Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadasa gittiydim..yediklerimin hiçbirisinin karatayla alakası yoktuuu
ama 40 dakka tempolu yurudum..aksam da yururum 5 km..ucaaaar giderler yediklerim..

Merhaba kızlar,
Bugün öğlen dışarda 2 saat tempolu yürüdüm.
yürüyüş sonrası dondurma önerdi annem, istemedim. annem de tek başına yemedi tabiii (oda Karatay yapıyor)
Öğleden sonrada yemek için vaktim olmadı: 16.40'da çay içerken midem kazındı 4 badem, 2 yer fıstığı, 2 siirt fıstığı yedim.
Daha sonra yarım saat tempolu yürüdüm yine
Akşam yemeğim 19.00'da bitti. 1 tabak etli türlü, 1 kase ketentohumlu yarmalı ve zeytinyağlı yoğurt, salata
Bugünkü su miktarımı yazamıyorum kızlar, çünkü artık hesaplamıyorum. Zaten su içen bir insanım, günde en az 3.5 litre oluyor.

Harika, pratik bir tarif bende yapacagım .

Cam şişede yapabiliyormuyuz ?
Yaklaşık 1 litre suya ne kadar tuz atmamız gerekiyor ? Limon sikmamiza gerek var mi ? Ve son sorum mesela hergün bir elma yedim kabuklarını tuzlu suya atıyorum değil mı ?
Yoksa biriktirirseniz kurur kötü olur değil mı ?

Yanıtlarsanız sevinirim.
Teşekkürler

5 km yürüdüğün takdirde ve bu hafta başka bir kaçamak yapmadığın zaman ..
Durumu kurtarırsın
Motivasyon unu bozma .. Karatay diyetine devam ..

Basarılar canım

saat 17:00 da yedim
yarım tabak kuru fasulye
birkaç kaşık bulgur pilavı
marul maydanoz taze soğan (bahçemden)
10 a yakın fındık
Şimdi

Son düzenleme:
Tickerımı değiştirdim bende kızlar, aslında 47.5 a mı düşürsem hedefi? Annem şimdiden iyisin sen, artık kilo verme diyor ama ben alışık değilim bu kilocuklara

Merhaba kızlar ,

3. Öğünüm;
1 tabak Sucuklu kuru fasulye ,
6 - 7 tane bulgurlu beyaz kelem sarması
Yanında 1 bardak süt

Ve 45 dakika yürüdüm.
Su içmeye dvm ediyorum .

İyi akşamlar

Ben cam kavanozda yapıyorum şişede olur.. limon sıkmaya gerek yok.. biraz kalınca soyun kararmadan atın.. Tuzu az olsun
propycilcim doğru yapmış sen yapıştıramamışsın canım
iskenderunlu http ile başlayan png ile biten kısmı yapıştır canım proypcilin yaptığı doğru
çok güzel di teşekkürler motivasyonun için bazen insanın bidiği şeyler bile olsa başkalarından duymak daha güçlendiriyor insanı sağolasın
sevindim canım sağol..
evet,ev hanımıyım,9 yaşında bir oğlum var...
kocaman olmuş maşallah büyütmüşsün

Kızlar sizlere bir sorum var ..

Eşimin isteği üzerine yarın humus yapacagım ..

Ben de yemek istiyorum
Yiyebiliyormuyuz ?

Yanıt verirseniz çok çok mutlu olurum ..

arkadasım o ticker dedıgın cızelgemi.
beceremedım bi turlu ya bırı benım icin yapabilirmi?
baslangıc kılom 52,2 simdiki kılom 51,5 hedefım 47,boyum 160

canım bence senin de kilon gayet iyi hatta çok iyi.neden 47 kiloya düşmek istiyosun ki:44:zaten sağlıklı değerlerdesin.bence karatayı sadece sağlıklı beslenmek için uygula

Teşekkürler canım .
Yarından itibaren başlayacağım ..
Sağol ..

Kızlar sizlere bir sorum var ..

Eşimin isteği üzerine yarın humus yapacagım ..

Ben de yemek istiyorum
Yiyebiliyormuyuz ?

Yanıt verirseniz çok çok mutlu olurum ..

humus hiç yapmadım yemedim de.ama en temel malzemeleri nohut ve tahin diye biliyorum.bence yenilebilir

canım bence senin de kilon gayet iyi hatta çok iyi.neden 47 kiloya düşmek istiyosun ki:44:zaten sağlıklı değerlerdesin.bence karatayı sadece sağlıklı beslenmek için uygula

canım minyom oldugum icin göbegim cokmus gibi duruyo.
herkes göbegime takık.
napalım iki sezaryandan sonra kalıyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…