Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canımcım eskilerden okudumkiiiiii:
kahve vucutta su tutuyormuşşş
çok şaşırdım.

neyse ben kacar yemegimi yiyip geliym..
gevezelik yapasım var bugun,okulda enerjimi atamadım..korkun gevezedeeeennn

Aksamlari bulgur gibi seyler hic yemeyin, hosaf hic iyi degil. Sekerin zehirden farki olmadigi soyleniyor.

Akşam
Bir tabak barbunya
4-5 kaşık bulgur pilavı
Az yoğurt
Marul
sarımsak (kokusu da olmasa)
maydanoz

Hepiciğinize afiyet olsun çıtırlar güzellerrr

canımcım eskilerden okudumkiiiiii:
kahve vucutta su tutuyormuşşş
çok şaşırdım.

neyse ben kacar yemegimi yiyip geliym..
gevezelik yapasım var bugun,okulda enerjimi atamadım..korkun gevezedeeeennn

Hmmm..
benim bı türlü geçmeyen şişkinliğim , bu nedenle Olay anlaşılmıştır.

Sarımsak kokusunu gidermek için bir bardak süt içmek gerekiyormuş şimdi deniyorum bakalım.. Ayyy çayımız vardı akşama sen unut sarımsak yerken hatırladım birdennn Karanfilde alırım ağzıma off

Merhaba arkadaslar bugün hiç girenedim,sabahtan beri okulda ve sonra da cocuklarımın okulunda seminerdeydim. Neyse menülerimiz yazayım:

Sabah :2 yumurta,peynir 9 adet zeytin
Ogle: bonfile et,azıcık İspanak,soğan ve mantar

Gurur duyarak söylemeliyim ki bugün ikram edilen gözleme,içki köfte,tatlı ve meyveleri yemedimBaşlıkta da yazdığım gibi Canan Hanım Antalya'ya geliyor umarım kendisiyle tanışma imkanım olur

Hmmm..
benim bı türlü geçmeyen şişkinliğim , bu nedenle Olay anlaşılmıştır.

Ben şişkin mişkin değilim amaaa abartırsak kahveyi o zaman yapar bence ayyyy bir keyfim o şekerli içmeyi de bıraktın yafff dokunmayın kahveme bozuşuruz

Şimdi sağımda kahvem solumda da sütüm var Bugün hoşum ya neyyysee

Ben eşimle başladım Karatay'. O da hayatından memnun. Kasmadan, germeden kilo veriyoruz diyor. Bir de diyor ki, istediğimiz kiloya gelirsek, gidip teşekkür ziyaretinde bulunacakmış Canan Hanım'a:)

Benimde vazgeçilmezim sütlü kahve
Şişiriyormuş olsun o kadarcik
15yaşimdan beri neredeyse 10 yıldır seker kullanmıyorum .. Öneririm. .. Tabiki olmayınca da zorlamayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…