Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen yemeğim

1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 bardaş cacık
6 tane brüksel lahanası
2 tane kivi

herkese iyi günler

2.öğünüm:
Bulgur salatası
Fazla kaçırdım galiba .. Biraz şişti göbişim
Şimdi kahvemi içiyorum.

Birazdan hava düzelirse , 45 dk veya 1 saat yürümek istiyorum..

kızlar hepinize kolay gelsin

bugün bakıcı kız geldi ve babam sigortalı bi iş bulmuş ben oraya gidecem dedi
günün en kötü süpriziydi
yapacak bi şey yok.çalışan kadınsan bide ailenden uzaksan elere mahkumsun yani bu gün deprasyondayım .

ama kendim için dün iyi bişey yaptım ve shappes diye bi spor merkezine yazıldım . 30dak spor gittim cok hoş ve eğlenceliydi .kardiyo egzersizi yaptırıyolarmış acayip ter attım oradaki kıza 40 dak olsun dedim son 10 dalk ciftledik.cok hoştu

şimdi sağı solu arayıp bi kız bakıyorum.gerci ben hergün işe gitmiyorum .evimde bi odam ofis .cama proje imzalamaya yada arazi kontrolüne gittimmi cocuklarımı naapıcam.
ha bu arada eşime kız ayrılacakmış dediğimde cook rahat olara olsun bakarız yenisini buluruz dedi.iyide ben carşiamba i,şe gidecem dedim.bekleyiversin müşterilerin dedi.bilmiyorum herkesin eşimi böyle kesinlikle acayip rahat .sanki ben cocukları gelirken babamın evinden getirdim.
kusura bakmayın

sabah kahvaltısı:2 yumurta haşlama
peynir
10 tane zeytin
1 kase fıstık
domates salatalık
2 catal helva

burçin ben de öyle kilo verenilmiştim yine deneyeyim ama öğün ve porsiyonları nasıl ayarlıyorsu tathlım? o kadar rahat oluyorsun ki öyle yapınca ama sabah kalktığında içinde azgın at varmış gibi oluyo, bi de ben tüm gece emzirdikten sonra uyanıyordum düşün bi uçaanla bi kaçan kurtuluyoooodu.

kuzitsu hanii sö vermitik cmt ye kadar tartılmak yoktu ben söüme sadığım bak üzülüyom mu hiç?

verdiiğin kararlar çok iyi boşversene kasmamak laım bu kadar hem regl dönemii herşeyi affeder....

ben fazla giremiyorum 2 yaşında bir velet var terrible two döneminde iş dönüşü hep onunlayım ama asıl dert bu klabye olayı hasta oluyorum on saatte yazıyorum bi cümleyi,klavyeyi düeltince daha sık yazıcam, mayıs benim için de başlangıç olsun bebeeem, şu beli inceltecem taktım fena, regl bitsin diye bekliyom, ama enerj,m çok düük sanki beyin yerinde muhallebi var zorla hareket ediyom çok çabuk yoruyluyorum.

Hoşgeldin aramıza hergün menülerini paylaş neler doğru neler yanlış söyleyelim.inşallah hedefine en güzel şekilde ulaşırsın...

sende hogeldin canımumarım sende istediğin kiloya kolayca ulaşırsın...arada değil hergün gel...

canım hoşgeldin ceviz vb.kuruyemişleri sabah yersen daha iyi olur (1 çaybardağı)ve zeytini biraz daha arttır ve kuru kayısı incir de yiyebilirsin sabahları.kolay gelsin ...

merak etme yalnız değilsin bende işteyim çalışıyorum aaa pardon resmen uyuyorum.Allah bu patronların kalbine vicdan versin başka ne denirki ...

kahvaltıda zeytinn nerde canım

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum forma karatay diyetini 1 haftadır yapıyorum ve güzel sonuçlar aldım

hoşgeldin canım umarım dahada güzel sonuçlar alırsın ve hedefine ulaşırsın...

