canım çooooook geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun çok zor dikkat etde çabuk iyileşsin tatlım elinden laptopu düşürme biz burdayız canın sıkılmaz merak etmemerhaba hanımlar
biraz önce doktordan geldik dizden aşagısını alçıya aldı 5. tarak kemigin kırılmış sakın ayaga kalkma altına yastık koy yat..1 ayda anca iyileşir 10 gün sonra kontrole gel dedi ..çok zor yaaa bandajla yan yyan basıp yürüyordum şimdi hiç yürüyemiyorum ayak kalkmıyo alçı çok agır ..koltuk deynekleriyle vc ye anca gidiyorumne diyim bunada şükür eşim bakcak artık bana napıım kimsem yok ki burda
geçmişe bi bakıyım
kızlar geciktim kusura bakmayın, listeyi şekillendiriyorum, 1. belli diyosunuz ama ben daha bildirimimi yapmamıştım
şaka şaka birinci değilim malesef...
saphira
şekerkız67
hayattanazicik
Ahucuxx
hardcandy
Gamzelim (bir kaç haftadır yapmıyor sanırım bildirim)
gokcenbike
letafet
yklm
MadamSembol
fadime02
aspirin77
eksik olanlar, bu arkadaşlardan daha önce bildirim yapan olduysa biliyorsanız onları da ekleyeyim, yoksa eksik olarak yayınlarım birazdan.
merhaba hanımlar
biraz önce doktordan geldik dizden aşagısını alçıya aldı 5. tarak kemigin kırılmış sakın ayaga kalkma altına yastık koy yat..1 ayda anca iyileşir 10 gün sonra kontrole gel dedi ..çok zor yaaa bandajla yan yyan basıp yürüyordum şimdi hiç yürüyemiyorum ayak kalkmıyo alçı çok agır ..koltuk deynekleriyle vc ye anca gidiyorumne diyim bunada şükür eşim bakcak artık bana napıım kimsem yok ki burda
geçmişe bi bakıyım
oldu mu ? acaba çizelge
ya ben geçen hafta 79,500 düm bu hafta 79,900 çıkıtım yani 400gr fazladayım bildirimime 500gr fazladayım şeklinde yazmış olabilirim bir kontrol edermisin canım sana zahmet
merhaba hanımlar
geçmişe bi bakıyım
Canim kuru yemisi sadece kahvaltida tüket ve 1 cay bardagini gecmesin. Kavrulmamis olacak. Ayrica Öglen acikmiyorsan hic bir sey yeme... 2 ögün yap daha saglikli.Derken....2 haftadır o bitkisel ilacı bıraktım,çay şekerini tamamen kaldırdım,günde 20 dk diyor karatay ama ben tam1 saat hızlı yürüyorum,akşam çayın yanındaki kuruyemiş yememide bıraktım,onun dışında yukarıda yazdığım menü aynı devam ettim öğlen bişey yemedim bile sizin gibi .....geçen hafta 61.200 olmuştum. 300 gr vermiştim. Sonra büyük hevesle bugün tartıya çıktım 61.900..kafayı yiyecektim. Gerçi adet dönemi yaklaşıyor ama oda 1 kilo fark eder yani.. 61.200 aynı kalabilirdi. yani benim en azından 60.200 olmam lazımdı. işte böyle kızlar... bu arada tüm hedefim 5 kilo idi. yani 58-57 falan.
şu an üzgün,kafa karışık, karataya inanacım devrilmek üzere... Ne olur bana mantıklı bir yorum yapın... ben şimdi ne yapayım...
Bence 19 cok gec saat sen gel beni dinle 2. ögün en gec 17:00 de bitsin. Bak gör nasil eriycengünaydın kızlar ben halen kilo veremedim ,morelim altüst oldu .bu hafta regl oldum daha bitmedi sporumu düzenli yapıyorum dün biraz kaçamak yaptım ondan olabilirmi bilmiyorum kilo veremeyince ne yapıcagımı bilmiyorum .çayı tek kahvaltıda 1 tatlandırıcıyla içiyorum akşam yemegim en geç 19 da bitmiş oluyor .kilom 97.5 çıktı
Canim son ögününü erken bir saate al.Kitabım henüz gelmedi ama gercekten yasakçıları yemiyorum ama neden kilolarım gr dahi olsa gitmiyor Nisan'ın onundan buyana deniyorum((
Arkadasim cok gecmis olsun...Insallah kisa sürede toparlarsin..merhaba hanımlar
geçmişe bi bakıyım
sagolun kızlar,temuz da gorurum 50 lerı kanımcaDogru seylerle doyarak zayıflıyorum bu dıyetle,asla yılmayın,masalcım cok ıse yaradı bu dıyet,sarma catlak fılan yok
merhaba hanımlar
geçmişe bi bakıyım
merhaba hanımlar
geçmişe bi bakıyım
ya ben 70 bile razıyım
merhaba hanımlar
geçmişe bi bakıyım
canım biraz sabırlı olup,bunun bi diyet değil yaşam şekli olduğunu kabul edersen eminim 6-7 ayda 70 leri görürsün.bak papadiya da 108 kilodan 72 ye düştü.istediğin zaman herşeyi başarabilirisn canım benim.asla vazgeçme karataydan
iiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?