http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w3Qggap/weight.png canım bunu profildeki çizelge kısmına kopyala ok boşluk bayında veya sonunda olmasın dikkat et sadece http ile başlayıh png ile bitsin
Hepinize teşekkür ederim.yok yani zaten irademe sahibimdir şimdiye kadar umursamamistim kilolarımı ama bakımlı artık dur demek gerekli.inandir yazılanlara bakıyorum benden fazla yiyen var ama kiloları gitmiş.darisi basıma evet öyle yemeğim bir kase dere Otlu yoğurt ve 5 kasık bezelye, bir yeşil biber vazgeçmek yok,Sabah'ta karatay kahvaltısı ancak bir yumurta ve fındık domates zeytin cok küçük peynir.kan tahvillerimiz hepsi temiz zaten sürekli doktordayim korkuyorum artik
Bak o zaman şöyle yapalım sabah kahvaltısını arttıralım önce 2 yumurta şart olsun omlet güzel oluyor ve sabahları tazesinden yeşil çay peyniride arttıralım zeytin 10 adet falan olsun.Öğlende proteini arttıralım sebze+protein+yoğurt-ayran vs ara öğünü kaldıralımm çayı kahveyi şekersiz yapalım masamıza 1 sürahi su koyalımarabamız varsa arabamızı uzağa parkedelim yoksa vesaite yürüyüp bir durak önce inelim.
akşamı azaltalım ama çok değil bir de öyle deneyelim:)
Hoşgeldiniz, canım hergün menülerini yaz, ilk sayfaya da göz atarsan iyi olur. Şimdiden kolay gelsin.
Bildirim:30/04/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 64.5kg Bu hafta:63kg
Fark: 1.5 kg( reglı sonrası)
Toplam fark:57kg
Beden:40
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %2.29 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
aynı şekildeyim DARISI BENIM BASIMA PES ETMEK YOK SİZLERİN SAYESİNDE TAM MOTİVE OLDUM BU İŞ YA OLECEK YA OLECEK BAŞKA ÇARESİ YOKBildirim:30/04/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 64.5kg Bu hafta:63kg
Fark: 1.5 kg( reglı sonrası)
Toplam fark:57kg
Beden:40
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %2.29 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
ara ögün falan yok zaten önceleri yani 10.04.2012 den itibaren saat sekiz dedimi mümkün değil birşey yemem eşim israr ediyor meyve yemem için asla.ölmek var dönmek yok.çay kahve şekersiz zaten.bir haftadır saat 18.de kapatıyorum su dışında hiçbirşey yok ama işteBak o zaman şöyle yapalım sabah kahvaltısını arttıralım önce 2 yumurta şart olsun omlet güzel oluyor ve sabahları tazesinden yeşil çay peyniride arttıralım zeytin 10 adet falan olsun.Öğlende proteini arttıralım sebze+protein+yoğurt-ayran vs ara öğünü kaldıralımm çayı kahveyi şekersiz yapalım masamıza 1 sürahi su koyalımarabamız varsa arabamızı uzağa parkedelim yoksa vesaite yürüyüp bir durak önce inelim.
ara ögün falan yok zaten önceleri yani 10.04.2012 den itibaren saat sekiz dedimi mümkün değil birşey yemem eşim israr ediyor meyve yemem için asla.ölmek var dönmek yok.çay kahve şekersiz zaten.bir haftadır saat 18.de kapatıyorum su dışında hiçbirşey yok ama işteBak o zaman şöyle yapalım sabah kahvaltısını arttıralım önce 2 yumurta şart olsun omlet güzel oluyor ve sabahları tazesinden yeşil çay peyniride arttıralım zeytin 10 adet falan olsun.Öğlende proteini arttıralım sebze+protein+yoğurt-ayran vs ara öğünü kaldıralımm çayı kahveyi şekersiz yapalım masamıza 1 sürahi su koyalımarabamız varsa arabamızı uzağa parkedelim yoksa vesaite yürüyüp bir durak önce inelim.
merhaba hanımlar
biraz önce doktordan geldik dizden aşagısını alçıya aldı 5. tarak kemigin kırılmış sakın ayaga kalkma altına yastık koy yat..1 ayda anca iyileşir 10 gün sonra kontrole gel dedi ..çok zor yaaa bandajla yan yyan basıp yürüyordum şimdi hiç yürüyemiyorum ayak kalkmıyo alçı çok agır ..koltuk deynekleriyle vc ye anca gidiyorumne diyim bunada şükür eşim bakcak artık bana napıım kimsem yok ki burda
geçmişe bi bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?