Öğle yemeğim
güveçte patatesli kuşbaşılı yemek (2 büyük küp patates, az et)
2 kaşık kadar patates püresi
yeşil reyhanlı(saksımdan)yeşil salata
3 kaşık kadar yoğurt
Türk kahvem
Afiyet olsun çıtırlaraaa
iyi dilekleriniz için teşekkürler..
pazartesi başladım adetimin ilk günüydü ve ben 82. 8çıkmıştım o gün ...şişlik yüzünden olmalıydı tabiii.... tabiii ki o kilo benim olamazdı kabul etmedimçizelgeme 81 yazdım .bugün tartım 79.6 yı gösterdi çok sevindim...gerçekte ne kadarı şişlikti ne kadar verdim bilmiyorum ama sevindim bugün 6. cı gün ....
bugün yine klasil kahvaltımı yaptım ama domates ve salatalığa limit koymuyorum ....kısmalımıyım
oğlum için şifa dileklerinize teşekkürler kalbi hem yavaş hemde 10bin tekleme yapıyor holter cihazıyla 24 saatlik izlenme sonucunda bu çıktı .. teklemeler için olan ilaçlar kalbi daha da yavaşlatıyormuş oyüzden ve yaşı küçük diye ilaç vermek istemiyordu doktor...ama bu ayki inceleme sonucunda da teklemeler çok olunca ilacı verdi mecburen ....ilacın reçetesinde kalp atım hızı yavaş olanlar kullanmamalı yazıyo okuyunca daha bi endişelendim nasıl bişi bu korktum ...nette baktım pek içim rahatlamadı ..keşke canan karatay a yakın bi yerde olsaydım
hoşgeldiniz hanımlarmeraba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) yaklaşık 3 hafta önce bende karatay diyetine başladım ama bir süre sonra sabahları ceviz ve yumurta olayı çekilmez hale geliyo bilmiyorum aranızda benim gibi sıkılan var mıdır=)) hem sıcaklar geldi benim alerji yapıyo yumurta yani 2 gün yiyosam 3 gün yiyemiyorum kahvaltıda muz fikride pek açmıyo biber falan közlüyorum onun yerine. herneyse işte 60.7 yle başladığım diyete şuan 58.1 le devam ediyorum aslında bu hafta baya bozdum p.tesi,perşembe bide dün baya bi bozdum diyeti makarnalar browniler derken ama çok canım çektiii pişman değilimmm=))) bu yediklerimin acısı soradan gelir mi sizce kilo alımı olarak =)) bide sporda yapıyorum basenlerimde 4 cm incelme oldu bacaklardanda 2 şer cm . kızlar aslında önceki sayfaları okucaktım ama gözüm korktu 1440 ları gözrünce neyse hepimize başarılarr diyorumm çok konuştum :)
selamlar kızlar.bugün işim çoktu ancak gelebildim.yaprak bastım kış içinyaz gelmeden kış hazırlığı yapıyoruz yaaaa
1 saat yürüdüm dışarda bu arada
meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) yaklaşık 3 hafta önce bende karatay diyetine başladım ama bir süre sonra sabahları ceviz ve yumurta olayı çekilmez hale geliyo bilmiyorum aranızda benim gibi sıkılan var mıdır=)) hem sıcaklar geldi benim alerji yapıyo yumurta yani 2 gün yiyosam 3 gün yiyemiyorum kahvaltıda muz fikride pek açmıyo biber falan közlüyorum onun yerine. herneyse işte 60.7 yle başladığım diyete şuan 58.1 le devam ediyorum aslında bu hafta baya bozdum p.tesi,perşembe bide dün baya bi bozdum diyeti makarnalar browniler derken ama çok canım çektiii pişman değilimmm=))) bu yediklerimin acısı soradan gelir mi sizce kilo alımı olarak =)) bide sporda yapıyorum basenlerimde 4 cm incelme oldu bacaklardanda 2 şer cm . kızlar aslında önceki sayfaları okucaktım ama gözüm korktu 1440 ları gözrünce neyse hepimize başarılarr diyorumm çok konuştum :)
merhaba arkadaşlar.bende aranızda yeniyim ve karatay diyetine yaklaşık 2 aydır devam edenlerdenim.8 kilo verdim şimdiye kadar ve 68 oldum.daha verilecek 8 kilo var.hepimize başarılar...
