Dereotunu dene canim bide armutla kuru kayisiyi biraz haslayip yiyor bazilari ise yariyor diyorlar.Ondan sonuc alamassan bide bunu dene canim
kızlarrrrrrrrrrrrr
sabah tartıda69 u gordummmm :62
Kuru kayisi ve armut canimevet cnm 1 hafta dereotuyla sıcak suyu deneyeyimde sonrasında kayısı ve armutuda denerim.ama inşallah gerek kalmaz hallolurda.tazelerinimi haşlayacağım acaba meyvelerin????
Meyveleri kaynatmayın diyor Canan hoca
amin canım aminmaşşallahh maşşallahcanım ya çok sevindim senin adına darısı başımıza artık....
hoşgeldin aramıza ilk sayfamızı okursan detaylı bilgiler var orda .tekrar sormak istediğin olursa sor yardımcı oluruz.hergün gel buraya menülerini paylaş neler doğru neler yanlış anlatalım...
BRAVOOOOO!
Süppersin arkadaşım.
canım meraba sen omega 3 kullanıyomusunSelam kızlar nasılsınız
Bu sabah 1 saat yürüyüş yaptım
Sabah kahvaltısı
2 yumurta tereyağında,domates,salatalık,peynir,zeytin
Ara öğün yaptım sabah 8 de yemiştim,öğlende bir yere gidecektim
Saat 12 de 3 ceviz,yoğurt,yarım amasya elması
Saat 3 de öğlen yemeği
5 ince yaprak sarması,1 küçük kase nohutlu buğday,kereviz salatası sarımsaklı yoğurtlu,biraz kuruyemiş,birkaç kuru üzüm
Saat 7.30 da 1 kase mercimek çorbası,yarım tabak bulgur pilavı,yoğurt
Harikasın canım maşallah böyle devam,darısı bana
nohutlu tavuklu sebzelı bulgur pılavı
1 soganı yagda pembelestırıyoyuz bıberlerı dograyıp eklıyoruz salca domates bulgur ılavesıyle karıstırıp nohutları haslanıp dıdıklenmıs tavuk etını tavuk suyunu az tuzunu baharatlarını koyup demlıyoruz pısınce bır ortuye sarıp dınlendırıyoruz sonrada
m...cap mı bende alıcamdacanım meraba sen omega 3 kullanıyomusun
Kuru kayisi ve armut canim
Ben normalde haslamam,fakat arkadasin kabizlgi icin belki cozum olur diye yazmistim.
Kabzlik cok rahatsiz edici bir durum cunku.
teşekkürler kızlaar.haşlamadan tüketirim ozaman.
canım meraba sen omega 3 kullanıyomusun
mrba msj alıntıları karısmıs sanırım bana sorduysan evet canım omega3 alıyorum
canım meraba bide sana sorim omega 3 mangi markadan kullanıyosunöğlen bir kase süzme yoğurt yedim 2 çatal yağda yımırta domates salatalık yidim
evet canım markası ne acabamrba msj alıntıları karısmıs sanırım bana sorduysan evet canım omega3 alıyorum
Günaydıııın,
Mutluyum da mutluyumTam 10 kg oldu verdiğim! Bundan sonra gözümü 79'a diktim. 79,9 bile kabulüm:) Önce çizelgemi değiştireyim. Sonra da doğru çanta bakmaya...
Güleryüz, bebek haberine çok sevindim. Benim bile içim kıpır kıpır oldu. İnşallah keyifli bir hamilelik ve rahat bir doğumun olur. Teyze sayılır mıyız biz şimdi Güleryüz'üm?
Yine kargalar kahvaltı etmemişti yine gün aydınlanmamıştı.. Amauyurken düştüm yollara 80 dakika yürüdük eşimle
Akşam 50 dakika platesimi de yaptım Şallı ileevet alkışlıyorum kendimi
Kızlar hafiften üşütmüşüm dün de böyleydim ama sporumu aksatmadım..
Geçmiş olsunDun ameliyat oldum carsamba aksamindan beri bir sey yiyemedim dun gece muzlu sut ictim sadece ins bu surecte biraz kilo verebikirim
Sabah yemiş isen dert değil, eritirsin gün içindevalla hanımlar bugün artık minik çikolatardan yedim olsun o kadar daha da yemem zaten
kahvaltıdan sonra sabah hava yağışlı ve soğuktu sahilde yürümesemde çıktım bende 3-4 tane marketi gezdim ıslanmayayım üşümeyeyim diye 1 saat dolanmışım.eskiden marketlerin çikolata,kraker,bisküvi bölümlerine girmeden almadan çıkmazdım şimdi hiiiiiiiiiiiiiiiç yanaşmıyor ve bakmıyorum.karatayım hayatımızdan sen neleri temizledin çıkardın şükürler olsun...
merhaba hatunlar 3 gündür günde en az 1 saat etmpolu yürüyorum ve hafta başından beri hergün bugün dahil tartılıyorum neden ben geçen haftaya göre fazlayım ve 5 gündür hep aynı hiç aşağı inmiyor gene hafta hiç sporda yapmadığım halde 1,600 gr vergim bu hafta yaptım ama fazla çıkıyorum ya nasıl olur böyle birşey adetimde bitti dün ama nedir bu olau anlamıyorum
canım meraba bide sana sorim omega 3 mangi markadan kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?