Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin kizlar herkese..cok guzel bir gun ve gordugum kadariyla herkes cok neseli..

Aksam menum:
Tavuk suyuna corba
Z.yagli taze fasulye
1 but tavuk

1 saat yuruyus..

Yine kargalar kahvaltı etmemişti yine gün aydınlanmamıştı.. Ama uyurken düştüm yollara 80 dakika yürüdük eşimle

Akşam 50 dakika platesimi de yaptım Şallı ile evet alkışlıyorum kendimi

Kızlar hafiften üşütmüşüm dün de böyleydim ama sporumu aksatmadım..

canım ben vermiştim.iyiniyetlim sağolsun benden önce vermiş linki

sende sağol canım teşekkür ederim

yok az değil bir buçuk porsiyon kuzu 3 gün açıkmam artık :)))

hmm bende 1,5 deyince adet zannettim meğer porsiyonmuş o zaman çok yemişsin be canım...

büyüdükçe dertleride büyüyo demi allah sağlıklı ömürler versin bi tanelerimiz onlar bizim...

ajdadan sana haber var
ajdanın evinde asla yemek pişmiyormuş kokudan canı istemesin diye çalışanları bile evde yemek yemezlermiş
geçen menejerliğini yapan biri anlatıyordu
birde müthiş spor yapıyor dedi

hadi kendisi yemiyoda çalışanların suçu ne...

bu ünlülerde de para var ama aç geziyolar yawkaratay yapsalar hem karınları doyar hem de zayıf olurlar

evet bencede öğretmek lazım karatayı onlara...

Akşam

2.5 lahmacun salata
Hepinize afiyet olsun kızlar..

Bugün enerjim düşük plates yapamadım

kız nazar mı değdi sana tüü maşşallahhh aman nazar değmesin....

bende sadece ben yavaş kilo veriyorum sanıyodum canım belkide ideal kilondasındır oyüzden veremiyoda olabilirsin....

geçmiş olsun canım allah şifa versin...

ooo tebrik ederim canım ne kadar zamanda verdin 10 kiloyu...

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

sanada hayırlı cumalar canım...

olsun canım bozma moralini dediğin gibi korumanda çok önemli.merak etme sen almazsın kilo dikkat edersin...

günaydın güzeller:79::79::79:
gece açlıktan uyuyamadım resmen,sabah kalktım hala açım ama canım hiçbişey çekmiyo.midem yemek istiyo ama beynim istemiyo resmen
yumurta ve 1 kaşık reçel dışında bişey yiyemedim

Dun ameliyat oldum carsamba aksamindan beri bir sey yiyemedim dun gece muzlu sut ictim sadece ins bu surecte biraz kilo verebikirim

bende pazar sabahı yürümek istiyorum bakalım eşimi kandırabilirsem ama o gelmezse yinede yürümek istiyorum...

geçmiş olsun canım.sporun içinde

Ben 2 akşamdır halı siliyorum 1 akşam birini 1 akşam birini sildim.O da spordur di mi
Asprin denilen sıvıdan koydum sadece kovaya,kokusu kötü ama sonuç güzel oluyor...

Günaydın kızlar
sabah menüm
açık havada 30 dk yürüyüş
1 yumuerta
1 portakal
yarım domates
1çb ceviz
1 dilim kaşar
1 bardak süt

dün sabah yürüyememiştim gün içerisinde sizleri okuyunca acayip motive oldum akşam eve gider gitmez 1 saat yürüdüm paylaşımların çok katkısı oluyo motivasyona

günaydın arkadaşlar bugün hiiiiiiiç keyfim yokk doğum yaptıktan sonra ilk kez regl oldum yani 10 ay sonra yemek bile canım istemiyor ama bi taraftanda acıktım

kahvaltım 9:00 bitti
1 yumurtadan omlet
az peynir
3 ceviz
2 incir
2 kayısı
çay...
sanırım midem küçüldü eskiden ekmek yiyerek zor doydugum kahvaltıdan simdi daha az ve ekmeksiz yediğim halde hemen doyuyorum..arada kahvaltılarımda 1 dilim trapzon ekmeği küçük yiyorum kendimi sınamak için ekmek yedigimde rahatsızlık veren bi doyum oluyo bunu farkettim ekmek yemedende oluyomuş...dün akşam 1 kase makarna yedim sıcak sıcak helede peynir içinde erimiş olunca dayanamadımbaşkada bişi yemedim tek kaçamak bu yani...
dün akşam spor 35dk..
su 2 litre..

günaydın kıscalar dunku menumu bıldıreyım hemen
1.öğün

1 muz
1 avuc beyaz peynır
1 ince dılım kaşar
salatalık
domates
koca bır bardak cay
2.öğün
bol yesıl salata
tavuk haşlama
3-4 kasık patates püresi
küçük kornet:18:

3.öğün
bol yeşil salata
çupra 1 tane
bır avuc cekırdek:18:

2 km yurudum.

hemen bugunkı menumu yazıyım

1 avuc beyaz peynır
1 ince dılım kaşar
salatalık bol mıktarda
domates bol mıktarda
koca bır bardak cay

sporun faydasını bu hafta tartıda göreceksiniz eminim

sporun faydasını bu hafta tartıda göreceksiniz eminim

Geldim tatlım burdayııımm. Ayoll bimden twisterla vücut analiz baskülü almaya gittiydim
Aldım ikisini de bi bakayım nasıllarmış
Propycil günaydın canım iyisin
bende bendeee twisterımı ve baskülüme aldım ama basklü ayaryayamadım Lo yazıyor pil düşükmüş yaaa pil alıyımda deniyim çok karısık yav boy falan girmek gerekiyor bisürü seyi var

ajdadan sana haber var
ajdanın evinde asla yemek pişmiyormuş kokudan canı istemesin diye çalışanları bile evde yemek yemezlermiş
geçen menejerliğini yapan biri anlatıyordu
birde müthiş spor yapıyor dedi

evet bunu bende okumustum aynen onaylıyorumm. ayrıca 25 yıldır jimnastık hocası varmıs ve tatile giderken bile götürürmüs . arkadası bir ünlü adın ay ajda bu kezde gelmesinn yaaa dermis olmaz der götürürmüs insan kocasından sıkılır 25 yılda karı hocasından sıkılmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…