Günaydın kızlar mu gün çok mutluyum işe giderken
giydiğim bluzimden birini bu gün giydim uzun süredir giymiyordum göbekten dolayı ama bu gün giydim ve kamufle etme gereği duymadım oleyyyyy
sabah menüm
1 rafadan yumurta
1 domates
1 salatalık
bu arada ben rüyamda kadayıf ve bitter çikolata gördüm çok az yedim uyandığımda of be rüyaymış dedimmmmm
herkese tekrardan günaydın..kızçemin kahvaltısını yaptırıp dersaneye gönderdim kendi kahvaltımı da yaptım geldim..bugün işe biraz geç gidicem onun için sabah sabah burdayım..sabah ki kırizimden sonra toparlandım(iyiniyetlim sağolsun)
şimdi iyiyim..kahvaltım
tulum peynirli omlet
6 zeytin
peynir
domates
şekersiz çay...ve alem fm de nihat sırdar..kızlar tavsiye ederim ben müdavimiyim hem dinlersiniz hem gülersiniz..öptüm sizi
Akşam menümü yazayım:
2 tabak ezogelin çorba
2 tane biber dolması
2 omega 3 tablet
1 kase yoğurt
1 avuç ceviz
PROP'um... Topicteki PROF'um... Söyle bana... Bu kadar çok yemek caiz mi Karatay'da?
Doymuyorum, napayım ya
gunaydin
hemen sabah menumu yazip kacayim.
sabah : 2 yumurtali ve peynirli omlet, 5 zeytin , 3 gun kurusu, avuc dolusu findik
bugun esimin yasgunu, sabah daha onceden aldigim etegi denedim aksama giymek icin,portleyen ve zor fermuarini cektigim etege cok rahat girdim..var mi benden mutlusu ??
evet canım normalde 2 yumurta ama yumurtamın birini haşlarken kırılmıştı içine su giriyo ben onu yiyemiyorum bide sabah kahvaltıdan önce hergün yarım saat yada 40 dakika yürüyorum çerezimde bitmiş farketmedim bugün alıcam :))) KAŞAR PEYNİRİ YEMİŞTİM BİDE ONU YAZMAYI UNUTMUŞUM ACEMİYİMDE DAHA :)))günaydın funda
kahvaltını eksik yapmışsın kuruyemiş yok yumurta 1 tane daha yemelisin.. Karatayda kahvaltıı çok önemli
rüyana gelince seni sevindirecek şeyler yaşayacaksınTatlı görmek güzeldir.
hayırlı sabahlar arkadaşlar
akşamdi menüm biraz geç yedim yine mecbur kaldım saat 20:30 da
Yarım tabak zeytin yağlı taze fasulye
Salata
dün geç yedim ama iştahımda pek yoktu valla bu sevindirici uzun zaman sonra ben akşam yemeklerinde ekmek yememek için hep kendimi zor tutardım bazende yerdim ama bayadır canım istemiyor ekmek yemek ve bu hafta hiç kaçamak yapmadım inşallah haftayıda böyle kapatırım
sabah kahvaltım klasik karatay menüsü ceviz yemiyorum 3 gündür ama yinede tokum artık kuru meyvede yemiyorum artık fakat 2 gündür hiç spor yapmadım dün saat 11de yattım o vakte kadarda hiç oturmadım sürekli işim vardı ev işleri akşam işten çıkıncada eve 3 durak önce indim biraz dolaştım alışveriş yaptım yani akşam baya hareketliydim inşallah bu hafta kilo verebilirim sporsuz biraz ozr ama hadi hayırlısı herkese iyi günler dilerim...
Nasılsınız kızlar
Kalkınca zeytin çekirdeği ve su
Sonra 45 dakika yürüyüş
Hava öyle güzel ki insanın içi açılıyor
Birazdan kahvaltımı yapacağım
Hepimiz için kaçamaksız bir gün olur inşallah
sana da afiyet olsun canım..ben de 3-4 gündür omega 3 almıyorum ve bugün de cevizim yok ama ben zaten kahvaltımı zor yedim:) çok tok hissediyorum kendimi..bu da iyi sanırım..spora gelince 2 gündür leslie 2 mil yapıyorum..bugün 3 mile çıkarmayı planlıyorum..sen de vaktin yoksa evde onu dene..tavsiye ederim
ben normalde leslie yi günde 1-1,5 saat yapıyorum ama bu iki gündür canım hiç spor yapmak istemiyor ya neden böyle olsum anlamadım oysa geçen haftaya kadar çok azimliydim ben :)
hayırlı sabahlar arkadaşlar
akşamdi menüm biraz geç yedim yine mecbur kaldım saat 20:30 da
Yarım tabak zeytin yağlı taze fasulye
Salata
dün geç yedim ama iştahımda pek yoktu valla bu sevindirici uzun zaman sonra ben akşam yemeklerinde ekmek yememek için hep kendimi zor tutardım bazende yerdim ama bayadır canım istemiyor ekmek yemek ve bu hafta hiç kaçamak yapmadım inşallah haftayıda böyle kapatırım
sabah kahvaltım klasik karatay menüsü ceviz yemiyorum 3 gündür ama yinede tokum artık kuru meyvede yemiyorum artık fakat 2 gündür hiç spor yapmadım dün saat 11de yattım o vakte kadarda hiç oturmadım sürekli işim vardı ev işleri akşam işten çıkıncada eve 3 durak önce indim biraz dolaştım alışveriş yaptım yani akşam baya hareketliydim inşallah bu hafta kilo verebilirim sporsuz biraz ozr ama hadi hayırlısı herkese iyi günler dilerim...
bazen oluyor motivasyon kaybı..bozma moralini düzelir..ben spora yeni başladığım için 1-1.5 saat beni öldürür
bukadarla yetinmeliyim..
kızlar ben kaçar hastalar beni bekler..öptüm siziakşama görüşürüz
kızlar dün sadece okuyabildim sizleri çok rahatsızdım menüleri yazmadım ama kaçamak yoktu ...fakat tansiyonum 14-8.5 olmuş bir baş ağrısı sormayın ...cevizden şüpheleniyorum .sizce etkisi varmıdır.tansiyon sorunum yok tu daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?