kızlar selam yeni müdürümden dolayı işyerinden giremiyorum evdede çok fırsatım olmuyor.çok özledim sizi ve topiğimizi.
bu aralar iştahımda çok neye saldırıcağımı şaşırıyorum bazı öğünleri yazmaya yüzüm yok mesela akşam bulgur vardı 2 tabak yedim yanındada cacık hadi neyse bir dilimde kek .of yaaa 45 dak yürüdüm ama kaçamak canımı sıkıyor suçlu hissettim
Mucizim afiyet olsun.. Canım mümkün olduğunca ara öğün yapmıyoruz.. Ara öğün yaptığın saatte ben akşam yemeğimi yedimBir öğünün fazla olmuş bence
ya abi toparla kendini yaz geliyor artık 55 olma zamanııı ne 2 tabak buyguru valla burnumda tütüyo bulgur yapmıyorum ... Arıyıp kızcam bak
tatlım ya akşam ben 19,00 da çıkıyorum işte akşam çok yememek adına 2 kuru kayısı yedim örnek tablodada yazıyordu öyle amayanlışmı yapıyom acep akşam 19,30 evde olduğum için anca yiyorum ...
iyiniyetlim pide gordum sankim menudeeÖğleyin yediklerim
Bir kepçe tarhana çorbası
Biraz barbunya
4-5 kaşık y.mercimekli bulgur pilavı
Biraz pide
2 günkurusu
az süzme yoğurt
salata
3 fındık
hoşgeldin loxi,nasılsın
Loximm seni gördüm atladım hemen geri dönüş mü yaptın ..
Nasılsın iyi misin ?
bencede boşa harcadın dileğiniiyiyim bacikooo,sen napıyon,tilki misali döndük geldik iste
iyiniyetlim pide gordum sankim menudee
bak senin bu topikte sorumlulugun cok fazla,senin sayende motivasyonumuz artıyo..
vizyon misyon herseyi yukledik bak sana..
pide hiiiç olmamışş
ayyy canım azıcık pide yedin,yediğine yiyceğine pişman oldun..ne kadar cok fırçaladım demii..
şimdi teselli zamanı:
hiç kaçamak yapmıon maşşallah..ayda yılda olur bole şeler,bişe olmaz
slm kızlarrrrrr
offf sorma 5-6 lokma ama sonuçta kaçamak yaptım evet.. Topikteki kıdemli arkadaşlar cozutunca ben de cozutuyorum azıcık..:130: kimse kaçamak yapmasın yahuuu birbirimizden etkileniyoruz gerçekten
propycilcim datlum sağol..
Ben çatlayacağım yahuu bu kiloda da takıldım kaldım.. Sporumu arttırmam lazım benimYoksa hedef kiloma da yakınım aslında fazlalığım çok az ama benim bunları da vermem lazım
Leylakım kilo veremedim bu hafta ben hiç:84::84::84:
Akşam yemesem de sadece kuruyemiş mi yesem 1 çay bardağı kadar bana yardım et canımcım
1 adana
1 ızgara kusbası
2 bardak ayran
2 ızgara domates
salata
Vallahacı al bendende o kadar işte tilki 2 hoşgeldin :)bencede boşa harcadın dileğiniiyiyim bacikooo,sen napıyon,tilki misali döndük geldik iste
masal süper vermişsin bacım tebriklerr
Canım burada değildim de yazanlarda en son seni gördüm aa loxi döndü heralde dedim yazdım ..
BAşla başla tabi yetişmek lazım yaza ..
Bak ben kaç oldum sonundaaa
YİNE SAĞLIKLI BESLENİYORSUNDUR SEN BENCE TATLI VARMI HAYATINDA
Yok canım bıraktım karatayı ama hala 6'dan sonra yememeye çalışıyorum.
Öğün araların 4-5 saat.
Bunlar da karataydan yadigar kaldı bana ..
SİLKELEN VE KENDİNE GEL BACIMM PİKİNİ ZAMANI GELDİ LOOOkızlar selam yeni müdürümden dolayı işyerinden giremiyorum evdede çok fırsatım olmuyor.çok özledim sizi ve topiğimizi.
bu aralar iştahımda çok neye saldırıcağımı şaşırıyorum bazı öğünleri yazmaya yüzüm yok mesela akşam bulgur vardı 2 tabak yedim yanındada cacık hadi neyse bir dilimde kek .of yaaa 45 dak yürüdüm ama kaçamak canımı sıkıyor suçlu hissettim
1 adana
1 ızgara kusbası
2 bardak ayran
2 ızgara domates
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?