Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar amma hızlısınız yavv
1 saat gittimm 3 sayfa olmuş:))
yimek yaptım
böylece akşam öğünüm belirdi işte
bulgurlu kuru biber dolması kıymalı
semizotu yimeği
tarhana çorbası
yoğurt
turp ve havuç salatası
afiyet olsun.

afiyet olsun bebaam..
al sana bi dolma tarifi
kıyma,sogan,baharat,en son maydonoz ve azıcık salca ile yapıyoruz
malzemeleri hafif pişiriyoz.
sonra dolmayı doldurup normal dolma gibi pişirioz.
hem bulgur yimemiş olursun:)))
ben bunu yeni öğrendim ama hafta sonu denemeyi düşünüyorum:))

saol canım benim en kısa sürede deniycem...

Nasilsiniz kizlar

Bu sabah 30 dakika yuruyus yaptim

Letafetcim Allah rahmet eylesin canim,varisler icin de cok gecmis olsun

Sabah kahvaltisi 2 yumurtadan omlet,domates,peynir

Oglen yarim pide,5 cok ince yaprak sarmasi,ayran

Son ogun 2 kofte,bulgur pilavi,salata,ayran

Bugunku yemek saatlerim 8 ,12 ve 4 de oldu son 2 sinde evde degildim,sanki gene yiycem gibi,belki kuruyemisle gecistiririm,simdi biraz gecmis okuyayim

propycıl bebısım allah rızası ıcın bır foto koy o boy la o kg la ıncecıksındır sen kesın
ewet bebaam ince oldugumu soyluyolar..hatta eşim cok kızıyo bana karatay yaptıgım için..
yaw bi turlu inanamıyom ince olduguma..
bide cok arastırdım hatta yıllarca bile diyebilirm..ama benim yasam biçimime ve yemek zevkime uygun daha uygun bi beslenme şekli yok..karatayı da tesadüfen buldum..ve cok memnunum..hem formda kalıyorum hem de ennn sevdiğim yiyecekleri yiyom:))
canım foto koymaya calıstım ama beceremedim..sonradan vazgectim..
iyiniyetliyle sözleştik,o 3 kilo daha verecek bende artık kac veririm bilmiom birlikte koycaz inşallah:))

iyi akşamlar,
bugünkü menüm:
1.öğün:
klasik karatay kahvaltısı ve katkısız sucuk
2,öğün:
1 kase tavuklu bol yeşillikli salata
3.öğün:
1kase merc, çorbası
1 tabak barbunya
salata
bu hafta inş veririm

-FZUNcüm nelerdesin canım...bugun gormedim seni..umarım iyisindir bebaam..

-EMELULUDAŞcım bi soru daha:kayısı cayını ac karna mı tok karnamı içiosun?

MUHENcim nirelerdesin...yoksun ortada,yoksa benim tiroid konusundaki soru yagmurumdan mı kactın?

öncelikle;http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php bu sayfaya girin.

WEİGHT LOSS:agırlık kaybetme

SAVİNGS TİCKER:birikmiş para

WEDDİNG:nikah

PREGNANCY:gebelik

BİRTHDAY:dogumgünü

BABY AND CHİLD AGE:bebeginizin ve cocugunuzun yası

ANNİVERSARY:yıldönümü

bunlardan istediğiniz takvimi olusturu
en son sayfaya geldiniz karsınıza bbcode yzan bi yer cıktı (en cok burada takılıyorsunuz dimia.s)burada yazan adresin tamamını KOPYALAMIYORUZ

sadece azını yani bbcode şu şekilde bitiyorya siz sadece

Arkadaslar ya ben ayın onundan beri ekmek yemiyorum özellikle tuz kullanmamaya calisiyorum meyve hiç yemiyorum arasira bulgurda kaçamak yapıyorum.ama bende hala ödem varyaaa ne yapabilirim.tabi bazen zeytinde bazen tuz oluyor :)))

Menunuz cok guzel. 2. ve 3. ogunleri yer degistirseniz sanki daha iyi olacak. Iki gun daha kontrollu yiyin, pazartesi gunu guzel sonuc alacakiniz ve moraliniz duzelecek. Artik yag yakma doneminde oldugunuz icin, olcusuz menuler kilo kaybini engelliyor. Aman dikkat, Izleniyorsunuz!

Canım afiyet olsun tayininizin çıkacağını yazmıştın hayırlısı olsun diyeyim.. En stresli anlar belirsizlik anları 1-2 yılda bir ben de yaşıyorum.. Ben artık göçebe oldum yaww.. Karavan alacağım kafam bozuluyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…