Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ilk menumu yazayım barikkk
sabah: 2,5 koy yumurta
1 avuc peynir
6-7 zeytın
yarım domates
1 cay brd yakın cevız

yidim.2. ogunum mantar sote ve yogurt olcak sanırım.
akşam misafirim var borek kek ve ırmık tatlısı yaptım emme eski azimli gunlerıme donup tadına bıle bakmıycam

loxa bacım afiyet olsun sen kaçla ayrılmıştın burdan kaç kg aldın ??

55 mi olursun yaww o senin için bebek oyuncağı olur
çıtır prenses vayyyyyyy duyun kızlar duyun sadece leptini coşmamış aşk hayatıda coşmuş hatunun tü tü tü maşalahhh

Aman onu takıntı yaptım diye yoksa bundan sonrası problem değil kilo almayayım yetecek bana ..

Yok kız petunyam aşk hayatım hep coşuk benim de çıtırı duyunca telefonun diğer ucuna atlayacaktım neredeyse

olsun hedef hedeftir hedefe var
ay deme atlayaydın kızz :)) neyse gelsinde öyle atlarsın çapkınnn :))

olsun hedef hedeftir hedefe var
ay deme atlayaydın kızz :)) neyse gelsinde öyle atlarsın çapkınnn :))

Ağzından bir çıtırımı duymak için az mı bekledim yahu verme verme dedi ama bu halimi de göremedi ki daha en son 63le falan görmüştü o zamanlar 38 bile yeterince iyi olmuyorduu ..

Bana bi akıl verin canlar. Öğlen yemeğim 4'e sarktı. Akşama çok yaklaştı. Ayran+kuruyemişle geçiştirsem mi? Yoksa 4 te yesem mi? Ben öğlen yemeği yemeden zorlanıyorum da... Bünye kaldırmıyor açlığı:)

Kalkınca: 4 yaprak kayısı

Sabah: 08.00'da bitti
2 haş. yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 ceviz
1 fındık
2 badem
4 yer fıstığı
1/2 tarçınlı incir
5 ç.li siyah k. üzüm
2 kuru yaban mersini
2 kuru siyah erik
2 domates
2 salatalık
dereotu
nane
2 gr omega 3

Öğle: 13.20'de bitti
4 y. kaşığı mantarlı bulgur pilavı
3 y. kaşığı haşlanmış tavuk
1 kase keten tohumlu cacık
2 domates

Akşam: 17.30 gibi yerim
1 tabak etli türlü
2 domates
2 salatalık
nane
dereotu

Su: En az 3.5 litre garanti

Spor: Malesef hiç yok Bütün gün çalışacağım, akşama da toplantı var Öğle ve akşam yemeklerimi de yanımda getirdim zaten, dışarıda yemeğe çıkacak vaktim yok
Biraz kaydarıp geçmişi okuycam şimdi

maşşallahh gene iyi yemişin
iwet..semere az kaldıydı gene

et tavuğu afiyet olsun :))
karatayı bu yuzden sewiyorum ben yawf
en bayıldıgım yiyecekler,yada onlarsız asla yapamadıgım yiyecekler
yumurta--gunde 20 tane bile yiyebilirim
et-hayatımın anlamı
hele ki kuyrukyaglı ızgara-kimse sewmiyo anacım boyle bi lezzeti--babam cok iyi kasaptı benim,o alıstırdı..derki pirzolayla yada hangi tur pişirme olursa olsun,etin yanında hiç ekmek yemeyin ki etin o eşsiz tadına varın:))
peynir bide..peynirsiz bi hayat asla..
ve tereyag-herseyi ama herseyi tereyagla yapıom..
tek sevmediğim şey zeytinyagı( onu da babam yapıo ha,,zeytin agacımız var bissuru..ama bi turlu sevemedim su zeytinyagını:))
tum bu sebeplerden dolayı ben coşmiyayım da kim coşsun..en sevdiğim şeler serbest
ay bide şeker ve şekerli şeleri hiç sewmem..ama bazen pasta ve boreklere dayanamıyom((
ben sevmiyim de kim sewsin demi karatayı:))

ben annemlere gidiyorum kızlar.pazara görüşürüz.beni özleyin anacııııııımmmmm:111::111::111:
ozlemezmiyiz anacım hiç..gule gule git gel:))

Kaçamak yok kızlar..Propycil cim takip ediyorsun dimi..

