maşşallah canım hedefine gün gün yaklasıyosunn..iki cocuk annesi olunca acep bende senin gibi olabilirmiyim..zoor:))Dallida ve ficans teşekkürler kızlar hoşbuldum
Bildirimim:
Bildirim: 30/04/2012
Rumuz: iyiniyetli
Başlangıç tarihi: 15/02/2012
Başlangıç kg: 64.500
Geçen hafta: 59.30
Bu hafta: 59.000
Fark:-0.300 kg
Toplam fark: 5.5 kg
Beden: 38
Spor: 5 gun yuruyus(40 dk) 8 saat bilg. başında çalışma + 1-2 saat ev işi
Boy: 1.66
Hedef: 55 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : %0.505 doğru mu ebruprlcim bi kontrol eder misin?
Bu hafta Ebruprl yapacak kızlar listeyi kolay gelsin arkadaşıma
tebrik ediyorum kuzucuk..hadi gayret..memlekete giddinceye kadar biraz daha ver su kilocukları:))günaydın güzellikler
bu hafta bi mucize söyle ki sadece 3 gün yürümeme ragmen ve 1 gün de kaçmağa rağmen gitmişşş :))
başlama tarihi:17.02.2012
baş. kilo:69.5
geçen hafta:64.6
bu hafta:64.2
fark:-400 gr
boy:1.63
beden:38-40 (alt-üst)
hedef:57
yüzde:0.619
sanada maşşallah canım:))Günaydın hanımlar, herkese güzel ve kaçamaksız bir hafta diliyorum.
Rumuz: FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2012
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta: 102,3
Bu hafta:101,3
Fark: - 1,0
Toplam fark: 7,6
Hedef: 0,99
bravo papişim..200 liraya değmiş:))rumuzapadiya
gecen hafta:73.1
bu hafta:72.0
spor:hergun yuruyus
aslında gecen hafta 73.5 i gormustum moralım bozulmasın dıye tıckerımı degıstırmemıstım
bugun 72 yım yanı 1.4 kg eksıdeyım cok mutluyum
harikasın sen yaw..insan hafifleyince iş mi dayanır beaw:))kızlar mevlud ıcın dun temızlık tamamlandı bugunde son kontrollerı yapıcam.menuyude fazla abartmıycam su böregi,makarna salatası,tavuk gogsunden olusacak ıkramlar
tebrikler canım..gün senin günün..hergünün boyle olsun:))allahima sükürler olsun gecen hafta kilomda hic bir degisme yoktu..Bu hafta 2 kilo birden gitmis. Hemde regly min 2. günündeyim..
Yupppiiiiiii Karatayi seviyorummmmmmm
Bildirimim:
Bildirim: 30/04/2012
Rumuz: Burcin79
Başlangıç tarihi: 03/04/2012
Başlangıç kg: 90
Geçen hafta: 85.1kg.
Bu hafta: 83.0kg.
Fark: -2,1kg.:118::118::118::118::118::118::118:
Toplam fark: 7 kg.
Beden: 44
Spor: 2 gun yuruyus- 1 gün bisiklet-1 gün kosu Bilgisayar basinda ömrüm geciyor :)))
Boy: 1.65
Hedef: 55 kg
kız muhen,l,steye ilk girdin ama guzel girdin..tebrikler canım:))rumuz:muhen
başlangı tarihi:30.03.2012
başlangıc kilo:85,5
gecen hafta:82,2
bu hafta:81,4
fark:-0,800
toplam fark:4.100
beden :46
spor :2 gün leslie
hedef kilo:?
yüzde:?
geldim canım..izmir cok guzel gecmiş maşşallah..yaklasık 1 ay kaldı canım geri izmire gitmene..o bir aya kadar sen butun kilocukları verirsin bu gidişle:))bide internetten daha ucuza alcan demiiii,,seni senii:))propycil nerdesin canım?
Kızlar İzmir nasıl güzeldihava da muhteşemdi...
Kızımın veda partisi için kıyafet aradık c.tesi günü sabahtan 3 saat (elbisesini aldık), öğleden sonra da 3 saat (ayakkabı aradık) yürümüşüz iyi geldi...
Pazar günü çocukları alışveriş merkezine götürdüm B..rda güleryüzcüm ve izmirli diğer arkadaşlar bilir bayıldılar oğluş oyun alanından çıkmak istemedi hiçÖğleden sonra da bana kıyafet aradık aradık.. yürüdük ohhh
Rengarenk herşey bayıldıııımmmm.. Orada beğendiklerimi netten alacağım
Fazla kaçamak da yapmadım. Pirinç pilavı, tatlı vardı yemedim
Pazar günü patates yedim 2 öğünde ama bol bol yürüdüm erimişlerdir
eve gelmek istemedi İzmirde kalacakmış Ben de tabii ama kısmet artık yaza
Allahım mutlulugunu bozmasın canım,tebrikler:))Bildirim: 30/04/2012
Rumuz:clemm
Başlangıç tarihi: 09/04/2012
Başlangıç kg: 81
Geçen hafta: 79,9kg
Bu hafta: 78,6kg
Fark: -1.3kg
Toplam fark: 2,4 kg.
