Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar selam yeni müdürümden dolayı işyerinden giremiyorum evdede çok fırsatım olmuyor.çok özledim sizi ve topiğimizi.
bu aralar iştahımda çok neye saldırıcağımı şaşırıyorum bazı öğünleri yazmaya yüzüm yok mesela akşam bulgur vardı 2 tabak yedim yanındada cacık hadi neyse bir dilimde kek .of yaaa 45 dak yürüdüm ama kaçamak canımı sıkıyor suçlu hissettim

Öğleyin yediklerim

Bir kepçe tarhana çorbası
Biraz barbunya
4-5 kaşık y.mercimekli bulgur pilavı
Biraz pide
2 günkurusu
az süzme yoğurt
salata

3 fındık

Son düzenleme:

ya abi toparla kendini yaz geliyor artık 55 olma zamanııı ne 2 tabak buyguru valla burnumda tütüyo bulgur yapmıyorum ... arıyıp kızcam bak

Mucizim afiyet olsun.. Canım mümkün olduğunca ara öğün yapmıyoruz.. Ara öğün yaptığın saatte ben akşam yemeğimi yedim Bir öğünün fazla olmuş bence

tatlım ya akşam ben 19,00 da çıkıyorum işte akşam çok yememek adına 2 kuru kayısı yedim örnek tablodada yazıyordu öyle ama yanlışmı yapıyom acep akşam 19,30 evde olduğum için anca yiyorum ...

Anladım canım.. Şimdi canan hoca der kiii mümkün olduğunca ara öğün yapmayın.. Öğünler arası 4.5-5 saat olmalı..
Örnek menüde öyle yazıyor ama hoca özellikle belirtmiş ara öğün yapmasanız daha iyi diye canım..
Zaten 5 saat kadar acıkmıyoruz. ara öğün yapmaya da gerek kalmıyor.. Leptin hormonu salgılansın ve işlevini yerine getirebilsin yağları yakabilsin diye bu süreye vücudumuzun ihtiyacı var.. Senin yerinde olsam akşam yemeğimi 5 gibi işyerinde yer ve tükanı kapatırdım ama sen bilirsin istersen yiyeceklerini evden götürebilirsin.

Öğleyin yediklerim

Bir kepçe tarhana çorbası
Biraz barbunya
4-5 kaşık y.mercimekli bulgur pilavı
Biraz pide
2 günkurusu
az süzme yoğurt
salata

3 fındık
iyiniyetlim pide gordum sankim menudee
bak senin bu topikte sorumlulugun cok fazla,senin sayende motivasyonumuz artıyo..
vizyon misyon herseyi yukledik bak sana..
pide hiiiç olmamışş

ayyy canım azıcık pide yedin,yediğine yiyceğine pişman oldun..ne kadar cok fırçaladım demii..
şimdi teselli zamanı:
hiç kaçamak yapmıon maşşallah..ayda yılda olur bole şeler,bişe olmaz

Loximm seni gördüm atladım hemen geri dönüş mü yaptın ..
Nasılsın iyi misin ?

bencede boşa harcadın dileğiniiyiyim bacikooo,sen napıyon,tilki misali döndük geldik iste

merhabalar..
sizi tanımıyoruz ama eskileri okurken paylaşımlarınızı okuduk cogumuz..
tekar buraya donseniz hem biz tecrubelerinizden faydalanırız hem de sizin için iyi olur belki??????*

offf sorma 5-6 lokma ama sonuçta kaçamak yaptım evet.. Topikteki kıdemli arkadaşlar cozutunca ben de cozutuyorum azıcık..:130: kimse kaçamak yapmasın yahuuu birbirimizden etkileniyoruz gerçekten
propycilcim datlum sağol..
Ben çatlayacağım yahuu bu kiloda da takıldım kaldım.. Sporumu arttırmam lazım benim Yoksa hedef kiloma da yakınım aslında fazlalığım çok az ama benim bunları da vermem lazım

Son düzenleme:

datlu hiç artırma sporu bence,bi sure boyle devam et..sonucta ömür boyu yapcaz inşallah bu sporu..
bi an önce hedefine ulaşmak istiyosun ama azıcık sabır canım,sen de duraklama dönemine girmiş olabilirsin..
sen de biliosunki duraklama donemi biter bitmez birden gidido kilocuklar...
sabır canım:))

canım bişey sorcam hani geçenlerde bi söz yazmıştın hatırlayamadım tekrar yazarmısın asla yapamam deme....... devamı nasıldı :44:

Leylakım kilo veremedim bu hafta ben hiç:84::84::84:

Akşam yemesem de sadece kuruyemiş mi yesem 1 çay bardağı kadar bana yardım et canımcım

canım bence akşam yemeklerini sakın azaltma,yine doyana kadar ye.ama sana tavsiyem eğer sporunu aynı saatte yapıyorsan onu değiştir.özellikle de gece yatmadan önce yürümeni tavsiye ederim.günde 2 defa yürümek özellikle de akşamları yürümek tartıda yüz güldürüyo.bence dene bebişim

bencede boşa harcadın dileğiniiyiyim bacikooo,sen napıyon,tilki misali döndük geldik iste
Vallahacı al bendende o kadar işte tilki 2 hoşgeldin :)

Canım burada değildim de yazanlarda en son seni gördüm aa loxi döndü heralde dedim yazdım ..
BAşla başla tabi yetişmek lazım yaza ..
Bak ben kaç oldum sonundaaa
masal süper vermişsin bacım tebriklerr

Yok canım bıraktım karatayı ama hala 6'dan sonra yememeye çalışıyorum.
Öğün araların 4-5 saat.
Bunlar da karataydan yadigar kaldı bana ..
YİNE SAĞLIKLI BESLENİYORSUNDUR SEN BENCE TATLI VARMI HAYATINDA
SİLKELEN VE KENDİNE GEL BACIMM PİKİNİ ZAMANI GELDİ LOOO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…