evet bu aksam da hayırdıtabiii her zaman ki gibi arkadasıma evde bugün misafirlerden kalan hashas tatlısından ve mercimek köftesinden götürdüm esimede yarın işe börekleri götürmesini söyledim yani ziyan olmasın amac dimi ama;
patates salatası,1 adet mercimek köftesi,hashas tatlısı,2 börek,tatlı kurabiye(belkide tuzludu cok bilemedim ama )ben yemedim sadce 2 bardak cay ictim
Eki Görüntüle 411749
Arkadaşlar, canım karnıyarık istiyor. Patlıcanları kızartmadan nasıl yapabilirim fikri olan var mı?
kızlar sabah sormuştum gözden kaçtı galiba liste varmı varsahangi gün bildirim var ve kim hazırlıyor listeyi
1 saat yürüdüm geldim,yıllar sonra ilk defa bacaklarım birbirine sürtmeden yürüdüm şortla...[/QUOTE
ayy sorma canım ya benimde bütün kotlarım pantolonlarım sağlamdır yeni durur sadece bacak araları eskir sinir oluyorum .öyle oluncada bi daha giyilmiyo ki onlar.ama inş. bundan sonra olmıcak böyle sorunlar...
ay evet ya,etek giydiğimde falan bacaklarımın iç tarafı kızarır,acırdı sürtünmektenbugün şort giyince şaşırdım birbirine değmiyodu bile bacaklarım
bendede aynı sorun var.kıyafetlerin sadece bacak araları eskiyo ne sinir bişey.inş.bundan sonra rahatça giyeriz kıyafetleri...
güzeller güzeli hatun gızlar aylar önce topikte aktif takipçiydim ancak babamın hastalığı ve ardından vefatı sebebiyle ilgilenemedim. mümkün mertebe yine aranızdayım. öğle saatlerinde klasik karatayımı yapardım ancak bugün bazı malzemeler eksikti sadece 5 tane ceviz yiyebildim. akşama da fırında balık ve salata yapacağım. artık yavaş yavaş tuzu daha da az kullanmaya başladım yemeklerde, nasıl alışacağım bu duruma bilemiyorum. egzersiz olarak da Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube ile ısınıp mekik, şınav vs yaptım. akşama da yemek sonrası 1-2 saat sitede yürüyeceğim. kolay gelsin herkese
canım hoşgeldin ve başın sağolsun.Allah sabır versin...
selam arkadaşlar uzunca bir zamandır giremedim nete.bu arada tabi bozduk kuralları.neyse bugün kü menümü yazayım da bakın bir zahmet.çok mu yiyorum ben bana mı öle geliyo.fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
sabah:klasik karatay kahvaltısı
öğle:1 kepçe tarhana,yarım karnıyarık 1 kase keten tohumlu yoğurt 2 kuru kayısı(keten tohumunu 1 günde en fazla kaç kaşık tüketiyorsunuzç
akşam:yarım kepçe tarhana,1 tabak zeytinyağlı taze fasülye,marul salatası,1 kase yoğurt 2 kuru kayısı,10 fındık
hoşgeldin.burdan ayrılan kuralları bozup geliyo zaten demekki bundan sonra burdan ayrılmak yok.ben bile 2 gün gelmesem kaçamak yapıyorum :18:.canım menün güzel fakat kayısı ve fındığı sadece sabahları yersen daha iyi olur .akşama kadar yakmış olursun onları....
saol canım ya tesekkur ederim sordugun için..
okul ve el eh sayılır..
ama moralim sıfır bugun..
normaşde gunde 3 defa propycil kullanıyom..yuksek tiroid için..
bugun bi gittim doktora 2 deger normal bi deger nırmal olmadıgı için bana gunde 6 defa kullancan dedi..
zaten gunde 3 bile kilo yapıyo..
naapcam bilmiom,karatayla zar zor kontrol ediyodum kilomu..şimdi iyice tota sardık yani anlycaan...
basını agrıttm canım kusra bakma yaw..
kızlar bana tiroidden anlayan iyi bi doktor lazım...lutfen yardım
bıktım bu dahiliye uzmanlarından yaa..hepsi farklı bişe soyluyo..
bide bir aydır içtiğim cay caya benzemiyo..hergun bissuru et fındık yumurta yiyom ve ustelik bide kan hapı alıyom..
buna ragmen kanım gecen ay 9.5 ve bu ay7.5..
kafaları yiycem bugun...
ve hiç bi belirtisi olmmadıgı halde tiroidimi yuksk cıkartıyolar anlamıyorum yaaaaaa..
bildiginiz tanıdıgınız iyi bi endokrin uzmanı warsa nooooolur yardımmm
dünkü akşam yemegi 17.00
2 küçük karnıyarık(buzlukta hazır vardı ve kızarmıştı malesef)
3 kaşık pirinç pilavı(evde ne pişirdiysem ondan yiyorum ama çok az)
1 incir
biraz fıstık
aralarda
2litre su
ıhlamur,adaçayı,kuşburnu,tarçın dan oluşan bitki çayım
veee türk kahvemi günde 2kez mutlak içerim
dün akşam 35dk spor
çarsıdada 30dk yürüyüş yaptım
günaydın arkadaşlar
kahvaltı 9.00
çemenli zeytinyağlı çökelek eritmesi
1 dilim ekmek(çok canım istedi)
1ceviz
1 incir
çay
Arkadaşlar, canım karnıyarık istiyor. Patlıcanları kızartmadan nasıl yapabilirim fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?