Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canımcım bu kadar az beslenmemelisin aslında yada az yiyeceksende protein tabanlı yersen vücudun onu yakmak için daha çok enerji harcayacağından ister istemez zayıflacaksın .Birde yürüyüş :)))

Canımcım bu kadar az beslenmemelisin aslında yada az yiyeceksende protein tabanlı yersen vücudun onu yakmak için daha çok enerji harcayacağından ister istemez zayıflacaksın .Birde yürüyüş :)))

tatlım ya ben yapamadım bu çizelgeyii . yeni sekmede açtım ama nereye kopyalacam bu şeyii

bende sizin takipçinizim arkadaşlar sanırım bende karataycı olacağım menü bildiriminde bulunamasamda sık sık sizi takip ediyorum geçen hafta pazartesi başlamıştım ve bu hafta pazartesi 86.5 dan 83.1 geldim harikaa:) sadece her akşam leslie ve plates yapıyorum 15 dakika banada çizelge yapmama yardım edermisiniz boyun 165 hedefim 65 lütfenn

Akşam yediklerim:
Bir tabak mercimek çorbası
Biraz yoğurt
marul
6-7 fındık
3 omega 3

Hatunlaarrr çıtırllaaarr güzellerr evet hepinize afiyet olsun

geldim datlum,,,guzel kilo vermişşin maşşallah,bezelyelere ragmen,kız bezelye yasak değilmi???
Harikasın, hiç bir şey kaçmıyor, sen burada oldukça sanırım herkes kilo verir gibime geliyor. Bezelyelere gelince Gül arkadaşımız da zaman zaman yiyor diye (vesile ederek) ölçüyü de az tutarak yedim. Buna rağmen 1 kilo vermişim. Bir de BKI değerim çok tehlikeli sınırının altına düşmüş, şimdi ilk hedef BKI'nin 35'in altına indirmek, inşallah. Sevgiler

listede 4. olmusum herkesı tebrik eder bu haftamın ılk sporunu yapmaktan mutluluk duyarı 60 dk yurudum geldımm

Ya gercekten bu azmi bende mercimekli tarhana çorbasını fazla kaçırdım diye üzülüyordum :))İ
Ya birde omeg 3 icin bilgi istemiştim günde kaç kapsül bende bulunan nutriway . Degistireyimmi deam edeyimmi .balik yaginin zayıflamada fonksiyonu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…