Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım çooooook geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun çok zor dikkat etde çabuk iyileşsin tatlım elinden laptopu düşürme biz burdayız canın sıkılmaz merak etme

ya ben geçen hafta 79,500 düm bu hafta 79,900 çıkıtım yani 400gr fazladayım bildirimime 500gr fazladayım şeklinde yazmış olabilirim bir kontrol edermisin canım sana zahmet

ayy inanmıyorumm destinacımm çok fena yaa kız düğünde nazara mı geldin acep eşin baksın sana edebildiğin kadar eziyet et duygu sömürüsüde yap ogün çok acı çektim inanmamıstın falan de senin için çok üzüldüm geçmis olsunn canım aman yemene dikkat et karataya yaniii

Son düzenleme:
kızlar bende karatay diyetine bugun başladım. cumartesi günü araştırdımm...bugun başladım..acil kilo vermem lazım...

birde reglim acaba regl ken tartı fazla çekermi.

çok geçmiş olsun canım

Canim kuru yemisi sadece kahvaltida tüket ve 1 cay bardagini gecmesin. Kavrulmamis olacak. Ayrica Öglen acikmiyorsan hic bir sey yeme... 2 ögün yap daha saglikli.

Bence 19 cok gec saat sen gel beni dinle 2. ögün en gec 17:00 de bitsin. Bak gör nasil eriycen

Kitabım henüz gelmedi ama gercekten yasakçıları yemiyorum ama neden kilolarım gr dahi olsa gitmiyor Nisan'ın onundan buyana deniyorum ((
Canim son ögününü erken bir saate al.

Arkadasim cok gecmis olsun...Insallah kisa sürede toparlarsin..

tekrar çok geçmiş olsun hemşom

çok geçmiş olsun destinacım..umarım en kısa sürede iyileşir..

liste hala yok ortalıkta sanırım..eksikler mi var..

öğle menüm:
1 tabak haşlanmış tavuk yemeği
yoğurt
salata
1 lt su

ya ben 70 bile razıyım

canım biraz sabırlı olup,bunun bi diyet değil yaşam şekli olduğunu kabul edersen eminim 6-7 ayda 70 leri görürsün.bak papadiya da 108 kilodan 72 ye düştü.istediğin zaman herşeyi başarabilirisn canım benim.asla vazgeçme karataydan

Çok geçmişler olsun,herşerde bir hayır vardır öyle düşünüp neden olduğunu sabretmek lazım.Hani ünlü tasavuufçu diyorki;
deme niçin şu şöyle
yerindedir ol öyle
bak sonunu seyreyle
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler

iiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhh

Öğleyin yediklerim
Bir kase mercimek çorbası
Yarım kase yoğurt
Salata
biraz fındık biraz badem
Üzerine de kahvem
Size de afiyetler olsunnn

Destinaaa'cığım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşir. Benim kızımda da aynı yerde bir kırık olmuştu. Alçı çıktıktan sonra ekzersizler veriyorlar. Onları yapmayı ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…