Canım çok kolay videoyu açıyorum büyük bi hevesle geçiyorum karşısına ohhh misler gibi de yapıyorum. Yaptıkça bana iyi geliyor zevkle yapıyorumNapam canım spora gidemiyorum bi şekilde yapmam lazım bir de
ıkıncı ogunum
tavuklu nohutlu sebzelı bulgur pılavı(superdııı)
gobek maydanoz sogan acıbıber dereotu salatası
2 hurma,omega3,
fzguncüm oglunun dogum gunu kutlu olsun ..
Loxicim senin dogum gunun de kutlu olsun canım..
Yarın amelıyat oluyorum haftaya cumaya bende tartıya katılmak istıyorum inş herşey duzgun olur yarın için dua edersenız sevınırım ii geceler olmezsem herhalde cuma yazarım
Selam..
Ben rahatsizligim ve aldigim haplar (kortizon) nedeniyle diyete ara verdim..
Ne yazikki verdigim 3 kiloyu ara verdigim bu 1 ayda geri aldim
Acilen yarin tekrar saglikli sekilde beslenmeme geri dönüyorum insallah.
Desteklerinizi esirgemeyin.. Kolay gelsin hepimize
Kizlar bende tiroid hastasiyim.Doktorum zamaninda bana "tsh degerin 10 un altindaysa kilo vermemen icin hicbir srbep yok" demisti.tabi ilaclari duzenli kullanmakta cok onemli.
Sanirim bu iste azim ve dogru diyet cok onemli.Burayi buldugum icin o kadar mutluyumki,herkes cok yardimsever.Sonsuz tesekkurler.
selam kızçeler..
bu kız beni öldürecek
bugün tam öğle yemeğindeyim telefon..salya sümük bir ses'Anne ben türkçe def.mi kaybettim..mat.sınavından sonra beni al..ya da rapor al ben sonra gireyim .öğrtmen kızacak'
Dün mat kitabı kayıptı bugün de türkçe..okadar dağınık ki anlatamam..servisinin gelmesine de 5 dk var bu arada..herşeyini son dakikaya bırakıyor..neyse 6.ders türkçeymiş sen git ben sonra bulup getiririm.dedim..eee sonra daha bitmedi
koştur koştur eve gel evi altüst et kitap yok..bu arada proje ödevini de unutmuş..onuda alıp okula gittim öğrtmenine söyliyeyim diye..meğer yanlışlıkla arkadaşı almış..
okula gidiş geliş tempolu şekilde 25 dk..
eve geldiiimmm...üstümü çıkarıyorum telefon çaldııı...kim ooo...bildiniz kızım..yine telaşlı hemen okula gel anneeeeee...noolllduuu yineeeee
regl olduğu halde yanına yedek almamış .......çıkmak üzere....gel de gitme..ve sinirlenme...25 dk.daha tempolu yürüyüş(bahane sinir bozucu ama..sporum iyi)
eve geldim...hazır mufin yaptım bizimkilere kendimede tavuk ciğer ve çiğ köfte var..başınızı ağrıttım..şimdilik bu kadar..bizimkiler aç ölüyor...sonra gelirim
Nazfilizcim 2 doğum yapmışım kilo normal deyip gezinen hatunlar gibi olmadım ben.. Bahane ararsan çoookk..
Yaşlanınca da kilolu olmam inş. Tiroid yavaş çalışırsa yavaş yavaş kilo veririz olmamı..
Azmin elinden ne kurtulmuş kıslar yaa
Ajdayı gördüm ben hala inanamıyorum.. Liposuctionla filan öyle olamaz o kadın yaa bebek gibi 66 yaşındaa ohhhh
Canım hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz, ama psikologlar çocukların sorumluluklarını yüklenmeyin diyor. Sonuçlarına katlanmazlarsa öğrenemiyorlar ve hep yardım gerekiyor. Ben böyle söylüyorum, ama ben de senin gibi hala yok kitap yok defter götürüyorum. Ama bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer unutursa sonucuna katlanması gerekiyor, zayıf aldığında bir daha yapmamayı öğrenecektir. Sana da bana da kolay gelsin işimiz çok zor. Biraz karışık oldu, ama sen yazınca ben de döküldüm.
ajdadan sana haber var
ajdanın evinde asla yemek pişmiyormuş kokudan canı istemesin diye çalışanları bile evde yemek yemezlermiş
geçen menejerliğini yapan biri anlatıyordu
birde müthiş spor yapıyor dedi
ajdadan sana haber var
ajdanın evinde asla yemek pişmiyormuş kokudan canı istemesin diye çalışanları bile evde yemek yemezlermiş
haklısın canım..ama son sınavlar artık ..daha önce olsa umurum olmaz hatta üstüne benden de ceza alır..2. ye gelince mecburdum millete rezil olmak var..offf onlarla beraber sorunları da büyüyor..annelerimiz ne kadar haklıymış..Allah sağlık versin çocuklarımıza ama anne olmak çok zoorrr...:44::44:
derken değişmiş.:44:Leylak84cüğüm yeni avatarın çok güzelmiş.
Leylak84cüğüm yeni avatarın çok güzelmiş.
İyi akşamlar kızlar,
Canım çok teşekkür ederim. Sevgiler.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah cuma günü iyi haberlerini alırız.
Geçmiş olsun Gamzelim, buralardan ayrılma herkes destek olur canım.
Tsh değerleri raporlarda maz 4,2 gözüküyor, hatta bazı doktorlar 3 altında olması gerektiğini söylüyor. Benim 4,6 iken doktorlar ilaca başladı.
Canım hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz, ama psikologlar çocukların sorumluluklarını yüklenmeyin diyor. Sonuçlarına katlanmazlarsa öğrenemiyorlar ve hep yardım gerekiyor. Ben böyle söylüyorum, ama ben de senin gibi hala yok kitap yok defter götürüyorum. Ama bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer unutursa sonucuna katlanması gerekiyor, zayıf aldığında bir daha yapmamayı öğrenecektir. Sana da bana da kolay gelsin işimiz çok zor. Biraz karışık oldu, ama sen yazınca ben de döküldüm.
ajdadan sana haber var
bu ünlülerde de para var ama aç geziyolar yawkaratay yapsalar hem karınları doyar hem de zayıf olurlar
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET
haklısın canım..ama son sınavlar artık ..daha önce olsa umurum olmaz hatta üstüne benden de ceza alır..2. ye gelince mecburdum millete rezil olmak var..offf onlarla beraber sorunları da büyüyor..annelerimiz ne kadar haklıymış..Allah sağlık versin çocuklarımıza ama anne olmak çok zoorrr...:44::44:
bu ünlülerde de para var ama aç geziyolar yawkaratay yapsalar hem karınları doyar hem de zayıf olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?