bende bu listeye dahil olmam lazım nasıl olacam .. yardımcı olurmusunuz .. çok sevinirimmm...
teşekkür ederim canımm... ben okudum bloğu.şimdi atsam olmazmı :)))
sorularının bir kısmını cevaplayabilirim çizelgenide hazırlarım canımm :)) hoşgeldinn
Ebru'cuğum ellerine, emeğine sağlık, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. İnşallah haftaya herkes ekside olur.
Canım, önce 2 hafta süreyle her gün yediklerini ve sporunu yazıyorsun. 2 hafta dolduktan sonra, saphira'ya mesaj atıyorsun, o da seni listeye alıyor. Bir de 1. sayfaya baktın mı?Sevgiler
ara ögün falan yok zaten önceleri yani 10.04.2012 den itibaren saat sekiz dedimi mümkün değil birşey yemem eşim israr ediyor meyve yemem için asla.ölmek var dönmek yok.çay kahve şekersiz zaten.bir haftadır saat 18.de kapatıyorum su dışında hiçbirşey yok ama işte( biryerlerde birşey yapıyorum .ama diyorumki biz urfalıyızya illa çiğ köfte olacak saat altıda çig köfte salata ve ayran oldu birkaç geçe ondanmı acaba.
baktım cnm okudumm 2 hafta da bir mi liste oluyorr... yediklerimi sporumu saphira ya mı atacağım. yoksa bloğa mı yazacağım
gerçektennn çok sevinirimmm ... cnmm yaaaa.. :) bende listeye dahil olmak istiyorum. nasıl olabilirim... ?
Aramıza hoş geldin Canım yediklerini ve sporunu topiğe yazıyorsun(böylece yanlışın olursa deneyimli arkadaşlar görüp düzeltebilirler) 2 haftanın sonunda saphira ya mesaj atıyorsun seni 1 sayfadaki listeye dahil ediyor adının yanındaki tarihte liste hazırlama sırası sana geldi demektir sıra sana gelince sende liste yapıyorsun.
günaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:
papiş Allah kabul etsin ..güleryüzcüm iyi egelnceleer
güya bizde bugün piknige gidecektik nasip degilmiş demekki
bende bu listeye dahil olmam lazım nasıl olacam .. yardımcı olurmusunuz .. çok sevinirimmm...
canım kilonu olmak istediğin kiloyu yazarsan çi,zelgeni hazırlarım liste için 2 hafta beklemen lazım :)) ama hergün gir yediğini içtiğini yaz lütfen:))
Aramıza hoş geldin Canım yediklerini ve sporunu topiğe yazıyorsun(böylece yanlışın olursa deneyimli arkadaşlar görüp düzeltebilirler) 2 haftanın sonunda saphira ya mesaj atıyorsun seni 1 sayfadaki listeye dahil ediyor adının yanındaki tarihte liste hazırlama sırası sana geldi demektir sıra sana gelince sende liste yapıyorsun.
kızlarr ben sabah 07,30 da kalktımm . kahvaltımı iş yerine götürdümmm. domates biber salatalık peynir ve bir bardak şekersz çay içtim
saat 11,00 de bir bardak yeşilçay içtim
13,00 te yarım kepçe çorba 1 adet biber dolması karışık mevsim salata
15,00 te 1 adet yeşil elma ve 1 bardak yeşilçay
şimdilik 2 lt su
masa başı işte çalıştığım için fazla hareket edemiyorum eve giderken 10 dk yürüyorum regl im bitince aerobik yapacağım...
1-fizofi %2,571
2- burçin79 % 2,468
3-gül63 %2,326
4- pepeti %2,174
5- güleryüz %1,73
6- clemm %1,627
7- papadiya %1,505
8- ebruprl %1,021
9- FZGUN %0,978
10- muhen %0,973
11- esub %0,835
12- burkansçetin %0,826
13- handan-06 %0,636
14- annesinin kuzusu %0,619
15- iyiniyetli %0,506
16- kaunos %0,477
17- asyaates %0,402
18- aydin-didem %0:44:
19- destinaaa %0:44:
20- ficans %0:44:
21- idealist33 %0:44:
22- leylak70 %0:44:
23- mb2012 %0:44:
24- ramaska %0:44:
25- rojdaa %0:44:
26- sevgi liebe %0:44:
27- emeluludas +%0,503
28- asli72 +%1,19
29- esas2006 +%1,136
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?