Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

spora başlamışsın iştteee buuu
eşim3 gün önce 1 koca kutu minik lokumlardan almış bi tane bile yemedim sen de yememişsin

canım geçmiş olsun sende kendine uygun sporu yani yürüş yap

oğluşun sizinle uyandı demek bak sen yaramaza ne işi varsa sabahın köründe

kızlar doktorumda murat topoglu var diyette yapılan hatalardan bahsediyorlar haberiniz olaa

bende izledim hergün tartılınca vücud kortizon salgılıyor buda kilo vermeyi durduruyormuş
haftada bir tartılın diyor oda...

Sinamekinin ne zararı var propycilim?

Kabızsanız kilo veremezsiniz diye biliyorum. Hocamız günde 2 defa wc ye çıkmanız lazım diyor

canım sinameki alışkanlık yapar bir süre sonra o olmadan wc ye gidemezsin
hatta onla bile gidemezsin dengeni bozma derim
form çayları sürekli kullanmamak gerekiyor

canım benim tesekürler bal damlıy ağzından 50 ler falan oh ohh insallah sende git bi görün gerekirse atla otobuse ankaraya yada orda subesi varsa nükleer tıp merkezine git doktor okk önemli insallah sendede böle bisey yoktur ha olsa bile tedavisi olduktan sonra önemli değil AALLAH dermansız dert vermesin.

canım onuda ben yazmıstım diyetisyenim demisti gercekten öle sabah aç uyanmak çok önemli acıkmak çok önemli bizim diyette bunu der eskidende insanlar acıkınca avlanır yerlermis zorunlu olarak. su dursunda yiyelim demezlermis biz sartlanmısız saat 10 da yesek de öğlen bisey yeme ihtiyacı duyuyoruz alıskanlık gibi bişey

günaydın bence asla kabızlık zayıflamanın belirtisi olamaz canan hocada günde iki kere tuvalete çıkamayan bir kilo veremez demişti ben o kadar spor yapaıp veremezken kiloları şimdi hem diyetime dikkat ediyorum hemde bu çayı içiyorum ama sadece günde bir kere içiyorum genelde günde bir kerede mutlaka tuvalete çıkıyorum bazen iki kere olduğuda oluyor neyse kilo veriyorum hemde bu hafta hiç spor yapmamıştım söylemiştim hem işlerim yoğun hemde canım istemiyor bu hafat ama bu sabah tartıldım 500 gr gitmiş ve regl arifesindeyim ha oldum ha olacam ama yinede zayıflamışım bence kesinlikle kabız olanların içmesi lazım günde 1 tane olmak kaydıyla ama

canım haklısın aslında yememem lazım ama ben kendimi çok kısıtlayamıyorum kendime özel yemek zaten herzaman yapıyorum sıkılmayayım diye eşime yaptıgım pilav kızartma börek gibi yemeklerden bikaç kaşık alıyorum tadımlık..mesela haftada 4gün pilav yaptıysam sadece 1kere pilavın tadına bakıyorum devamı gelmiyor zaten bidaha canımda istemiyor..sporumu akşam yaptıgım içinde yakıyorum,sabah tartıldıgımda hiç artı olmadım şükürakşam börek varsa bir dilim kahvaltıda yiyorum veee bedelini ödüyorum tabiki o gün daha cok spor ve ev aktivesi yapıyorum dengeliyorum..karatay beslenme şeklini bu yüzden cok seviyorum serbestlerden doyana kadar ye yasaklardan ölçülü ye ideal kilondaysan.. tabiki..hayatımdan sevdigim okadar çok yasak gıda çıkardımki arada kaçamakları önemsemiyorum..
20gün sonra annem memleketten yanıma gelicek onuda karataycı yapıcamhamurişini çok güzel yapar ,lahmacun serbestti galiba oh oh annecigimle yapar yerizsonrada bol bol yürüyüş tabisiii..

