Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) ıclı kofte,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

yemeden fit olmak mı
karatayla yiyerek fit olmak mı

yaşasın karatay

İyi geceler hanımlar,
Akşam yemekli toplantımız vardı, haliyle tek seçeneğim vardı. Her zaman menüde Viyana usulu şinitsel ve supangle olurdu, bu akşam değiştirmişler çok şükür
Akşam yemeğim:20.30'da bitti. 1 parça tavuk göğüs ızgara ve 2 mevsim salata yedim (arkadaşım salatasını yememişti, aç kalınca onunkini de havuçları hariç yedim)
Hayır dediklerim: pirinç pilavı, patates kızartması ve fırında sütlaç
Çıkışta da bir yerlerde oturalım dedik ve bir puba gittik. Tabii alkol almadım americano içtim. Sonuçta ekspresso ve sudan oluştuğu için sorun olmaz diye düşündüm?

Toplantı da konuşmacı konuğumuz sağlıklı yaşam ve egzersiz üzerine bir seminer verdi: haftada en az 3 gün spor yapılmalıymış, 3'ten az olduğunda bir anlamı yokmuş. az olsun ama 3 gün olsun dedi, tabii bir de düzenli olmalı
Bir de polikistik overim olduğunu söyledim, düşük glisemik indeksli beslen dedi, ben de Karatay ile beslendiğimi söyledim, Karatay daha sıkı ama olabilir dedi Asıl üzüldüğüm şey kendisi hastalarına 6 öğünü öneriyormuş

Günaydıııın,

Mutluyum da mutluyum Tam 10 kg oldu verdiğim! Bundan sonra gözümü 79'a diktim. 79,9 bile kabulüm:) Önce çizelgemi değiştireyim. Sonra da doğru çanta bakmaya...

Güleryüz, bebek haberine çok sevindim. Benim bile içim kıpır kıpır oldu. İnşallah keyifli bir hamilelik ve rahat bir doğumun olur. Teyze sayılır mıyız biz şimdi Güleryüz'üm?

Günaydın hanımlar, herkese güzel bir gün diliyorum.

Çok geçmiş olsun canım, ihmal etme yaptır tahlillerini.

Tebrikler canım.

sabah öğünüm: 2 yum. 1 dilim peynir, 1 ç.b. fındık, domates, 10 çilek, 3 zeytin

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
sanada gunaydin taklim..hayirli cumalar olsun sanada

Gunaydin igneoyasi..cok mutlu oldum canim senin adina..su hedef kilonu da 60 a ceksen diyorum????
günaydın kızlarrrrrrr
gunaydin loxim sanada..nerelerdesin sen bacim kac gundur..

Kızlar Dukan diyetini çıkaran dr.u görevinden men etmişler.

"Tartışmalı diyetiyle gündemde olan Doktor Dukan liseden mezun olan gençlere ideal kiloda olmaları halinde fazladan not verilmesini önermişti.

Fransız Hekimler Birliği, böyle bir uygulamanın kilolu ya da aşırı derecede zayıf genç kızlar üzerinde son derece olumsuz etkilere yol açabileceği uyarısında bulunmuştu."

Kızlar merhaba nasılsınız.umarım herkes iyidir.
dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası(pirinçsiz)
1 tabak mantar yemeği
1 kase cacık
1kase salata

dün işten eve 50 dak.yürüdüm.yemekten sonrada eşimle dışarı çıktık kızımızı koyduk arabasına AVM.ye gittik.25dak.gidiş 25dak.geliş 1 saatte orda dolaşma hatta koşmaca kızın peşinden çok iyi oldu yani dün 160 dak.yürümüş oldum Allahım kendimi aşıyorum aman yarabbi...tüüü tüü maşşallaah

sabah mönüm

1 ince belli badem findik ceviz
1 domates
1 salatalik
1 yesil biber
7 zeytin
1 kuru incir
3 adet omega
2 adet haslanmis kôy yumurtasi
kasar ve tulum peyniri..

İyiniyetli,sersum nirelerdesiniz kislar..uyuya mi kaldiniz yoksam

ben varım canım olmaz mı? günaydın nasılsın canım....

İyiym taklim cok sukur..seni de iyi gordum massallah..siporun süper
bu arada ben yazarken gelmissin sen..malum telefondan yazitom be biraz gec oluyo

Aptal fransizlar ilk defa dogru bi karar wermis

ceylin merhaba nasılsın canım nasıl gidiyor neler yapıyosun ne hedefine geldin sen inş. bizlerde ulaşırız hedefe....

Canım harikasın valla bravo
Ben bildiğin gibiyim canım.
Aaslında 3-4 kg.filan versem yine iyi olcak ama eski motivem yok..
Hem akşam yemeğine 8den önce oturmuyoruz,bazen 8,30 bile oluyor..
Olan görüntümü korumaya çalışıyorum ben de napayım

Geldim tatlım burdayııımm. Ayoll bimden twisterla vücut analiz baskülü almaya gittiydim
Aldım ikisini de bi bakayım nasıllarmış
Propycil günaydın canım iyisin

Canım artık çok yemiyorsun güsel gidiyosun

Canım günaydın esasım ohhh ne güsel yürümüşsün canım tebrik

Ceylincim sana da günaydın hayırlı cumalar

Hanımlar günaydınnnnnn D:

Sabah işe geç kalmayayım diye yanıma aldım 2 elma birde kuruyemiş dün zaten 4 te yemiştim yemeğimi ondan akşam çay dışında bişey yiyip içmedim hadi bakalım bu hafta 76 yı görücez D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…