kızlar ya bnm problemim var sabah kahvaltısında 2 tane yumurta şartı varyaaa ben bugün yedim ama nasıl yedim bana sorunn.. yumurtayı hiç sevmiyorummm. onun yerine yoğurt yesem olmazmı
oofff offf 2 dilim revani yedim, dayanamadım yaa. hert türlü cezaya razıyım...
canım yumurta yerine elma muz gibi meyvelerde yiyebilirsin ...
nee sende mi revani yedin hemde 2 dilim hemen kalk kalk hiç oturma mucizimle birlikte yürüyosunuz 5 km.cik .mucizimde yemiş revani ,hadi bakam hop 1-2-3 hop 1-2-3
canım yumurta yerine elma muz gibi meyvelerde yiyebilirsin ...
nee sende mi revani yedin hemde 2 dilim hemen kalk kalk hiç oturma mucizimle birlikte yürüyosunuz 5 km.cik .mucizimde yemiş revani ,hadi bakam hop 1-2-3 hop 1-2-3
ayy canım tesekkr ederimpropycil sana geçmiş olsun kıss nerelerdesin bıcır bıcır oluyo burası sen varken gel hadee
tesekkur ederim datlummmGörüşürüz tatlım, bol eğlenceler.
tuzsuz bulabiliosan ne guzel..ben tuzunu almak için 2 gun suda bekletiom zeytinlerimi ama hala biraz tuzlu oluo tabi...evet canım tuzsuz zeytini diyet zeytin diye satıyorlar buradaki marketlerde. Yoksa biliyorum diyet ürünler yasak
İçimi rahatlattın biraz, çok yedim gibi hissettim bendeBu ara kendimi alamıyorum yemekten, diane 35 kullanıyorum, herhalde ondan (polikistik over var):18:
ewet haklısın leylakcım surekli tartılmamak lazım..saolsun iyiniyetli motivasyonlarımızın dusmesine izin wermioki hiçpropycil aynı motivasyon eksikliği bende de var
sen fazla takma verdim mi diye birde sürekli tartılma canım
bende gidip markete yarın için alışveriş yapayım 8-9 genç gelecek yarın onları doyurmam lazım
muhencim sıkma canını tatlım,tutustur eline cocugu eşinin bak bakalım ozaman da bu kadar rahat olabiliomu beyefendikızlar hepinize kolay gelsin
bugün bakıcı kız geldi ve babam sigortalı bi iş bulmuş ben oraya gidecem dedi
günün en kötü süpriziydi
yapacak bi şey yok.çalışan kadınsan bide ailenden uzaksan elere mahkumsun yani bu gün deprasyondayım .
ama kendim için dün iyi bişey yaptım ve shappes diye bi spor merkezine yazıldım . 30dak spor gittim cok hoş ve eğlenceliydi .kardiyo egzersizi yaptırıyolarmış acayip ter attım oradaki kıza 40 dak olsun dedim son 10 dalk ciftledik.cok hoştu
şimdi sağı solu arayıp bi kız bakıyorum.gerci ben hergün işe gitmiyorum .evimde bi odam ofis .cama proje imzalamaya yada arazi kontrolüne gittimmi cocuklarımı naapıcam.
ha bu arada eşime kız ayrılacakmış dediğimde cook rahat olara olsun bakarız yenisini buluruz dedi.iyide ben carşiamba i,şe gidecem dedim.bekleyiversin müşterilerin dedi.bilmiyorum herkesin eşimi böyle kesinlikle acayip rahat .sanki ben cocukları gelirken babamın evinden getirdim.
kusura bakmayın
sabah kahvaltısı:2 yumurta haşlama
peynir
10 tane zeytin
1 kase fıstık
domates salatalık
2 catal helva
affeder mi diosun kıııızz:44: inşalllah yaaaburçin ben de öyle kilo verenilmiştim yine deneyeyim ama öğün ve porsiyonları nasıl ayarlıyorsu tathlım? o kadar rahat oluyorsun ki öyle yapınca ama sabah kalktığında içinde azgın at varmış gibi oluyo, bi de ben tüm gece emzirdikten sonra uyanıyordum düşün bi uçaanla bi kaçan kurtuluyoooodu.