Pepetim kolay gelsin sakın tatma onlardan cıss
Canım, şu an sadece yürüyüş yapabiliyorum. İnşallah spora da gideceğim. Ama artık kaçamak yapmıyorum. Sorduğun için de ayrıca teşekkür ederim. Sana da iyi yürüyüşler, sevgiler,
Anladım canım bol yürüyüş havalarda güzel açık havada müthiş oluyor
Tickerını değiştirme propycilcim regl bitsin şişliğin gitsin yine tartıl
Canım eğer vermem gereken kilomu verdim deyip koyverirsen çabaların boşa gider, bu kaçamakları sayma hiç devam et

Bu sene ben kendi elma sirkemi kendim yaptım 4-5 kavanoz oldu
herkese mutlu günler
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
salatalık
biber
1 elma
1kuru erik
ceviz
omega 3lerim

hava güzel olunca oğlumla balkonda kahvaltı yaptık sezonu açtık
ohhh ne güzel olmuştur balkon sefası afiyet olsun
motivasyonun düşmüş senin Leylakım... Daha hedefine var sakın VAZGEÇME datlum Bana hep zayıfsın kilonu göstermiyosun dediler 67 kilo oldumdu
Dur bak alışveriş merkezinde ne oldu anlatayım.. Ben camel renk dar paça dar kesim bir pantolon denedim pazar günü izmirden dönerken.. Ben pantolonu giydim bir de kilolu basenli bir arkadaş (kızlar basenleri eritelim lütfen vazgeçmeyin) bir pantolon giymiş ama benim renkten benimkisine benziyordu ama emin olamadım çünkü ondaki duruşu çoooook farklıydı(arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen ben de öölee basenliydim) tezgahtara sordum aynı pantolon mu diye aynısıymış ayoll nasıl mutlu oldum bi bilseniz.. Leylakım alışverişe çık giysi dene iyi geliyor bak

Bakıcı deme muhencim bana bu sene zor buldum çok stres oldum gerçekten bulana kadar seni çok çok iyi anlıyorum canım..
Ama stres yapma bakıcı bulunuyor stres yapsan da yapmasan da bişey değişmeyecek olacağına varır canım inş. en kısa zamanda bulursun

kızlaaarr 12:20 - 13.10 arası yürüyüş yaptım..

Yarım kase arabaşı çorbası
Bir tabak kurufasulye
Biraz bulgur pilavı
Piyaz
az yoğurt

Üzerine de kahveemmmi içtim

Son düzenleme:
Ocak 28, 2007 at 8:56 pm (Motivasyon Hikayeleri) netten alıntıdır

Motivasyon oluşturmanın en etkili yolu çıtayı yüksek tutmaktır. Büyük hedeflere ulaşmanın yolu da büyük amaçları küçük adımlara bölmek ve her gün bir adımını gerçekleştirmektir. Başardığınız her adım, yaptığınız her ilerleme bir sonraki ilerleme için gerekli olan güven ve isteği oluşturacaktır. Siz kalkın ve yürüyün, gölgeniz arkanızdan yürüyecektir. Yapılan bazı araştırmalar insanların sadece %10’unun verilen işi yapamadığı için işten atıldıklarını göstermiştir. Kalan %90 ise başarılı insan ilişkileri kuramadıkları için çıkardıkları problemlerden dolayı işlerine son verildiğini göstermiştir. Başarıda ilk adım kadar son adımda önemlidir. Bir çok kişi son bir adım daha atmadıkları için başarıya ulaşamamıştır. Herkesin yaptığının bir fazlasını yapan şampiyon olur. yüzlerce yarış atı var, fakat şöhrete ulaşanlar diğerlerinden birkaç saniye daha hızlı koşanlardır.

Eğer “büyük düşünerek” Mercedes sahibi olmayı istemiş ancak bir Renault Spring sahibi olmuşsanız üzülmeyin. Eğer Mercedesi hedeflemeseydiniz muhtemelen bu kadar sürede Renault’da alamazdınız. Büyük düşünmeyi bilmek kadar küçük de olsa başarılara sevinmeyi bilmek de önemlidir.

Normal bir Müslüman cennete girmek ve cehennemde yanmamak için ibadet eder. Yani ödül ve ceza düşüncesi baskındır. Oysa Yunus Emre “ne cennetin yüzü, ne Cehennemin közü, bana seni gerek seni” diyerek misyonunu ortaya koymuştur. Gerçek liderler de kazanmak veya kaybetmek için değil yapmaları gerekeni yapmak için çalışırlar.Bir nehirde on kişi boğulmuş ise bunlardan en az sekizi yüzmeyi bilen kişidir. Yüzmeyi bilmeyen haddini bilir. Yüzmeyi bilen ise, “Ben her yerde yüzerim” der ve kaybeder.

