Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kızlar nasılsınız

Bu sabah 1 saat yürüyüş yaptım

Sabah kahvaltısı

2 yumurta tereyağında,domates,salatalık,peynir,zeytin

Ara öğün yaptım sabah 8 de yemiştim,öğlende bir yere gidecektim

Saat 12 de 3 ceviz,yoğurt,yarım amasya elması

Saat 3 de öğlen yemeği

5 ince yaprak sarması,1 küçük kase nohutlu buğday,kereviz salatası sarımsaklı yoğurtlu,biraz kuruyemiş,birkaç kuru üzüm

Saat 7.30 da 1 kase mercimek çorbası,yarım tabak bulgur pilavı,yoğurt

Harikasın canım maşallah böyle devam,darısı bana

ıkıncı ogunum

tavuklu nohutlu sebzelı bulgur pılavı(superdııı)
gobek maydanoz sogan acıbıber dereotu salatası
2 hurma,omega3,

Canım pilavını nasıl yaptın,tarifini verir misin

İyi akşamlar kızlar,

fzguncüm oglunun dogum gunu kutlu olsun ..

Loxicim senin dogum gunun de kutlu olsun canım..

Canım çok teşekkür ederim. Sevgiler.

Yarın amelıyat oluyorum haftaya cumaya bende tartıya katılmak istıyorum inş herşey duzgun olur yarın için dua edersenız sevınırım ii geceler olmezsem herhalde cuma yazarım

Çok geçmiş olsun canım, inşallah cuma günü iyi haberlerini alırız.

Geçmiş olsun Gamzelim, buralardan ayrılma herkes destek olur canım.

Tsh değerleri raporlarda maz 4,2 gözüküyor, hatta bazı doktorlar 3 altında olması gerektiğini söylüyor. Benim 4,6 iken doktorlar ilaca başladı.

Canım hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz, ama psikologlar çocukların sorumluluklarını yüklenmeyin diyor. Sonuçlarına katlanmazlarsa öğrenemiyorlar ve hep yardım gerekiyor. Ben böyle söylüyorum, ama ben de senin gibi hala yok kitap yok defter götürüyorum. Ama bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer unutursa sonucuna katlanması gerekiyor, zayıf aldığında bir daha yapmamayı öğrenecektir. Sana da bana da kolay gelsin işimiz çok zor. Biraz karışık oldu, ama sen yazınca ben de döküldüm.

Son düzenleme:

ajdadan sana haber var
ajdanın evinde asla yemek pişmiyormuş kokudan canı istemesin diye çalışanları bile evde yemek yemezlermiş
geçen menejerliğini yapan biri anlatıyordu
birde müthiş spor yapıyor dedi

Bugün yediklerimi de yazayım.

sabah: 2 yum., salata, yarım elma, 1 kuru incir, 1 ç.b. fındık, yarım dilim peynir, 6 zeytin
öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, salata, yoğurt, döner, 5 erik
akşam: 1 dilim somon, salata, 1 k.k. helva

30 dk yürüyüş

haklısın canım..ama son sınavlar artık ..daha önce olsa umurum olmaz hatta üstüne benden de ceza alır..2. ye gelince mecburdum millete rezil olmak var..offf onlarla beraber sorunları da büyüyor..annelerimiz ne kadar haklıymış..Allah sağlık versin çocuklarımıza ama anne olmak çok zoorrr...:44::44:

ajdadan sana haber var
ajdanın evinde asla yemek pişmiyormuş kokudan canı istemesin diye çalışanları bile evde yemek yemezlermiş

bırakın kızlar ajdayı yaa...artık o insan bile diill bence özenecek başka insan mı yok allah aşkına..pöfff diyorum

ajdadan sana haber var

bu ünlülerde de para var ama aç geziyolar yawkaratay yapsalar hem karınları doyar hem de zayıf olurlar

Doğru diyorsun canımcım, Allah bütün çocuklara sağlık, uzun ömür versin. Büyüklerimiz öyle söylediklerinde içten içe kızardım, ama gerçekten haklılarmış.

Evet fzgunum aynen bööle yönlendiriyorum ben de aileleri.. Çocuğa küçükkenden itibaren sorumluluklar vermek gerekiyor ki sorumluluk duygusu öğrensin.. Öğrensin ki ödev sorumluluğunu ve öğrencilikle ilgili sorumlulukları alabilsin.. Önce çocuğa küçük yaştan yaşına uygun sorumluluklar vermek gerekiyor..
Sonra ödevlerini 1.2 sınıflar hariç kendilerinin yapması gerekiyor.. DERS ÇALIŞ dememek gerekiyor.. Ders çalış dendiğinde ilkokul çocuğu çalışır (her gün defalarca söylendiğinde ergenliğe gelene kadar her gün kimbilir kaç defa duyuyordur bıkkınlık yaratıyoruz) ergenliğe girdiklerinde inatlaşıyorlar ve çok tepki gösteriyorlar. bir öğrencime annesi o kadar çok ders çalış demiş ki çantasını bile okula getirmiyordu ve artık asla ders çalışşmayacağım demişti bööle hale gelebiliyor..
Çalışmadığında zayıf not almalı ki çalışmadığında ne olacağını yaşayarak görsün.. Siz söyleyince ders çalışmamalı kendiliğinden çalışmalı çocuk.. Ben kızımın ödevlerine hiç bakmam ders çalış demem ama inceden takip ederim ödev yapmadan gitmez. Bazen bi ödevini unuttuğunda sabahın köründe kalkıp onu mutlaka tamamlıyor..
Siz hep yanında oldukça birlikte çalıştıkça kendi başına ödev yapmayı öğrenemiyor..

Son düzenleme:

Sersumum milleti boşver canım.. Sen okulunuzda rehberlik servisi varsa git rahatlarsınız kızın ve sen de Fzguna yanıt olarak yazdım bişiyler bi bak istersen canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…