetle,asla yılmayın,masalcım cok ıse yaradı bu dıyet,sarma catlak fılan yok

kızlar merhabalar bende bugun karatay diyetine başladım. cuma ve cumartesi günleri bloğu inceledim araştırdım ve yapmaya karar verdim. ama regl im . kişi regl olduğunda tartı fazla çekermi ki bugun sabah domates salayalık biber yedim öğlen de yarım kepçe çorba 1 adet biber dolması(orta boy küçüğe yakın) ve salataa...
işim masa başı olduğu için hareket fazla edemiyorumm... birbirimize destek olalımmm... zayıflayalımm.. acill kilo vermem gerekiyorr bnm.. bu arada bende çizelge istiyorum...

kızlar merhabalar bende bugun karatay diyetine başladım. cuma ve cumartesi günleri bloğu inceledim araştırdım ve yapmaya karar verdim. ama regl im . kişi regl olduğunda tartı fazla çekermi ki bugun sabah domates salayalık biber yedim öğlen de yarım kepçe çorba 1 adet biber dolması(orta boy küçüğe yakın) ve salataa...
işim masa başı olduğu için hareket fazla edemiyorumm... birbirimize destek olalımmm... zayıflayalımm.. acill kilo vermem gerekiyorr bnm.. bu arada bende çizelge istiyorum...

ara ögün falan yok zaten önceleri yani 10.04.2012 den itibaren saat sekiz dedimi mümkün değil birşey yemem eşim israr ediyor meyve yemem için asla.ölmek var dönmek yok.çay kahve şekersiz zaten.bir haftadır saat 18.de kapatıyorum su dışında hiçbirşey yok ama işte( biryerlerde birşey yapıyorum .ama diyorumki biz urfalıyızya illa çiğ köfte olacak saat altıda çig köfte salata ve ayran oldu birkaç geçe ondanmı acaba.

Sagolun kızlar,temuz da gorurum 50 lerı kanımca Dogru seylerle doyarak zayıflıyorum bu dıyetle,asla yılmayın,masalcım cok ıse yaradı bu dıyet,sarma catlak fılan yok

kızlar geciktim kusura bakmayın, listeyi şekillendiriyorum, 1. belli diyosunuz ama ben daha bildirimimi yapmamıştım

şaka şaka birinci değilim malesef...

saphira
şekerkız67
hayattanazicik
Ahucuxx
hardcandy
Gamzelim (bir kaç haftadır yapmıyor sanırım bildirim)
gokcenbike
letafet
yklm
MadamSembol
fadime02
aspirin77

eksik olanlar, bu arkadaşlardan daha önce bildirim yapan olduysa biliyorsanız onları da ekleyeyim, yoksa eksik olarak yayınlarım birazdan.

merhaba hanımlar
biraz önce doktordan geldik dizden aşagısını alçıya aldı 5. tarak kemigin kırılmış sakın ayaga kalkma altına yastık koy yat..1 ayda anca iyileşir 10 gün sonra kontrole gel dedi ..çok zor yaaa bandajla yan yyan basıp yürüyordum şimdi hiç yürüyemiyorum ayak kalkmıyo alçı çok agır ..koltuk deynekleriyle vc ye anca gidiyorum ne diyim bunada şükür eşim bakcak artık bana napıım kimsem yok ki burda
geçmişe bi bakıyım

Son düzenleme:

cok gecmis olsun, umarim kisa zamanda kaynar o kirik bolgesi, insanin baskasina mahkum olmasi kotu, Allahtan esin o kisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…