fiyat aralığı hakkında da bilgi verirsen çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
leylakcım gecen cizelgemide sen yapmıştın gene yaparmısın
Evet sevgili bayanlar ;aksam menüm 1bucuk kase tarhana çorbası bir tabak salata bir bas sarmisak ve 4 adet salata üzerinde zeytin
Hepinize afiyet olsun :)
Salataya sos olarak bir cay kasığı balzamık sirke,bir cay kasığı nar pekmezi yağsız tuzsuz
Canımcım bu kadar az beslenmemelisin aslında yada az yiyeceksende protein tabanlı yersen vücudun onu yakmak için daha çok enerji harcayacağından ister istemez zayıflacaksın .Birde yürüyüş :)))
mükemmelsin canım sağol
mükemmelsin canım sağol
ne demek canımsen kilo verdiğinde bana hatırlatırsan çizelgeni yenilerim tatlım
kızlar aksam yemegim
z.yağlı kabak yemegi
bol yesıllıklı salata
ayran..
aksam günüm var nasıl tutcam kendımı bılmıyorum..
geldim canım..kızım bitir artık şu kıslık olayını yaw..hepsini utuleme sende,ara ara utulersi..bu utu yuzunden hiç girmion topiğe,naptıgını ne yediğini hiç bilmiomregldendir canım halsizlık.beni bi gorsen nefes almaya halim yok
kuzu,ben çoktan kılıkları kaldırdım,yazlıkları da bıraaktım gitti halim yok hiçççç, bi sen cevap veriyon bebeeem bana,ben bu akam somon ve salata yedi üstüne birden çıldırdım oğlum yerken canım çekti 3 hurma 3 kayısı yedim bir de portakal yedimmmmm,çok mu günaha girdi yav bi de dün akşam 8.30 dan sonra yedim akşam yemeğini.....
alemsin valla iyiniyetlim hadi darısı bizim başımıza tabi bizim bedenler 46 dan başlıyor
Harikasın, hiç bir şey kaçmıyor, sen burada oldukça sanırım herkes kilo verir gibime geliyor.geldim datlum,,,guzel kilo vermişşin maşşallah,bezelyelere ragmen,kız bezelye yasak değilmi???
Canımcım bu kadar az beslenmemelisin aslında yada az yiyeceksende protein tabanlı yersen vücudun onu yakmak için daha çok enerji harcayacağından ister istemez zayıflacaksın .Birde yürüyüş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?