Günaydınnn kızlar, dün akşamki kutlamayı kazasız belasız atlattım çok şükür
Bir de konser vardı Şevval Sam'ın. En az 1 saat oyun havası söyledi
Göbek attım, oynadım durdum. En son horon teptim hatta Ohhhh bunların hepsi spor oldu
Geçmişi okuyamadım, birazdan başlayacağım okumaya.
Önce sabah ki menümü yazayım:08.20'de bitti
2 haş. yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
1 ceviz
2 badem
1 fındık
1/2 tarçınlı k. incir
2 ç.li k. üzüm
2 kuru yaban mersini
1 kuru erik
3 domates
3 salatalık

Bu gün 2 öğün yapcam.Akşama ailemle yemek yiyeceğim, biraz fazla kaçıracağımı bildiğim için sabahtan iyi doydum ki akşama kadar dayanayım. Bu arada bol bol leptin olsun

Nasılsınız kızlar

Sabah kahvaltımı

2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,biraz kuruyemiş

Hepsini de zorla yedim,canım bir şey istemiyor niyeyse

Sabah yürüyüşe de çıkamadım,halsizlik var üzerimde

İyiniyetlicim sabah doktorumda dinledim,sinamekiye alışınca haftada 1 e bile düşebilirmiş tuvalete çıkma sıklığı

Günaydın herkese iyi günler can sıkıcı kapalı bir hava var ya
neyse işlerde yopun ondan geç oldu biraz geçmişide okudum geldim

dün akşamki menüm
1 kase cacık
Birazcık tavuk göğüs kısmından
Salata
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim ekmek bayadır yememiştim özlemişim ama akşam yemeseydim keşke neyse artık
2,5 küçük brovni keklerden hani bir pakette 9 tane oluyor küçücükler onlardan yedim 2 tane kednim yedim kızımın yarımınıda yedim regl olucam çok canım istedi ama bu hafta bundan başka kaçamak yapmamıştım son olsun başka yok söz

Bu sabah kahvaltım klasik karataydı yine cevizi ben hep kabuksuz olırdım bu sefer kabuklu aldım bu sabahta 3 tane yedim ama kabuksuzlar kadar taze çıkmadı bilmiyorum belki bir daha almam böyle şans iyide çıkabilir bayatta çıkabilir neyse herkese iyi günler

3gr omega 3 aldım yazmıyı unutmuşum (benim kapsüllerin biri 1000mg 3 tane aldım)

kızlar kaçamak kilo vermeyi engelliyor bir ısırık bile olsa bu böyle ben anladım bak güzel gidiyordu kilolar gecen haftalarda

cuma günü öğrencilerim piknik yapcaktılar kuruyemes meyve kek tarzı seylerle ben mısır patlamıs yedim meyve yedim kaçamak gibi gelmimsti öğlen yediydim çünkü ve az yemistik

salı arkadaslar geldi mil föy börek-mozaik-tiramisu-kazandibi yapmıstım- tiramisu ve milföylerden yedim ama sabah önemsemediydim.

cumartesi kısır yedim 10 tane falan

işte bunlar beni bozdu sıfır kılo verdim. bu hafta düzenli beslendim ve bak bugun persembe 58.5 im sonuç zaman kaybıııııııııııııııııı

yemeeyinnnnn diyetisyenim derdiki tatlı isteğini yenmenin tek yolu irade derdi onu ye bunu ye tatlı isteğin geçmezz derdi yemiyceksin tek yolu bu

face de dolasan bisi varya zayıflamanın formülu çok basit size uzatılana kafanızı sağa sola slallyarak cevap verin işte o zaman zayıflarsınız derdi. ben inanıyorum kiloluyken

pisboğaz gibi nne verilrse yerdim hayır diyemezdim. gecen velilerim gözleme getirmislerdi çocuklara verdiler hayır dedim yemedim valla ısrar etiler zaten zayıfsınız hocam aa bi

taneden ne olcak dediler yemedim . dün öğlen arkads sigara böreği yapmıs 1 tane bari ye dedi yemedim valla yersem o 2 olur 3 olur dedim

şu an boy 158 kilo 58 tam kıvamdayım ama zayıf değilim bennim isteğim söle kotu giyim üstüne beyaz badimi giyeyim ve çıkayım önce yapamıyordum ya bıngıl bıngıl

oluyordum kolar göbek sırt hepsi ayrıyda yanı simdi daha iyiym bide 2 aydır düzenli yürüyünce daha sıkıyım yanii

slm kızlarrr;
2 gündür giremedim,geçmişi o kudum biraz.
Birşey soracağım,Bezelye yiyebiliyormuyuz?dün akşam yemeğinde tavuklu bezelye ve yoğurt yedim de..
bu akşamda bakla yemeğini yoğurtla yiyeceğim.Sorun olmaz dimi????
Sabah:2 haşlanmış yumurta
3 küçük dilim kaşar pyn
5-6 yeni kırılmış ceciz
3 küçük boy domat
2 salatalık
4 kuru kayısı
1 bardak 1küp şekerli çay(çayı katiyen şekersiz içemedim)
bol suuuu

