kızlar merhaba geçmişi okudum geldim baya birşeyler yazılmış yine uzun sürdü
dün eve gidince bandda bir buçuk saat yürüdüm ama yeni bişey yaptım bandımda hazır programlar var 30dk o programlardan 3 tane uyguladım ve normalde yaptığım ürüyüşün 5 katı terledim sanırım tabi sauna eşortmanda vardı ama sular akıyordu her yerimdengitti yağcıklarım
dün akşam:
yarım tabak kurufasulye ve salata yedim akşamları azaltıyorum artık
daha sonra misafirliğe gittik ikramları reddettim tabi çifte kavrulmuş lokum vardı ama onu bile yemedim
bu sabah:
kaç gündür zor uynaıyorum zaten alerji hapı yüzünden bugün uyuya kalmışım
2 gün kurusu ve 1 avuç fındık aldım koşarak çıktım evden
canım geçmiş olsun sende kendine uygun sporu yani yürüş yapgünaydın kızlar..
bu leslie benim belimi ağrıttı..fıtık hastası olduğum için korktum..bacağım hafif hafif sızlıyor..3 yıl önce de aerobik yaparken zorlayıp ameliyatlık duruma gelmiştim ve masajla kurtuldum..sanırım ayak ve diz hareketleri zorluyor ara vereceğim ..offf..ben hep böyleyim işte..bu fıtık beni mahvediyor..eski ağrılarımı hatırlayınca korkmakta da haklıyım aslında..yeniden aynı şeyleri yaşamak istemem.sabah yürüyüşleri devam...
sabah menüm
tulumlu omlet
zeytin
4 ceviz
domates,salatalık
oğluşun sizinle uyandı demek bak sen yaramaza ne işi varsa sabahın köründeyaaa sabah 5:45 e saati kurduk yattık yürüyeceğiz diye oğluş uyandııııı gidemedim kiii
Sabah
Tereyağına kırılmış 1 yumurta
1 ısırık muz
6 kadar ç.liz kuru üzüm
1 günkurusu kayısı
4 çeri
maydanoz
fındık
ş.siz çay
üzerine malum
Herkese günaydınlar afiyet olsun çıtırlarrr
kızlar doktorumda murat topoglu var diyette yapılan hatalardan bahsediyorlar haberiniz olaa
Sinamekinin ne zararı var propycilim?
Kabızsanız kilo veremezsiniz diye biliyorum. Hocamız günde 2 defa wc ye çıkmanız lazım diyor
Evet canim,zaten hep senin soylediklerini aklima getirerek teselli ediyodum kendimi..ama arasira psikolojik krizlere giriyorum boyle.. Ama kurtulcam bundan insallah..hicbi belirtisi yok yuksektiroidin..saclarim hic dokulmuyo,nabzim 70-80 arasi..sicaklanma yok,kosu bandinda 1 saat yuksek hizda yuruyorum ama bazen hic terlemedigim bile oluyo..bunlr en onemli belirtileri zehirli guatirin..ve hicbi belirti olmamasina ragmen asiri derecede yuksek cikiyo tahlilde..ama artik inanmiyorum,oyuzden mras sutcu imam universitesinden randevu aliyorm bugn endokrin bolumunden..senin bana ilk zamanlarda yazdign yaziyi okuyodum zaten moralim bizuldukca..canim Allah razi olsun senden,icime su serpiyosun..Allahim seni 57 degil 50 yapsin insallah,ama saglikli bi sekilde..
iyiniyetlim bende alcaktim o caydan,hatta emeluludasin tavsiyesi uzerine kayisi cayi alcaktim liptonun..ama herikisinin de icinde simaneki warmisss korktummmm
bide gecmis sayfalari okurken dikkatimi cekmisti: acikmak yag yakiyo oldugumuzun belirtisiymis..kabizlik ise zayifliyor oldugumuzun..pek inanamamistim amaa
[ı]iyiniyetlim bende alcaktim o caydan,hatta emeluludasin tavsiyesi uzerine kayisi cayi alcaktim liptonun..ama herikisinin de icinde simaneki warmisss korktummmm[/ı]
bide gecmis sayfalari okurken dikkatimi cekmisti: Acikmak yag yakiyo oldugumuzun belirtisiymis..kabizlik ise zayifliyor oldugumuzun..pek inanamamistim amaa
Acaba haftada bir lahmacun yerine 1 tane tereyagli bazlama yada ew yapimi 1-2 dilim ekmek yiyebilirmiyiz..:18:Canım sık içmemek gerekir. Arada içebilirsin..