1 porsiyon ızgara köfte
salata
ayran

Bu da resmi..
Eki Görüntüle 407004
etmem mi hiç bacım..efferim sana guzel olmuş...bidaa cıss yok:))

ayy canım ya valla senin kilona bi gelsem de keşke bende orda takılsam ahhh ahhhh ....

ben annemlere gidiyorum kızlar.pazara görüşürüz.beni özleyin anacııııııımmmmm:111::111::111:

güle güle git gel canım....

buldum canım .''yapamam deme yapanlar senden üstün değildir.''bu çok hoşuma gitti gerçekten öyle bazaen insan vazgeçiyo amann olmuyo diyo ama diğerlerinin bizden farkı ne onlar yapıyosa bizde yaparız demi

Ağzından bir çıtırımı duymak için az mı bekledim yahu verme verme dedi ama bu halimi de göremedi ki daha en son 63le falan görmüştü o zamanlar 38 bile yeterince iyi olmuyorduu ..
ene desene adam seni görünce öle kala kalacak fındık kurdummu der artık minnoşummu der bilemeyomm baharda geldi ohh hemi çıtır hemi aşıkk totonu kaşı :))

ben olsaydım yerdim ama bir avuç kuruyemiş 2-3 tanede kuru kayısı yer bir bardakta süt yada ayran içerdim yemek yerine akşamda 19:30 gibi hafif yersin yada tam tersi olabilir aç kalma

al bendende o kadar ama artı zeytinyağınada bayılıyorum bir yanım egeli sayılır egede zeytinyağsız olmaz diğer dediklerine aynen katılıyorum Allah koyunsuz ineksiz bırakmasın bizleri :))

canım bence dayanabilirsen tabi imkan varsa 1 saat kadar daha bekle ve güzelce yemeğini ye ve bugünü 2 öğünle bitir ... akşam acıkırsanda ayran süt falan içersin nedersin...

ene desene adam seni görünce öle kala kalacak fındık kurdummu der artık minnoşummu der bilemeyomm baharda geldi ohh hemi çıtır hemi aşıkk totonu kaşı :))

Aman kaşıyayım kaşıyayım
Bugün pek havamdayımm

ben yine yürüyüşe gider ne kadar yapabilirsem kar tabanlarıma kuvett

Yürü yürü yağsın yağlar ohh ohh ..
Benim sporum bugün göbek atmaydıı

kızlar biraz önce lcw .ya gittim ayy ne güzel şeyler var ama almıcam şimdilik en azından bi 5 kilo daha vermem lazım yoksa dışarda yürümek çok güzel büroda olmak çok bunaltıyo insanı heleki yazın...

bugun kötüyüm kızlarrrr yaaaa

iş yeri çok yoğunnnnn öldüm bittiiiimmmm sankiiiii

menulerimi yazayım sabah 1,5 yumurta maydonozlu
5 zeytin (aceleden o kadar yiyebildim)
peynir
1 bardak ayran
2 kuru kayısı

öğlen
1 kepçe çorba
avuç içi kadar beşamel soslu et sadece etini yedim. sos yemedim
bulgur pilavı
dayanamadım az da hoşaf içtim ama çok az

akşam eve gittim bulgur pilavı öğlen iş yerinde bulgur akşam eve git gene bulgur

canım bence dayanabilirsen tabi imkan varsa 1 saat kadar daha bekle ve güzelce yemeğini ye ve bugünü 2 öğünle bitir ... akşam acıkırsanda ayran süt falan içersin nedersin...

Yapamadım canım ya

Evde dünkü misafirlerden kalan börek çörek gırla gidiyor. Baktım, kendimi kaybedip onlara dalıcam. Ben de 1 tabak kurufasulye+1 bardak ayran+1 avuç ceviz yedim. Baktım doymadım. Üstüne 1 dilim de peynir yedim. Tokum. Mutluyum:)

geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…