Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cok saol petuşum ya desteğin için...canımsın
ewet haklısın,dahiliyeci de aynı seyi soyledi endokrine git dedi..senin olayın kafamı karıstırıo dedi ama ilacı da dayıyo pislik..
ferritindi canım..

Canim senin icin baktim Marasta Endokrin ve Metabolizma Hastaliklari bolumu var en erken randevu tarihi 11 haziran gorunuyor,ama belki randevusuz gidiliyor mu bir sor istersen

Son düzenleme:

sabahki yürüşle gider o lahmacunlar zararlılardan yememişsin ya ona bak

canım geçmiş olsun sonuçlarını canan hocayla paylaşsana bakalım o ne diyecek nasıl yol gösterecek
birde ankara eğitim ve araştırma hastanesinin endokrin böl. çok iyi arkadaşlarım gidiyor yazın bende gidip birde onların fikrini alacağım

cok tesekkur edrim canım..
arastırma hastanesine gidebilmek için önceden randevu almak gerekiyomu peki..
universite hastanesine gittik 3-4 ay sonraya randevu verdiler..

cok tesekkur edrim canım..
arastırma hastanesine gidebilmek için önceden randevu almak gerekiyomu peki..
universite hastanesine gittik 3-4 ay sonraya randevu verdiler..

arkadaş direk gidiliyor kontrol için randevu alınıyor demişti
değişmiş olabilir netten numarasını alıp bir arayıp sor ondan sonra git derim

kısaca un yok hadi hayırlısı 2 aya kadar 6 yada 7 kg vermek istiyorum

sabah kahvaltım
klasik karatay

öğle
ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
(mantı var yiyemedim öhöhöhhhh)

akşam
patatesli barbunya yemeği (patateslerini yemedim)
1 kaşık pilav(hayır diyemedim diyemedimmmm)

1 saat yürüyüş yaptım 2,5 lt yakın su içtim, beşi biyerde form çayı içtim

gün bitmeden menümü yazayım bende;
akşam 8 de bitti yemek faslı.memlekete geldiğim için annem börek falan yapmıştı.sanırım yasakları çiğnemiş oldum.iice cıss yaptım yani bu akşam:18:.ama telafisi 6 km yürüdüm bugün toplamda.yarında çok dikkat edicem ki bu haftayı zararda olmadan atlatayım.ii geceler hepinize.tek dileğim bol leptinler hepimize

canım cok etkilendim valla bu anlattıklarından allah sabır versin cok zor dönemler atlatmaya calısmıssınız daha da devam ediyor herhalde bogazımızın dügümlendigi nokta olsa gerek ...

canım arkadasım yazdıkların icimi burktu 1cocuk annesi olarak cok etkilendim allah yardımcınız olsun zor bir dönemdesiniz kolay degil arkadasım inşallah hayırlısı ile cözümler bulur cocuklarda ziyan olmadan büyürler inş. allah sizlere sabır versin ve ablan nur icinde yatsın mekanı cennet olsun arkadasım ...

evet bu aksam da hayırdı tabiii her zaman ki gibi arkadasıma evde bugün misafirlerden kalan hashas tatlısından ve mercimek köftesinden götürdüm esimede yarın işe börekleri götürmesini söyledim yani ziyan olmasın amac dimi ama;

patates salatası,1 adet mercimek köftesi,hashas tatlısı,2 börek,tatlı kurabiye(belkide tuzludu cok bilemedim ama ) ben yemedim sadce 2 bardak cay ictim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…