Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar burda hava acayip karardı yağmurda başladı sanki daha çok yağacakmış gibi duruyo.eyvahhh leylak da pikniğe gitmişti naptı acep çok ıslanmadan dönse bari....

Canım sen de geleceksin 59 a sana güveniyorum

ayy canım sağol ya varya seviyorum seni insana kendini iyi hissettiriyosun.dur gidip su içem biraz.evet bende inanıyorum ve gerçekten çok istiyorum kilo vermeyi ve hedefime ulaşmayı.hep birlikte başaracaz inşallah.Allah başka dert keder vermesin...

leylak'cım nerdesin geldin mi eve ,hava acayip karardı yağmurda yağıyo .umarım iyi geçmiştir piknik iyi eğlenmişsindir...

selam kızlar..
menüm
sabah saat 07:30
1 muz
4 ceviz
2 omega3

öğle saat12:30
yoğurtlu ıspanak
tavuk but
şimdik saat16:00
accık mercümek salatası
4 çilek
bugün çok acıktım nedense..sanırsam regli olucam ondan akşamı bekliyemedim ve hala açım ..nappsam ki kızlar???

bi de ayran içiyim bari:)):44::44:

canım Esasım sen de sağol... Allah hepimize sağlık mutluluk huzur versin.. Ben de burayı seni seviyorum Kuzunu ve seni öptüm

Aman kaşıyayım kaşıyayım
Bugün pek havamdayımm

Yürü yürü yağsın yağlar ohh ohh ..
Benim sporum bugün göbek atmaydıı
atarsın tabi göbecikleri aybalam sen atamayacaksında kimler atacak ayy bende olayım 57 bende atacam göbecikleri

21 dakika öncesi+20 dakika şimdi =41 dakika oldu bile :)
toplam adım 7468 iş çıkışıda 45 dakika yürüsem süper olur duruma göre bakıcam artık benim komik iş listelerim var kağıda yazarım yaptıkça üstünü çizerim ve çizdikçe kuş gibi hafiflerim o listem kabardı biraz onları yapmam gerek

dolaptaki narlar temizlenecek
yeni alınan çiçekler saksıya ekilecek :)
menekşeme ve orkideme sevgi ve şefkat gösterilecek
yürüyüş,duş,
yazlık pijamalar çıkacak,çamaşırlar yıkanacak ardiye odası ve gereksziler ayıklanacak ve atılacak ya da verilecek
buzdolabı temizlenecek yemek yapılacak
mutfak dolapları elden geçecek gereksiz fazla bardak çanak ayrılıp kayınvalideye verilecek yazlığa götürmesi için :)

harikasın tebrik ediyorum ama birşey diyeyim o evdekiler hala canlı bomba gibi beklemekte acilen ya birilerine yedir ya komşuna götür ama bir şekilde onları yok et bence en azından benim takdiğim bu oluyor evede abur cubur girmiyor zaten bazen canım çok değişik şeyler istiyor bakıyorum hiç biri yok mecbur daha zararsız kaçamaklar oluyor özetle onları acilen yok et :))[/QUOTE]

Aslında hemen komşulara dağıttım çoğunu ama çocukların sevdiği şeylerden 1er 2şer bırakmıştım...

Allahım bendeki iştahın yarısı özellikle de küçük bebemde olsaydı ya... Bu benim çocuğum demeye utanıyorum yav:)

kızlar bugünden itibaren her sabah işe giderken en az 5 durak önce inip yürüyeceğim
bugün yürüdüm,işten gelip evi sildim süpürdüm:)) yeter heralde
İzmirin sıcakları başladı artık sıcakta da yürünmüyor..ya sabah ya akşam..
ben sabahı seçtim şimdilik..
az da olsa hiç yoktan iyidir di mi?

kızlar bu saate kadar kermeste ayaktaydım
sahah 2 yumurtadan omlet,3 kayısı,peynir,zeytın,badem,fındık
öğlen;fellah köftesi
aksamada ızgara tavuk salatası,,
simdıye kadar 1,5 lıtre su,2 kupa yesil çay,2 turk kahvesı..
spor yok..

sen anlatırken ben yoruldum be canım
ah ben de bir girişebilsem şu işlere
ama benim hiç isteğim yok..haftaya cuma tayinimiz açıklanacak onun endişesi ve merakı hiç mi hiç iş yapasım yok ..tayin moduna daha çıkmadan girdim..hayırlısı bakalım:18::18:

Aslında hemen komşulara dağıttım çoğunu ama çocukların sevdiği şeylerden 1er 2şer bırakmıştım...

Allahım bendeki iştahın yarısı özellikle de küçük bebemde olsaydı ya... Bu benim çocuğum demeye utanıyorum yav:)[/QUOTE]

:)) aman bırak normal olsun iştahı yaa sakın zorlama bazı çocuklar görüyorum çok üzülüyorum o kadar küçüklerki ama obezler ve anneler hala ısrarla yediriyor farkında olmadan ne büyük kötülük ediyorlar tabiki az yediklerinde anne yüreği dayanmaz ama normal yiyorsa hiç ısrar etmemek en güzeli sonra büyüdüğünde bizim gibi totosunu yırtmasın :) yağları göndermek için

bu arada alınyazımkaderimsin vardı o ne oldu görmüyom ben bayağıdır?
bir de saphira da yzmıyor galiba...

ya beş dakika bile olsa iyidir bacım yaa 5 5 derken birikir bi bakmışsın 30 dakika olmuş benden sana tavsiye adam akıllı bir adımsayar al at cebine motive ediyor

loxii hoşgeldinn!

kızlar sizi okurken çok eğleniyorum çok tatlısınız yaaa
eski motivem olsa aranıza tekrar dönsem diyorum aslında
3-4 kg.daha versem fena mı olurdu acep
saray soytarısımıyız kız biz :)) gel gel heç fena olmaz öle uzaktan izleyip löp löp yiyip birde gülmekle olmaz kız gel birlikte acı çekeceğiz :)

bu arada alınyazımkaderimsin vardı o ne oldu görmüyom ben bayağıdır?
bir de saphira da yzmıyor galiba...
onlarda yakında damlar ara ara uzaklaşıp gene geliyoruz biliyorsun tülkiler misalii :)) loxide geldi

bıldırcınlar herkese iyi akşamlar ve iyi tatiller normalde cmt günleri çalışıyordum ama yarın çalışmıyoruz eğer akşam girebilirsem girer yazarım gene giremessem şimdiden herkese çoook güzel bol enerjili mutlu bir hafta sonu diliyorummm güzel kalın mutlu kalın hoşçakalınn

Petuşum benim seni çok sefiyommm

Son düzenleme:
loxii hoşgeldinn!

kızlar sizi okurken çok eğleniyorum çok tatlısınız yaaa
eski motivem olsa aranıza tekrar dönsem diyorum aslında
3-4 kg.daha versem fena mı olurdu acep

gel canım gel sende gel ohh ne güzel çoştu valla burası harika....

sanada iyi haftasonları canım inşallah pzt.kilo vermiş olarak gelirsin..bide sen adımsayarı nerden ve kaça aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…