Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın funda
Kahvaltını eksik yapmışsın kuruyemiş yok yumurta 1 tane daha yemelisin.. Karatayda kahvaltıı çok önemli

Rüyana gelince seni sevindirecek şeyler yaşayacaksın Tatlı görmek güzeldir.

herkese tekrardan günaydın..kızçemin kahvaltısını yaptırıp dersaneye gönderdim kendi kahvaltımı da yaptım geldim..bugün işe biraz geç gidicem onun için sabah sabah burdayım..sabah ki kırizimden sonra toparlandım(iyiniyetlim sağolsun)
şimdi iyiyim..kahvaltım
tulum peynirli omlet
6 zeytin
peynir
domates
şekersiz çay...ve alem fm de nihat sırdar..kızlar tavsiye ederim ben müdavimiyim hem dinlersiniz hem gülersiniz..öptüm sizi

gunaydin

hemen sabah menumu yazip kacayim.

sabah : 2 yumurtali ve peynirli omlet, 5 zeytin , 3 gun kurusu, avuc dolusu findik

bugun esimin yasgunu, sabah daha onceden aldigim etegi denedim aksama giymek icin,portleyen ve zor fermuarini cektigim etege cok rahat girdim..var mi benden mutlusu ??

hayırlı sabahlar arkadaşlar

akşamdi menüm biraz geç yedim yine mecbur kaldım saat 20:30 da

Yarım tabak zeytin yağlı taze fasulye
Salata

dün geç yedim ama iştahımda pek yoktu valla bu sevindirici uzun zaman sonra ben akşam yemeklerinde ekmek yememek için hep kendimi zor tutardım bazende yerdim ama bayadır canım istemiyor ekmek yemek ve bu hafta hiç kaçamak yapmadım inşallah haftayıda böyle kapatırım

sabah kahvaltım klasik karatay menüsü ceviz yemiyorum 3 gündür ama yinede tokum artık kuru meyvede yemiyorum artık fakat 2 gündür hiç spor yapmadım dün saat 11de yattım o vakte kadarda hiç oturmadım sürekli işim vardı ev işleri akşam işten çıkıncada eve 3 durak önce indim biraz dolaştım alışveriş yaptım yani akşam baya hareketliydim inşallah bu hafta kilo verebilirim sporsuz biraz ozr ama hadi hayırlısı herkese iyi günler dilerim...

afiyet olsun canım açtım bende alem fm i :)

canım akşam yemeği için fazla yemişsin akşam yemeklerini hafif yemezsen kilo vermek çok zor oluyor benden söylemesi

tebrikler canım..

evet canım normalde 2 yumurta ama yumurtamın birini haşlarken kırılmıştı içine su giriyo ben onu yiyemiyorum bide sabah kahvaltıdan önce hergün yarım saat yada 40 dakika yürüyorum çerezimde bitmiş farketmedim bugün alıcam :))) KAŞAR PEYNİRİ YEMİŞTİM BİDE ONU YAZMAYI UNUTMUŞUM ACEMİYİMDE DAHA :)))

Son düzenleme:

sana da afiyet olsun canım..ben de 3-4 gündür omega 3 almıyorum ve bugün de cevizim yok ama ben zaten kahvaltımı zor yedim:) çok tok hissediyorum kendimi..bu da iyi sanırım..spora gelince 2 gündür leslie 2 mil yapıyorum..bugün 3 mile çıkarmayı planlıyorum..sen de vaktin yoksa evde onu dene..tavsiye ederim

zeytin çekirdeği derken bildiğimiz zeytinin çekirdeğinimi yutuyorsun eğer öyleyse neye faydası var bunun anlamadım açıkşarmısın canım

ben normalde leslie yi günde 1-1,5 saat yapıyorum ama bu iki gündür canım hiç spor yapmak istemiyor ya neden böyle olsum anlamadım oysa geçen haftaya kadar çok azimliydim ben :)

günaydın hanımlar

eşimle baskül almaya gittik bi çok markaya baktık çıkıp tartıldım hepsi aynı gösteriyo en son premier marka basküle çıktım sonuçç 86.7 nasıl sevindim anlatamam 2300gr eksik gösterdi gözümü bi açtım sabah olmuş

kahvaltım :
3 köy yumurtalı ev sucuklu omlet
1 çb fındık
2 kuru incir
6-7 çagla
10 yeşil zeytin
1gr omega 3

Son düzenleme:
ben normalde leslie yi günde 1-1,5 saat yapıyorum ama bu iki gündür canım hiç spor yapmak istemiyor ya neden böyle olsum anlamadım oysa geçen haftaya kadar çok azimliydim ben :)

bazen oluyor motivasyon kaybı..bozma moralini düzelir..ben spora yeni başladığım için 1-1.5 saat beni öldürür
bukadarla yetinmeliyim..
kızlar ben kaçar hastalar beni bekler..öptüm siziakşama görüşürüz

Akşam o saatte ben yemezdim sanırım canım bi şekilde ayarlamaya çalış..
Bir de sabah ekmek yerine yediğimiz ceviz vb bizim ekmekten aldığımız gıdayı verir. Bu yüzden de mutlaka yemek lazım

kizlar gunaydin..
menumu yaziym hemen:
3 yumurta
1 kase findik ve ceviz
3 omega
keci peyniri
domates ve salatalik
8 adet zeytin
sut
yarm saat sonra da cay..

Destinacim guldurdun beni sabah sabah..Allah da seni guldursun bacim..

Kolay gelsin canım bence günde 3 mil leslie yeter evde işte çalışıyoruz artı leslie yeter

kızlar dün sadece okuyabildim sizleri çok rahatsızdım menüleri yazmadım ama kaçamak yoktu ...fakat tansiyonum 14-8.5 olmuş bir baş ağrısı sormayın ...cevizden şüpheleniyorum .sizce etkisi varmıdır.tansiyon sorunum yok tu daha önce

Canım cevizden olacağını sanmıyorum geçmiş olsunn..
Psikolojik olabilir..
Nazfilizcim menülerini yazarsan başlarda eksiklerin filan ya da yanlışların olabilir düzeltmeye çalışırız

iyiniyetlim napiyorsun bacim,iyimisin bugun....
sersum hemsiremisin bacim..
emeluludas motivasyon kaybi hepimizde oluyo canim,heleki kilo veremeyince saha cok oluyo..
ama gecio sabredince hayatim..opuyorum..
cocuklarin yazilisi war ders calisiolar,bende telefondan gevezelik ediyom..zavallilar hep oyun oynadigimi dusunuyolar...

Destinam ve propycilim size de günaydın

2 haşlanmış yımırta,
maydanoz marul
bolca eski kaşar tulum
3 zeytin
ş.siz çay
3 omega3
fındık
üzerine kahvemm ohhh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…