Bazlama canım istedi :26:
Canım günaydın evdekilerden yersen karatay olmaz kii...
Genelde karataya uygun pişiriyorum yemekleri arada makarna filan pişirdiğimde de kendi yiyebileceğim bir yemek de yapıyorum. Mesela benim evde makarna vardı.. Yanına yeşil mercimek yemeği yapıyorum kii aç kalmayayım.. Ben çorba ile mercimeği yerim.
Acaba haftada bir lahmacun yerine 1 tane tereyagli bazlama yada ew yapimi 1-2 dilim ekmek yiyebilirmiyiz..:18:
Günaydınnn kızlar, dün akşamki kutlamayı kazasız belasız atlattım çok şükür
Bir de konser vardı Şevval Sam'ın. En az 1 saat oyun havası söyledi
Göbek attım, oynadım durdum. En son horon teptim hattaOhhhh bunların hepsi spor oldu
Geçmişi okuyamadım, birazdan başlayacağım okumaya.
Önce sabah ki menümü yazayım:08.20'de bitti
2 haş. yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 ceviz
2 badem
1 fındık
1/2 tarçınlı k. incir
2 ç.li k. üzüm
2 kuru yaban mersini
1 kuru erik
3 domates
3 salatalık
Bu gün 2 öğün yapcam.Akşama ailemle yemek yiyeceğim, biraz fazla kaçıracağımı bildiğim için sabahtan iyi doydum ki akşama kadar dayanayım. Bu arada bol bol leptin olsun
neeee:122::122:
oleeeyyy..
yarın hemen randevu alıyorum ozaman inşallah:122:
ccooook saol canımcım
Acaba haftada bir lahmacun yerine 1 tane tereyagli bazlama yada ew yapimi 1-2 dilim ekmek yiyebilirmiyiz..:18:
slm kızlarrr;
2 gündür giremedim,geçmişi o kudum biraz.
Birşey soracağım,Bezelye yiyebiliyormuyuz?dün akşam yemeğinde tavuklu bezelye ve yoğurt yedim de..
bu akşamda bakla yemeğini yoğurtla yiyeceğim.Sorun olmaz dimi????
kızlar kaçamak kilo vermeyi engelliyor bir ısırık bile olsa bu böyle ben anladım bak güzel gidiyordu kilolar gecen haftalarda
cuma günü öğrencilerim piknik yapcaktılar kuruyemes meyve kek tarzı seylerle ben mısır patlamıs yedim meyve yedim kaçamak gibi gelmimsti öğlen yediydim çünkü ve az yemistik
salı arkadaslar geldi mil föy börek-mozaik-tiramisu-kazandibi yapmıstım- tiramisu ve milföylerden yedim ama sabah önemsemediydim.
cumartesi kısır yedim 10 tane falan
işte bunlar beni bozdu sıfır kılo verdim. bu hafta düzenli beslendim ve bak bugun persembe 58.5 im sonuç zaman kaybıııııııııııııııııı
yemeeyinnnnn diyetisyenim derdiki tatlı isteğini yenmenin tek yolu irade derdi onu ye bunu ye tatlı isteğin geçmezz derdi yemiyceksin tek yolu bu
face de dolasan bisi varya zayıflamanın formülu çok basit size uzatılana kafanızı sağa sola slallyarak cevap verin işte o zaman zayıflarsınız derdi. ben inanıyorum kiloluyken
pisboğaz gibi nne verilrse yerdim hayır diyemezdim. gecen velilerim gözleme getirmislerdi çocuklara verdiler hayır dedim yemedim valla ısrar etiler zaten zayıfsınız hocam aa bi
taneden ne olcak dediler yemedim . dün öğlen arkads sigara böreği yapmıs 1 tane bari ye dedi yemedim valla yersem o 2 olur 3 olur dedim
şu an boy 158 kilo 58 tam kıvamdayım ama zayıf değilim bennim isteğim söle kotu giyim üstüne beyaz badimi giyeyim ve çıkayım önce yapamıyordum ya bıngıl bıngıl
oluyordum kolar göbek sırt hepsi ayrıyda yanı simdi daha iyiym bide 2 aydır düzenli yürüyünce daha sıkıyım yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?