Günaydınlar çıtırlarrr güzellleeerrr hatunlaaarrr
en erkenci beniimm. Dallida Irmak gördüm sizi günaydın
Arkadaslar sizlere bir sorum var ..
Ne kadar omega3 okadar kilo kaybimidir ?
Neden günde 3 , 4 tane almalıyız ?
Benimkinin (lucovitaal) üzerinde günde bir tane yazıyor veya diyoki 3 günde 1 kere
Aciklayabilirmisiniz ?
Cok faydalı olduğunu biliyorum fakat neden 1 kapsül yeterli değil ? :26:
sağolasın loxim yeniden sizlere katılmak çok güzel duygu. allah nasip ederse yaz sonu da düğünüm var şekle şemale girmek için işleri daha sıkı tutmam gerekiyor artık. dediğin gibi menülerim ve sporumda sorun yoktu ama bu süreçte dengem değişti. hastanede tostla beslendim, 15 saat sandalye tepelerinde uyudum vs vs neyse hatırlamak istemiyorum şimdi, sizlerin de keyfinizi kaçırmak istemiyorum. şöyle hesap vereceğim, mahçup etmemeye çalışacağım senin gibi güzel insanlar olduğu sürece bu işi başarırım gibime geliyor, aynı desteği de elbette isteyen herkese seve seve vereceğim. geçmişi bir kaç ay öncesine kadar tek tek okumuştum ancak affedin aynı enerjiyi artık kendimde bulamıyorum. buradan sonrasını takipleyeceğim. hepinize bol sağlıklı günler olsun inşallah
sağolun canlarım,hiçbir çocuk üzülmese,ağlamasa,anne-babasız kalmasa keşke
yeniden çizelge yaptım kendime,yoksa salıyorum kendimi
başınsağolsun canımsağolasın asyacım. menülerimi de paylaşacağım zevkle
Muhteşem Leylakım benimm
Harikasın canım
günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısıgörüşmek üzere...[/QUOTE
Canım Allah yardımcınız olsun. Çocuğa okul bulursunuz. Belki daha bile iyi olur. Ama sen de, kardeşimin emanetine sahip çıkamadım diye kendine yüklenme lütfen. Sen çok iyi bir teyzesin. Allah senden razı olsun.
sanırım can sıkıntısından iyiniyetlim doğru söylüyorsun yememem lazım bencede dikkat edicem canım sağol
bu arada benimde yaza düğün var eşimle nikahlar tamam ama düğün yaza 2 temmuza bakalım ne olacak kilo vermeye devam etmeliyim
tamam canım veriyorum hemen tarifi
hamuru için:
1 çay b. zeytin yağı
150 gr yaklaşık 5 çorba kaşığı tereyağ
3 çorba k yoğurt
3 çorba k tahin
1 paket kabartma tozu
5 bardak un
1 bardak çekilmiş ceviz
önce sıvıları iyice karıştır tereyağ yumuşamış olacak sonra unu ekle iyice yoğur hamuru fırın tepsisine incecik yay daha sonra çatalla üstüne bastırarak şekil ver dilediğin gibi
şerbeti:
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su
1-2 damla limon
şerbet 10 dk kaynayacak son 1-2 dk kala birkaç damla limon sık şerbet şekerlenmesin altını kapatırkende 1 çay bardağı pekmez dök
hamurda şerbette sıcak olacak hamuru fırından çıkarınca ilk sıcaklığı çıktığında yani bir dk sonra filan sıcak şerbeti dök üstüne
ağızda helva gibi dağılan harika bir tatlı
allah sabır versin canım
bir adam için çocuklarından vazgeçen insanları anlayamıyorum
valla eşim iyidir hoştur ama onada diyorum önce çocuklarım sonra sen onları dünyalara değişmem
ablanı kötülemiş gibi oldum kusura bakma
farkettim şeker hedef iyice aşağı çekilmiş
başınsağolsun canım
sende harikasın tişkürler
eve gelincede yarın arkadaş evine çıkacak oraya götürmek için tarçınlı kurabiye yaptım
ooohh ev mis gibi koktu ama ben yemem asla
Başınız sağ olsun, yeniden hoş geldiniz.
akşam: küçük bir dilim somon, yoğurtlu semizotu salatası, 2 kaşık zey. patlıcan yem., 1 dilim helva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?