Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ebru'cuğum ellerine, emeğine sağlık, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. İnşallah haftaya herkes ekside olur.

teşekkür ederim canımm... ben okudum bloğu.şimdi atsam olmazmı :)))

Canım, önce 2 hafta süreyle her gün yediklerini ve sporunu yazıyorsun. 2 hafta dolduktan sonra, saphira'ya mesaj atıyorsun, o da seni listeye alıyor. Bir de 1. sayfaya baktın mı?Sevgiler

baktım cnm okudumm 2 hafta da bir mi liste oluyorr... yediklerimi sporumu saphira ya mı atacağım. yoksa bloğa mı yazacağım

Tam tamına yazarsan buluruz öğünler arasında muhakkak 4-5 saat ara olmalı:))

baktım cnm okudumm 2 hafta da bir mi liste oluyorr... yediklerimi sporumu saphira ya mı atacağım. yoksa bloğa mı yazacağım

Aramıza hoş geldin Canım yediklerini ve sporunu topiğe yazıyorsun(böylece yanlışın olursa deneyimli arkadaşlar görüp düzeltebilirler) 2 haftanın sonunda saphira ya mesaj atıyorsun seni 1 sayfadaki listeye dahil ediyor adının yanındaki tarihte liste hazırlama sırası sana geldi demektir sıra sana gelince sende liste yapıyorsun.

gerçektennn çok sevinirimmm ... cnmm yaaaa.. :) bende listeye dahil olmak istiyorum. nasıl olabilirim... ?

canım kilonu olmak istediğin kiloyu yazarsan çi,zelgeni hazırlarım liste için 2 hafta beklemen lazım :)) ama hergün gir yediğini içtiğini yaz lütfen:))

kızlar ben listedemıyım bilmiyorum.
bana sıra gelırsede bir teknolojı ozurlu olarak nasıl hazırlarım onuda bilmiyorum.
alısverıse gıttım tek çöp almadan geri döndüm,canım sıkıldı,bişe beğenemedim.
sabah kahvaltı yok
öglen bir lahmacun
aksamada birazdan yapcam insallah kabak yemegi..

Geçmiş olsun canım. En kısa zamanda iyleşirsin umarım. Güneşe çıkıp bol D vit. al ki çabukcak iyileşebilesin

bende bu listeye dahil olmam lazım nasıl olacam .. yardımcı olurmusunuz .. çok sevinirimmm...

Canim 2 hafta boyunca bütün menülerini paylasmalisin. Sonra saphiraya mesaj atiyorsun..Bende listeye dahil olmak istiyorm diye..
Ilk sayfayi oku ayrintili sekilde yaziyor olmali..

canım kilonu olmak istediğin kiloyu yazarsan çi,zelgeni hazırlarım liste için 2 hafta beklemen lazım :)) ama hergün gir yediğini içtiğini yaz lütfen:))

çok teşekkür ederim canım benim.... kilom 77 olmak istediğim kilo 60 cnmm :) biraz çok ama hep evlendikten sonra oldu

kızlar ben listedemıyım bilmiyorum.
bana sıra gelırsede bir teknolojı ozurlu olarak nasıl hazırlarım onuda bilmiyorum.
alısverıse gıttım tek çöp almadan geri döndüm,canım sıkıldı,bişe beğenemedim.
sabah kahvaltı yok
öglen bir lahmacun
aksamada birazdan yapcam insallah kabak yemegi..

arkadaşlar şu balık yağını brşeye bağlayalım bende var nutrawiw omega 3 günde ne kadar alacağım gerçi ben günde bir alıyordum bugün iki tane aldım,sorum şu balık yağı zayıflamadaki etkisi,birde kullanmamız gereken adet ve bu marka olurmu yeterlimi çünkü çok methettiler.

kızlarr ben sabah 07,30 da kalktımm . kahvaltımı iş yerine götürdümmm. domates biber salatalık peynir ve bir bardak şekersz çay içtim
saat 11,00 de bir bardak yeşilçay içtim
13,00 te yarım kepçe çorba 1 adet biber dolması karışık mevsim salata
15,00 te 1 adet yeşil elma ve 1 bardak yeşilçay
şimdilik 2 lt su
masa başı işte çalıştığım için fazla hareket edemiyorum eve giderken 10 dk yürüyorum regl im bitince aerobik yapacağım...

Hoşgeldin... İlk sayfamızı okudun mu orada örnek menüye kadar pek çok bilgi mevcut bi göz at istersen
Meyveleri günün erken saatlerinde yiyoruz. Meyve de şeker içerdiğinden gün içerisinde eritebilelim diye ara öğünümüz yok mesela öğün araları en az 4.5 -5 saat olmalı vb vb

ellerıne saglık canım ,kızlar 3. Olmusum herkesı tebrık edıyorum devam

Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi:25.10.2012
Başlangıç kg:85,50
27.04.2012 79.00
bu gün:78.00
Fark:-1

Beden:44-46
Spor:ev taşıma ışı:)
Boy:1.65

geç oldu biraz ama

İlk 3 fazlasıyla hak etti alkışlarııı
Fizoficim sporla karatay birleşmiş sonucun muhteşem
Burçinim sana da
Gül harikasın

Kilo veren veremeyen herkes kendileri için çaba sarfettiler tebrik ederim

Son düzenleme:
ne güzel kilolar verilmiş maaşşaallah.... hepinizi tebrik ediyorum... reform yapmış arkadaşlar var resmen.. o kadar kilo verince yepyeni bir insan çıkıyordur herhalde.. benim verceğim kilo çok değil ama yeni bir insan çıkar genede sanırım, hedefe ulaşırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…