Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canımcım nasıl, yürüyüşler iyi gidiyor galiba. İyiniyetlim ben de bu sene biraz daha fazla yapmaya çalışıyorum, söylediklerini, ne kadar başarabildiğim tartışılır.:) Ancak ilk başta çok tepki alsam da (zaman zaman çocuklardan zaman zaman eşimden) eğer istikrarla devam edersem yani kendimi tutup karışmassam olumlu sonuçlar alıyorum gibi. Senden de bunları duymak doğru yolda olduğumu düşündürdü.

Evet canım devam et bööle.. Aslında zor olan bu.. SABRETMEK o kadar zor ki ben bile zorlanmıştım açıkçası önceleri ders çalış demeden çalışmayan çocuğun ilk etapta başarısı düşebilir tabii bu doğal.. Ama çocukla da konuşmak ve şöyle demek şart: Kızım/oğlum ben sana ders çalış demek istemiyorum. Artık bundan sonra sana ders çalış demeyeceğim ve bu benim için çok zor olacak. Ama ben çaba sarf edecek sabredeceğim. Senden de ben ders çalış demeden çalışman için çaba bekliyorum.. Demek ve eğitimin neden gerekli olduğunu bir kere güzelce konuşmak.. Sonra takibe almak gerek.. Evde gün gün pek hissettirmeden ders çalışıp çalışmadığını kontrol+öğretmenle takip ödev yapıp yapmadığı vb yeterli belki çok zaman alacak biraz notları düşecektir. Ama sonra çocuk kendi kendine çalışma alışkanlığı kazanınca her iki taraf da rahatlıyor kızlar bu işe yarıyor. Düşük notlar almak onları da mutsuz edecek ve kendi kendine çalışacaktır sabredin en az 2 ay.. uzun vadede çözümdür bu sonunda rahatlayacaksınız.. Soru sorduğunda dersleriyle ilgili yardım istediğinde yardım edin.. ve hep yanında olduğunuzu onu çok sevdiğinizi heerrr gün söyleyin ve öpün mutlaka

Sersumum milleti boşver canım.. Sen okulunuzda rehberlik servisi varsa git rahatlarsınız kızın ve sen de Fzguna yanıt olarak yazdım bişiyler bi bak istersen canımm

canım benim yazdıkların çok doğru..haklısın..ben bu yıl psikolog olan bir arkadaşımla baya konuştum bu konuları..ama uygulamaya gelince çok zor...en az zararla atlatmalısın bu dönemleri dedi..ama ben genelde çok asabi ve sabırsızım..kızım da bir okadar inatçı.iki oğlak karşılıklı boynuzları tokuşturup duruyoruz

elimden geldiğince umursamamaya çalışıyorum ama olmuyor...bugün yaptıklarım herzaman yaptığım şeyler diil aslında..dediğim gibi okulun sonları ve son sınav ve proje ödevleri..ben de hep yapmazsan cezasını sen çekersin diyorum(not olarak)ve bizden de yapmadıklarının sonucunda(odasını toplamama) bilgisayar cezası ve bunun gibi cezalar...ama hiç caydırıcı değil..öfff..baş ağrısından başka bişey diill...üzüldüğümle kalıyorum..onun umuru diilll

9. gün ; 62.6

3 gün kurusu + büyük bardak ılıksu

sabah:
2 yumurtadan terayağlı omlet
1 yeşil biber
1 domates
yeşillik ( kuzu kulağı nane maydanoz roka)
yarım salatalık
1 çay bardağı ( ceviz badem fındık )
2 çorba kaşığı çökelek (tuzsuz )
3 yeşil erik
1 bardak adaçayı
10 zeytin

öğlen:
1 porsiyon tavuk döner
3 kaşık salata
4 adet fıstık

akşam:
1 ufak kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 ufak kase etli sebze yemeği
4 fıstık

su: 3 lt
spor : 40 dk yürüyüş

Son düzenleme:

Teşekkürler iyiniyetlim.

Canım üzülme, hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. İyinyetlimin söyledikleri de dikkate alıp, biraz da sabredersek daha güzel şeyler olacak gibi.

melaba canlar !!!
bugün yine ders çalıştık tüm gün saat 9 dan beri. bu sefer ben gittim arkadaşa.malum KPSS yakın inş işe yarar
öğlen tavuk ızgara yedim
akşam da ızgara köfte-ayran
bol bol su içtim
bi geçmişi okuyayım geliom

Sersumum kolay gelsin rahat olmaya çalış canım..

