Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Patetes yasak değil mi? İyiniyetlim sen kaçamak yapmazsın ama ben yasak diye biliyorum.

ben genelde öğlen yemeği yemiyorum kızlar.akşam üzeri 5 gibi son öğünümü yiyerek günü tamamlıyorum.sabah yürüyüşümü yaptım kahvaltı sonrası.akşamlarıda genelde yemeği yedikten sonra çıkıyorum yürüyüşe(çok nadir çıkamadığım oluyor işim çıkarsa.).yani günde iki öğün yemek,iki kezde yürüyüş yapıyorum yaklaşık 1 er saatten günde 2saat yürüyorum.

Menümü yazmadan önce geçmişi okuyup cevaplarımı yazdım. Sıra geldi menüme
Kalkınca: 4 yaprak kayısı (annem bahçedekileri kuruttuğu için kayısılar biraz küçük, markette satılanın 2 tanesi kadar ediyor büyüklükleri)

Sabah: 11.20'de bitti
2 yumurtadan menemen
1 kk peynir(beyaz, tulum,dil,keçi)
6 zeytin
1/2 tarçınlı
2 kuru erik
4 kuru üzüm
1 ceviz
4 fındık
1 badem
2 domates
2 salatalık
nane

Spor: yarım saat yürüyüş

Herkese güzel bir gün dilerim

Yaaa kızlar 5 kd.önce iş yerinde tanıdık biri çok incelmişsin dediiiiiiiii çok mutlu oldum
tabi bunda sizlerinde etkisi çok çünkü çok samimisiniz eskiden bilgisayarda ilk face açıyordum ama şimdi hemen sizlerin yanına geliyorummm
teşekkürler kızlarrr

umarim gununuz guzel geciyordur kizlar, ben biraz orgu oreyim dedim, hava yagisli gibi olunca keyifli oluyor.

ogle menusu : bostan kebabi ( ilk defa yaptim ama tadini begendim ) ve marul salatasi

b.ostan kebabi icin tarif :

**kusbasi et
**sogan , sarimsak
** kucuk dogranmis domates
**tereyag
** ( tabiki bostan patlicani )

patlicanlari alaca kesip iclerini oydum ve tuzlu limonlu suda beklettim, bu sirada etleri diger malzemelerle duduklude pisirdim. patlicanlari kizartmak istemedim, ben cok sevmiyorum kizarmis patlicani. pisen etleri dolma gibi patlicanlarin icine doldurdum, uzerlerine de birer tali kasigi tereyag koydum, yeniden eti pisirdigim suyun icine dudukluye yerlestirdim, bi de oyle pisti. sonuc : cok lezzetli bir ogun .... tabii ete koyacaginiz baharatlar size kalmis, aci ve feslegen bence cok yalisir ama benim haricimde ev halki sevmedikleri icin ben kendi servisime aldim.. yaparsaniz benim kulaklarimi da cinlatin

tartını begendim zayıf gösteriyomuş markasını ne bacııııım

canım ogluşuna rabbim acil şifalar versin canan hocaya doktorlar sitesindende ulaşıp soru sorabilirsin

hoşgeldiniz hanımlar

selamlar kızlar.bugün işim çoktu ancak gelebildim.yaprak bastım kış içinyaz gelmeden kış hazırlığı yapıyoruz yaaaa

1 saat yürüdüm dışarda bu arada

gülegüle yiyin canım ..annecigimde basmış bugün

merhaba arkadaşlar.bende aranızda yeniyim ve karatay diyetine yaklaşık 2 aydır devam edenlerdenim.8 kilo verdim şimdiye kadar ve 68 oldum.daha verilecek 8 kilo var.hepimize başarılar...

Hosgeldiniz,iyi zayiflamalar

Canım aldım tarifi sabah kahvaltıya yapıyim hemen.. :119::119::119::119:
Bide yemeye izin çıktı akşama kadar eritirim ben onu

Canim unun olcusu nedir,tam olcu olursa ben de cocuklara yaparim

Oh yaglar erisin

Senin de ve tum arkadaslarin anneler gunu kutlu olsun

Teşekkür ederim ficanscım

Bisey degil canim

Hayirlisiyla bebek sahibi olursun ins.

