afiyet olsun artık bebeem ne diyek ama cezadan kurtuluş yoookkk:113:
cezanı kesiyorum:
en yakın elektrik prizine git ve elini sok..sacların tiken tiken olunca bana haber ver elektriği ikiye katlıym
datlum yime zararlı şeler yawwwwww:18:
Haklısın gerçekten hak ettim ben bu cezayı.:26:
-FZUNcüm nelerdesin canım...bugun gormedim seni..umarım iyisindir bebaam..
-EMELULUDAŞcım bi soru daha:kayısı cayını ac karna mı tok karnamı içiosun?
MUHENcim nirelerdesin...yoksun ortada,yoksa benim tiroid konusundaki soru yagmurumdan mı kactın?
Saol canım, dediğim gibi bugün durmadan yürüyüş acayip yoruldum. Sen de iyisin umarım. Sevgiler
bahane üretmeeeeeİyi akşamlar hanımlar,
Bugün bir okul gezisi vardı ve bütün gün yürüdük. Şu an çok yorgunum, diyet de biraz karıştı. Ama sanırım bu yürüyüş kilo açısından iyi gelecek. Şimdi yediklerimi yazayım, daha sonra geçmişe bakacağım. Sevgiler,
Sabah: klasik karatay kahvaltısı
Öğle : 1 kaşık fava, 1 kaşık humus, 1 kaşık lor pey, 1/4 dilim börek, bir paarça tavuk, yarım kase keşkül :26:
akşam: 1 sandaviç (başka yiyecek bir şey yoktu ve açıkmıştım, eve kadar beklesem saat 8'i geçeçekti)
bahane üretmeeeee
zaten bugun ortalıkta yoktun zaten
madem 8 olacaktı saat yimeyeydin bacım,yada ewde salatayla filan geciştirseydin yada yogurt ayran süt..kakaolu süt,tarcınlı sut..bissürü alternatif işte..
Masaliiim nasilsin citir cerezim:)))
Aman kaşıyayım kaşıyayım
Bugün pek havamdayımm
Yürü yürü yağsın yağlar ohh ohh ..
Benim sporum bugün göbek atmaydıı
Ben bu takipten çok memnunum,devam, Canım yazıları okurken gözüm sizi arıyor,RAHATLIKLA ELEŞTİREBİLİR VE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ,Menunuz cok guzel. 2. ve 3. ogunleri yer degistirseniz sanki daha iyi olacak. Iki gun daha kontrollu yiyin, pazartesi gunu guzel sonuc alacakiniz ve moraliniz duzelecek. Artik yag yakma doneminde oldugunuz icin, olcusuz menuler kilo kaybini engelliyor. Aman dikkat, Izleniyorsunuz!
cok ısrarlara ragmen tabaga dokunmadımben 2bardak cay ictim misafirlik kalabalıktı epey milletyedi gece gece zehirlediler kendilerini.ben dokunmadım kızlar mutluyum mutluyum ay zayıflamıssın işte ye diyorlar yermiyim sonra yine kilo almaya baslayım demi gelmem ben bu gazlara
2 adet kuru pasta hazır(tuzlu)
1dilim haşhaş tatlısı
Eki Görüntüle 407585
tatlım herzman ki gibi harikasın birazcık sana sürtünsem de su huyun bana gecse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?