Platesime başladım

sağol canım benim yazdıkların çok güzel..konuşma olarak ..evet uygulayacağım..teşekkür ederiz paylaşımın için canım
relaks relaks

Canım üzülme, hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. İyinyetlimin söyledikleri de dikkate alıp, biraz da sabredersek daha güzel şeyler olacak gibi.

sağol fzgunum desteğin için..evet sabırdan başka çaremiz yok..atamayız satamayızonlar bizim herşeyimiz..şimdi çok kızıyorlar bize ama onlar da bizim gibi birgün annem nekadar haklıymış diyecekler.. tek derdim keşke dememeleri..çünkü benim çok keşkelerim oldu maalesef...neyse canım benim..kızlar bu akşam çok başınızı ağrıttım ben kaçiimm..beni dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür..ben burayı ve sizleri çookk seviyom yavvvvvv..

kızlar 3 ay önce spor salonuna yazıldım(ikihafta sonra surem doluyo)
yaklasık 1 aydırda karatayı uygulamaya calısıyorum(kacamaklarım,pişmanlıklarım tabiiki oldu oluyo)
ama ben 3 ayda sadece 1kilo verdim.(kilom 52 idi 51 oldum)
bu iyi bişeymi kötümü anlayamadım

Yarın benim tartı günüm. Heyecanlıyım valla:) Bakalım ne olacak... Yarın sabah sizlerle paylaşırım. Umarım iyi bir sonuç alırım.
sabah bekliyoz canım..bakalım canta almana ne kadar kaldı

ayy sersumcum ne dimek canım bas agrıtması yaw..askolsun
senin kız bilmeden 50 dakka yurumene sebep olmus..tadını cıkar

ajdadan sana haber var
ajdanın evinde asla yemek pişmiyormuş kokudan canı istemesin diye çalışanları bile evde yemek yemezlermiş
geçen menejerliğini yapan biri anlatıyordu
birde müthiş spor yapıyor dedi
neyyyyyyy
yazık calısanlara ya..uzuldum şimdi..
ajdaya uzulmem..

bu ünlülerde de para var ama aç geziyolar yawkaratay yapsalar hem karınları doyar hem de zayıf olurlar
ac bi ilac dolasıyolar yazık
bu arada avatarın super gebne canum

akşam menum

salata
bayaa peynir
4-5 tane ceviz
biraz badem ve fındık
omega
1 kuru incir-unsuz kuruyanlardan

siporum: 30+ 85
110 dakkaaaaaa
suyum: 4 lştre oldu galiba

iyiniyetlim dediğin g,bi ben bu ayakkabıyı denemeden almıym..normalde nike da 38.5 giyiyorum ama olsun noolur noolmaz..az paramı 140 lira kııısss
esofman da alıtm kendime en guzellerinden
kıskanclıgı sezebiliomusun
daha sonrada photo ekliyem inşallah..
ama kimbilir ne zaman gideriz ile Allah bilir
futbol topum beni terkeder belki ozamana
bu arada plates cok sıkıcı yaw..50 dakka onu yapcaama yururum daha iyi işte tamamen tembel mantıgı..az zaman alsın cok etki gostersin

bide sen sabahları hergubnu 80 dakka yuruyosun canım..yoksa arada birmi..ve faydası oldumu sabah yurumenin..

Merhaba, iyi akşamlar kızlar ,

Bugun kocis ile ikeadaydik bir sürü dolandık alış veriş yaptık.

Ogle yemeğimde ; 1 avuç fıstık vardı ve su

Aksam yemeğim ise;
Kabakli- kavurmali yumurta.
Quinoa
ve cola Zero

Yemekten sonra 2 saat dahayurudum.
Simdi suyumu iciyorum.

ben kacar kıslar..
opuyorum herkesleri..
yarın haftanın son gunu bunu dusunerek mutlu olun ve leptin amcayı davet edin..oda kosarak gelsin..
Allahım fantaziye bak yaaa

Fzgun.,

evet doktorlar 3 un altinda istiyorlar tsh degerini.En makulu oleymis.Ben Tsh imin 100 oldugu gunleride gordum.cok zor bisey.cok kotu gunlerdi.

Cok sukur simdi iyi gibi ama haftasonu tekrar tahlil yaptirmam lazim.saclarim cok dokuluyor,suphelenmeye basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…