Canım aldım tarifi sabah kahvaltıya yapıyim hemen..:119::119::119::119:
Bide yemeye izin çıktıakşama kadar eritirim ben onu
selamlar kızlar.bugün işim çoktu ancak gelebildim.yaprak bastım kış içinyaz gelmeden kış hazırlığı yapıyoruz yaaaa
Allah agiz tadiyla yemeyi nasip etsin ins.
Kızlar yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden yazayım hepinizin anneler günü kutlu olsun.anne olmayanlarada inşallah Allah tez zamanda bi bebek nasip etsin.öpüyorum hepinizi hafta sonunuz güzel ve kaçamaksız geçsin...
Teşekkür ederim ficanscım
kızlarrrrr iyi hafta sonlarııııı
dün bir türlü giremedim canlarımm
15 km yürüdüm kızlarrr
bende şaşırdım eve zor geldim ayaklarımın altı şişmiş.
istanbulda semler arası türüdüm doktorda
doktorda hasta olunca gel dedi. tetkiklerini tekrarlayalım dedi.
sil baştan yine birsürü masraf ama çok emin konuştu senin hsg filmin çok kötü çekilmiş dedi burda tekrarlayalım görüçeksin bak tüplerin açık çıkacak dedi. bn çok şaşardım. bu süreç beni çok yıpratacak. çünkü bu süreçlerin hepsini geçtim ben.... bi dünya para ödedim... beni soğana çevireceklerrr kafalarına koymuşla
günaydın kızlar
dün akşam eşimle 50 dk yürüdük yağmur sonrası havada mis iyi oldu
yürüyüş yapmayınca kendimi kötü hissediyorum
kalkınca 2günkurusu ılık su
kahvaltıma gelince
1,5 yumurtadan taze soğanlı peynirli omlet
zeytin
peynir
roka-nane-salatalık-biber
badem
omega 3lerim
kayısı döneri
Hosgeldiniz,iyi zayiflamalar
Canim unun olcusu nedir,tam olcu olursa ben de cocuklara yaparim
Oh yaglar erisin
Senin de ve tum arkadaslarin anneler gunu kutlu olsun
Bisey degil canim
Hayirlisiyla bebek sahibi olursun ins.
Ben de yuruyuse cikamayinca kotu oluyorum
hoşgeldin aramıza canım inş. hedefine ulaşırsın..
kız erken değilmi daha yaprak basmak için...:44:
Kızlar yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden yazayım hepinizin anneler günü kutlu olsun.anne olmayanlarada inşallah Allah tez zamanda bi bebek nasip etsin.öpüyorum hepinizi hafta sonunuz güzel ve kaçamaksız geçsin...
tsk ederım canım.bazen bende tebellık edeyım yurımıyım dıyorum ama o gun bırseyler eksık kalmıs gıbı oluyo ve kosubandında buluyorum kendımıhem yuruyusun faydası o kadar cokkı yurumeden olmuyo canım
aynen oyle bebısım afıyet enerjı olsunCanım aldım tarifi sabah kahvaltıya yapıyim hemen..:119::119::119::119:
Bide yemeye izin çıktıakşama kadar eritirim ben onu
papadiyam yürüyebilmek ne güzelmiş canım yaa oyyy oyyy nasıl güzel geldi bana eşime yandın sen diyorum bundan sonra inş. her fırsatta
Bugün sabah 06:00-07:00 arası bir saat veee 16:00-17:00 arası kuş cıvıltıları ve tertemiz havada yürüdük eşimleeeee
Patetes yasak değil mi?İyiniyetlim sen kaçamak yapmazsın ama ben yasak diye biliyorum.
aynen oyle bebısım afıyet enerjı olsun
ıkınızıde kocaman alkıslıyorum harıkasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?