bacım ozaman ben yanlıs yapıom..baska biri yapsın olmazsa ok..arkadasım kızmazsan bıse dicem ben 56 ile baslamadım 52 ile basladım
bacım ozaman ben yanlıs yapıom..baska biri yapsın olmazsa ok..
pekı canım ugrastıgın icin sagol..
Elmaları yedikçe soyduğum kabuklarını suyla doldurduğum kavanoza tuz ekleyip içine kabukları da attım. Balkona koydum. Bayağı beklettim. İçinden kabukları bir süre sonra alıyosunuz. Güzel oldu doğal da Şimdi depoya kaldırdım
Afiyet olsun canım
kızlarrrben çok kötü bişey yaptımmm öğlen yemeğim
1 kepçe çorba
2 yemek kaşığı nogut yemeği
salata
yoğurt
ve en kötüsü yemekte recvani vardııııııı yemeği az olarak kurtardım ama tatlıda kendime hakim olamadımmm..... kendimi çok suçlu hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmm
ne yapacam şimdi ben
Tickerımı değiştirdim bende kızlar, aslında 47.5 a mı düşürsem hedefi? Annem şimdiden iyisin sen, artık kilo verme diyor ama ben alışık değilim bu kilocuklara
Ben cam kavanozda yapıyorum şişede olur.. limon sıkmaya gerek yok.. biraz kalınca soyun kararmadan atın.. Tuzu az olsunHarika, pratik bir tarif bende yapacagım .
Cam şişede yapabiliyormuyuz ?
Yaklaşık 1 litre suya ne kadar tuz atmamız gerekiyor ? Limon sikmamiza gerek var mi ? Ve son sorum mesela hergün bir elma yedim kabuklarını tuzlu suya atıyorum değil mı ?
Yoksa biriktirirseniz kurur kötü olur değil mı ?
Yanıtlarsanız sevinirim.
Teşekkürler
iskenderunlu http ile başlayan png ile biten kısmı yapıştır canım proypcilin yaptığı doğrupropycilcim doğru yapmış sen yapıştıramamışsın canım
sevindim canım sağol..çok güzel di teşekkürler motivasyonun için bazen insanın bidiği şeyler bile olsa başkalarından duymak daha güçlendiriyor insanı sağolasın
kocaman olmuş maşallah büyütmüşsünevet,ev hanımıyım,9 yaşında bir oğlum var...
arkadasım o ticker dedıgın cızelgemi.
beceremedım bi turlu ya bırı benım icin yapabilirmi?
baslangıc kılom 52,2 simdiki kılom 51,5 hedefım 47,boyum 160
Ben cam kavanozda yapıyorum şişede olur.. limon sıkmaya gerek yok.. biraz kalınca soyun kararmadan atın.. Tuzu az olsun
iskenderunlu http ile başlayan png ile biten kısmı yapıştır canım proypcilin yaptığı doğru
sevindim canım sağol..
kocaman olmuş maşallah büyütmüşsün
Kızlar sizlere bir sorum var ..
Eşimin isteği üzerine yarın humus yapacagım ..
Ben de yemek istiyorum
Yiyebiliyormuyuz ?
Yanıt verirseniz çok çok mutlu olurum ..
canım bence senin de kilon gayet iyi hatta çok iyi.neden 47 kiloya düşmek istiyosun ki:44:zaten sağlıklı değerlerdesin.bence karatayı sadece sağlıklı beslenmek için uygula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?