yemeden fit olmak mı
karatayla yiyerek fit olmak mı
sabah bekliyoz canım..bakalım canta almana ne kadar kaldı
ayy sersumcum ne dimek canım bas agrıtması yaw..askolsun
senin kız bilmeden 50 dakka yurumene sebep olmus..tadını cıkar
neyyyyyyy
yazık calısanlara ya..uzuldum şimdi..
ajdaya uzulmem..
ac bi ilac dolasıyolar yazık
bu arada avatarın super gebne canum
Fzgun.,
evet doktorlar 3 un altinda istiyorlar tsh degerini.En makulu oleymis.Ben Tsh imin 100 oldugu gunleride gordum.cok zor bisey.cok kotu gunlerdi.
Cok sukur simdi iyi gibi ama haftasonu tekrar tahlil yaptirmam lazim.saclarim cok dokuluyor,suphelenmeye basladim.
Günaydıııın,
Mutluyum da mutluyumTam 10 kg oldu verdiğim! Bundan sonra gözümü 79'a diktim. 79,9 bile kabulüm:) Önce çizelgemi değiştireyim. Sonra da doğru çanta bakmaya...
Güleryüz, bebek haberine çok sevindim. Benim bile içim kıpır kıpır oldu. İnşallah keyifli bir hamilelik ve rahat bir doğumun olur. Teyze sayılır mıyız biz şimdi Güleryüz'üm?
sanada gunaydin taklim..hayirli cumalar olsun sanadaGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Gunaydin igneoyasi..cok mutlu oldum canim senin adina..su hedef kilonu da 60 a ceksen diyorum????Günaydıııın,
Mutluyum da mutluyumTam 10 kg oldu verdiğim! Bundan sonra gözümü 79'a diktim. 79,9 bile kabulüm:) Önce çizelgemi değiştireyim. Sonra da doğru çanta bakmaya...
Güleryüz, bebek haberine çok sevindim. Benim bile içim kıpır kıpır oldu. İnşallah keyifli bir hamilelik ve rahat bir doğumun olur. Teyze sayılır mıyız biz şimdi Güleryüz'üm?
gunaydin loxim sanada..nerelerdesin sen bacim kac gundur..günaydın kızlarrrrrrr
sabah mönüm
1 ince belli badem findik ceviz
1 domates
1 salatalik
1 yesil biber
7 zeytin
1 kuru incir
3 adet omega
2 adet haslanmis kôy yumurtasi
kasar ve tulum peyniri..
İyiniyetli,sersum nirelerdesiniz kislar..uyuya mi kaldiniz yoksam
İyiym taklim cok sukur..seni de iyi gordum massallah..siporun süperben varım canım olmaz mı?günaydın nasılsın canım....
Aptal fransizlar ilk defa dogru bi karar wermisKızlar Dukan diyetini çıkaran dr.u görevinden men etmişler.
"Tartışmalı diyetiyle gündemde olan Doktor Dukan liseden mezun olan gençlere ideal kiloda olmaları halinde fazladan not verilmesini önermişti.
Fransız Hekimler Birliği, böyle bir uygulamanın kilolu ya da aşırı derecede zayıf genç kızlar üzerinde son derece olumsuz etkilere yol açabileceği uyarısında bulunmuştu."
Kızlar merhaba nasılsınız.umarım herkes iyidir.
dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası(pirinçsiz)
1 tabak mantar yemeği
1 kase cacık
1kase salata
dün işten eve 50 dak.yürüdüm.yemekten sonrada eşimle dışarı çıktık kızımızı koyduk arabasına AVM.ye gittik.25dak.gidiş 25dak.geliş 1 saatte orda dolaşma hatta koşmaca kızın peşindençok iyi oldu yani dün 160 dak.yürümüş oldum Allahım kendimi aşıyorum aman yarabbi... tüüü tüü maşşallaah
ceylin merhaba nasılsın canım nasıl gidiyor neler yapıyosun ne hedefine geldin sen inş. bizlerde ulaşırız hedefe....
sabah mönüm
1 domates
1 salatalik
1 yesil biber
7 zeytin
1 kuru incir
3 adet omega
kasar ve tulum peyniri..
Canım artık çok yemiyorsunsabah mönüm
1 domates
1 salatalik
1 yesil biber
7 zeytin
1 kuru incir
3 adet omega
kasar ve tulum peyniri..
ben varım canım olmaz mı?günaydın nasılsın canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?