Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyiniyetlim paylaşımlar çok güzeldi, teşekkürler, Senin elma sirken nasıl oldu ve sen nasıl yaptın ?

öğle yemeği: kısır, çay

Eveettt hatunlarr güzellerrrr

Sonra devam motivasyona öpüyorum hepinizii

canım yazıların çok güzeldi gerçekten insana ümit veriyo, kendine getiriyo resmen...demekki neymş asla birşeyden vazgeçmek yok insan isteyince herşeyin üstesinden gelir..hadi kızlar kilo veremedim olmuyor demek yok bugünden itibaren sıfırdan başlamak var kolay gelsin hepimize....

İyiniyetlim paylaşımlar çok güzeldi, teşekkürler, Senin elma sirken nasıl oldu ve sen nasıl yaptın ?

öğle yemeği: kısır, çay

Elmaları yedikçe soyduğum kabuklarını suyla doldurduğum kavanoza tuz ekleyip içine kabukları da attım. Balkona koydum. Bayağı beklettim. İçinden kabukları bir süre sonra alıyosunuz. Güzel oldu doğal da Şimdi depoya kaldırdım

Afiyet olsun canım

Yararlı olabiliyorsam ne mutlu canım Kızın iyileşmiştir öptüm onu da

Sana da afiyet olsun canım, tarif için teşekkürler, ev sirkesi gerçekten çok faydalıymış.

Çok teşekkür ederim yorumların için,gerçekten faydalı oldu bana,sabah kahvaltısını anlamıştım ama öğlen ve akşamı nasıl ayarlayacağımı tam netleştirememiştim ben de bu kadar yedim,bugün daha çok yerim ozaman.

Ogle yemegim,

Mercimek corbasi ,nohut ve yogurt

Iyiniyetli paylasimlar icin tesekkurler,benim de cok ihtiyacim var

Arkadaşlar ben bugün sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım,akşama da kuru fasulye pişirdim ama onu nelerle beraber yiyebilirim ve ne kadar? Yardımcı olursanız sevinirim.

slm kızlarrrrr!
aklım hep burda ama çok iş var yarın memlekete gidiyoz karatayı bozmadım çok şükür
10 gün yokum nadiren de olsa girerim tabii
hepinizi öpüyorum çok yoğunum çıkmam lazım

Arkadaşlar ben bugün sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım,akşama da kuru fasulye pişirdim ama onu nelerle beraber yiyebilirim ve ne kadar? Yardımcı olursanız sevinirim.

Oncelikle hosgeldin corba ,salata ,yogurt yiyebilirsin yada yemegin etli degilse et yemegi olabilir ,kofte ya dabulgur pilavi olabilir kalori hesabi yapmiyoruz,cok abartmadan doyana kadar yiyebilirsin

Oncelikle hosgeldin corba ,salata ,yogurt yiyebilirsin yada yemegin etli degilse et yemegi olabilir ,kofte ya dabulgur pilavi olabilir kalori hesabi yapmiyoruz,cok abartmadan doyana kadar yiyebilirsin

çok teşekkürler cevap için,ben de yiyemeyeceğimi düşünerek eşim ve çocuklarım için bulgur pilavı da pişirmiştim,o zaman ondan da yiyeyim.

kızlar ben geldim...
bugun klasık karatay kahvaltısı
turk kahvesi ş.siz
öglen mantar sote ve lahana salatası
aksamada sulu kofte,salata,yogurt yapcam.
bu arada bugun 1,5 saat yuzdum degısık stillerde

kızlarrr ben çok kötü bişey yaptımmm öğlen yemeğim
1 kepçe çorba
2 yemek kaşığı nogut yemeği
salata
yoğurt

ve en kötüsü yemekte recvani vardııııııı yemeği az olarak kurtardım ama tatlıda kendime hakim olamadımmm..... kendimi çok suçlu hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmm

ne yapacam şimdi ben

Yararlı olabiliyorsam ne mutlu canım Kızın iyileşmiştir öptüm onu da

evet canım şükür iyileşti umarım bidaha tekrarlamaz...

slm kızlarrrrr!
aklım hep burda ama çok iş var yarın memlekete gidiyoz karatayı bozmadım çok şükür
10 gün yokum nadiren de olsa girerim tabii
hepinizi öpüyorum çok yoğunum çıkmam lazım

iyi yolculuklar sana,kaçamak yapmadan dönersin umarım ...

yemeklerde bişey yokda keşke yemeseydin tatlıyı ama olmuş artık napcan şimdi kalkıp mecbur yürüyecen 5 km.cikkolay gelsin...

haklısınnn :) cezalandırıcam kendimiiii :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…