Beden: 44
Spor: vesaitlere yürüyüş genelde sabah akşam 40 dakkayı buluyor bazen gideceğim yere yürüyüş ama dün mesela yaklaşık 4 saat yürüdüm gün içinde
Boy: 1.67
Hedef: 60 kg
mutluyım. mutluyum, mutluyum:))
ogluna basarılar canım..Allah zihin acıklıgı versin..hoşgeldin iyiniyetlim bende kaç gündür giremiyorum nete oğlumu dün gönderdim istanbula
o burdayken yemekler daha detaylı oldu canının istedikler yanına yemekler börekler yapıp gönderdim
allah zihin acıklığı versin
bu arada sporda yapamadım hiç buradan ayrı oluncada ufak tefek kaçamaklar oldu:18::18:
ama yeniden burdayım karataya devam
EMELULUD başınız sağolsun
didemcim bu hafta kacamak yapmıyalım sende bende:))günaydın herkese..
bu haftaki kaçamaklarımdan sonra tabiki de kilo veremedim..
Başlangıç kilo:72
Geçen hafta :70.5
bu hafta 70.5
fark :0
ben gram gram verebiliyorum kızlar yaa..en ufak bir kaçamağımda da veremiyorum..hatta ileri gitsem alırım bile..insülin direncim çok mu yüksek dersiniz?
bu hafta spora daha da yüklenicem..bakalım hayırlısı..
sabah kahvaltım
2 haşlanmış rafadan yumurta
2 karper kadar beyaz peynir
2 zeytin
5-6 ceviz
3 günkurusu
1 domates
1 tutam maydanoz
2 tablet omaga 3
listeyi yapacak arkadaşa kolaylıklar diliyorum..
canım basın saolsun..Allah sabır versin cocuun ailesine de sizede,ve ozellikle babasınavalla canım ben bundan öncekş hafta günde 15.000 adım attım 5 gün boyunca o hafta 1,200 verdim bu geçen hafta arttırdım belki 1,500 veririm diye ama olmadı günde 20.000 adım attım 5 gün boyunca kilo vermek bir yana kilo aldım 400 gr kabızlık var bende çözümde bulamıyorum 3-4 gün hiç gidemiyorum yediklerim benimle onunca kilo vermek bir yan kilolu oluyor insan işte ama sporu fazla yapmakta mantıklı değil galiba bu hata haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum bakalım artık
canım en son girdiğin saati hatırla ve ordan sonrasına bak...giriş yapılan dakikalar mesajın ustunde yazıyo.Ewt. Bende çok karşıydım bu tür ilaç veya destek ürünlere (formula7)ama bu özellikle zayiflatici diil vitamin gibi bisi icerigindeki mineraller daha enerjik olmanızı ve tatlı ihtiyacınız olmuyo gercekten çok yorgun ve yasam kalitem dusuktu şimdi daha iyiyim iki gündür kullanıyorum kutu bitene kadar gelişmelerden yazarım yazdığım mesajlara tekrar nasıl bakabiliyorum bilgilendirirseniz sevinirim herkese baskulle dost günler diliyorum
deneyelim bakalım bu hafta..iyiniyetli de solemişti daa once bunu ama nerdeee uygulamak..tıkınıyorum da tıkınıyorumHanımlar kilolarında duraksama olanlar akşam yediklerini bir nebze azaltsınlar hafifletsinler hemen farkı görüceklerdir.:)))
solgar piyasanın en iyi omega-3 ü..ama biraz pahalı.oyuzden maarinkap kullanıyoruz.kızlar ben omega 3 hiç kullanmadım ondanda olabilir diye düşünüyorum kilo veremememin sebebi kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz hangi markayı kullanıyorsunuz bende başlamak istiyorum[/QUOTE
m...cap kullanan arkadaşlar var, ben s..gar700 kullanıyorum. Sabah 3 tane alıyorum, akşam 1 adet.
alkol en saf sekerdir canım..rakının kalorisi dusuk ama insulini yukseltmesi açısından baklavaya esdeğer..bende en sevidiğim votkayı içmiom hiçdün sabah:1/2 dl kızarmış ekmek 1 yumurta zeytin peynir
öğlen 1 portakal yarım muz 1 dilim ayva ve badem(meyveyi özlemişim)
akşam 1 tabak bulgur pilavı ve salata yoğurt jalapone acı turşu
bu sabah 2 yumurta kayısı kıvamında (çok güzeldi)
badem 1 kuru kayısı 1 kuru incir
az önce şsiz türk kahvemide içtim öğlene Allah kerim
akşama şube yemeği var yemek zorlamıyorda şu rakı olayı çok zorluyor(