Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

"808789 | Soran : ipek-862466 | Soru Grup : Genel
Soru : canan hocam merhabalar,
bende polikistik over vardı,siz bana çok doğal doğalında doğalı beslen dediniz.bende öyle yapıyorum ama sorunum şu ki ben çook zayıfladım.dahada zayıflayacağım diye korkuyorum.öcü gibi oldum.biraz ekmek yesem mi?ne yapmamı önerirsiniz.
29.10.2011 00:03:00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

Bol bol kuvetli protein, fasülye ve az meyva yiyin. İnsülin ve D - vitamini değerlerinizi kontrol edin. Enerjiniz iyiyse, halsizlik ve yorgunluk yoksa, uykunuz iyiyse korkmayın. Ekmek sağlıklı olursa yiyin ama insülin değeriniz önemli. POVER'in nedeni seks hormonlarınızın dengesizliğidir. Kız bebeklerin anaları gebe iken aşırı karbonhidratla beslendiklerinde, kız çocuklarında gelişiyor. Kıllanma da oluyor. İnsülin direncine bağlı. Dikkatli olun derim...Öcü olmaktan korkmayın! Hasta olmaktan korkun! Spor yapın" demıs hoca ,ayrıca "O GÜN BUGÜNDÜRRR:))
PROF.DR.CANAN KARATAY EFENDİGİL HOCAMLA BULUŞMANIN BÜYÜK MUTLULUĞU İÇİNDEYİM.ALLAH HERKESE TÜM KARATAYCILARA ONU GÖRME FIRSATI VERSİNEMEĞİMİN KARŞILIGI OLARAK HOCAM BENİM İÇİN BİR ÖDÜLDÜ ADETA 12.00'DAYDI 'HAYY KİTAPEVİNİN STANDINDA' BULUŞTUM HOCAMLA:)) KIZLARR SİZLERE ÇOOOK SELAMI VAR HOCAMIN KADINLAR KLUBÜNDENİM HOCAM DEDİM AAAA ÖYLE Mİ ÇOOOK SELAM SÖYLE YAZ HEMEN ORADAKİLERE BENİMLE BULUŞTUĞUNU DEDİ:)) MAVİ GÖZLERİNE KURBAN OLAYIM HOCAM DİYESİM GELDİ İÇİMDEN AMA ALLAH RAZI OLSUN HOCAM SİZDEN DEDİM 3.KİTABINIZI MERAKLA BEKLİYORUZ DEDİM O DA İNŞ. MAYIS AYINA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ BOL BOL DUA EDİN YETİŞSİN DEDİ:)))
SIRA BANA GELDİİ VEE HOCAM DEDİM ARALIK 2011 DEN BUGUNE KADAR TAM 14 KİLO VERDİM SİZİNLE DEDİM OOOO MAŞALLAH DEDİ YÜZÜNDE KOCAMAN BİR GÜLÜMSEME BENİ DAHA DA GAZA GETİRDİ TABİRİCAİZSE:)))
İDEAL KİLOMUN NE OLABİLECEĞİNİ SORDUM HOCAM: 'SEN MERAK ETME ZATEN İDEAL KİLONA ULAŞTIĞINDA ARTIK KİLO VERMEZSİN AYNI ŞEKİLDE BESLENMENE DEVAM ET' DEDİ.BENİM EN ÇOK KAFAMA TAKILAN HAMİLELİKTE NASIL BESLENMEM GEREKTİĞİYDİ.HOCAM ŞÖYLE CEVAPLADI:' BU YEDİĞİNİN 2 KATINI YERSİN SABAHLARI DA KAHVLTIDA BALIK YE, BEBEĞİN ZEKASI GELİŞSİN' DEDİ.BAŞKA BİRİ ŞU SORUYU SORDU:' PEKİ HOCAM ÇOCUKLARIMIN EKMEK YEMESİ YA DA YEMEMESİ BU KONU DA NE ÖNERİRSİNİZ?' EL CEVAP:) EĞER ÇOCUĞUNUZDA KARACİĞER YAĞLANMASI VARSA,ERKEK ÇOCUĞU VE MEME BÜYÜMESİ VARSA,KİLOLU İSE EKMEK YEMEMESİ GEREKİR DEDİ.
HERGÜN MUTLAKA 2 YUMURTA YEMEMİZİ ÖNERİYOR İLAÇLARI DA TAVSİYE ETMİYOR DOKTORUNUZ ÖZELLİKLE KOLLESTROL HAPLARINI İÇMENİZ İÇİN ISRAR ETSE DAHİ ONLARA İÇİYORUM DİYİN AMA İÇMEYİN ÇÜNKÜ KOLESTROL İYİSİ YA DA KÖTÜSÜ DİYE BİR ŞEY YOK DEDİ.(TABİİKİ KARATAY BESLENMESİ YANİ DOĞRU BESLENME YAPILIYORSA)OMEGA 3 İÇİN MUTAKA YÜKSEK DOZDA ALINMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ 2-3 MG GÜNLÜK."Demıs

guleryuz2011 ısımlı arkadasa.
 
günaydın hanımlar

tüm annelerinve anne olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsun


kahvaltım 7:00
2 yumurtayla peynirli omlet
12 zeytin
1 çb fındık
1 incir biraz kuru üzüm
bir küçük kase kadar çiğdem
1 gr omega 3

hava kapalı piknik hayallerim suya düştü
 
Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar gunaydinnn

Anne olan,olmak icin niyet eden,cabalayan tum anne adylarinin anneler gununu kutluyorum
Hepinizi opuyorum.

