Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hemen öğle yemeğimi de yazayım:))

yine evden getirdim:))

haşlanmış tavuk buttan

bir tabaktan az bezeye yemeği D:

Yani başlangıç dediğim 10.04.2012 normalmi kendimi 70 kilo olarak hayal edemiyorum kocam baznede çocuklarımda dahi sanki beni zayıf gormek istediklerini seziyorum bu nedenle saglıgım icinde zayiflamak istiyorum.zayiflayacagim inşallah millet inanamaz herhalde ama zayiflayinca gorecekler

Canım bak burda 50 kilo veren arkadaşımız her şey olur ama bence önce güzel bir tam kan testi yaptır.değerlerini bir 1 ay sonra yine yaptır farkı gör en iyisinden kendine bir tartı al motivasyon olur sonra göreceğin bir yere senin saç renginde bir kadının ince güzel bir resmini koy ve şu kelimeleri yaz kocaman as yine göreceğin bir yere

ERTELEMİYORUM
ÜŞENMİYORUM
VAZGEÇMİYORUM BAŞARIYORUM İRADELİYİM GÜZELİM:))

AMA BANA MESELA BUGÜN NE YEDİN BİR GÜNDE NE YİYİYORSUN LÜTFEEEEENNN YAZ DA BAKALIM NEDİR ?

öğlen yemeğim
1 kase kırmızı mercimek çorbası
3 tane ızgara köfte
1 tane ızgara göğüs
1 tabak salata
2 bardak ayran
1 tane kivi

resmde 2 köfte ve 1 ayran görünüyor onları yedikten sonra 1 köfte ve bir ayran daha yedim akşam yemeiğini azaltacağım bugünden itibaren ondan çok acıkıp saldırmamak için yedim.

Rumuz: rojdaaaa
başlangıç tarihi:13.02.2012
başlangıç kilosu:55.5
Gecen hafta:54.1
Bu hafta:54.1
Fark:- 0
toplam fark:- 1.4
Hedef:46
Boy:1.56
beden: 38
Spor: hiç yapamadım
Sıvı: gunde 1 lt su bazen 1.5

kızlar geç kaldım ama nolur beni de ekleyin listeye giremedim nete

Selam, Karatayın çıtır kızları....
sabah kahvaltım(08.30) : 13 adet siyah zeytin, 1 avuç kadar peynir, yarım muz(yumurta pişirecek vaktim yoktu, ben de muz yedim), 3 adet omega3
öğle yemeğine kadar(12:00 ye kadar), 2 fincan bergamut aromalı yeşil çay, 1 fincan elma çayı, 2 lt su( suyu, saat.12 ye kadar içtim).
öğle yemeğim (12:30),1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 haşlanmış tavuk but, 1 kase yoğurt.
şimdilik bu kadar....

Hepinize teşekkür ederim.yok yani zaten irademe sahibimdir şimdiye kadar umursamamistim kilolarımı ama bakımlı artık dur demek gerekli.inandir yazılanlara bakıyorum benden fazla yiyen var ama kiloları gitmiş.darisi basıma evet öyle yemeğim bir kase dere Otlu yoğurt ve 5 kasık bezelye, bir yeşil biber vazgeçmek yok,Sabah'ta karatay kahvaltısı ancak bir yumurta ve fındık domates zeytin cok küçük peynir.kan tahvillerimiz hepsi temiz zaten sürekli doktordayim korkuyorum artik

merhaba burada emek veren arkadaslar,

gunlerdir sessiz sedasiz takip ediyordum ve hareket zamani dedim. ben de menulerimi paylasmak, kilo bildirimi yapmak istiyorum.

baslangis tarihi : 30.4.2012
baslangis kilo : 88.8
HEDEF KILO : 60
boy : 1.61
yas : 36

eksik bisey var mi ?

desteklerinizi bekliyorum....

burada akrabasini kaybeden arkadasin basi sagolsun, Allah kimseyi evlat eksikliginle imtihan etmesin...

Hoşgeldiniz, canım hergün menülerini yaz, ilk sayfaya da göz atarsan iyi olur. Şimdiden kolay gelsin.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSjPROH/weight.png

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…