Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

anam pişman oldummm ya şimdi bak çikolata yiyince
(( neyse artık yemeyük napalım pek kaçamak yapmıyorum ben nasılsa

kahvaltım bıraz karısık oldu aynen yazayım

2 kayısı
2 hurma
yarım topkek
fındık,fıstık
zeytın peynır
mercımek kofte
yaprak sarma
omega3,yesılcay
turk kahvesı

OOO ne güzel güle güle kullan çantalarını...

slm hanımlar yeniyim sayfanızda... hayatım boyunca dikkat etmem gerekti çok müsait bir yapım var kilo almaya...ama troid hastası oldum ve ne kadar dikkat etsemde 20 kilo aldım troidim çalışmadığı için...şimdi bu kiloları verme zamanım geldi troidimi dengeledik...neler yapıyorsunuz nerden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Papadia daridi basimiza ,tebrikler

Kizlar bende bugun ilk kez ara yapmadim cunku acikmadim.sanirim yavas yavas alisiyor bunyem

Sabah karatay kahvalti
oglen,fasulye piyaz ve semizotu

Not:Bu arada kizlar kabizlik sorunu cekenlere eger aci seviyorlarsa tabii aci biber oneriyorum.super faydasini goruyorum

ilk sayfayı okursanız fikir sahibi olursunuz.
Korkmayın tıpış tıpış gidicek o 20 kilo

Tünaydın kızlar :)))
Sabah giremedim, öyle bir telaşım vardı ki evden çıkarken
Maket yapmak için lazer kesime gitmem lazımdı. Adam randevu vermiyor, resmen gidip sıraya giriyorsun. Tabii benim gibi tüm fakültenin lazer kesime ihtiyacı olduğu için ve adam ucuz olduğu için bazen 3-4 saat beklediğin oluyor. Sabah erkenden gideyim işimi halledeyim dedim. 7.30'da açıldığı söylemişti. Koydum kafaya 7.30 'da orada olacağım
Kahvaltımı hazırlarken cam demliği yere düşürdüm, kırıldı tabi.. Demlikteki tüm çaylar mutfağa saçıldı Bu olaya tepki olarak bağırınca da bahçedeki köpekler bir anda mutfağa girdi Patileri hep çamur
anne-babam iş için çıkmak zorundaydı, yardım da isteyemedim doğal olarak Öylece bırakmaya karar verdim, gittim salona kahvaltımı yaptım Yoksa yetişemiycem:18:
Bir gittim lazer kesim yerine, adam yok!! Sinir oldum!!!! Uyuyakalmış Neyse geçte olsa hallettim işimi
Bu arada adamı beklemek yaradı bana Baktım saat 9a geliyor, bime gidip baskül ve twister aldım

Gelelim menüme

Kalkınca: 2 yaprak kayısı

Kahvaltı:7.30'da bitti
2 haş. yumurta
1 avuç içi lor peyniri (dün annem taze inek sütünü pişirirken, süt kesilmiş. Sanırım babam getirirken bir süre sıcakta bırakmış sütü. Annemde lor yapmış, yediğim en güzel peynirdi )
Biraz çörekotlu çökelek
4 zeytin
1/2 tarçınlı k. incir
2 k. üzüm
1/2 ceviz
1 badem
2 domates
2 salatalık

Şimdi de öğle yemeğimi hazırlıycam ve sizi okuyarak yiyeceğim

Son düzenleme:

Hosgeldin arkadasim.İlk sayfayi mutlaka oku.Yine sormak istedigin bisey varsa herkes yardimci olur.
Bende tiroid hastasiyim ama 5 gunde 1,5 kilo verdim.cok mutluyum.Daha cok yol var biliyorum ama burasi o kadar motive ediyorki sende birakamayacaksin burayi ve kilolara elveda diyeceksin

evet luckyy alışıyorsun miden küçüldükçe hiç acıkma hissinde kalmıyor zamanla.ben bazen zorluyorum kendimi yemeye 2 öğünümdede iyice güçten düşerim diye.canım acıyı çok severim çok yerim ama bende işe yaramıyor sanırım.çözemedim şu kabızlığı.şimdi dereotuyla ılık suyu deniyorum sabahları aç karnıma...

Dereotunu dene canim bide armutla kuru kayisiyi biraz haslayip yiyor bazilari ise yariyor diyorlar.Ondan sonuc alamassan bide bunu dene canim

kızlarrrrrrrrrrrrr

sabah tartıda 69 u gordummmm:62

maşşallahh maşşallah canım ya çok sevindim senin adına darısı başımıza artık....

hoşgeldin aramıza ilk sayfamızı okursan detaylı bilgiler var orda .tekrar sormak istediğin olursa sor yardımcı oluruz.hergün gel buraya menülerini paylaş neler doğru neler yanlış anlatalım...

kahvaltıdan sonra sabah hava yağışlı ve soğuktu sahilde yürümesemde çıktım bende 3-4 tane marketi gezdim ıslanmayayım üşümeyeyim diye 1 saat dolanmışım.eskiden marketlerin çikolata,kraker,bisküvi bölümlerine girmeden almadan çıkmazdım şimdi hiiiiiiiiiiiiiiiç yanaşmıyor ve bakmıyorum.karatayım hayatımızdan sen neleri temizledin çıkardın şükürler olsun...

Dereotunu dene canim bide armutla kuru kayisiyi biraz haslayip yiyor bazilari ise yariyor diyorlar.Ondan sonuc alamassan bide bunu dene canim

evet cnm 1 hafta dereotuyla sıcak suyu deneyeyimde sonrasında kayısı ve armutuda denerim.ama inşallah gerek kalmaz hallolurda.tazelerinimi haşlayacağım acaba meyvelerin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…