kuzitsu hanii sö vermitik cmt ye kadar tartılmak yoktu ben söüme sadığım bak üzülüyom mu hiç?
verdiiğin kararlar çok iyi boşversene kasmamak laım bu kadar hem regl dönemii herşeyi affeder....
ben fazla giremiyorum 2 yaşında bir velet var terrible two döneminde iş dönüşü hep onunlayım ama asıl dert bu klabye olayı hasta oluyorum on saatte yazıyorum bi cümleyi,klavyeyi düeltince daha sık yazıcam, mayıs benim için de başlangıç olsun bebeeem, şu beli inceltecem taktım fena, regl bitsin diye bekliyom, ama enerj,m çok düük sanki beyin yerinde muhallebi var zorla hareket ediyom çok çabuk yoruyluyorum.
canım gule gule git ugurlar olsun..memlekette laf ederlerse kafana cok takmamaya calıs ok.slm kızlarrrrr!
aklım hep burda ama çok iş var yarın memlekete gidiyoz karatayı bozmadım çok şükür
10 gün yokum nadiren de olsa girerim tabii
hepinizi öpüyorum çok yoğunum çıkmam lazım
afiyet olsun canım..sporun super..bide şu yanlış yaptıgımız tickeri sil artık..iyi bilen biri sana ticker yapsın..cunku ben sana yenisini yapmıstım..ama sen gormedin oyuzden su ankini degistirmedin..kızlar ben geldim...
bugun klasık karatay kahvaltısı
turk kahvesi ş.siz
öglen mantar sote ve lahana salatası
aksamada sulu kofte,salata,yogurt yapcam.
bu arada bugun 1,5 saat yuzdum degısık stillerde
ne kadar istersennn...peki yoğurt yiyebilirmiyim
Ocak 28, 2007 at 8:56 pm (Motivasyon Hikayeleri) netten alıntıdır
Motivasyon oluşturmanın en etkili yolu çıtayı yüksek tutmaktır. Büyük hedeflere ulaşmanın yolu da büyük amaçları küçük adımlara bölmek ve her gün bir adımını gerçekleştirmektir. Başardığınız her adım, yaptığınız her ilerleme bir sonraki ilerleme için gerekli olan güven ve isteği oluşturacaktır. Siz kalkın ve yürüyün, gölgeniz arkanızdan yürüyecektir. Yapılan bazı araştırmalar insanların sadece %10’unun verilen işi yapamadığı için işten atıldıklarını göstermiştir. Kalan %90 ise başarılı insan ilişkileri kuramadıkları için çıkardıkları problemlerden dolayı işlerine son verildiğini göstermiştir. Başarıda ilk adım kadar son adımda önemlidir. Bir çok kişi son bir adım daha atmadıkları için başarıya ulaşamamıştır. Herkesin yaptığının bir fazlasını yapan şampiyon olur. yüzlerce yarış atı var, fakat şöhrete ulaşanlar diğerlerinden birkaç saniye daha hızlı koşanlardır.
Eğer “büyük düşünerek” Mercedes sahibi olmayı istemiş ancak bir Renault Spring sahibi olmuşsanız üzülmeyin. Eğer Mercedesi hedeflemeseydiniz muhtemelen bu kadar sürede Renault’da alamazdınız. Büyük düşünmeyi bilmek kadar küçük de olsa başarılara sevinmeyi bilmek de önemlidir.
Normal bir Müslüman cennete girmek ve cehennemde yanmamak için ibadet eder. Yani ödül ve ceza düşüncesi baskındır. Oysa Yunus Emre “ne cennetin yüzü, ne Cehennemin közü, bana seni gerek seni” diyerek misyonunu ortaya koymuştur. Gerçek liderler de kazanmak veya kaybetmek için değil yapmaları gerekeni yapmak için çalışırlar.Bir nehirde on kişi boğulmuş ise bunlardan en az sekizi yüzmeyi bilen kişidir. Yüzmeyi bilmeyen haddini bilir. Yüzmeyi bilen ise, “Ben her yerde yüzerim” der ve kaybeder.
