akşamları salata çorba içerim bakalım faydası olucakmı dün dügün vardı biraz kaçamak yaptım hemen tartı artı oldu
Canım ebruprl çok yoğun olduğunu ama listeyi mutlaka yapacağını yazdı dün.. Belki öğleden sonraya kalacak liste heyecan doruktaDaha bildirim yapmayan arkadaşlar var sanırım listede belli olacak 1.
Clemm kahveyi de ş.siz içemezdim şimdi öyle alışmışım ki kahvesini çok fazla atmazsam acı olmuyor ve kahvenin tadını daha güzel alıyorum ben zamanla alışılıyor.
Canan hocamız şekerin en tatlı zehir olduğunu söylüyor tamamen kesin..
Şeker bağımlılık da yaratıyor kesmek onun için de zor olsa gerek sabır ve azim gerekiyor kızlar hadeee
tesekkürler kuzum benim seninde gitmiş kilolar önemli olan gr da olsa vermek insanı mutlu ediyor
tebrikler canım hepsi az da olsa yavas da olsa gitcek bu kilolar karataya kim dayanır
allah rahmet eylesin arkadasım allah ailesine sevenlerine sabır versin kolay degil evlat acısıcok üzüldüm valla okuyunca allah sizlere uzun ömür versin saglık sıhatle
tebrikler kusum valla kıskandım ohhh 1.4 gr gitmiş ohhh hedefe de az kaldı desene masallah
burcincim karatay sevilmez dimi ama böyle kilolar gittikce tebrikler arkadasım gitsin su kilolar masallah
Başsağlığında bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Hanımlar hanımlar bugün pek bir mutluyum haftasonu tartının düştüğünü görünce çok mutlu oldummmm bakalım ama artık akşamları pek iştahım öğlende evden getirdiğim için ister istemez fazla yiyemiyorum ahh şu 60ları sonrada 50 leri görsem daha da mutlu olucamm
Ama bugün çok mutluyum sizlerle
ERTELEMİYORUM
ÜŞENMİYORUM
VAZGEÇMİYORUM:))
Bu arada gördüğüm herkese anlatıyorum karatayı ama kimse sallamıyor ama ben ne zaman incecik olucam işte o zaman onlar bana soracaklar nasıl yaptın nasıl nasıl diyeD:
Tek üzüntüm akrabasını kaybeden arkadaşımız gerçekten üzgünüm onun için
valla bende regl oldum ve baya ağrılı oldu bu ay ve bende sabah 61.8 çıktım canım sıkıldı biraz ama umarım reglidendirBeli cok inceltiyo canim,ama gobek icin ayni seyi soyleyemiycem(
sis oldugun halde 200 gr gitmis desene,super walla:)) bende 1 kilo fazla ciktim bugun,ama regliyim ve acayip sisim..normal demi petussss??
cekirdekli siyah kuru uzum galiba??????
saol canım ilginize hepinizin bugün cenaze var allah sabır versin annesine babasına gerçeten dün akşam ahberi aldığımdan beri başım çok ağrıyor üzüntüden
Basiniz sagolsun kusura bakmayın ben tel yazdığım icin zorlanıyorum bide siteye yeni üye oldugum icin ancak alisabiliyorum.birde((bana bir çizelge hazırlarsınız.arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var.
Kitabım henüz gelmedi ama gercekten yasakçıları yemiyorum ama neden kilolarım gr dahi olsa gitmiyor Nisan'ın onundan buyana deniyorum((
Vardır muhakkak bir sebebi yazsan bize tamiyle yazdıklarını kaçamaklar dahil buluruz sebebini
Rumuz: Hanzade63 Başlangıç tarihi:19.04.2012
Başlangıç kg:115.7
Geçen hafta: 115.6 bu hafta:115.4
Fark:200 gr
Toplam fark:300 gr
Beden:54
Spor:hemen hemen yok masabası
Boy:1.66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?