Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben annemlere gidiyorum kızlar.pazara görüşürüz.beni özleyin anacııııııımmmmm:111::111::111:

Tamam Leylakımmm sağol canımcım beniimmm Akşamları evde ancak leslie yapabilirim ööle yapayım en iyisi
Propycilcim sağol datlum evet yaa galiba öyle kaçamağım çok az zaten ama spor pek yapamıyorum canım. Mümkün olduğunca yürüyorum ama düzenli değil.. Her gün düzenli olmuyor onun için düzenli yapmam lazım bence..
canım bişey sorcam hani geçenlerde bi söz yazmıştın hatırlayamadım tekrar yazarmısın asla yapamam deme....... devamı nasıldı :44:

canım uzun muydu o Asla ERTELEME ÜŞENME VAZGEÇME yi mi diyosun

merhabalar..
sizi tanımıyoruz ama eskileri okurken paylaşımlarınızı okuduk cogumuz..
tekar buraya donseniz hem biz tecrubelerinizden faydalanırız hem de sizin için iyi olur belki??????*

Hadi ya hatıralarımız kalmış demek ki
Ben tatlısız yapamıyorum son zamanlarda ve bir kaçamak yaptığımda da aman yattı balık yan gider diyen birisiyim o yüzden sorun yaşayacağımı bildiğimden başlayamıyorum karataya tekrar.
Ama her yerde ben artık yapamasam da ne kadar sağlıklı ve çok güzel kilo verdiren bir diyet olduğunu yazıyorum ..

masal süper vermişsin bacım tebriklerr

Petunyam nasılsın ?
Ayy sorma 57nin altına indim ya hayatımda ilk kez gördüm bu kiloyu 36 bedene giriyorumm
Yani keyfim yerinde şükür artık kilo almamaya kararlıyım.

hoşgeldin loxi,nasılsın
hosbuldum canım,iyiyim sen nasılsın???

merhabalar..
sizi tanımıyoruz ama eskileri okurken paylaşımlarınızı okuduk cogumuz..
tekar buraya donseniz hem biz tecrubelerinizden faydalanırız hem de sizin için iyi olur belki??????*
ne güzel,gıyaben de olsa tanışmısız demekki:))
herkes cok ıyı gıdıyor gördugum kadarıyla,tecrübelerime ihtıyacı olan yok ama vaktim oldukca girecegım bundan sonra,tanışıp kaynaşırız bol bol

Hoşgeldin loxi nasılsın umarım bu kez hep burda olursun...
hoşbulduk canımm

evet kilolardan kurttulana kadar bırakmıycam bundan sonra

hmm güzel bir şey ögrendim bile

iyiyim bıldırcınım ya aynı işte yuvarlanıp gidiyom :)
azmin zaferi budur işte maşallah kız sana bunca emek boşa gitmeyecek inanıyorum koruyacaksın o güzel kilonu benim gözümde hala karataycısın istesende zararlı şeyler yiyemessin artık gel kız bide nazar boncuğunu takam tam olsun tü tü tüüü maşallah

loxii çok değistim çokkkkkk artık 58 imm

6 7 kilo daha hafifim
arkadaşım senin sayende karataya geldim
fambık sayesende yürüyüşe başladımlmm
hayırlı gardaşlar sizizii allahta sizin yağlarınızı eritsin inşallahhh

Kaçamak yok kızlar..Propycil cim takip ediyorsun dimi..

1 porsiyon ızgara köfte
salata
ayran

Bu da resmi..

amanın oda neee loxii gelmisss hoşgeldin

çok sevındım bebekimmm

bir kendimize hayrımız yok demekki

bundan sonra sen beni gaza getiricen o zaman

amama saat 3 olmus gitme vaktı aksama görüsürüz simdi yürüyüseeee imzama bir 90' daha ekleyecem insallahhhh kaldır totoyu yürüyüşeee haydeee

Son düzenleme:
amanın oda neee loxii gelmisss hoşgeldin
geldi geldiii famirde damlar yakında :))

pepetiii bende 61 oldum loo az emme olsun hareket başladı yağlar dökülüyor yavaştannn pzt 60 ları görürüm belki

Ayy teşekkür ederim petunyam 55 olayım bir de haber vereceğim mutlaka
Tabiki karatay hamuru var bendee ..

Ayy ne güzel vermişsin öyle tüü tüüüü maşalalhh ..

eski masal napan gııı sevdiceğinden naberr bakiiimmmm

İyiyim pepetim ne yapayım canım ya sevdiceğim uzaklardaa halaa ..
Ama inşallah 2 ay sonra temelli yanıma gelecek
Bir de bana çıtır prensesim diyorrrr

Kaçamak yok kızlar..Propycil cim takip ediyorsun dimi..

1 porsiyon ızgara köfte
salata
ayran

Bu da resmi..
Eki Görüntüle 407004
bacım gayet güzel afiyet olsunda ne olur o plastik kaplardan çıkar o yemekleri heleki sıcak köfte ve plastik yana yana gelmesin zararlı biliyosunuz tabak yoksa kağıda al ordan ye daha iyi

55 mi olursun yaww o senin için bebek oyuncağı olur
çıtır prenses vayyyyyyy duyun kızlar duyun sadece leptini coşmamış aşk hayatıda coşmuş hatunun tü tü tü maşalahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…