Unutmayın hiçbir şey başarı hissi kadar insanı kavgaya hazır hale getirmez… “Düşmanınız sizden küçükse onu affedin büyükse mücadele edin. Seçtiğiniz düşman-rakip kadar büyüyebilirsiniz.
Ocak 28, 2007 at 8:56 pm (Motivasyon Hikayeleri) netten alıntıdır
Motivasyon oluşturmanın en etkili yolu çıtayı yüksek tutmaktır. Büyük hedeflere ulaşmanın yolu da büyük amaçları küçük adımlara bölmek ve her gün bir adımını gerçekleştirmektir. Başardığınız her adım, yaptığınız her ilerleme bir sonraki ilerleme için gerekli olan güven ve isteği oluşturacaktır. Siz kalkın ve yürüyün, gölgeniz arkanızdan yürüyecektir. Yapılan bazı araştırmalar insanların sadece %10’unun verilen işi yapamadığı için işten atıldıklarını göstermiştir. Kalan %90 ise başarılı insan ilişkileri kuramadıkları için çıkardıkları problemlerden dolayı işlerine son verildiğini göstermiştir. Başarıda ilk adım kadar son adımda önemlidir. Bir çok kişi son bir adım daha atmadıkları için başarıya ulaşamamıştır. Herkesin yaptığının bir fazlasını yapan şampiyon olur. yüzlerce yarış atı var, fakat şöhrete ulaşanlar diğerlerinden birkaç saniye daha hızlı koşanlardır.
Eğer “büyük düşünerek” Mercedes sahibi olmayı istemiş ancak bir Renault Spring sahibi olmuşsanız üzülmeyin. Eğer Mercedesi hedeflemeseydiniz muhtemelen bu kadar sürede Renault’da alamazdınız. Büyük düşünmeyi bilmek kadar küçük de olsa başarılara sevinmeyi bilmek de önemlidir.
Normal bir Müslüman cennete girmek ve cehennemde yanmamak için ibadet eder. Yani ödül ve ceza düşüncesi baskındır. Oysa Yunus Emre “ne cennetin yüzü, ne Cehennemin közü, bana seni gerek seni” diyerek misyonunu ortaya koymuştur. Gerçek liderler de kazanmak veya kaybetmek için değil yapmaları gerekeni yapmak için çalışırlar.Bir nehirde on kişi boğulmuş ise bunlardan en az sekizi yüzmeyi bilen kişidir. Yüzmeyi bilmeyen haddini bilir. Yüzmeyi bilen ise, “Ben her yerde yüzerim” der ve kaybeder.
Unutmayın hiçbir şey başarı hissi kadar insanı kavgaya hazır hale getirmez… “Düşmanınız sizden küçükse onu affedin büyükse mücadele edin. Seçtiğiniz düşman-rakip kadar büyüyebilirsiniz.
merhaba
kullandıgınız omega 3 kapsüllerinin ağza gelen bir tadı var mı acaba ?
arkadasım o ticker dedıgın cızelgemi.
beceremedım bi turlu ya bırı benım icin yapabilirmi?
baslangıc kılom 52,2 simdiki kılom 51,5 hedefım 47,boyum 160
Sağol canım... Ev hanımımısın yazmak istesen tabii.. Çocuk var mı?
Yürüyelim gitsin yağlar fit olalım canım
arkadasım o ticker dedıgın cızelgemi.
beceremedım bi turlu ya bırı benım icin yapabilirmi?
baslangıc kılom 52,2 simdiki kılom 51,5 hedefım 47,boyum 160
ewet canım cizelge oluyo...
dur son bi kez daha yapıym..sen de cizelge kısmındaki kalem işaretine tıkla ve yapıstır sonra da kaydet de ok.
attım bi ustte canım oraya bak ok.tamam bacım beklıyorum attınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?