Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canımmm tecrübene ihtiyacım var bende yaklaşık 3 ay dukan yaptım ama artık böğkk gelmişti bana dr uyarısıyla bıraktım dukanı birde emziriyorum karatay uygun gibi geldi bugün ilk günüm vermem gereken 6 yada 7 kilom var haziran sonuna kadar vermek istiyorum sence gidermi? karataya geçtiğime iyi yapmışım değilmi?

arkadaşlar sabah menüm bugün ilk günüm sizce nasıl?

2 yumurta tereyağlı bir avuç ceviz 2 tane incir 3 tane hurma birazcıkta fındık ve bir bardak kahve kahvesiz duramıyorum

Bezelyeyi yedim,artık bi dahakine dikkat ederim...
Yoğurt konusunda sana katılıyorum,oğullarıma(biri 5,diğeri 2 yaşında) hergün evde kendim mayaladığım yoğurttan yediririm.Hatta büyük oğlum yoğurtsuz akşam yemeği yemez.bende bir programda izlediydim,etrafımızda yiyecek.içecek,hava,su herşey kansorejen.Korunmak zor ama hergün evde yapılmış bir kase yoğurdun korunmakta çok faydası olduğunu söylemişti.
Bu arada omega hala alamadım.Mar...cap alacaktım ama geçmiş sayfalarda daha iyi markalardan bahsetmişler,onlardanmı alsam acep???

Arkadasim emzirmedigim halde 10 gun zor dayandim korkumdan hemen biraktim,emziriyor olsam hayatta dukan yapmam.Ve karatay senin yapabileceginin en uygun diyet.Kaldi ki Canan hoca bu diyet degil yasam sekli ama insanlar ciddiye alsin diye boyle demek zorundayim dedi.Hele de emziriyorsan cocugun icin sutun eminim cok kaliteli hale gelecektir.
6-7 kilo verirmisin bilemem ama kilo verecegin garanti ama ben ayrica hergun en az 1 saat sporumu mutlaka yaptim.Yapamadigim gunun ertesi gunune illa ki en az yarim saati ekledim.

Bu arada benim de bir sorum olucak ben sabahlari normal kahvalti yapiyorum ogleden sonra 5-6 ceviz ve 10 tane findik veya yogurt aksam da diyeti uygun yemegimi yiyorum.bu arada ki 3. Ogun gibi oluyor.Sizce sorun olur mu.

bende konyada yaşıyorum.etli ekmek serbest mi gerçekten

Kesinlikle iyi yapmışsın.Diğer arkadaşlarında dedikleri gibi karatay sağlıklı yaşamak için yapılmalı aslında.Bende eylül-aralık arası dukanla6-7 kilo verdim ama artık böğğğğ geldi,karatay daha esnek ve yapması daha kolay.
Heleki bebiş varsa amannnnn haa,onu sakın riske atma bence.Ewet dukanda daha hızlı gidiyor kilolar ama bebişini düşün bence.
Hadi kolay gele.......

vallaha ben bilmem tecrübeli arkadaşlar bilir

tünaydın kızlar.sabah erkenden kalkıp 1 saat yürüdümsonra kahvaltımı yaptım

1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim salam
:26:
1 dilim peynir
domates
salatalık
birkaç tane erik
3 omega 3

saol canım herkese kolay gele zaten bebeğimde benim yüzümden kilo alımı durdu demiri düştü inanamazsın kendimi ne kadar suçlu hissettim dr fındık fıstık ceviz yicen deyince karatay uygun geldi geçtim gerçekten ama gerçekten karatay türklere daha uygun bize hazır gıda ve sürekli et dayatmalı beslenme uygun değil ben sebzesiz duramıyorumm dukanı yaparken canım nasılll sulu yemek çekiyodu anlatamam zeytinyağlı salata ama yiyemiyordum neyse geride kaldı o günler hadi hayırlısı karatayda

sabah:1 bardak süt
4 kuru kayısı
1 çay bardağı badem
12 adet zeytin
öğle:
1 adet karnıyarık
1 kase cacık
akşam: saat 19:30 da yemeğimi bitirmiştim
1 tabak taze bakla yemeği
3 adet yaprak sarması
az haşlanmış karnıbahar,2 adet zeytin
1 kase yoğurt
yarım avuç çekirdek
spor: 70 dk tempolu yürüyüş toplam: 15,300 adım
su: 3,5 litre

sabah yediklerim;
2 zeytinyağda kızartılmış yumurta
6-8 zeytin
avuç içinden az köy peyniri
ve 2 bardak yeşil çay.
uyanıncada 2 km 13,2 hızla yürüdüm.
tartıda bugün 500 gr az çıktm.acaba kilo mu kaybediyorum

biz aynı günmü başladık almira42 hadi inşallah kısa zamanda ulaşırız hedeflerimize yahuu lahmacun serbestmiş allahım işte buuu türk usulü beslenme ohh bee

Kızlar sinemaki bir-iki kullanım için iyi ama sürekli içilmemesi gereken bir bitki! Uzun süreli kullanımı bağırsaklara zararlıymış, hatta kabızlık yapıyormuş bünye alışınca!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…