propycıl bebısım allah rızası ıcın bır foto koy o boy la o kg la ıncecıksındır sen kesın
Canım afiyet olsun tayininizin çıkacağını yazmıştın hayırlısı olsun diyeyim.. En stresli anlar belirsizlik anları 1-2 yılda bir ben de yaşıyorum.. Ben artık göçebe oldum yaww.. Karavan alacağım kafam bozuluyii
bu yimeylen biraz zor eririm ama olsun..saglıklı beslenmek ve spor yapmak guzel..Propycil evet ben 4 kilo verene kaaa sen eriyeceksin kıss
Çıtırlar ben gideyim çayım var akşam göbecik atayım da hareket olsun
evet canım biz de o belirsizlik yüzünden sıkkınız..4 yıldır izmirdeydik şimdi sıra doğu.. bakalım neresi..yeni bir yer yeni iş ortamı kızım için yeni okul arkadaşları.( çok zor ..sen de asker eşisin anlaşılan..Allah hepimize yardım etsin..yerleşik hayata o kadar özeniyoruz ki bizler..millet bizim yaşımızda evini alıp emeklilik hayalleri kuruyor ama biz ohooo..bizler de görürüz inşallah..
bu yimeylen biraz zor eririm ama olsun..saglıklı beslenmek ve spor yapmak guzel..
cayda zararlı bişe yime haaaaa...priz değil carmıh cezası veririm ona gore
Gidemedim yahubirazdan giderim
Canım ben polis eşiyim.. Amin canım.. Doğuyu Tuncelide küçük bi ilçede yaptık biz.. Zordu..
Neyse sizin yeriniz güzel olur inş. canım hayırlısı
Herkes evini alıp istediği gibi döşüyor ama napalım bize de emekli nasip olursa inş. artık evi,mizde oturmak
asker- polis aynı zor çilekeş hayat ama bir okadar da gurur verici ..olsun inşallah hepimiz için hayırlı olur..bizim ikinci doğumuz olacak ilki tatvan dı..du bakalim nolucak:))
sen asker eşimisin canım neden 2. doğu var aaaa anlamadım
Hayırlısı olur inş. canım
slm canımcımlarım annemlerdeyim yine
kardesim askerden gelecek pazartesi hayırlısı ile insallah
evi bi düşünün artık hashaslı börekler dolmalar vs .abartmasamda tadıyorum ya
kızlar dua edin kazasız belasız kardesim dönsün lütfen:127:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?