Selam kızlar nasılsınız
Bu sabah 1 saat yürüyüş yaptım
Sabah kahvaltısı
2 yumurta tereyağında,domates,salatalık,peynir,zeytin
Ara öğün yaptım sabah 8 de yemiştim,öğlende bir yere gidecektim
Saat 12 de 3 ceviz,yoğurt,yarım amasya elması
Saat 3 de öğlen yemeği
5 ince yaprak sarması,1 küçük kase nohutlu buğday,kereviz salatası sarımsaklı yoğurtlu,biraz kuruyemiş,birkaç kuru üzüm
Saat 7.30 da 1 kase mercimek çorbası,yarım tabak bulgur pilavı,yoğurt
Harikasın canım maşallah böyle devam,darısı bana
nohutlu tavuklu sebzelı bulgur pılavı
1 soganı yagda pembelestırıyoyuz bıberlerı dograyıp eklıyoruz salca domates bulgur ılavesıyle karıstırıp nohutları haslanıp dıdıklenmıs tavuk etını tavuk suyunu az tuzunu baharatlarını koyup demlıyoruz pısınce bır ortuye sarıp dınlendırıyoruz sonrada
Sabah 10kg vermenin gazıyla yürüyüşümü yaptım. 4km (45 dak). FZGUN söylemşti galiba... Ağırlıkla yürümek faydalı diye... Ben de bu hafta 1 er kiloluk dumble larla yürüdüm. Accayip terletiyor. Bilginize.
Bu arada kendime ödül olarak 2 çantayı aldım sabah sabahop
Propycil, canım, başta 30 kg hedef koydum. 63 kg oldu hedef. İyi de gidiyor. Hiçbişey değiştirmek istemiyorum. Büyüsü bozulmasın diye
slm hanımlar yeniyim sayfanızda... Hayatım boyunca dikkat etmem gerekti çok müsait bir yapım var kilo almaya...ama troid hastası oldum ve ne kadar dikkat etsemde 20 kilo aldım troidim çalışmadığı için...şimdi bu kiloları verme zamanım geldi troidimi dengeledik...neler yapıyorsunuz nerden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim
slm hanımlar yeniyim sayfanızda... hayatım boyunca dikkat etmem gerekti çok müsait bir yapım var kilo almaya...ama troid hastası oldum ve ne kadar dikkat etsemde 20 kilo aldım troidim çalışmadığı için...şimdi bu kiloları verme zamanım geldi troidimi dengeledik...neler yapıyorsunuz nerden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Papadia daridi basimiza ,tebrikler
Kizlar bende bugun ilk kez ara yapmadim cunku acikmadim.sanirim yavas yavas alisiyor bunyem
Sabah karatay kahvalti
oglen,fasulye piyaz ve semizotu
Not:Bu arada kizlar kabizlik sorunu cekenlere eger aci seviyorlarsa tabii aci biber oneriyorum.super faydasini goruyorum
evet luckyy alışıyorsun miden küçüldükçe hiç acıkma hissinde kalmıyor zamanla.ben bazen zorluyorum kendimi yemeye 2 öğünümdede iyice güçten düşerim diye.canım acıyı çok severim çok yerim ama bende işe yaramıyor sanırım.çözemedim şu kabızlığı.şimdi dereotuyla ılık suyu deniyorum sabahları aç karnıma...
kızlarrrrrrrrrrrrr
sabah tartıda69 u gordummmm :62
slm hanımlar yeniyim sayfanızda... hayatım boyunca dikkat etmem gerekti çok müsait bir yapım var kilo almaya...ama troid hastası oldum ve ne kadar dikkat etsemde 20 kilo aldım troidim çalışmadığı için...şimdi bu kiloları verme zamanım geldi troidimi dengeledik...neler yapıyorsunuz nerden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Dereotunu dene canim bide armutla kuru kayisiyi biraz haslayip yiyor bazilari ise yariyor diyorlar.Ondan sonuc alamassan bide bunu dene canim
OOO ne güzel güle güle kullan çantalarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?