Tamam Leylakımmm sağol canımcım beniimmmcanım bence akşam yemeklerini sakın azaltma,yine doyana kadar ye.ama sana tavsiyem eğer sporunu aynı saatte yapıyorsan onu değiştir.özellikle de gece yatmadan önce yürümeni tavsiye ederim.günde 2 defa yürümek özellikle de akşamları yürümek tartıda yüz güldürüyo.bence dene bebişim
Propycilcim sağol datlum evet yaa galiba öyle kaçamağım çok az zaten ama spor pek yapamıyorum canım. Mümkün olduğunca yürüyorum ama düzenli değil.. Her gün düzenli olmuyor onun için düzenli yapmam lazım bence..datlu hiç artırma sporu bence,bi sure boyle devam et..sonucta ömür boyu yapcaz inşallah bu sporu..
bi an önce hedefine ulaşmak istiyosun ama azıcık sabır canım,sen de duraklama dönemine girmiş olabilirsin..
sen de biliosunki duraklama donemi biter bitmez birden gidido kilocuklar...
sabır canım:))
canım bişey sorcam hani geçenlerde bi söz yazmıştın hatırlayamadım tekrar yazarmısın asla yapamam deme....... devamı nasıldı :44:
merhabalar..
sizi tanımıyoruz ama eskileri okurken paylaşımlarınızı okuduk cogumuz..
tekar buraya donseniz hem biz tecrubelerinizden faydalanırız hem de sizin için iyi olur belki??????*
masal süper vermişsin bacım tebriklerr
ben annemlere gidiyorum kızlar.pazara görüşürüz.beni özleyin anacııııııımmmmm:111::111::111:
ben annemlere gidiyorum kızlar.pazara görüşürüz.beni özleyin anacııııııımmmmm:111::111::111:
hosbuldum canım,iyiyim sen nasılsın???hoşgeldin loxi,nasılsın
ne güzel,gıyaben de olsa tanışmısız demekki:))merhabalar..
sizi tanımıyoruz ama eskileri okurken paylaşımlarınızı okuduk cogumuz..
tekar buraya donseniz hem biz tecrubelerinizden faydalanırız hem de sizin için iyi olur belki??????*
hoşbulduk canımmHoşgeldin loxi nasılsın umarım bu kez hep burda olursun...
canım bence akşam yemeklerini sakın azaltma,yine doyana kadar ye.ama sana tavsiyem eğer sporunu aynı saatte yapıyorsan onu değiştir.özellikle de gece yatmadan önce yürümeni tavsiye ederim.günde 2 defa yürümek özellikle de akşamları yürümek tartıda yüz güldürüyo.bence dene bebişim
iyiyim bıldırcınım ya aynı işte yuvarlanıp gidiyom :)
Hadi ya hatıralarımız kalmış demek ki
Ben tatlısız yapamıyorum son zamanlarda ve bir kaçamak yaptığımda da aman yattı balık yan gider diyen birisiyim o yüzden sorun yaşayacağımı bildiğimden başlayamıyorum karataya tekrar.
Ama her yerde ben artık yapamasam da ne kadar sağlıklı ve çok güzel kilo verdiren bir diyet olduğunu yazıyorum ..
Petunyam nasılsın ?
Ayy sorma 57nin altına indim ya hayatımda ilk kez gördüm bu kiloyu 36 bedene giriyorumm
Yani keyfim yerinde şükür artık kilo almamaya kararlıyım.
amanın oda neeeloxii gelmisss hoşgeldin
amanın oda neeeloxii gelmisss hoşgeldin
çok sevındım bebekimmmloxii çok değistim çokkkkkk artık 58 imm
6 7 kilo daha hafifim
arkadaşım senin sayende karataya geldim
fambık sayesende yürüyüşe başladımlmm
hayırlı gardaşlar siziziiallahta sizin yağlarınızı eritsin inşallahhh
geldi geldiii famirde damlar yakında :))amanın oda neeeloxii gelmisss hoşgeldin
loxii çok değistim çokkkkkk artık 58 imm
6 7 kilo daha hafifim
iyiyim bıldırcınım ya aynı işte yuvarlanıp gidiyom :)
azmin zaferi budur işte maşallah kız sana bunca emek boşa gitmeyecek inanıyorum koruyacaksın o güzel kilonu benim gözümde hala karataycısın istesende zararlı şeyler yiyemessin artık gel kız bide nazar boncuğunu takam tam olsun tü tü tüüü maşallah
loxii çok değistim çokkkkkk artık 58 imm
6 7 kilo daha hafifim
eski masal napan gııısevdiceğinden naberr bakiiimmmm
bacım gayet güzel afiyet olsunda ne olur o plastik kaplardan çıkar o yemekleri heleki sıcak köfte ve plastik yana yana gelmesin zararlı biliyosunuz tabak yoksa kağıda al ordan ye daha iyiKaçamak yok kızlar..Propycil cim takip ediyorsun dimi..
1 porsiyon ızgara köfte
salata
ayran
Bu da resmi..
Eki Görüntüle 407004
Ayy teşekkür ederim petunyam 55 olayım bir de haber vereceğim mutlaka
Tabiki karatay hamuru var bendee ..
Ayy ne güzel vermişsin öyle tüü tüüüü maşalalhh ..
İyiyim pepetim ne yapayım canım ya sevdiceğim uzaklardaa halaa ..
Ama inşallah 2 ay sonra temelli yanıma gelecek
Bir de bana çıtır prensesim diyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?