Canım sen de geleceksin 59 asana güveniyorum
ayy canım sağol ya varya seviyorum seni insana kendini iyi hissettiriyosun.dur gidip su içem biraz.evet bende inanıyorum ve gerçekten çok istiyorum kilo vermeyi ve hedefime ulaşmayı.hep birlikte başaracaz inşallah.Allah başka dert keder vermesin...
atarsın tabi göbecikleri aybalam sen atamayacaksında kimler atacak ayy bende olayım 57 bende atacam göbecikleri
Aman kaşıyayım kaşıyayım
Bugün pek havamdayımm
Yürü yürü yağsın yağlar ohh ohh ..
Benim sporum bugün göbek atmaydıı
rica ederim keşke yapan yer kartonda gönderse ama maliyeti daha ucuz oluyor diye plastikte sunuyorlar sanırım neyse elinden geleni yap gerisine yapılacak bişey yok canımbacım gayet güzel afiyet olsunda ne olur o plastik kaplardan çıkar o yemekleri heleki sıcak köfte ve plastik yana yana gelmesin zararlı biliyosunuz tabak yoksa kağıda al ordan ye daha iyi
haklısın arkadaşım ama malesef iş yerinde olunca böyle oluyor..sipariş veriyoruz böyle geliyor..zaten gelene kadar soğumuş oluyor..ama doğru söylüyorsun en azından gelince tabağa almalıyım..sağol canım..
harikasın tebrik ediyorum ama birşey diyeyim o evdekiler hala canlı bomba gibi beklemekte acilen ya birilerine yedir ya komşuna götür ama bir şekilde onları yok et bence en azından benim takdiğim bu oluyor evede abur cubur girmiyor zaten bazen canım çok değişik şeyler istiyor bakıyorum hiç biri yok mecbur daha zararsız kaçamaklar oluyor özetle onları acilen yok et :))Yapamadım canım ya
Evde dünkü misafirlerden kalan börek çörek gırla gidiyor. Baktım, kendimi kaybedip onlara dalıcam. Ben de 1 tabak kurufasulye+1 bardak ayran+1 avuç ceviz yedim. Baktım doymadım. Üstüne 1 dilim de peynir yedim. Tokum. Mutluyum:)
slm kızlarrrrrr
21 dakika öncesi+20 dakika şimdi =41 dakika oldu bile :)
toplam adım 7468 iş çıkışıda 45 dakika yürüsem süper olur duruma göre bakıcam artık benim komik iş listelerim var kağıda yazarım yaptıkça üstünü çizerim ve çizdikçe kuş gibi hafiflerim o listem kabardı biraz onları yapmam gerek
dolaptaki narlar temizlenecek
yeni alınan çiçekler saksıya ekilecek :)
menekşeme ve orkideme sevgi ve şefkat gösterilecek
yürüyüş,duş,
yazlık pijamalar çıkacak,çamaşırlar yıkanacak ardiye odası ve gereksziler ayıklanacak ve atılacak ya da verilecek
buzdolabı temizlenecek yemek yapılacak
mutfak dolapları elden geçecek gereksiz fazla bardak çanak ayrılıp kayınvalideye verilecek yazlığa götürmesi için :)
harikasın tebrik ediyorum ama birşey diyeyim o evdekiler hala canlı bomba gibi beklemekte acilen ya birilerine yedir ya komşuna götür ama bir şekilde onları yok et bence en azından benim takdiğim bu oluyor evede abur cubur girmiyor zaten bazen canım çok değişik şeyler istiyor bakıyorum hiç biri yok mecbur daha zararsız kaçamaklar oluyor özetle onları acilen yok et :))
ya beş dakika bile olsa iyidir bacım yaa 5 5 derken birikir bi bakmışsın 30 dakika olmuş benden sana tavsiye adam akıllı bir adımsayar al at cebine motive ediyorkızlar bugünden itibaren her sabah işe giderken en az 5 durak önce inip yürüyeceğim
bugün yürüdüm,işten gelip evi sildim süpürdüm:)) yeter heralde
İzmirin sıcakları başladı artık sıcakta da yürünmüyor..ya sabah ya akşam..
ben sabahı seçtim şimdilik..
az da olsa hiç yoktan iyidir di mi?
saray soytarısımıyız kız biz :)) gel gel heç fena olmaz öle uzaktan izleyip löp löp yiyip birde gülmekle olmaz kız gel birlikte acı çekeceğiz :)loxii hoşgeldinn!
kızlar sizi okurken çok eğleniyorum çok tatlısınız yaaa
eski motivem olsa aranıza tekrar dönsem diyorum aslında
3-4 kg.daha versem fena mı olurdu acep
onlarda yakında damlar ara ara uzaklaşıp gene geliyoruz biliyorsun tülkiler misalii :)) loxide geldibu arada alınyazımkaderimsin vardı o ne oldu görmüyom ben bayağıdır?
bir de saphira da yzmıyor galiba...
saray soytarısımıyız kız biz :)) gel gel heç fena olmaz öle uzaktan izleyip löp löp yiyip birde gülmekle olmaz kız gel birlikte acı çekeceğiz :)
onlarda yakında damlar ara ara uzaklaşıp gene geliyoruz biliyorsun tülkiler misalii :)) loxide geldi
loxii hoşgeldinn!
kızlar sizi okurken çok eğleniyorum çok tatlısınız yaaa
eski motivem olsa aranıza tekrar dönsem diyorum aslında
3-4 kg.daha versem fena mı olurdu acep
bıldırcınlar herkese iyi akşamlar ve iyi tatiller normalde cmt günleri çalışıyordum ama yarın çalışmıyoruz eğer akşam girebilirsem girer yazarım gene giremessem şimdiden herkese çoook güzel bol enerjili mutlu bir hafta sonu diliyorummm güzel kalın mutlu kalın hoşçakalınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?