Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bahane üretmeeeee
zaten bugun ortalıkta yoktun zaten
madem 8 olacaktı saat yimeyeydin bacım,yada ewde salatayla filan geciştirseydin yada yogurt ayran süt..kakaolu süt,tarcınlı sut..bissürü alternatif işte..

Bu arada bugün topik patlama yapmış, eskilerden gelenler var. Hepsi yeniden hoş gelmişler, buradan ayrılmayın kızlar.

Güleryüz yok ortalıkta, nerelerdesin canım?

Propcil'cim, bu arada bugün kara kara düşündüm. Gene propcil den ceza alır mıyım acep? Biliyor musun sen izlemede olmasan başaramayabilir. Onun için sen bana cezaları verirken hiç acıma olur mu?

hanımlar iyi akşamlar bugün ilk kaçamağımı yaptım öğlen tavuk döner ve ayran dı menüm ama ekmekliydi dönerim
akşam çorba ,kuru fasulye,2 kaşık kabak yemeği ve cacık
belki bu kaçamak pek kötü etkilemez öyle umuyorum
bakalım göreceğiz

yok canım bu gün arazideydim.keşifler hep uzak ilcelerdi akşam 8 de geldim sonrada yemek coluk cocuk.ancak actım şimdi mesajını okudum.yoksa insan senden kacarmı kız.cok hoşsun .
benim hormonlarım bi yükseliyodu bi düşüyodu . ilac dozunu bi türlüayarlayamadılar.ve hamileliğede engel bu troid doğumda fırtına yaşatıyo.troid fırtınası deniyor ve ben ilk bebeğimde yaşadım .sonra kızımıda alıp boğulacaksan büyük şehirde boğul hesabı cerrahpaşadan randevu aldım gittim.orada antikor ları ölçuyor ve troidin ana sebebini buluyolar.
doktor bana 2 hafta da bir kan tahlili ve ilaclarımı ama zamanında dakika dahi şaşmadan ve iyotlu gıdalardan uzak olacak şekilde bi tedavi verdi.kardeşimde onun asistanıydı.ondan sonra 1 yıl sonunda sonuclar normale dönü ve elhamdulullah 2. hamileliğimde yükselmediler ve halada iyiyim.cok şükür mevlama.sen internetten iyotlu gıdalara bak tuzun bile iyoptsuzunu kullan ilacını tam saatinde al.1 ay sonra rutinlerini yaptır.gerekirse özelden mesajlaşırız.elimden bişey gelirse severek yaparım.rabbimden şifa diliyorum tatlım

menümü yazayım
sabah kahvaltısı 13 de 2 lahmacun
ayran ezme(anca o saat müsaitti)

2. öğün:18:30
kavrulmuş ıspanak
yoğurt fıstık salata

anormal bi menü.insan ac karnına lahmacun yermi demeğin osb de bi fabrikadaydık menü etli patates ve makarnaydı:dışarıdan sadece lahmacun geliyomuş aclıktan bayılmak üzereydim yedim.

2 gündür çok yoğundum bildirim bile yapamadım( Ama kaçamağım yok Bugün maalesef kaçamak var Öğleden sonra iş yerinde doğum günüm için pasta kestiler Israr kıyamet insan kendi pastasını yememez mi diye bir küçük dilim yedim Onun dışında yediklerim

Sabah: 1 yumurta peynir zeytin 3 kuru kayısı badem
Öğle: Kabak yemeği yoğurt erik 2 saat sonra pasta Türk kahvesi
Akşam: Ciğer salata ayran

Kızlar patağı hak ettim Şimdi geçmişi okumaya gidiyorum

iyi kasamlar kizlar,
2.ögün (16:00)
4 tane köfte (firin)
Firinda börpülenmis biber ve haslanmis karnibahar üzerine yogurt
1 gün kurusu kayisi (kabizlik icin)

sivi: 2,5 litre su
Spor: yarim saat önce geldim.. 1,5 saate yakin yürüyüs yaklasik 6,5km.
ohhhhhhhhhhh gelsin Leptinler...
hepinize iyi geceler...

Son düzenleme:
Kızlar geçmişi anca okudum. Okudukça neşelendim
Eve geç geldim. yarın da annişle gezcez yine yürüycez bol bol ohhh hep spor bunlar
İyi geceler kızlar, bol bol leptinler

Ben bu takipten çok memnunum,devam, Canım yazıları okurken gözüm sizi arıyor,RAHATLIKLA ELEŞTİREBİLİR VE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ,

Kızlaarrr ben geldiiimm
Allah'tan propycil yok
Diyete başladığımdan bu yana ilk tatlımı yemiş bulunmaktayım. Muhallebili kadayıf tatlısı çook değil. 1 çiğ köfte, 2 mercimek köftesi..

Kızlaarr hatunlaarr bi sürü şey yapıp getirmişler, tabaklarına yığdılar yığdılar ben o kadarcık yidim
İyi geceler

bugün yogun bir gündü sabah kalktım oglusumun gözleri capakla dolmus kalktık kahvaltıdan sonra doktora gittik göz damlası verdi simdi iyiallaha sükürler olsun.saglık ocagına giderken yürüdüm gelirkende yürüdüm(20 dk gidiş(2km)-20 dk gelis(2km)=40 dk toplam 4 km cepte) öglende arkadasa davetliydik oraya giderkende yürüdüm (20 dk gidis(2 km)-20 dk geliş(2 km)=40 dk 4 km yine cepte geldik evde de yürüyüsümü yaptım 5 km (60 dk) yani bugünüm yürümekle gecti 2 saat 20 dk yürüdüm 13 km:119: menülere gelince;

sabah kahvaltım(09:15 bitti)
2 adet kücük domates
1 salatalık
1 adet köy yumurtası
6 zeytin
peynir
4 det biberkücük
2 cilek,3 erik,6 adet cagla badem
1 cay bardagı fındık
omega3 2 kapsül

ögle yemegi(14:30 bitti arkadastaydık)
mercimek köftesi
ev yapımı ayran 2 bardak

aksam yemegim(19:10 bitti)
madımak yemegi(ev yapımı yogurtlu ve keten tohumlu)
10 adet fındık

cok ısrarlara ragmen tabaga dokunmadım ben 2bardak cay ictim misafirlik kalabalıktı epey milletyedi gece gece zehirlediler kendilerini.ben dokunmadım kızlar mutluyum mutluyum ay zayıflamıssın işte ye diyorlar yermiyim sonra yine kilo almaya baslayım demi gelmem ben bu gazlara

2 adet kuru pasta hazır(tuzlu)
1dilim haşhaş tatlısı

Son düzenleme:

tatlım herzman ki gibi harikasın birazcık sana sürtünsem de su huyun bana gecse keske

tatlım herzman ki gibi harikasın birazcık sana sürtünsem de su huyun bana gecse keske

sürtün anacım gecsin sanada gecenin 10nun dayemek zaten cazip degil bide gündüz yense bile bilirsinkipzt. günü artı seniüzerne gerek var dimi ama sende kacamak yapma kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…