Ben de yuruyuse cikamayinca kotu oluyorum

16.30 gibi yaklaşık yarım litre sıcak süt içtim.GI=0 ama fazla oldu
sıcak köy sütüne karşı zaafım var benim

Canım merhaba, nasıl gidiyor zayıflama serüvenün
hamuru kulak memesi kıvamında yaparsın..

slm kıslarrrr;
Geçmişe bakmadan hemen menümü yazayım dedim.
SABAH:2 yumurta ve ince bir dilim kaşarlı omlet
domat
salatalık
8 zeytin
4 dilim kızarmış hellim
6 adet yeni kırılmış ceviz
3 kayısı (saat 11 gibi bitti.)
2.ÖĞÜN(18.de bitti)
bir tabak salata
2-3 kaşık bakla,2-3 kaşık bulgurlu semizotu yemeği,3 haşlanmış tavuk butu,1 bardak ev yapımı yoğurttan ayran.

Yalnız bugün kadın doğum kontrolüm vardı.Hormonlu spiralimi taktıralı 1 sene oldu,onu kontrol ettirdim.Bu ay adet hiç görmedim,10 gün geçti.Meğer ufak bir kist oluşmuş,dr. 2 hafta bekleyelim adet olmazsan ilaç veririm dedi.Sanırım bu kist yüzünden bu hafta 400 gr verebildim.Acayip karnım şiş hissediyorum.!-2 hafta daha sabredeceğim artık.

selamlar kızlar.bugün işim çoktu ancak gelebildim.yaprak bastım kış içinyaz gelmeden kış hazırlığı yapıyoruz yaaaa

1 saat yürüdüm dışarda bu arada

Kendi asmandan mı canım.. Afiyet olsun.. Yaprak sarmasını çok severim ben de.. Kışın rahat edersin canım kendi yaptığın gibisi yok.. Hazır basılmış alıp sarıyoruz yaprak pişmek bilmiyor.. eline sağlık

ben de seni öpüyorum esasımmm senin de anneler günün kutlu olsuuunn. Amin canım isteyen herkese nasip etsin mevlam

papadiyam yürüyebilmek ne güzelmiş canım yaa oyyy oyyy nasıl güzel geldi bana eşime yandın sen diyorum bundan sonra inş. her fırsatta

Bugün sabah 06:00-07:00 arası bir saat veee 16:00-17:00 arası kuş cıvıltıları ve tertemiz havada yürüdük eşimleeeee

Canım aldım tarifi sabah kahvaltıya yapıyim hemen.. :119::119::119::119:
Bide yemeye izin çıktı akşama kadar eritirim ben onu
aynen oyle bebısım afıyet enerjı olsun

ıkınızıde kocaman alkıslıyorum harıkasınız

Patetes yasak değil mi? İyiniyetlim sen kaçamak yapmazsın ama ben yasak diye biliyorum.

Canım yasak ama çok az yidim.. Yanına bulgur pilavı filan da yapmadım haftada bir yiyeceğim onu da diyee.. yemeğin etleri pişince azıcık kaldı bana da azıcık düştü yaw
Yürüyüşümü de yaptım bugünn ohh miss gibi

selam kızlar ıkıncı ogunumude yedım cayımı yudumluyorum

1 tabak yogurtlu semızotu(cıgden)
4 adet kofte,omega3,fındık,fıstık,helva

aynen oyle bebısım afıyet enerjı olsun

ıkınızıde kocaman alkıslıyorum harıkasınız

Canım sağol papadiyam beniimm.. kilo veriyorum artık
Her sabah yürüyeceğiz eşimle bakalım yarın hafta sonu sabah ve öğleden sonra (oğluşu uyutabilirsem bazen hacıyatmaz oluyor) gene yürüyeceğim..
Eskiden çok yorulurdum şimdi ben de enerji çoooookk 2 saat yürüdüm daha da yürürüm
Eşim 1 saat yürüyünce yorulacağım sandıı aksine çok iyi geldii..

Herkes yürüsün bol bol ohh gitsin yağlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…