Eveettt hatunlarr güzellerrrr
Sonra devam motivasyona öpüyorum hepinizii
İyiniyetlim paylaşımlar çok güzeldi, teşekkürler,Senin elma sirken nasıl oldu ve sen nasıl yaptın ?
öğle yemeği: kısır, çay
canım yazıların çok güzeldi gerçekten insana ümit veriyo, kendine getiriyo resmen...demekki neymş asla birşeyden vazgeçmek yok insan isteyince herşeyin üstesinden gelir..hadi kızlar kilo veremedim olmuyor demek yok bugünden itibaren sıfırdan başlamak var kolay gelsin hepimize....
Sana da afiyet olsun canım, tarif için teşekkürler, ev sirkesi gerçekten çok faydalıymış.Elmaları yedikçe soyduğum kabuklarını suyla doldurduğum kavanoza tuz ekleyip içine kabukları da attım. Balkona koydum. Bayağı beklettim. İçinden kabukları bir süre sonra alıyosunuz. Güzel oldu doğal da Şimdi depoya kaldırdım
Afiyet olsun canım
Hosgeldin canim. Kuru yemisi sadece kahvaltida yersen daha iyi sonuc alirsin. Zamanla sende sadece 2 ögün yaparsin zaten
Izin verilen seylerden doyana kadar yemelisin . Ac kalmiycaksin az yersen kiloda veremiyorsun...Porsiyonlar az geldi bana.. Ama daha önce yaptigin diyetten aliskanlik heralde. Aramiza hosgeldin takildiginda sor cevap alamazsan inatla sor canim
.Canim ben aslinda saat en gec 15:00-16:00 arasi yemeyi kesiyorum ilk hafta zordu ama simdi migdem alisti. Burada bir profesöre gitmistim Leptinimi falan ölcmüstü o önerdi aksam kesinlikle fazla enerjiye ihtiyac yok ne yersen depoya dedi. Ben en son yemegimi 8 de yiyorum deyince cok gec dedi..Ben cok güzel sonuclar aliyorum sende bir dene istersen..Özelikle kilosu durmuslara tavsiye ediyorum.
Arkadaşlar ben bugün sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım,akşama da kuru fasulye pişirdim ama onu nelerle beraber yiyebilirim ve ne kadar? Yardımcı olursanız sevinirim.
Oncelikle hosgeldin corba ,salata ,yogurt yiyebilirsin yada yemegin etli degilse et yemegi olabilir ,kofte ya dabulgur pilavi olabilir kalori hesabi yapmiyoruz,cok abartmadan doyana kadar yiyebilirsin
Hoşgeldin aramıza hergün menülerini paylaş neler doğru neler yanlış söyleyelim.inşallah hedefine en güzel şekilde ulaşırsın...
sende hogeldin canımumarım sende istediğin kiloya kolayca ulaşırsın...arada değil hergün gel...
canım hoşgeldin ceviz vb.kuruyemişleri sabah yersen daha iyi olur (1 çaybardağı)ve zeytini biraz daha arttır ve kuru kayısı incir de yiyebilirsin sabahları.kolay gelsin ...
merak etme yalnız değilsin bende işteyim çalışıyorum aaa pardon resmen uyuyorum.Allah bu patronların kalbine vicdan versin başka ne denirki ...
kahvaltıda zeytinn nerde canım
hoşgeldin canım umarım dahada güzel sonuçlar alırsın ve hedefine ulaşırsın...[/QUOT
Yararlı olabiliyorsam ne mutlu canımKızın iyileşmiştir öptüm onu da
slm kızlarrrrr!
aklım hep burda ama çok iş var yarın memlekete gidiyoz karatayı bozmadım çok şükür
10 gün yokum nadiren de olsa girerim tabii
hepinizi öpüyorum çok yoğunum çıkmam lazım
kızlarrrben çok kötü bişey yaptımmm öğlen yemeğim
1 kepçe çorba
2 yemek kaşığı nogut yemeği
salata
yoğurt
ve en kötüsü yemekte recvani vardııııııı yemeği az olarak kurtardım ama tatlıda kendime hakim olamadımmm..... kendimi çok suçlu hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmm
ne yapacam şimdi ben
evet canım şükür iyileşti umarım bidaha tekrarlamaz...
iyi yolculuklar sana,kaçamak yapmadan dönersin umarım ...
yemeklerde bişey yokda keşke yemeseydin tatlıyı ama olmuş artık napcan şimdi kalkıp mecbur yürüyecen 5 km.cikkolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?