ilk menumu yazayım barikkk
sabah: 2,5 koy yumurta
1 avuc peynir
6-7 zeytın
yarım domates
1 cay brd yakın cevız
yidim.2. ogunum mantar sote ve yogurt olcak sanırım.
akşam misafirim var borek kek ve ırmık tatlısı yaptım emme eski azimli gunlerıme donup tadına bıle bakmıycam
55 mi olursun yaww o senin için bebek oyuncağı olur
çıtır prenses vayyyyyyy duyun kızlar duyun sadece leptini coşmamış aşk hayatıda coşmuş hatunun tü tü tü maşalahhh
Aman onu takıntı yaptım diye yoksa bundan sonrası problem değil kilo almayayım yetecek bana ..
Yok kız petunyam aşk hayatım hep coşuk benim de çıtırı duyunca telefonun diğer ucuna atlayacaktım neredeyse
olsun hedef hedeftir hedefe var
ay deme atlayaydın kızz :)) neyse gelsinde öyle atlarsın çapkınnn :))
iwet..semere az kaldıydı genemaşşallahh gene iyi yemişin
karatayı bu yuzden sewiyorum ben yawfet tavuğu afiyet olsun :))
ozlemezmiyiz anacım hiç..gule gule git gel:))ben annemlere gidiyorum kızlar.pazara görüşürüz.beni özleyin anacııııııımmmmm:111::111::111:
etmem mi hiç bacım..efferim sana guzel olmuş...bidaa cıss yok:))Kaçamak yok kızlar..Propycil cim takip ediyorsun dimi..
1 porsiyon ızgara köfte
salata
ayran
Bu da resmi..
Eki Görüntüle 407004
offf sorma 5-6 lokma ama sonuçta kaçamak yaptım evet.. Topikteki kıdemli arkadaşlar cozutunca ben de cozutuyorum azıcık..:130: kimse kaçamak yapmasın yahuuu birbirimizden etkileniyoruz gerçekten
propycilcim datlum sağol..
Ben çatlayacağım yahuu bu kiloda da takıldım kaldım.. Sporumu arttırmam lazım benimYoksa hedef kiloma da yakınım aslında fazlalığım çok az ama benim bunları da vermem lazım
ben annemlere gidiyorum kızlar.pazara görüşürüz.beni özleyin anacııııııımmmmm:111::111::111:
ene desene adam seni görünce öle kala kalacak fındık kurdummu der artık minnoşummu der bilemeyomm baharda geldi ohh hemi çıtır hemi aşıkk totonu kaşı :))
Ağzından bir çıtırımı duymak için az mı bekledim yahu verme verme dedi ama bu halimi de göremedi ki daha en son 63le falan görmüştü o zamanlar 38 bile yeterince iyi olmuyorduu ..
ben olsaydım yerdim ama bir avuç kuruyemiş 2-3 tanede kuru kayısı yer bir bardakta süt yada ayran içerdim yemek yerine akşamda 19:30 gibi hafif yersin yada tam tersi olabilir aç kalmaBana bi akıl verin canlar. Öğlen yemeğim 4'e sarktı. Akşama çok yaklaştı. Ayran+kuruyemişle geçiştirsem mi? Yoksa 4 te yesem mi? Ben öğlen yemeği yemeden zorlanıyorum da... Bünye kaldırmıyor açlığı:)
al bendende o kadar ama artı zeytinyağınada bayılıyorum bir yanım egeli sayılır egede zeytinyağsız olmaz diğer dediklerine aynen katılıyorum Allah koyunsuz ineksiz bırakmasın bizleri :))iwet..semere az kaldıydı gene
karatayı bu yuzden sewiyorum ben yawf
en bayıldıgım yiyecekler,yada onlarsız asla yapamadıgım yiyecekler
yumurta--gunde 20 tane bile yiyebilirim
et-hayatımın anlamı
hele ki kuyrukyaglı ızgara-kimse sewmiyo anacım boyle bi lezzeti--babam cok iyi kasaptı benim,o alıstırdı..derki pirzolayla yada hangi tur pişirme olursa olsun,etin yanında hiç ekmek yemeyin ki etin o eşsiz tadına varın:))
peynir bide..peynirsiz bi hayat asla..
ve tereyag-herseyi ama herseyi tereyagla yapıom..
tek sevmediğim şey zeytinyagı( onu da babam yapıo ha,,zeytin agacımız var bissuru..ama bi turlu sevemedim su zeytinyagını:))
tum bu sebeplerden dolayı ben coşmiyayım da kim coşsun..en sevdiğim şeler serbest
ay bide şeker ve şekerli şeleri hiç sewmem..ama bazen pasta ve boreklere dayanamıyom((
ben sevmiyim de kim sewsin demi karatayı:))
Bana bi akıl verin canlar. Öğlen yemeğim 4'e sarktı. Akşama çok yaklaştı. Ayran+kuruyemişle geçiştirsem mi? Yoksa 4 te yesem mi? Ben öğlen yemeği yemeden zorlanıyorum da... Bünye kaldırmıyor açlığı:)
ene desene adam seni görünce öle kala kalacak fındık kurdummu der artık minnoşummu der bilemeyomm baharda geldi ohh hemi çıtır hemi aşıkk totonu kaşı :))
ben yine yürüyüşe gider ne kadar yapabilirsem kar tabanlarıma kuvett
bacım gayet güzel afiyet olsunda ne olur o plastik kaplardan çıkar o yemekleri heleki sıcak köfte ve plastik yana yana gelmesin zararlı biliyosunuz tabak yoksa kağıda al ordan ye daha iyi
haklısın arkadaşım ama malesef iş yerinde olunca böyle oluyor..sipariş veriyoruz böyle geliyor..zaten gelene kadar soğumuş oluyor..ama doğru söylüyorsun en azından gelince tabağa almalıyım..sağol canım..
canım bence dayanabilirsen tabi imkan varsa 1 saat kadar daha bekle ve güzelce yemeğini ye ve bugünü 2 öğünle bitir ...akşam acıkırsanda ayran süt falan içersin nedersin...
merhaba canlar bugün yaptıklarımı yazayım
öğlen:
1 bardak çay
1 tane dünden kalan gözleme
akşam:
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
turşu
kızlar biliyorum makarna filan kaçamak olduama alerjiden dolayı çok kötüydüm eşim hazırladı yemekleri bugün sporda yapamadım yarın düzelirim inş ilaç almaya başladım hepinize bol leptinli geceler öpüldünüz
ayy canım ya valla senin kilona bi gelsem de keşke bende orda takılsam ahhh ahhhh ....
güle güle git gel canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?