Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet cnm 1 hafta dereotuyla sıcak suyu deneyeyimde sonrasında kayısı ve armutuda denerim.ama inşallah gerek kalmaz hallolurda.tazelerinimi haşlayacağım acaba meyvelerin????
Kuru kayisi ve armut canim

Meyveleri kaynatmayın diyor Canan hoca

Ben normalde haslamam,fakat arkadasin kabizlgi icin belki cozum olur diye yazmistim.
Kabzlik cok rahatsiz edici bir durum cunku.

amin canım amin

BRAVOOOOO!

Süppersin arkadaşım.

sagol canım benımmm

öğlen bir kase süzme yoğurt yedim 2 çatal yağda yımırta domates salatalık yidim

merhaba hatunlar 3 gündür günde en az 1 saat etmpolu yürüyorum ve hafta başından beri hergün bugün dahil tartılıyorum neden ben geçen haftaya göre fazlayım ve 5 gündür hep aynı hiç aşağı inmiyor gene hafta hiç sporda yapmadığım halde 1,600 gr vergim bu hafta yaptım ama fazla çıkıyorum ya nasıl olur böyle birşey adetimde bitti dün ama nedir bu olau anlamıyorum

Tebrik ederimÇantalarını güle güle kullan,eşin haklı farzet ki diyetisyene verdin

iyiniyetlim çok geçmiş olsun sporu yine de aksatmadığın için alkışlıyorum seni Senin kadar azimli olamadığım için de kendime kızıyorum

Dun ameliyat oldum carsamba aksamindan beri bir sey yiyemedim dun gece muzlu sut ictim sadece ins bu surecte biraz kilo verebikirim
Geçmiş olsun bu dönemde kilo verirsen tekrar aynı hızla alırsın, yemeyerek kilo verilmez

valla hanımlar bugün artık minik çikolatardan yedim olsun o kadar daha da yemem zaten
Sabah yemiş isen dert değil, eritirsin gün içinde Kaçamakları erken saatlerde yapmak pek etkilemiyor

Market alışverişleri artık daha kısa sürüyor di mi? Karatay resmen zaman kazancına neden oldu

öğle menümü de yazayım: 14.00'da bitti.
1 tabak buğdaylı ıspanak yemeği (içinde semizotu da vardı)
keten tohumlu salata

emelcim bende iki haftadır aynı durumdayım tartıda bir 67 bir 68 çıkıyorum bazen 69uda görünce çok üzülüyorum.neden oluyor böyle şaşırıyorum bende.düzenli yürüyorum 2 öğün yiyorum.geçen hafta regl dönemimdeydim bitince eksilirim dedim ama olmadı düşüş .bu sabah yine 67.2 gösterdi baskül...ama diyetlerde böyle durağanlıklar oluyormuş bazı haftalar....galiba bizimde duraksama dönemi olsa gerek.ama inanıyorum ben böyle kalmayacak gidecek kalan kilolarda.yeterki bozmayalım diyetimizi...

Market alışverişleri artık daha kısa sürüyor di mi? Karatay resmen zaman kazancına neden oldu[/QUOTE]

evet asyates canım hemde çok kazançlıyız karatay sayesinde.başta sağlık yönünden,hem bütçe yönünden hemde zaman açısından kazançlıyız...

Son düzenleme:
KARATAYLA MUTFAK MASRAFIM YARI YARIYA HATTA DAHA FAZLA DÜŞTÜ SAĞLIKSIZ IVIR ZIVIR ŞEYLERE VERDİĞİM PARAYI ETE,SÜTE,YUMURTAYA VERİYORUM PAZARIMDAN ALIYORUM MİS GİBİİ BENİM KÖYLÜM BENİM İNSANIM KAZANIYOR BENDE SAĞLIK NEŞE KAZANIYORUM SAĞOLSUN KARATAY HOCAMIZ,AHMET HOCAMIZ

KARATAYLA MUTFAK MASRAFIM YARI YARIYA HATTA DAHA FAZLA DÜŞTÜ SAĞLIKSIZ IVIR ZIVIR ŞEYLERE VERDİĞİM PARAYI ETE,SÜTE,YUMURTAYA VERİYORUM PAZARIMDAN ALIYORUM MİS GİBİİ BENİM KÖYLÜM BENİM İNSANIM KAZANIYOR BENDE SAĞLIK NEŞE KAZANIYORUM SAĞOLSUN KARATAY HOCAMIZ,AHMET HOCAMIZ iyiki varlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…