Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar,

1.öğünüm;
1biber,2domates,ince yaprak dilim kasar,2 yumurtadan yapılmış Menemen.
Minik salatalık , yarım kase kabuklu fıstık ve süt

20 dk. Yürüdüm.
2saat çalıştım.

Sabah tartildim .. Tam 77.00 kiloyum
Kusuraylar gitmiş

Birazcık mutluyum..

Herkesin İşçi Bayramı kutlu olsun.

Hoş geldiniz.

İyi geceler kızlar,

20 kilometre yürüdüm.

Ayaklarım haaalaa ağrıyor..
Yanlış ayakkabı seçimi :0

Ne yaptın bacım, süpersin kaç saat yürüdün.

Bol eğlenceler.

Çok az kalmış, tebikler, yola devam.

Kahvaltım: 2 yumurta, 1/2 dilim peynir, salata, 7 zeytin, 1 elma, 1 ç.b. ceviz, tarçın

Hosgeldin canim. Kuru yemisi sadece kahvaltida yersen daha iyi sonuc alirsin. Zamanla sende sadece 2 ögün yaparsin zaten
Izin verilen seylerden doyana kadar yemelisin . Ac kalmiycaksin az yersen kiloda veremiyorsun...Porsiyonlar az geldi bana.. Ama daha önce yaptigin diyetten aliskanlik heralde. Aramiza hosgeldin takildiginda sor cevap alamazsan inatla sor canim

.Canim ben aslinda saat en gec 15:00-16:00 arasi yemeyi kesiyorum ilk hafta zordu ama simdi migdem alisti. Burada bir profesöre gitmistim Leptinimi falan ölcmüstü o önerdi aksam kesinlikle fazla enerjiye ihtiyac yok ne yersen depoya dedi. Ben en son yemegimi 8 de yiyorum deyince cok gec dedi..Ben cok güzel sonuclar aliyorum sende bir dene istersen..Özelikle kilosu durmuslara tavsiye ediyorum.

Papadiyammm günaydın canım
Sen börek yemişsin
Sen de bana kız yaa ben de ekmek yedim köy ekmeği ve fındık ezmesi
Birazdan yürüyüşe gideceğim telafi edeyim dimi

Canım sen neler yapıyosun? Gidiyomusun spora? Nasılsın?

Mucizim Allah şifa versin.. Güzel sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.

Canım sen neler yapıyosun? Gidiyomusun spora? Nasılsın?

Mucizim Allah şifa versin.. Güzel sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.

Canım, şu an sadece yürüyüş yapabiliyorum. İnşallah spora da gideceğim. Ama artık kaçamak yapmıyorum. Sorduğun için de ayrıca teşekkür ederim. Sana da iyi yürüyüşler, sevgiler,

aksam mısafırım var tıramısı ve mozaık pasta yaptım tuzlular sonra yapcam pacangamsı bır börekle patateslı rolu börekimsi cıtırlardan yapcam garıp bır anlatım oldu ama anlayıverın garıııı

berbat bi gun gecirdim dun....:44:karatayla alakası olmayan bi gundu...
bi ara kendimi artık mezun ediym didim..ama bu sabah kalktım ve bundan vazgectim..1 kilo almısım kızlar..moral yerlerde..reglimin 5.gunu..ondanmıdır acep..
neden bole oluyo die sormiycam cunku 2 gun spor yok ve dun Allah ne verdiyse yedim(
ama bugun....
bugun herseye tekrar baslıyorum en basından...
kahvaltıda 3 koy yumurtası,5 zeytin,avuc içi keci peyniri,ince belli fındık,domate salatalık,yeşil cay..
çay içmemek benim için mucize..gunde 1 demlik içiyorum cunku..ama 12 yıldır sekersiz..
ewet bugun yeni bi gun ve mayıs ayı super bi ay olacak inşallah..
kendimi cok kasmıycam,arasıra canım bişeyi cok cekerse abartmadan yiycem,cunku sonra daha kotu oluyo,abartmayı bile abartıyorum..
sporumu hergun 5 km yuruycem..
kilo vermek için kendimi paralamıycam,incelmek bile yeterli..hatta en onemlisi o..
bu arada kalça 91,basen 91 olmuş..tok karna ölçüm yaptıgım için bel olcusunu bilmiom..ama 1 hafta once filan 67 -68 gogus 80..idi hatırladıgım kadarıyla..
bu arada boyumu olctum bugun,daha once yanlıs olcmusum,boyum 1.66 kızlar
kişisel manifestomu dinlediğiniz için cok tesekkur iderim.
tickerimi değiştiriyim,+1 kilomu da ilave ediym

ha bu arada bugun arkadasa gitcez ogleden sora..abartmadan yiycem..ama 5 km yuruycem bandımda
kasmak yok bundan sonra,soz verdim kendime..hep burda olcam,sizi ve kendimi cok sıkı denetliycem
benden kurtulus yooookk
opuyorum

Ne yaptın bacım, süpersin kaç saat yürüdün.

Valla bilmiyorum. 4 saatten fazla sanirim.
ayaklarimin ustune hala basmakta gucluk cekiyorum. :)

kızlar gidiyorum yürüyüşe ben
git bebem git..yuryusten guzel bişe waamı heçç..

Canım, şu an sadece yürüyüş yapabiliyorum. İnşallah spora da gideceğim. Ama artık kaçamak yapmıyorum. Sorduğun için de ayrıca teşekkür ederim. Sana da iyi yürüyüşler, sevgiler,
fazguncüm ihmal etme bebem yuruyusunu....

Günaydın kızlar,
Sabah menüm: 11.002da bitti
2 yumurtadan mantarlı ve peynirli (kaşar, beyaz, tulum) tereyağda omlet
2 kk peynir (dil, tulum, kaşar, beyaz, ev yapımı lor)
8 zeytin (çizik, kırık, siyah, diyet)
1 çb badem, ceviz, fındık karışımı
2 can erik
10-15 tane çilek
3 ç.li k. üzüm
2 kuru yaban mersin
1 kuru erik
2 domates
1 salatalık
2 gr omega 3
böyle yazınca çok fazla oldu Ne dersiniz kızlar, çok mu abartmışım?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…