Merhaba arkadaşlar,ben de 4 aydır diyet yapıyorum ama artık karatay diyeti yapmaya karar verdim ve bugün itibariyle başladım,dün kitabı aldım,okudum,anlatılanlar çok hoşuma gitti ve mantıklı buldum,arada buraya gelip menülerimi paylaşıp, sizlerle sohbet edebilir miyim acaba?
İyi geceler kızlar,
20 kilometre yürüdüm.
Ayaklarım haaalaa ağrıyor..
Yanlış ayakkabı seçimi :0
günaydınn çıtırlarrrrrrrrr
kahvaltımı yaptımm. 1 saate kadar pikniğe gideceğiz okul arkadaşlarımla.
onlar poğaça simit börek getirecekler kahvaltı için o yüzden ben yapıp çıkıyorumm
öğlene de mangal keyfi eşsiz doğa eşliğinde
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates-salatalık
yeşillik
yeşil çay
elma
Günaydın kızlaar... :)
500 gr daha gitti.. Sanırım standarda bağlandı, her hafta 500 gr gidiyor. Ah şu 50 küsürleri bir kez daha görsem, çok mutlu olucam....
Şimdi arkadaşıma kahvaltıya gidiyorum. Neyseki o da diyet yapıyor :)
Hosgeldin canim. Kuru yemisi sadece kahvaltida yersen daha iyi sonuc alirsin. Zamanla sende sadece 2 ögün yaparsin zatenhoş bulduk teşekkür ederim,bugünkü menümü paylaşayım
sabah
-2 sahanda yumurta
-1 avuç içi beyaz peynir
-3 zeytin
-1 domates
-şekersiz yeşilçay
öğlen
-yarım porsiyon semiz otu
-yarım porsiyon mercimekli soğuk çorba
-1 köfte
akşam
-1 porsiyon yoğurtlu semizotu
-1 avuç ceviz
Arkadaşlar bu benim ilk karatay günüm menüm nasıl olmuş,diyete uygun mu acaba?
.Canim ben aslinda saat en gec 15:00-16:00 arasi yemeyi kesiyorum ilk hafta zordu ama simdi migdem alisti. Burada bir profesöre gitmistim Leptinimi falan ölcmüstü o önerdi aksam kesinlikle fazla enerjiye ihtiyac yok ne yersen depoya dedi. Ben en son yemegimi 8 de yiyorum deyince cok gec dedi..Ben cok güzel sonuclar aliyorum sende bir dene istersen..Özelikle kilosu durmuslara tavsiye ediyorum.Geçmiş olsun canım, kocacığın baksın artık sana, naz yap bol bol
Neden bu kadar erken yemeyi kesiyorsun ki? Faydası oluyor mu? Ben de 19.30'u buluyor bitirmek:18:
Ellerine sağlıkKilo veren ve veremeyen herkesi tebrik ederim. Vazgeçmek yok, kaçamak yok
gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıyorumhemen arz edeyım
1 yumurta
5 zeytın
1 salatalık
1 bıber
peynır
3 omega3
bırkac fındık
yarım elma
3 gunkurusu
1dılım borek:44:
yesılcay
mucizim senin gayen daha önemli ALLAH yardımcın olsun yavrunu kucağına aldığın günlere tez kavuşursun inşalllah
Papadiyammm günaydın canım
Sen börek yemişsin
Sen de bana kız yaa ben de ekmek yedim köy ekmeği ve fındık ezmesi
Birazdan yürüyüşe gideceğim telafi edeyim dimi[/QUKIZLAR PATATES YASAKMIIII
Patates yasakmı öğlen çok az yesem diyeti bozmuş olumuyummm
Canım sen neler yapıyosun? Gidiyomusun spora? Nasılsın?
Mucizim Allah şifa versin.. Güzel sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.
git bebem git..yuryusten guzel bişe waamı heçç..kızlar gidiyorum yürüyüşe ben
fazguncüm ihmal etme bebem yuruyusunu....Canım, şu an sadece yürüyüş yapabiliyorum. İnşallah spora da gideceğim. Ama artık kaçamak yapmıyorum. Sorduğun için de ayrıca teşekkür ederim. Sana da iyi yürüyüşler, sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?