cok saol petuşum ya desteğin için...canımsın
ewet haklısın,dahiliyeci de aynı seyi soyledi endokrine git dedi..senin olayın kafamı karıstırıo dedi ama ilacı da dayıyo pislik..
ferritindi canım..
Bişiycik değil canımm
Canım puğaça yaptım bi dene bilem yemedim
tatlı kurabiye yaptım hiiiiiiiçççç yemedimm
makarna vardı bugün ne yiyeceğimi şaştım ama hiiiiç yemediiimm.
ama lahmacunu 2.5 tane yidim
Yemez benim Leylakım..
Eşim 86 kilocuk zayıfmışonu kandırdım 6-7 arası yarın sabah yürüyüşe çıkacağız uyuyor o sıra ablası da evde.. Yoksa eşim akşamüstü yürüyor uyanık olduğu için yürüyemiyorum.
kızlar bana tiroidden anlayan iyi bi doktor lazım...lutfen yardım
bıktım bu dahiliye uzmanlarından yaa..hepsi farklı bişe soyluyo..
bide bir aydır içtiğim cay caya benzemiyo..hergun bissuru et fındık yumurta yiyom ve ustelik bide kan hapı alıyom..
buna ragmen kanım gecen ay 9.5 ve bu ay7.5..
kafaları yiycem bugun...
ve hiç bi belirtisi olmmadıgı halde tiroidimi yuksk cıkartıyolar anlamıyorum yaaaaaa..
bildiginiz tanıdıgınız iyi bi endokrin uzmanı warsa nooooolur yardımmm
cok tesekkur edrim canım..sabahki yürüşle gider o lahmacunlar zararlılardan yememişsin ya ona bak
canım geçmiş olsun sonuçlarını canan hocayla paylaşsana bakalım o ne diyecek nasıl yol gösterecek
birde ankara eğitim ve araştırma hastanesinin endokrin böl. çok iyi arkadaşlarım gidiyor yazın bende gidip birde onların fikrini alacağım
Canim senin icin baktim Marasta Endokrin ve Metabolizma Hastaliklari bolumu var en erken randevu tarihi 11 haziran gorunuyor,ama belki randevusuz gidiliyor mu bir sor istersen
cok tesekkur edrim canım..
arastırma hastanesine gidebilmek için önceden randevu almak gerekiyomu peki..
universite hastanesine gittik 3-4 ay sonraya randevu verdiler..
Hoşgeldin canım,
bizler erişte-prinç-ekmek-kurabiye-makarna-beyaz un-kepekler un-şeker asla tüketmiyoruz.
Bunlarin yerine sağlıklı kuru yemişler yiyoruz.
Örneğin 1ince belli çay bardağı ceviz yiyoruz kahvaltıda yanınatereyağınızdan (isteğe göre sucuk veya pastirmali ) 2 yumurta ister rafadan ister kayısı , domates , salatalık , zeytin , avucumuz kdr peynir .
Doyana kadar yiyoruz ve mutlaka omega3 alıyoruz , yürüyoruz ..
neeee:122::122:
oleeeyyy..
yarın hemen randevu alıyorum ozaman inşallah:122:
ccooook saol canımcım
iyi geceler gece kuşları
ben kaçayım leptini yakalayayım
ben yatıym artık kıslar..
ficanscım mutlu ettin beni canım..
huzurlu bi uyku cekiym şindik..
öpuyorum herkesleri..
delüüüüü 8 gr edeeemüüüü
6x500 kac edeeeee...3000mg
yani 3 gr
canım allah sabır versin size..seni çok iyi anlayabiliyorum.5 sene önce ablamın da eski eşi en yakın akrabasıyla ablamı aldatmıştı ve nerdeyse ablamı ve annemi de öldürecekti.babam yetişmese olacakları düşünemiyorum hala,annem bu üzüntünün üzerine felç geçirdi....üzerinden fazla zaman geçmeden önce ablam sonra eski eşi evlendi...çocukların biri babaannesinde diğeri anneannesinde kalıyo.ne ablamın eşi, ne babalarının eşi çocukları istemiyo.keşke ölselerdi de çocuklar bu kadar acı çekmeselerdi diyorum bazen(yanlış anlama bu lafım sadece kendi ablama).çünkü anneleri babaları gözlerinin önünde ama resmen sevgiye aç durumdalar.psikolojileri bozuk..kaç kez eşimle birlikte çocukları psikoloğa götürdük...hiçbiri gelmedi yanında babaannesinde kalan kız yeğenimi yanıma alıp bakmayı teklif ettim,onlar bakmadıkları halde vermediler.yıllardır içim kan ağlıyo onların durumuna...üstelik şu anda ablamın da, eski eşinin de yeni eşlerinden çocukları oldu,sanki varolan çocuklarıyla ilgileniyolarmış gibi.allah haketmeyene hiç evlat vermese keşke.ama allahın işine karışılmaz tabi...
sevgi-liebecim,beni yanlış anlama ben sadece senin yaşadıklarından çok etkilendim ve kendi yaşadıklarım aklıma geldi.allah yardımcınız olsun,ablanın mekanı cennet olsun inşallah...
sizin de kafanızı şirşirdim kızlar kusura bakmayın......
sağol canımmmmçacuk sahibi olabilmek gerçekten çok büyük bi şans,ama kıymet bilene....keşke canım,annemin yanında olan zaten çok iyi bakılıyo,ona lafım yok ama diğer yeğenime bakmayı çok isterdim.belki annemlerin olduğu ilçeye taşınırsam,o zaman hep bizimle olur.tek tesellim bu.....
ne yazıkk ki ablama hiç acımıyorum malesef.onun çocuklarını istemeyen bi adama bir çocuk doğurdu.üstelik evlenmese çok güzel bir işi ve maaşı vardı,çocuklarına çok güzel bakablirdi.olan sadce çocuklara oluyo canım
pepeti .petunyaa,nazfiliz,aydın-didem,fizofi,fzgun ficans,iyiniyetli ve diğer duyarlı arkadaşlarım,
desteğiniz için teşekkürler. letafet kardeşim.zaten sene başında okulunu degiştirdik,bulunduğumuz mahalleden başka bir mahalleye kaydını aldırdık.velinin teki( bierde öğretmenmiş)öğretmenleri tenzih ederek söylüyorum,okulu yıkarım yakarım ben çocuğumu sizin çocuğunuz için doğurmadım dedi. oysa olayı onun çocuğu tekme atarak başlatmış.geçen sefer yeğenimiz bir çocuğun kolunu ısırmış bize şikayet ediyorlar.o arada farkettikki yeğenimi demire fırlattığı için ceviz kadar kafasında şişlik, gözünün kenarında kızarıklık,kulağının içinde çizmeden ötürü kanama ve kolunda ısırık vardı.ve ilk tekmeyide o çocuk atmıştı. o bayan bilmiyorki geçen sene benim kardeşimde çocuğunun arkasında koşturuyorduve ömür boyuda koruyacagını zannediyordu. ağlıyorum ama üzülmüyorum.çünkü,Allah yetim ve öksüzlerin korumasını üzrrine aldığını söylüyor.biliyorumki biz birşey yapamazsakta ilahi adalet yerini bulur iyiki varsınız,iyiki desteksiniz....
günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?