Dunden beri ilk defa evimizde, iyilesmis olarak oturuyoruz kocamla
Cok sukur atlatti,biraz zorladi bizi ama olacagi varmis
Allah hasta olan herkese sifasini versin,caresiz hastalik vermesin

Yarin bildirimde bulusuruz arkadaslar,normale donuyorum artik umarim.

Sevgiyle kalinnnn
 


Bu sabah da 75 dk yürüdüm keyifliyim

klasik karatay kahvaltımı yaptım.. Eşim bugün bana pastırmalı + peynirli + tereyağlı omlet yaptı afiyetle yedim..
4 çilek yedim..
 

Canım atlattığınıza sevindim.. Allah herkese sağlık sıhhat versin. Anneler günün kutlu olsunn..
 
Günaydın, hepinizin anneler günü kutlu olsun.

Sabah: peynirli, dereotlu omlet, 3 zeytin, salata, 1 ç.b ceviz, 1 çilek, 1 hurma, 1 k.incir

Sevgiler,
 
kahvaltımı yaptım cayımı ıcıyorum


1 yumurta
5 zeytın
1 domates
1 salatalık
1 bıber
bırkac fındık
fıstık,peynır,
k.t yogurt
omega3


bırazdan yesılcay ve turk kahvesı
 
kıslae benin harbiden canım sıkılmaya baladı, harfi harfine diyete uyuyorum hatta 5 te yemeyi kesiyorum,yeşil çayı eksik etmiyorum yok böyle birey 55.2 ile başlamıtım bu sabah 55.7 çıktım, bırakayım mı ne yapayım emeğime de kıyamıyorum ama bu diyetin benim için uygunluğundan şüphelenmeye baladım artık, 3 hafta oldu....bi fikir verin var mı benim gibi hiç veremeyen hatta alan?
 
ıyınıyetlı gunaydın bebısım nasılsın yaptınmı pohacayı ay ne fenayım ya kızı nelere tesvık edıyorum

Canımmm papadiyam sağol.. Yürüyüş öncesi niyetlendim hamuru yapayım diye hatta sütü bile koydum ocağa eşim beklemedi.. Dönünce de yürüyüş sonrası yapmak istemedim.. Bu hafta kaç kilo vereceğim bakalım..

Papadiyam ben bu poğaçayı su koymadan 1.5 bardak sütle yapıyordum bi de yağını daha az koyuyordum.. Sanırım daha fazla yağla daha da güzel olur.. Zeytinyağı koymuyordum z. yağlı yapıcim ben de senin gibi..
Yenice bitmişti bi dene bile yememiştim..
Hafta içi yapayım dedim..
 

canım kesınlıkle vazgecme derım.bu topıcte bu dıyetı yapıp haftalarca 1grm bıle veremeyen arkadaslarımız oldu ama bır noktadan sonra dırenc kırılıp kg lar gıtmeye basladı dıyete uyuyomussun yesılcayda tamam yuruyusunude eksık bırakma mutlaka gıdecektır kg lar.kolay gelsın canım
 
Gunaydin,tum annelerinin anneler gunu kutlu olsun
Biraz once hurriyette su yaziyi gordum paylasmak istedim

Yumurtalı kahvaltı zayıflatıyor


ABD’de uzmanlara göre güne yumurtalı bir sabah kahvaltısıyla başlamak, zayıflamaya yardımcı olabilir.
Bu ilginç bulgunun nedeniyse, aslında sabah yetersiz kahvaltı etmenin, günün diğer saatlerine yönelik olumsuz etkisi. Aşırı kilolu ya da obez 20 denek üzerinde çalışma yürüten Louisiana’daki Pennington Üniversitesi Biyomedikal Araştırma Merkezi görevlileri, yaptıkları karşılaştırmada, sabahları mısır gevreği türü tahıllı gıdalarla beslenenlerin, öğle ve öğle sonrası saatlerde, kahvaltısını yumurtayla yapanlara göre daha fazla yemek yediği görüldü. Araştırmacılara göre yumurta, bünyede iştahı artırıcı etkisi bulunan “girelin” adlı hormonun seviyesini düşürme özelliğine sahip.
 

elıne saglık canım tsk paylastıgın ıcın.canan hocam sen bıtanesın ıyıkı varsın bır gun bu memleket senın kıymetını anlayacak umarım gec olmaz
 

e o zaman ben kilo verme işini bir kenara bırakıp yola devam edeyim.teşekkür ederim emeğiniz ve ilginiz için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…