kızlar omega 3 almaya karar verdim gnc diye bi marka var orda 60 kapsül 100 tl civarı siz nerden aldınız faydası oldu mu markası ne yardımcı olursanız sevinirim
iyiniyetlim
canım bu hafta kacamagın yok maşşallah..sporun da super iki gundur..ona da maşşallah
ee daha noolsun datlum...yarını sabırsızla bekliyorum
market alısverısı kızımla dolasma derken 1 saat yurumus oldum sımdıde 2 lımonu sıktım yarım lıtre suya hem yudumluyorum hem sızı okuyorum
geçmiş olsun canım..Gunaydin arkadaslar gunaydinnn
Anne olan,olmak icin niyet eden,cabalayan tum anne adylarinin anneler gununu kutluyorum
Hepinizi opuyorum.
Dunden beri ilk defa evimizde, iyilesmis olarak oturuyoruz kocamla
Cok sukur atlatti,biraz zorladi bizi ama olacagi varmis
Allah hasta olan herkese sifasini versin,caresiz hastalik vermesin
Yarin bildirimde bulusuruz arkadaslar,normale donuyorum artik umarim.
Sevgiyle kalinnnn
canım kesınlıkle vazgecme derım.bu topıcte bu dıyetı yapıp haftalarca 1grm bıle veremeyen arkadaslarımız oldu ama bır noktadan sonra dırenc kırılıp kg lar gıtmeye basladı dıyete uyuyomussun yesılcayda tamam yuruyusunude eksık bırakma mutlaka gıdecektır kg lar.kolay gelsın canım
saol canım..evet idealist aklımda kalmışkoly gelsin canım
idealistle karıştırdın
Yemeğimi özellikle az yedim.. Beklediğim çiğ köfteler de geeeldiii. 7 minik çiğ köfte de yedim..
Şimdi biraz ev işi yapayım
gülegüle yiyin canım ..annecigimde basmış bugün
Hosgeldiniz,iyi zayiflamalar
Canim unun olcusu nedir,tam olcu olursa ben de cocuklara yaparim
Oh yaglar erisin
Senin de ve tum arkadaslarin anneler gunu kutlu olsun
Bisey degil canim
Hayirlisiyla bebek sahibi olursun ins.
Ben de yuruyuse cikamayinca kotu oluyorum
Kendi asmandan mı canım.. Afiyet olsun.. Yaprak sarmasını çok severim ben de.. Kışın rahat edersin canım kendi yaptığın gibisi yok.. Hazır basılmış alıp sarıyoruz yaprak pişmek bilmiyor.. eline sağlık
sağol canım
yansın ficanscım yansın
kendi bağımız yok malesef canım.pazardan alıyorum genelde,bazen de akrabaların bağından kendimiz topluyoruz.her sene basıyoruz biz,kışın dediğin gibi rahat oluyo.marketten yaprak aldığımızı hiç hatırlamam ben.oralarda varsa sende yap canım benim
Ben de yapayım leylakım iyi fikir.. Bakıcım da yaprak basmayı biliyor onunla yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?