Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ya bnm problemim var sabah kahvaltısında 2 tane yumurta şartı varyaaa ben bugün yedim ama nasıl yedim bana sorunn.. yumurtayı hiç sevmiyorummm. onun yerine yoğurt yesem olmazmı

öğleden sonra 2 fincan yeşil çay ve 4 lt. suyu tamamladım. bişey sorcam. şekersiz, naneli sakız serbest mi? sonuçta onlarda işlenmiş gıda oluyordur herhalde? akşama doğru hoşuma gidiyor. hem bişey yememi engelliyor. hem de fresh nefes falan filan işte.

kızlar ya bnm problemim var sabah kahvaltısında 2 tane yumurta şartı varyaaa ben bugün yedim ama nasıl yedim bana sorunn.. yumurtayı hiç sevmiyorummm. onun yerine yoğurt yesem olmazmı

canım yumurta yerine elma muz gibi meyvelerde yiyebilirsin ...

oofff offf 2 dilim revani yedim, dayanamadım yaa. hert türlü cezaya razıyım...

nee sende mi revani yedin hemde 2 dilim hemen kalk kalk hiç oturma mucizimle birlikte yürüyosunuz 5 km.cik .mucizimde yemiş revani ,hadi bakam hop 1-2-3 hop 1-2-3

canım yumurta yerine elma muz gibi meyvelerde yiyebilirsin ...

nee sende mi revani yedin hemde 2 dilim hemen kalk kalk hiç oturma mucizimle birlikte yürüyosunuz 5 km.cik .mucizimde yemiş revani ,hadi bakam hop 1-2-3 hop 1-2-3

kız sende bn gibi revani yemişsin bende dayanamadım 1 dilim revani yedim... daha iş bitmediii nasıl kalkayımm saat 7 de mesai bitimi off

öğlen menüm biraz alelacele oldu evde hafif yollu kırıp dökme işi vardı
komşuma gözleme yaptım çalıştı yoruldu diye ben ucundan bile almadım
bende evde olanları çorba ve dünden kalma patlıcan patlatmasını koydum salatada vardı
biraz atıştırdım gibi oldu tam bir doyma olmadı hatta
akşama kadar da ev temizliğiyle uğraştım çok yoruldum
hayırlısı bakalım şimdilik hoşçakalın

propycil sana geçmiş olsun kıss nerelerdesin bıcır bıcır oluyo burası sen varken gel hadee
ayy canım tesekkr ederim
bidaa hiç gitmiycem inşallah..kacamak yapmıs olsam bile bugunku gibi..

Görüşürüz tatlım, bol eğlenceler.
tesekkur ederim datlummm

tuzsuz bulabiliosan ne guzel..ben tuzunu almak için 2 gun suda bekletiom zeytinlerimi ama hala biraz tuzlu oluo tabi...

propycil aynı motivasyon eksikliği bende de var
sen fazla takma verdim mi diye birde sürekli tartılma canım

bende gidip markete yarın için alışveriş yapayım 8-9 genç gelecek yarın onları doyurmam lazım
ewet haklısın leylakcım surekli tartılmamak lazım..saolsun iyiniyetli motivasyonlarımızın dusmesine izin wermioki hiç topiğimizin motivasyondan sorumlu devlet bakanı o

muhencim sıkma canını tatlım,tutustur eline cocugu eşinin bak bakalım ozaman da bu kadar rahat olabiliomu beyefendi
erkeklere canımızı sıktıgımız zaman kaybeden gene biz oluyoz biliosun,kendimizi yemege veriyoz..
bakıcı da bulursun inşallah en yakın zamanda canım..

affeder mi diosun kıııızz:44: inşalllah yaaa
kendine yeni bi kalvye al,oolus oynamak istediği zaman eskisini ver sen yenisini al..laptopa dısardan klavye takılıo..bıktım ay senin yazılarını çözmekten..şifre gibi..
bel benim de en kalın yerim..kalas gibi bişeyim yani..
taam ozaman cumartesi tartılıyoruz..

slm kızlarrrrr!
aklım hep burda ama çok iş var yarın memlekete gidiyoz karatayı bozmadım çok şükür
10 gün yokum nadiren de olsa girerim tabii
hepinizi öpüyorum çok yoğunum çıkmam lazım
canım gule gule git ugurlar olsun..memlekette laf ederlerse kafana cok takmamaya calıs ok.

kızlar ben geldim...
bugun klasık karatay kahvaltısı
turk kahvesi ş.siz
öglen mantar sote ve lahana salatası
aksamada sulu kofte,salata,yogurt yapcam.
bu arada bugun 1,5 saat yuzdum degısık stillerde
afiyet olsun canım..sporun super..bide şu yanlış yaptıgımız tickeri sil artık..iyi bilen biri sana ticker yapsın..cunku ben sana yenisini yapmıstım..ama sen gormedin oyuzden su ankini degistirmedin..
bu benim tickeriiimmm

peki yoğurt yiyebilirmiyim
ne kadar istersennn...

çok güzel di teşekkürler motivasyonun için

çok güzel di teşekkürler motivasyonun için bazen insanın bidiği şeyler bile olsa başkalarından duymak daha güçlendiriyor insanı sağolasın

arkadasım o ticker dedıgın cızelgemi.
beceremedım bi turlu ya bırı benım icin yapabilirmi?
baslangıc kılom 52,2 simdiki kılom 51,5 hedefım 47,boyum 160

iyi günler, mesajı yazdım fakat nereye bastıysam hepsi silindi .zaten duraklama devam ettiği için çanım sıkkın.arkadaşlar sizde en uzun süreli duraklamanız ne kadar olmuştu diye sordum fakat cevap alamadım ya da ben görmedim lütfen cevappppp
1.öğün
klasik karatay kahvaltısı
2.öğün
barbunya plaki(patates koymadım)
3 kaşık yoğurtlu kısır
1 avuç fıstık
akşam
yayla çorbası
arnavut ciğeri
barbunya
soğan salata ve yeşillik var
görüşmek üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…