Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tamam tatlım çok tşk ederim meyve olayına dikkat ederimm... yeşilçay ? içebilirm ama değilmi

hoşgeldin canım aramıza umaraım istediğin kiloya sağlıklı bi şekilde ulaşırsın...evet canım regl olduğunda tartıda fazla görürsün ama bu dönemde dikkat edersen daha fazla gidiyo kilolar...

canım çok geçmiş olsun.inşallah biran önce iyileşirsin.Allah eşine ve sana kolaylık,sağlık versin...

teşekkür ederim canımm... ben okudum bloğu.şimdi atsam olmazmı :)))

canım 2 hafta boyunca hergün menülerini yazıyosun daha sonra saphiraya mesaj atıyosun listeye girmek için...

tamam tatlım çok tşk ederim meyve olayına dikkat ederimm... yeşilçay ? içebilirm ama değilmi

İçebileceklerin çay yeşil çay Türk kahvesi biberiye vb bitki çayları hepsi ş.siz olacak nescafe filan yasak
Kahvaltında mutlaka başlarda özellikle 2 yumurta şart kuruyemiş şart örnek menüyü incele canım

canım ellerine sağlık .ama beni sona yazarken hiç vicdanın sızlamadı mı esas üzülmez mi demedin mi? şaka bi yana kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.hafta sonu kaçamakları beni liste sonu yaptı bide malum dönemdeyim...neyse artık haftaya daha güzel sonuçlar alırız umarım...

fizofi burçin ve gül..maşallahh size..herkese tebrik edeirm kızlar..ben 18. olmuşum..kilo veremeyince böyle..haftaya inşallah daha üst sıralarda olurum..

eline sağlık ebrucum..

tamam cnm iş çıkışı kuruyemiş alacak çok tşk ederim desteğin için :)

Karatay Diyetine başlamadan önce kan tahlillerinizi yaptırmış mıydınız?
Merak ettiğim Açlık insülin değeriniz kaç idi?
İnsülin direncinin kırılması için açlık insülin değerinin 5 IU nun altında olması gerekiyormuş

listede - de olanlari bol boool tebrik ediyorum, birgun ben de o listede olabilme dilegiyle :)) hava iyiceee isinmaya basladi, insan yazin daha cok hissediyor fazla kilolarini

ogle menusu :

5 adet firinda yapilmis peynirli kabak kayik
1 kucuk kase kabuklu fistik
( evde yogurt kalmamisti )

regl yakin gibi, gelen gecene hirliyorum )

listede - de olanlari bol boool tebrik ediyorum, birgun ben de o listede olabilme dilegiyle :)) hava iyiceee isinmaya basladi, insan yazin daha cok hissediyor fazla kilolarini

ogle menusu :

ogle menusu :

Öğle yemeğimi 12.30 gibi yiyorum. 18.30 gibi evde oluyorum. bu arada 16.30-17.00 gibi acıkıyorum. Gris..ni gibi şeyler yiyebilir miyiz? işlenmiş gıda sınıfına giriyor ama, yine de sormak istedim.

canım kahvaltında mutlaka 2 yumurta ,zeytin 10-15 adet,kuruyemiş 1 çaybardağı kadar ve kuru kayısı, incir vb.olsun öğün araları 4-5 saat olmalı .ara öğün yok.meyve yemek istersende sabah yemelisin ki akşama kadar yakabilesin.günde 2lt su içmelisin ve sporda yapmalısın en azından yürümelisin...ilk sayfadaki örnek menüyü incelersen daha fazla bilgi sahibi olursun kolay gelsin...

canım hoşgeldin aramıza umarım istediğin kiloya en iyi şekilde ulaşırsın.kolay gelsin...

Karatay Diyetine başlamadan önce kan tahlillerinizi yaptırmış mıydınız?
Merak ettiğim Açlık insülin değeriniz kaç idi?
İnsülin direncinin kırılması için açlık insülin değerinin 5 IU nun altında olması gerekiyormuş

merhaba kızlar
bugun pek iyi değilim yaw
reglimin 4.gunu olamsına ragmen karnım cok şiş.
dun cok yememe ragmen geç oldu die eşim yurutmedi..dun spor mipor yoktu yani..yediklerim içimde patladı
hava asırı kapalı..bi acaip yorgunluk ve isteksizlık war ustumde..dun yurumediğim için heralde..amaaan napıym gecer heralde:44:
neyse bugun yediğimi yazıym hemen
SABAH
2 yumurta
3 omega
domates,salatalık,yeşil bibber
4 gunkurusu
1 ince belliden azıcık fazla ceviz badem ve fındık karısımı
eski kaşar ve keçi peyniri-miktar olarak hiç hesaplamıom walla,doyana kadar yiyom peyniri.
7-8 zeytin

ÖĞLEN
semizotlu cevizli yogurt-cevizi coktu,acıkmıym die.

bu kadar... gecmişi okuma vakti..bakalım kim naapmış???? ne kadar kilolar verilmiş...

Öğle yemeğimi 12.30 gibi yiyorum. 18.30 gibi evde oluyorum. bu arada 16.30-17.00 gibi acıkıyorum. Gris..ni gibi şeyler yiyebilir miyiz? işlenmiş gıda sınıfına giriyor ama, yine de sormak istedim.

Yok canım hatta asla diyoruz.Çünkü bizim amacımız %99,9 işlenmemiş gıdalarla beslenmek grisini, kepekli kurabiye, yada diet ürünleri asla kullanmıyoruz ekmek yemiyoruz karbonhidratı yalnızca kuruyemişten alıyoruz günde 2 en fazla 3 meyve yiyiyoruz bol protein tüketiyoruz mesela benim canım çekti saat 5 antep fıstığı yendi bi çay bardağı kadar muhtemelen akşam yemeği yemem beni tıkıyo çünkü ama yemek lazım tabi:)) Bilmem özetleyebildim mi D:

Sevgili asyaates senin için saphira'ya mesaj attım. Listeye girip girmediğini 1. sayfadan kontrol edebilrsin. Sevgiler,

Teşekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun emelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…