Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

maşşallah canım hedefine gün gün yaklasıyosunn..iki cocuk annesi olunca acep bende senin gibi olabilirmiyim..zoor:))

tebrik ediyorum kuzucuk..hadi gayret..memlekete giddinceye kadar biraz daha ver su kilocukları:))

Günaydın hanımlar, herkese güzel ve kaçamaksız bir hafta diliyorum.

Rumuz: FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2012
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta: 102,3
Bu hafta:101,3
Fark: - 1,0
Toplam fark: 7,6
Hedef: 0,99
sanada maşşallah canım:))

rumuzapadiya
gecen hafta:73.1
bu hafta:72.0
spor:hergun yuruyus

aslında gecen hafta 73.5 i gormustum moralım bozulmasın dıye tıckerımı degıstırmemıstım
bugun 72 yım yanı 1.4 kg eksıdeyım cok mutluyum
bravo papişim..200 liraya değmiş:))

kızlar mevlud ıcın dun temızlık tamamlandı bugunde son kontrollerı yapıcam.menuyude fazla abartmıycam su böregi,makarna salatası,tavuk gogsunden olusacak ıkramlar
harikasın sen yaw..insan hafifleyince iş mi dayanır beaw:))

tebrikler canım..gün senin günün..hergünün boyle olsun:))

rumuz:muhen
başlangı tarihi:30.03.2012
başlangıc kilo:85,5
gecen hafta:82,2
bu hafta:81,4
fark:-0,800
toplam fark:4.100
beden :46
spor :2 gün leslie
hedef kilo:?
yüzde:?
kız muhen,l,steye ilk girdin ama guzel girdin..tebrikler canım:))

geldim canım..izmir cok guzel gecmiş maşşallah..yaklasık 1 ay kaldı canım geri izmire gitmene..o bir aya kadar sen butun kilocukları verirsin bu gidişle:))bide internetten daha ucuza alcan demiiii,,seni senii:))

Allahım mutlulugunu bozmasın canım,tebrikler:))

ogluna basarılar canım..Allah zihin acıklıgı versin..

didemcim bu hafta kacamak yapmıyalım sende bende:))

canım basın saolsun..Allah sabır versin cocuun ailesine de sizede,ve ozellikle babasına(

canım en son girdiğin saati hatırla ve ordan sonrasına bak...giriş yapılan dakikalar mesajın ustunde yazıyo.

Hanımlar kilolarında duraksama olanlar akşam yediklerini bir nebze azaltsınlar hafifletsinler hemen farkı görüceklerdir.:)))
deneyelim bakalım bu hafta..iyiniyetli de solemişti daa once bunu ama nerdeee uygulamak..tıkınıyorum da tıkınıyorum

Kizlar bu diyete bende baslamak istiyorum ama size birkac sorum olacak. Omega 3 tabletlerini nerden nasil temin ettiniz?

propycilcim sağol vallaha sorma ya cook sevindim kendimi 10. görünce dün gece rüyamda nickleriniz resimleriniz ucuşarak uyudum öylede uyandım.

regl olmasam zannederim sonuc daha iyi olurdu diye tahmin ediyorum
bakalım haftaya ne olacak şu cizelgemi nasıl düzeltcem ya...

menümü bildireyim.

sabah kahvaltısı

1 yumurtalı sebzeli omlet
10 zeytin
1 kase fıstık
ev peyniri
2 catal helva

akşam menüm

salata
kavrulmuş et
1 kase keten tohumlu yoğurt

iyiniyetlim cok sevindim ya sağol yardımların için arkadaşlar desteklerinizi bekliyoruz

Evet sevgili bayanlar ;aksam menüm 1bucuk kase tarhana çorbası bir tabak salata bir bas sarmisak ve 4 adet salata üzerinde zeytin
Hepinize afiyet olsun :)
Salataya sos olarak bir cay kasığı balzamık sirke,bir cay kasığı nar pekmezi yağsız tuzsuz

Son düzenleme:
Bu günüde tamamladik. Simdi menüleri yazalim.

1. ögün (09:00)
1 yumurta
biraz badem
4-5 adet cherry Domates
2 gün kurusu kayisi

2.ögün (15:00)
5 köfte
2 kasik makarna
domates sosu
yarim avuc kurumus üzüm

Sivi: Simdiye kadar 2,5 litre su
Spor: Yok
6 adet Omega 3 takviye (500mg.)

geldim canım..kızım bitir artık şu kıslık olayını yaw..hepsini utuleme sende,ara ara utulersi..bu utu yuzunden hiç girmion topiğe,naptıgını ne yediğini hiç bilmiom regldendir canım halsizlık.beni bi gorsen nefes almaya halim yok

bakalım canım birde böyle denicem akşamları azaltıcam baya inşsallah faydasınıgörürüm senin kabızlık şikayetin oldumu hiç olduysa çözüm bulabildinmi acaba?
kabızlık warsa 2 kilo dus canım tartıdan..

valla bende regl oldum ve baya ağrılı oldu bu ay ve bende sabah 61.8 çıktım canım sıkıldı biraz ama umarım reglidendir
dekoder gibi karısın alimallah :) çözmüşün şifreyi maşallah

biz senle bu hafta mutsuzlar olarak takılalım..haftaya bizim haftamız olsun petuş..kacamak yapmayak bakalım hiç..noolcak sonuc..

Allahım beterinden saklasın canım yaaaaaaa((((( cok uzuldum gercekten,neyse en azından beslenmene dikkat et bari,kilo vermek zor olur belki ama almazsında..

propycil'ciğim nerelerdesin?
geldim datlum,,,guzel kilo vermişşin maşşallah,bezelyelere ragmen,kız bezelye yasak değilmi???

kızlaaar ben çok komiğim yahuuu durmadan pantolonumu çekiştiriyorum totomdan düşüyor:90:
40 bedene zor sığıyordum ben şimdi düşüyo bunlar yahuu Hemen pantolon almam lazım
güldürüyorsun beni iyiniyetlim...ya ben pantolon almana karsıyım biliomusun..cunkume:sen daha 3 kilo vercen ki verirsin de ,ve karatayda biliosun ki 3 kilo verince 6 kilo vermiş gibi inceliosun..ee naapcan o aldıgın yeni pantolonu sora,fakir fukarayı zengin mi etcen

Bileniniz lutfen bilgilendirsin beni omega 3 u nerden alabilirim

Tahlıllerım normaldı ama ..Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Ama sımdı................. Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

kızlaaar ben çok komiğim yahuuu durmadan pantolonumu çekiştiriyorum totomdan düşüyor:90:
40 bedene zor sığıyordum ben şimdi düşüyo bunlar yahuu Hemen pantolon almam lazım

alemsin valla iyiniyetlim hadi darısı bizim başımıza tabi bizim bedenler 46 dan başlıyor

arkadaşım ellerina sağlık liste için sağol.

kısceler cok sık gıremedıgım ıcın unutuldum sanırım 1 kılo verdım bende lıste cıkmış bıras gec kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…