- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...
çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca allah yardımcınız olsun çok zor bir durum tabi bu durumu dahada zorlaştıran bencil insanlar var birde.bencede müdürü şikayet etmelisin kafasına göre iş yapamaz öyle allahım korusun yavrucukları sizlere güç versin bu zor zamanlarda :2:günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
görüşmek üzere...
günaydın arkadaşlar
görüşmek üzere...
zeytin çekirdeği derken bildiğimiz zeytinin çekirdeğinimi yutuyorsun eğer öyleyse neye faydası var bunun anlamadım açıkşarmısın canım
dünsabah klasik 2 yumurta ceviz zeytin tuzsuz lor domates yedim ve baş ağrısı başladı çok kötü oldum gözlerimi açamıyordum annem gibi başımı sıkıp yattım..öğle canım hiç bişi istemedi o yüzden bol bol yogurt yedim ....akşam kavrulmamış fındık ve tavuk haşlama ve yoğurt yedim bu kadar ...
bu sabah 2 yumurta ceviz domates zeytin.... peynir yemeği unutmuşum....
günaydın arkadaşlar
görüşmek üzere...
kızlar merhaba nasılsınız dün akşam misafirlerimi ağırladım nevzine tatlısına bayıldılar burdan bir arkadaş daha sormuştu sanırım esascım sendin nevzine ne ? diye hemen yazayım nevzine hamurlu bir tatlı içine tahin konuluyor hamurun piştikten sonra şerbetinede pekmez katılıyor istersen tarifi yazarım canım.
akşam malesef kaçamak yaptım bende yaptığım makarna salatasından yedim 2-3 çatal umarım bi daha olmaz
kaç gündür sporda yapamıyorum bakalım nolacak böyle
sabah:
3 gün kurusu
1 portakal
1 avuç karışık çerez
biraz peynir
kızlar merhaba nasılsınız dün akşam misafirlerimi ağırladım nevzine tatlısına bayıldılar burdan bir arkadaş daha sormuştu sanırım esascım sendin nevzine ne ? diye hemen yazayım nevzine hamurlu bir tatlı içine tahin konuluyor hamurun piştikten sonra şerbetinede pekmez katılıyor istersen tarifi yazarım canım.
akşam malesef kaçamak yaptım bende yaptığım makarna salatasından yedim 2-3 çatal umarım bi daha olmaz
kaç gündür sporda yapamıyorum bakalım nolacak böyle
sabah:
3 gün kurusu
1 portakal
1 avuç karışık çerez
biraz peynir
sen gelin olcaktin demi hemsom..bende mersinliyim..ama mersinde yasamiyorumcnm benim nişanlım da asker.
tatiller bir değil ama gönüller birr olsun
napalımmm iyiniyetlim biz de sizin gibi göçebe olacağz:44::44:
sen gelin olcaktin demi hemsom..bende mersinliyim..ama mersinde yasamiyorum(
pepeti .petunyaa,nazfiliz,aydın-didem,fizofi,fzgun ficans,iyiniyetli ve diğer duyarlı arkadaşlarım,
desteğiniz için teşekkürler. letafet kardeşim.zaten sene başında okulunu degiştirdik,bulunduğumuz mahalleden başka bir mahalleye kaydını aldırdık.velinin teki( bierde öğretmenmiş)öğretmenleri tenzih ederek söylüyorum,okulu yıkarım yakarım ben çocuğumu sizin çocuğunuz için doğurmadım dedi. oysa olayı onun çocuğu tekme atarak başlatmış.geçen sefer yeğenimiz bir çocuğun kolunu ısırmış bize şikayet ediyorlar.o arada farkettikki yeğenimi demire fırlattığı için ceviz kadar kafasında şişlik, gözünün kenarında kızarıklık,kulağının içinde çizmeden ötürü kanama ve kolunda ısırık vardı.ve ilk tekmeyide o atmıştı. o bayan bilmiyorki geçen sene benim kardeşimde çocuğunun arkasında koşturuyorduve ömür boyuda koruyacagını zannediyordu. ağlıyorum ama üzülmüyorum.çünkü,Allah yetim ve öksüzlerin korumasını üzrrine aldığını söylüyor.biliyorumki biz birşey yapamazsakta ilahi adalet yerini bulur iyiki varsınız,iyiki desteksiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?