Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar omega 3 almaya karar verdim gnc diye bi marka var orda 60 kapsül 100 tl civarı siz nerden aldınız faydası oldu mu markası ne yardımcı olursanız sevinirim

bende yeni başladım omega3 kullanmaya arkadaşım.yaklaşık 2 hafta oldu.marincap marka aldım oda 60 kapsul 13.50 lira ya.iyi geldi gayet enerjik oluyorsun..

Arkadaşlar hepinizin anneler günü kutlu olsun.Annelerinizle ve anne olanlar yavrularınızla bu günü nice yıllar kutlarsınız inş

market alısverısı kızımla dolasma derken 1 saat yurumus oldum sımdıde 2 lımonu sıktım yarım lıtre suya hem yudumluyorum hem sızı okuyorum

anneler gününüz kutlu olsun kızlar...

klasik kahvaltımı yaptım omegam 300mg lik ben 6 tane alıyorum ve 2 oğluma ve eşime de içiriyorum biraz masraflı bol protein bol çerez karatayın sorulara verdiği cevaplarda sağlık daha önemli diyor sağlık olsun

iyiniyetlim
canım bu hafta kacamagın yok maşşallah..sporun da super iki gundur..ona da maşşallah
ee daha noolsun datlum...yarını sabırsızla bekliyorum

Evet canım kaçamağım yok bu hafta 3 haftadır kilo veremedim gibi
Kaçamak yok hiç evet.. Dün patates yedim ama çok azdı o saylanmaz

bugün akşam üstü uyutabilirsem yine yürüyeceğim tutmayın beniii
Yalnız yürümekten Karnımın yanları ağrımış hafiften bacaklarımdan etler kırılmışş.. 1 saate alışkın olmayan vücut ne yapsın e alışsın fırsat buldum mu kaçırmam artık

Canım poğaça tarifini yazayım sana

1 çay bardağı ılık su
1 çay bardağı ılık süt
1 kaşık şeker(mayalanmayı hızlandırır)
tuz
1 yaş maya
un
1 su brd idi sanırım z.yağı
Ben bir de yumjurtanın sarısını üste ayırıyorum. Beyazını hamura ekliyorum. Güzelce yoğurup, hamurun mayalanmasını bekliyoruz. Şekillendirip üstüne yumurta sarısı sürüp çörek otu serp..
175 dereceli fırında pişir. Hamuru kulak memesi kıvamında olsun..

öğle yemeğim

bir kaseye yakın mercimek çorbası
sarımsaklı yoğurt(eşimle kızıma mantı yaptım bana da yoğurdu düşer tabisi)
Üzerine de Türk kahvemi içtim.. Dur Papadiyam ben de limonlu su yapayım.. Sana da afiyet olsun

geçmiş olsun canım..

bence de vazgeçme..bak ben 4. haftam olmasına rağmen sabrediyorum ve bu yavaş metabolizmayı kıracağıma inanıyorum..
koly gelsin canım
idealistle karıştırdın
saol canım..evet idealist aklımda kalmış

Yemeğimi özellikle az yedim.. Beklediğim çiğ köfteler de geeeldiii. 7 minik çiğ köfte de yedim..
Şimdi biraz ev işi yapayım

afiyet olsun canım

sabah kızımın ve eşimin beraber hazırladığı kahvaltıya uyandım..çok güzeldi
kızımın elleriyle yaptığı sütlü omlet
dizayn harikası salatası
pastırma ev sucuğu
zeytin ,3 ceviz
vee güllerim
çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin..
tüm arkadaşlarımın anneler gününü kutlarım....

Dunde girememiştim,çalışan bayan olunca birde 4 cocuk elime geçmiyor İnternet'e girmek neyse
Dünkü 2menum saat 5 te sona erdi
Erik tavası
Bulgur pilavı
Turk kahvesi
Açık 2 cay

Bu sabah
Saat11 de
Menemen
2cay
Fıstık
Peynir
Zeytinim yoktu :)
omega3 bir adet
Bir saat sonra 2.menum Canim köfte çekti gerçi erik tavasında olabilir hepinize afiyet olsun

Anne olmayanlara da Rabbim annelik nasip etsinler bu hazzı onlarda tatsinlarki annelerinİn ne kadar yüce olduğunu,ne kadar fedakarlıklarda buyutuldugunu anlamayı nasip etsin.

Son düzenleme:
gülegüle yiyin canım ..annecigimde basmış bugün

sağol canım

yansın ficanscım yansın

kendi bağımız yok malesef canım.pazardan alıyorum genelde,bazen de akrabaların bağından kendimiz topluyoruz.her sene basıyoruz biz,kışın dediğin gibi rahat oluyo.marketten yaprak aldığımızı hiç hatırlamam ben.oralarda varsa sende yap canım benim

kızlar anneler gününüz kutlu olsun.allah anne olmak isteyenlerin de kucağını boş bırakmasın inşallah

Merhaba hanımlar,

2.ve son öğünüm: 1 kase mercimek çorbası, 2 kabak dolması, yoğurt, 1 avuç fındık, yarım muz

bende son öğünümü yedim arkadaşlar. 1 kase yoğurt çorbası,1 tabak bakla yemeği ve birazda kısır yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum..birazdanda yürüyüşüme çıkacağım...

Ben de yapayım leylakım iyi fikir.. Bakıcım da yaprak basmayı biliyor onunla yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…