Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2. öğünüm

dışarıdaydık
koocaman birsalata tabaanda tavuklu havuçlu, rokalı ve göbek marullu salata
en az 2 saat gezinti
bolsu

canım ikindide yürürken çocukları ne yaptın bakıcıya mı bıraktın
koçişle oğluş maç izlemeye gittiler onlar gelene bitireyim artık çok yorulmuşum
mutfakta ıvır zıvır çok işide zor oluyor herşeyi yıkadım

herkese iyi akşamlar bakalım kim şampiyon olcak

güle güle kirlet leylakım oh misgibi tertemiz yaptın evini ..benim evi .mok götürüyo bahar temizligi olmayınca hiç bir iş yapmak gelmiyo içimden

bugün koçtaştan
patlayan poşet
çöptorbası
streç film ve bilimum taşınma için gereken herşey alındı..veee yarın paketleme işlemine kışlıklardan başlanacak..
offf..çokk çalışmam lazım çookk.

aaaayy bizimde çıkarsa benimde ihtiyacım olacak bunlara panik yaptım şimdi :18: kolay gelsin canım

arkadaşlar canan hanım ideal kilonuzu bulunca diyete devam etsenizde zayıflamazsınız diyor...hedeflediğim kiloya 2 kg kaldı ama ben yaklaşık iki haftadır kilo veremiyorum.kaçamak yaptım bu arada ama o günlerde daha çok yürüdüm...ideal kiloda olduğumuzu anlamak için ne kadar süre duracak kilo verişimiz bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir misiniz

Beğenileri ile bana güç veren tüm arkadaslara cok tesekkurler
Dün öğlen
Koca bır kase cacik

Aksam
5 köfte salata yoğurt
Sabah
Kıymalı yumurta
4 ceviz
Domates salatalık
Peynir
Aksam kendimle gurur duydum
Eşim ve oğluma manti yaptım
Kendime tavuk haşladim
Yanında yoğurt ile
Şimdiden anneler gunünüz kutlu olsun
İsteyen herkese de en yakın zamanda annelik
Nasip etsin

aaaayy bizimde çıkarsa benimde ihtiyacım olacak bunlara panik yaptım şimdi :18: kolay gelsin canım

sağol canım..senin nişanlın askerdi sanırım..sizin ne zaman açıklanacak canım..gerçi bu yıl bitti seneye artık di mi..tüm tayinler açıklandı çünkü

gelelim bugün ne yedigime ...bugün iştahım acayip açıktı reglimin 3. günü olması bunun en büyük nedeni sanırsam :26:kaçamak yapmadım yasaklı olmayan şeylerden çooooook yedim

sabah
2 yumurtalı klasik kahvaltı

öglen
4 haşlanmış yumurtayla yapılmış çılbır
bi legen salata

akşam

1 kase mercimek çorbası
bi legen salata (abartısız )
1 haşlanmış yumurta
1bardak ayran
1 avuç çagla
1 /2 çay bardagı fındık
3 dene kuru üzüm

yedim ama doymadım 2 bardak su içtim 2 fincan çay içtim yok hala açım aklımda baklavalar var 1 dilim yesem hiç bişeyim kalmayacak gibi geliyo ama yemicem yemicem yemicem

toplam 3 gr omega 3
toplam 7 tane köy yumurtası (evde et bitmişti bende et yerine proteinimi yumurtadan aldım ..hoca 8 taneye -kadar yenilebilir diyor

iyi geceler ben kaçar oglum basbas bagırıyo hadiiii yatalıııım diyee

Son düzenleme:

pardon yaa ben karıştırdım yine ..

pardon yaa ben karıştırdım yine ..

eveeeeeet benim eşim ögretmen daha istemedik başvurular bu ayın sonunda başlayacak haziran 15 gibi belli olacak bende günlerdir tayin konusunu düşünüyorum Allah hayırlısını versin ...

eveeeeeet benim eşim ögretmen daha istemedik başvurular bu ayın sonunda başlayacak haziran 15 gibi belli olacak bende günlerdir tayin konusunu düşünüyorum Allah hayırlısını versin ...

evet canım ya Allah hepimiz için hayırlısını versin..

iyi geceler kıslar..oncelikle yaşşasın cimbom..
fenevlilev üzülmeyin buyuyunce siz de kupalar alırsınız inşallah..aglamak yok ama.. lutfen..

bugun sabah: klasik karatay kahvaltısı
öğlen fındık ve cay
aksam:7-8 adet kuru dolma,yogurt,salata,fındık ve gunkurusu yedim..
spor:25+17+ 15 =57 oldu anca..boluk porcuk oldumu hiç sewmiyom ama naapalım..
tartıda surekli + ları gorunce insanın morali bozulmuyo değil hani...
neyse amaan naapalım,kaybedeceğimiz bişe yok,en azından saglıklı beslenme ve spor alıskanlıgı kazanıyoruz..

Desticim bak bana benzemeye baslıyosun datlum..
tut kendini..o baklavayı da komsulara dagıt yada cope bile at,cunku bedenine zarar vermekle israf gunahı hemen hemen aynı kanımca..
Sersumcum kolay gelsin bacım..tasınmak zor iş...

opuyorum kıslar..
iyi geceler hepinize..

Herkes yatmış, ben daha yeni gelebildim. Akşam 2 tabak kurufasulye, yoğurt, biraz da turşu yedim. 1 kaşık da pilav

Akşam arkadaşlara gittik. Börek çörek... Hepsi çok güzeldi. Yemedim ama aklım onlarda kaldı. Kendimle gurur duyuyorum.

Bu arada tüm Galatasaraylıları tebrik ediyorum.

Hepinizin de anneler gününü kutluyorum.

İyi geceler.

Kupa yine Galatasarayınnnn
Kızlar bugün arada içtiğim sütü saymazsak 2 öğün yaptım. 2. öğünüm 19.30'da bitti Fırında 1 alabalık ve salata yedim.Üzerine canım tatlı istedi, dha doğrusu buzdolabında duran çikolatalı pasta aklımdan çıkmadı. Dayanamadım 1 dilim yedim, bu hafta 3. kaçamağım oldu Tahin helva yerine dedim artık
Pastanın acısını çıkardım ama: yemekten sonra konsere gittim. Konser alanına tempolu yürüyüş 10 dk (gidiş-geliş 20 dk) + 2 saat konserde dans(biraz slov müzik ağırlıklıydı ama olsun yine de hareket ettim, dans sayılır nede olsa )
Sporum toplamda 50 dk yürüyüş, 2 saat dans oldu.
Su 4 litreyi geçtim yine
Konser çıkışı arkadaşlar yemek yedi, ben hayır dedim. Bir de konserde de alkol kullanmadım Kutluyorum kendimi gerçekten
Bu arada tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
İyi geceler bol leptinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…