Unutmayın hiçbir şey başarı hissi kadar insanı kavgaya hazır hale getirmez… “Düşmanınız sizden küçükse onu affedin büyükse mücadele edin. Seçtiğiniz düşman-rakip kadar büyüyebilirsiniz.

Son düzenleme:
sabah kahvaltım; 1 muz ve 1 bardak kakaolu süt.(bugün böyle oldu, şantiyeye gidecektik, kahvaltı hazırlayamadım.) 12.00 ye kadar 2 lt. su, 2 fincan yeşil çay, 1 fincan elma çayı.
öğle yemeği; 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil fasulye, 3 tane (sanki kısırı) köfte haline getirmişti, anlayamadım ne olduğunu, mercimek köftesi desem değil, çiğ köfte desem değil, dediğim gibi kısır yapmış da olmamış onu köfte haline getirmiş. yemekten 1.5 saat sonra su içmeye devam ediyorum. şimdi de tekrar yeşil çay alacam. herkese kolay gelsin...

Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır. Kartalın yaşı 40′a dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağladığı avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası uzunlaşır ve göğsüne doğru kıvrılır. Kanatları yaşlanır ve ağırlaşır. Tüyleri kartlaşır ve kalınlaşır. Artık kartalın uçması iyice zorlaşmıştır. Dolayısıyla kartalın burada iki seçimden birisini yapması gerekir. Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini göğüsleyecektir. Bu yeniden doğuş süreci 150 gün kadar sürecektir. Bu yönde karar verirse kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kaya duvarda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde yuvasında kalır. Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya
vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer.
Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler. Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar. 5 ay sonra kartal, kendisine 20 yıl veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur yeniden doğuş uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir. Kendi yaşamımızda sık sık bir yeniden doğuş süreci yaşamak zorunda kalırız. Zafer uçuşunu sürdürmek için, bize acı veren eski alışkanlıklarımızdan, geleneklerimizden ve anılarımızdan kurtulmak zorundayız. Ancak geçmişin gereksiz safhasından kurtulduğumuzda, deneyimlerimizin yeniden doğuşumuzun getireceği olağanüstü sonuçlardan tam olarak yararlanabiliriz. “Geride kalanları unutmak ve önümüzde bizi bekleyenlere ulaşmak için hedefinize doğru ilerleyin”

hiç bir şey kolay değildir Eski yemek alışkanlıklarımızdan kurtulmak nasıl zor gelir bize ama değişim hiç de kolay değil dimi

Son düzenleme:
Bir kurbağa sürüsü ormanda yürürken,içlerinden ikisi bir çukura düştü. Diğer bütün kurbağalar çukurun etrafında toplandılar. Çukur bir hayli derindi ve arkadaşlarının zıplayıp dışarı çıkması mümkün görünmüyordu.

Yukarıdaki kurbağalar, boşuna uğraşmamalarını söylediler arkadaşlarına :

“Çukur çok derin,dışarı çıkmanız imkansız.”

Ancak, çukura düşen kurbağalar onların söylediklerine aldırmayıp çukurdan çıkmak için mücadeleye devam ettiler. Yukarıdakiler ise hala boşuna çırpınıp durmamalarını, ölümün onlar için kurtuluş olduğunu söylüyorlardı.

Sonunda kurbağalardan birisi söylenenlerden etkilendi ve mücadeleyi bıraktı. Diğeri ise çabalamaya devam etti. Yukarıdakiler de, çırpınıp durarak daha çok acı çektiğini söylemeyi sürdürdüler.

Ne var ki, çukurdaki kurbağa son bir hamle daha yaptı, bu kez daha yükseğe sıçramayı başardı ve çukurdan çıktı.

Çünkü, bu kurbağa sağırdı. O yüzden, arkadaşlarının ümit kırıcı sözlerine kulak asmamıştı.

“Ümidini kaybetmiş bir insanın, başka kaybedecek bir şeyi yoktur”

merhaba iyiniyetli,iyiyim ben,yazılarına bayıldım.internete fazla girmiyorum ama senin yazılarını takip ediyorum.birazdan bende yürüyüşe çıkacağım...inşallah sende iyisin...

Son düzenleme:
merhaba iyiniyetli,iyiyim ben,yazılarına bayıldım.internete fazla girmiyorum ama senin yazılarını takip ediyorum.birazdan bende yürüyüşe çıkacağım...inşallah sende iyisin...

Sağol canım... Ev hanımımısın yazmak istesen tabii.. Çocuk var mı?

Yürüyelim gitsin yağlar fit olalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…