Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Propycil evet ben 4 kilo verene kaaa sen eriyeceksin kıss

Çıtırlar ben gideyim çayım var akşam göbecik atayım da hareket olsun

evet canım biz de o belirsizlik yüzünden sıkkınız..4 yıldır izmirdeydik şimdi sıra doğu.. bakalım neresi..yeni bir yer yeni iş ortamı kızım için yeni okul arkadaşları.( çok zor ..sen de asker eşisin anlaşılan..Allah hepimize yardım etsin..yerleşik hayata o kadar özeniyoruz ki bizler..millet bizim yaşımızda evini alıp emeklilik hayalleri kuruyor ama biz ohooo..bizler de görürüz inşallah..

Gidemedim yahu birazdan giderim

Canım ben polis eşiyim.. Amin canım.. Doğuyu Tuncelide küçük bi ilçede yaptık biz.. Zordu..
Neyse sizin yeriniz güzel olur inş. canım hayırlısı
Herkes evini alıp istediği gibi döşüyor ama napalım bize de emekli nasip olursa inş. artık evi,mizde oturmak

Merhaba canım, bana göre senin hatan bu kadar sık tartılman olmuş. Uzmanlar 15 günde bir kere, hatta mümkünse hiç tartılmayın diyorlar. İncelmenin %70 sabır, geriye kalanı ise azim yani her ne olursa olsun devam etmektir. Vücudun kendisi için en iyi olanı uygular canım, bunu unutma. Ama biz bilinçli zihnimizle onu anlamıyoruz.
Vücudun o 2.5 kg fazla suyunu bırakmış, bakmış susuz kalmış tekrar su toplamış canım. Ben hatırlıyorum incelme maceramda 3 hafta çok sıkı
diyet ve spor yaptığım halde kg vermemiştim, 3 haftanın sonunda baktım ki kg da eksilmediğim halde beden olarak bir beden küçülmüşüm, meğer o ara vermelerde vücut yağ yakımını durduruyor ama kolejen salgısını arttırarak vücudu sıkılaştırıyormuş. Yani sarkma ve sünmeleri önlüyormuş canım. Dönem dönem kg almış görüneceğiz, dönem dönem uzun bir süre kg da veremiyeceğiz ama buna üzülmek değil sevinmek gerekir. Bedenimizin bir bildiği vardır canım ona güven..
Aynı şeyi ben de yaşadım, ilk bir kaç günden sonra 4.5 kg verdim, daha sonra aldım, şimdi halen o kg ya gelmedim. Zaten öyle bir kaç günde 3 kg yağdan gitse ölünle bile sonuçlanır canım... Ve bir de karaciğer kendini korumak adına sürekli yağ üretir... Kendimizi kasar, sürekli tartılırsak bu stres yaratır ve metebolizmayı en çok yavaşlatan unsur, strestir.........

asker- polis aynı zor çilekeş hayat ama bir okadar da gurur verici ..olsun inşallah hepimiz için hayırlı olur..bizim ikinci doğumuz olacak ilki tatvan dı..du bakalim nolucak:))

slm canımcımlarım annemlerdeyim yine
kardesim askerden gelecek pazartesi hayırlısı ile insallah
evi bi düşünün artık hashaslı börekler dolmalar vs .abartmasamda tadıyorum ya
kızlar dua edin kazasız belasız kardesim dönsün lütfen :127:

Allah tüm mehmetcikleri korusun ve yuvalarına kavuştursun inşallah senin kardeşinle beraber canım

Metabolizma yavaşlayınca, kilo alımı kaçınılmaz bir gerçek.
Metabolizma hızı ile kilo alımı arsındaki ilişkiyi şöyle ifade edebiliriz. Metabolizmanın çalışması yavaşladığında çok kolaylıkla kilo alınır, hızlı çalıştığında ise, çok kolaylıkla istediğimiz kiloya erişebiliriz.
Ünlü diyetiyen Selahattin Dönmez, metabolizma hızını artıracak, ve istediğiniz kiloya kavuşmanızı sağlayacak bir formül öneriyor.

Selahattin Dönmez’den Metabolizmayı Hızlandıran ve Zayıflamaya Yardımcı Olan Formül:
* 2 Tane Elma
* 1 Tane Limon
* 1 Tane Kuru Dal Tarçın
* 1 Tatlı Kaşığı Karanfil
* 1 Tatlı Kaşığı Karabiber
* 2-3 Lt Su
Elma ve limonu iyice yıkayın. Bir kabın içine, kabuklu bir şekilde dilimleyin. Çekirdeklerini atmayın. Daha sonra, karabiber, tarçın ve karanfili ilave edin. Üzerine 2-3 litre kadar su koyup kaynatın. Karışımı süzün.

Bu karışımın, her öğünden sonra, sıcak olarak içilmesi tavsiye edilir.
Zayıflamaya yardımcı bir iksirdir.
,metabolizmayı hızlandıran bitkiler,metabolizma hızlandırıcı bitkiler,metabolizma hızlandıran bitkiler,selahattin dönmez zayıflama çayı,selahattin dönmez metabolizma hızlandırıcı çay

Son düzenleme:
bu aksam sirf yemem gerektigi icin yiyorum; canim pek cekmiyor

aksam : biraz orgu peyniri ve bir bardak kefir..

spor yine yok bugun, yarina insallah..

yalan dunya zamani kizlar

İyi akşamlar hanımlar,

Bugün bir okul gezisi vardı ve bütün gün yürüdük. Şu an çok yorgunum, diyet de biraz karıştı. Ama sanırım bu yürüyüş kilo açısından iyi gelecek. Şimdi yediklerimi yazayım, daha sonra geçmişe bakacağım. Sevgiler,

Sabah: klasik karatay kahvaltısı
Öğle : 1 kaşık fava, 1 kaşık humus, 1 kaşık lor pey, 1/4 dilim börek, bir paarça tavuk, yarım kase keşkül :26:
akşam: 1 sandaviç (başka yiyecek bir şey yoktu ve açıkmıştım, eve kadar beklesem saat 8'i geçeçekti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…