Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşamları salata çorba içerim bakalım faydası olucakmı dün dügün vardı biraz kaçamak yaptım hemen tartı artı oldu

Bak sana benden güzel bir tarif belki çorba tutmaz aç ta kalma

Güzel bir tavuk göğsünü haşla didikle onu az tuz ve bol karabiberle ov sonra sarımsaklı maydonuzlu dereotlu bir kase yoğurda didiklediğin tavuk etini ekle bak bakalım hoşuna gidicek mi ama sarımsağı bol koy çok güzel oluyor

Haklısın canım haklısın hadi bugünden itibaren senin içinde nescafe ve türk kahvesinden de şekeri atıyorum full şekersiz takılıyorummm D

Güleryüzüm benim çok sağol canım.. Bu hafta leslie yapayım evde kaçamak da yapmayayım gitsin kilolar seni de tebrik ederim canım

Hanımlar hanımlar bugün pek bir mutluyum haftasonu tartının düştüğünü görünce çok mutlu oldummmm bakalım ama artık akşamları pek iştahım öğlende evden getirdiğim için ister istemez fazla yiyemiyorum ahh şu 60ları sonrada 50 leri görsem daha da mutlu olucamm

Ama bugün çok mutluyum sizlerle

ERTELEMİYORUM
ÜŞENMİYORUM
VAZGEÇMİYORUM:))

Bu arada gördüğüm herkese anlatıyorum karatayı ama kimse sallamıyor ama ben ne zaman incecik olucam işte o zaman onlar bana soracaklar nasıl yaptın nasıl nasıl diye D:

Hanımlar hanımlar bugün pek bir mutluyum haftasonu tartının düştüğünü görünce çok mutlu oldummmm bakalım ama artık akşamları pek iştahım öğlende evden getirdiğim için ister istemez fazla yiyemiyorum ahh şu 60ları sonrada 50 leri görsem daha da mutlu olucamm

Ama bugün çok mutluyum sizlerle

ERTELEMİYORUM
ÜŞENMİYORUM
VAZGEÇMİYORUM:))

Bu arada gördüğüm herkese anlatıyorum karatayı ama kimse sallamıyor ama ben ne zaman incecik olucam işte o zaman onlar bana soracaklar nasıl yaptın nasıl nasıl diye D:

Tek üzüntüm akrabasını kaybeden arkadaşımız gerçekten üzgünüm onun için

Kitabım henüz gelmedi ama gercekten yasakçıları yemiyorum ama neden kilolarım gr dahi olsa gitmiyor Nisan'ın onundan buyana deniyorum ((

Son düzenleme:

saol canım ilginize hepinizin bugün cenaze var allah sabır versin annesine babasına gerçeten dün akşam ahberi aldığımdan beri başım çok ağrıyor üzüntüden

Beli cok inceltiyo canim,ama gobek icin ayni seyi soyleyemiycem(
sis oldugun halde 200 gr gitmis desene,super walla:)) bende 1 kilo fazla ciktim bugun,ama regliyim ve acayip sisim..normal demi petussss??

cekirdekli siyah kuru uzum galiba??????
valla bende regl oldum ve baya ağrılı oldu bu ay ve bende sabah 61.8 çıktım canım sıkıldı biraz ama umarım reglidendir
dekoder gibi karısın alimallah :) çözmüşün şifreyi maşallah

saol canım ilginize hepinizin bugün cenaze var allah sabır versin annesine babasına gerçeten dün akşam ahberi aldığımdan beri başım çok ağrıyor üzüntüden

Canim basiniz sagolsun.allah sabir versin....allah kimseyi evlat acisiyla imtihan etmesin.allah gorunmez kazadan ve beladan korusun.....

Basiniz sagolsun kusura bakmayın ben tel yazdığım icin zorlanıyorum bide siteye yeni üye oldugum icin ancak alisabiliyorum.birde ((bana bir çizelge hazırlarsınız.arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var.

cmt menüm

sabah:1,5 bardak kakaolu köy sütü,yarım avuç badem,peynir,zeytin,domates,salatalık
öğle:1 kase yarma çorbası,2 adet haş. yumurta,zeytin
ikindi:1 bardak kahveli süt
akşam: yarım kase yarma çorbası,2 kase cacık,4 dilim sucuk (yemek işi 20:00 da bitti)
20:00 dan sonra gece: 1 kase çilek

spor: yok
3000 adım

pazar menüm

sabah:peynir,zeytin,3 dilim alabaş(ilk kez yedim ve çok beğendim),salatalık,domates,1 muz,3 kuru kayısı,10 cm kadar cevizli sucuk,marul,az antep fıstığı içi(çiğ)
öğle:ızgara köfte,haşlanmış sebze garnitürü,bir bard. ayran,az yeşillik
akşam:25 cm kadar cevizli sucuk,2 avuç sarı leblebi,1 kase çilek(cevizli sucuk çok oldu ama çikolata yemekten iyidir sanırım)
gece:1 büyük kase patlamış mısır
spor:yok
6000 adım

not: bu ay reglim ağır ve sıkıntılı geçiyor ruh halimde sıkıcı biraz
geçici olduğunu umut ediyorum bugün kendimi zorlayıp sporumu yapıcam cmt pazar yapmadım ve kötü hissediyorum cevizli sucuk ve mısır dışında kaçamak yok ama yemesem olurdu sabah tartıda 61.8 çıktım regliden olmasını umut ediyorum haftaya pzt ak döt kara döt belli olur artık 60 ları görmek istiyorum

Basiniz sagolsun kusura bakmayın ben tel yazdığım icin zorlanıyorum bide siteye yeni üye oldugum icin ancak alisabiliyorum.birde ((bana bir çizelge hazırlarsınız.arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var.

ben bugün çözdüm çizelge işini bana söyle kilolarını ne kadar olmak istiyorsun ben sana hazırlayayım

Rumuz: Hanzade63 Başlangıç tarihi:19.04.2012
Başlangıç kg:115.7
Geçen hafta: 115.6 bu hafta:115.4
Fark:200 gr
Toplam fark:300 gr
Beden:54
Spor:hemen hemen yok masabası
Boy:1.66

Vardır muhakkak bir sebebi yazsan bize tamiyle yazdıklarını kaçamaklar dahil buluruz sebebini

Aslında ayın onunda başladım ama tartilmadig icin ondokuzu diyorum.sabah karatay kahvaltı,omega 3 b12 ve sabahlar tiroitim az çalıştığı icin levotiron kullanıyorum .omega 3 nutrawiw olurmu acaba?? Onu kullanıyorum günde bir adet yeterlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…