- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
canım ben vermiştim.iyiniyetlim sağolsun benden önce vermiş linki
yok az değil bir buçuk porsiyon kuzu 3 gün açıkmam artık :)))
selam kızçeler..
bu kız beni öldürecek
bugün tam öğle yemeğindeyim telefon..salya sümük bir ses'Anne ben türkçe def.mi kaybettim..mat.sınavından sonra beni al..ya da rapor al ben sonra gireyim .öğrtmen kızacak'
Dün mat kitabı kayıptı bugün de türkçe..okadar dağınık ki anlatamam..servisinin gelmesine de 5 dk var bu arada..herşeyini son dakikaya bırakıyor..neyse 6.ders türkçeymiş sen git ben sonra bulup getiririm.dedim..eee sonra daha bitmedi
koştur koştur eve gel evi altüst et kitap yok..bu arada proje ödevini de unutmuş..onuda alıp okula gittim öğrtmenine söyliyeyim diye..meğer yanlışlıkla arkadaşı almış..
okula gidiş geliş tempolu şekilde 25 dk..
eve geldiiimmm...üstümü çıkarıyorum telefon çaldııı...kim ooo...bildiniz kızım..yine telaşlı hemen okula gel anneeeeee...noolllduuu yineeeee
regl olduğu halde yanına yedek almamış .......çıkmak üzere....gel de gitme..ve sinirlenme...25 dk.daha tempolu yürüyüş(bahane sinir bozucu ama..sporum iyi)
eve geldim...hazır mufin yaptım bizimkilere kendimede tavuk ciğer ve çiğ köfte var..başınızı ağrıttım..şimdilik bu kadar..bizimkiler aç ölüyor...sonra gelirim
ajdadan sana haber var
ajdanın evinde asla yemek pişmiyormuş kokudan canı istemesin diye çalışanları bile evde yemek yemezlermiş
geçen menejerliğini yapan biri anlatıyordu
birde müthiş spor yapıyor dedi
bu ünlülerde de para var ama aç geziyolar yawkaratay yapsalar hem karınları doyar hem de zayıf olurlar
Akşam
2.5 lahmacun salata
Hepinize afiyet olsun kızlar..
Bugün enerjim düşük plates yapamadım
kızlar 3 ay önce spor salonuna yazıldım(ikihafta sonra surem doluyo)
yaklasık 1 aydırda karatayı uygulamaya calısıyorum(kacamaklarım,pişmanlıklarım tabiiki oldu oluyo)
ama ben 3 ayda sadece 1kilo verdim.(kilom 52 idi 51 oldum)
bu iyi bişeymi kötümü anlayamadım
Fzgun.,
evet doktorlar 3 un altinda istiyorlar tsh degerini.En makulu oleymis.Ben Tsh imin 100 oldugu gunleride gordum.cok zor bisey.cok kotu gunlerdi.
Cok sukur simdi iyi gibi ama haftasonu tekrar tahlil yaptirmam lazim.saclarim cok dokuluyor,suphelenmeye basladim.
Günaydıııın,
Mutluyum da mutluyumTam 10 kg oldu verdiğim! Bundan sonra gözümü 79'a diktim. 79,9 bile kabulüm:) Önce çizelgemi değiştireyim. Sonra da doğru çanta bakmaya...
Güleryüz, bebek haberine çok sevindim. Benim bile içim kıpır kıpır oldu. İnşallah keyifli bir hamilelik ve rahat bir doğumun olur. Teyze sayılır mıyız biz şimdi Güleryüz'üm?
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Canım harikasın valla bravo
Ben bildiğin gibiyim canım.
Aaslında 3-4 kg.filan versem yine iyi olcak ama eski motivem yok..
Hem akşam yemeğine 8den önce oturmuyoruz,bazen 8,30 bile oluyor..
Olan görüntümü korumaya çalışıyorum ben de napayım
Yine kargalar kahvaltı etmemişti yine gün aydınlanmamıştı.. Amauyurken düştüm yollara 80 dakika yürüdük eşimle
Akşam 50 dakika platesimi de yaptım Şallı ileevet alkışlıyorum kendimi
Kızlar hafiften üşütmüşüm dün de böyleydim ama sporumu aksatmadım..
Yine kargalar kahvaltı etmemişti yine gün aydınlanmamıştı.. Amauyurken düştüm yollara 80 dakika yürüdük eşimle
Dun ameliyat oldum carsamba aksamindan beri bir sey yiyemedim dun gece muzlu sut ictim sadece ins bu surecte biraz kilo verebikirim
Dun ameliyat oldum carsamba aksamindan beri bir sey yiyemedim dun gece muzlu sut ictim sadece ins bu surecte biraz kilo verebikirim
Leylak84cüğüm yeni avatarın çok güzelmiş.
Kızlar merhaba nasılsınız.umarım herkes iyidir.
dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası(pirinçsiz)
1 tabak mantar yemeği
1 kase cacık
1kase salata
dün işten eve 50 dak.yürüdüm.yemekten sonrada eşimle dışarı çıktık kızımızı koyduk arabasına AVM.ye gittik.25dak.gidiş 25dak.geliş 1 saatte orda dolaşma hatta koşmaca kızın peşindençok iyi oldu yani dün 160 dak.yürümüş oldum Allahım kendimi aşıyorum aman yarabbi... tüüü tüü maşşallaah
Kızlar merhaba nasılsınız.umarım herkes iyidir.
dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası(pirinçsiz)
1 tabak mantar yemeği
1 kase cacık
1kase salata
dün işten eve 50 dak.yürüdüm.yemekten sonrada eşimle dışarı çıktık kızımızı koyduk arabasına AVM.ye gittik.25dak.gidiş 25dak.geliş 1 saatte orda dolaşma hatta koşmaca kızın peşindençok iyi oldu yani dün 160 dak.yürümüş oldum Allahım kendimi aşıyorum aman yarabbi... tüüü tüü maşşallaah
bende bendeeeGeldim tatlım burdayııımm. Ayoll bimden twisterla vücut analiz baskülü almaya gittiydim
Aldım ikisini de bi bakayım nasıllarmış
Propycil günaydın canım iyisin
ajdadan sana haber var
ajdanın evinde asla yemek pişmiyormuş kokudan canı istemesin diye çalışanları bile evde yemek yemezlermiş
geçen menejerliğini yapan biri anlatıyordu
birde müthiş spor yapıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?