öğle:
işyerinde tas kebabının etleri
Mercimek çorbası
yoğurt,
,
Akşam:
Bakla yemeği
yoğurt

Kaç gündür tartılmadım.Yarın sabah tartılıp bildireceğim.
Yalnız 10 gün geçti hala adet olmadım,gerçi bende hormonlu spiral var.Artık adet görmeyecek oplabilirim,cmt kontrole gideceğim kadın doğumcuma.Bu yüzden kendimi acayip şiş hissediyorum.
Bakalım yarın tartı kaç gösterecek:111::111::111::111::111:

10 gun dukan diyeti sonrasi karatay'a basladim.Bugun 5 haftam ve su an itibariyle 6 kilo verdim.Dukan'i biraktigim icin tum verdiklerini geri alirsin diyorlardir ama cok sukur oyle olmadi ama biraktigim ilk hafta kilo vermem durdu.1 gr bile veremedim ama sonra normale dondu.Birde adet donemlerimde oncesi ve sonrasi kilom neredeyse 1,5 kilo fark ederdi bu sefer 500 gr anca fark etti.Az tuzlu yememden kaynaklaniyor sanirim.

birde sunu fark ettim; vucudunuzun su tuttugunu hissettiginizde imkaniniz varsa saunaya veya hamama gidin.Vucuttaki odemi acaip aliyor.Ama bu bir kilo verme yontemi degil kesinlikle.Ayrica sauna sonrasi atilan ter normal ter gibi olmuyormus.Saunadaki atilan terde daha cok toksik madde icerikli oldugu icin fazla mineral kaybi yasanmiyormus.Ayrica sauna sonrasi dogal mineralli su icerek kaybinizi da dengeleyebilirsiniz.

Su an henuz dogum sonrasi fazlaliklarin uzerine aldigim fazlaliklari verebildim:)Bir bu kadar hatta daha fazlasi var.Umarim devam edebilirim.

Bu arada esim hicbir zaman kilomu dert etmezdi hatta evde yemek varken bile disariya yemege giderdik,yemedigim zaman sinir olur zorla bana da yedirirdi.Buna ragmen,simdi bu kadari bile cok fark etti,cok iyi oldu,baya bir kilo almistim gidisat pek iyi degildi gibi seyler soyleyerek tabiri caizse beni dumura ugratti.Demek ki bu erkeklere hicbir konuda guven olmaz:)

Acaba haftada bir lahmacun yerine 1 tane tereyagli bazlama yada ew yapimi 1-2 dilim ekmek yiyebilirmiyiz..:18:

Canımız istedi anlaşılan
lahmacun ince hamurlu ve mayasız olduğu için serbest canımcım.. Maya da yasak ya ondan
Ama benim bakıcım ekmeği mahalle fırınında kendi yaptığı ekşi maya ile yapıyor ondan yidimdi geçen hafta taze taze

Bi de konyanın etli ekmeği serbest Destinam yiyodur yesin gari mahhalle fırınında da malzemesini verince yapıveriyolarmış ohhh miss

Son düzenleme:
Propycilcim doktora git gel merak ettim bak şindik..
Hiç bi belirti yoksa niden ööle çıkıyor acaba testlerin.. Hasta diğilsin o zaman iyice araştırt canım sende pepeti gibi çıkacak sanki sonuçların

Karatay'i bilmiyorum ama gecen gun doktorum programinda Taylan Kumeli diyet yaparken,misir,bezelye ve emin olmamakla birlikte sanirim havuc bunlardan uzak durun dedi.Benim de dolapta duruyor kac gundur ama emin olamadigimdan yapamadim.
Ayrica bakla'nin hele de yogurtla sorun olacagini sanmiyorum .Ayrica o programda hem vucudumuzdaki toksinleri atmak icin hem de cabuk acikmamak icin her seyin yanina yogurt yememiz gerektigi soylediler.Ben normalde de surekli yiyorum bir sorun olmadi.Ama ben gunluk sutten bulamazsam kutu sutten yogurdumu kendim mayaliyorum.Yeni yogurt yonetmeligiyle artik market yogurtlarinin pek bir faydasinin kaldigina inanmiyorum

Son düzenleme:

Dayanalım abi biraz yaa sende
İyi ki yazdın bunları pepetim.. Bak benim bu hafta kaçamağım sadece pazar günüydü. Bi de dün 2.5 lahmacun başka yok ama kilom aynı yürüyüş yapamıyorum senin gibi oda etkili
azimliyim bugün yağmur yağmazsa yürüyeceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…