Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

MErhaba arkadaslar
Hepiniz iyisinizdir ve diyetleriniz de iyi gidiyordur umarim.Benim bu aralar cok iyi masallah,hala inanamiyorum.Bu arada bu diyetle birsey kesfettim,ne zaman bugun cok yedim desem o donem kilo kaybim daha fazla oluyor.Yasakli yiyeceklerden olmadiktan sonra yeterince yemek gerek sanirim.Eski diyet mantigiyla gereksiz yere ac kalmak Karatay'a ters.

bu arada Doktor Dukan kilo verilirken yaglar yandigi icin kolestrol yukselmesi gayet dogaldir diyormus.Bu forumda yanlis hatirlamiyorsam diyet sonrasi kolestrolu artanlar olmustu paylasmak istedim

arkadaşlar bugün televizyonda bağırsak tıkanıklığı için ananas suyu içilmesi gerektiğini söyledi bi doktor ... kabızlık ve mide için çok iyiymiş ...doktor ağır durumda gelenlere daha önceleri ameliyat bile yaptıklarını ama şimdi farketmişler... ananasın çözücü olduğunu ve çok işe yaradığını artık ananas suyu ile tedavi ettiklerini anlattı

arkadaşlar bugün televizyonda bağırsak tıkanıklığı için ananas suyu içilmesi gerektiğini söyledi bi doktor ... kabızlık ve mide için çok iyiymiş ...doktor ağır durumda gelenlere daha önceleri ameliyat bile yaptıklarını ama şimdi farketmişler... ananasın çözücü olduğunu ve çok işe yaradığını artık ananas suyu ile tedavi ettiklerini anlattı

kızlar bugün televizyonda kabızlık için ananas suyunun birebir olduğunu söyledi doktor hastaneye başvuranlara da ananas suyu içiriyolarmış

hadi yaaa..ben hergun cok yedim diyorum ama tık yok

ben solgar kullnıyorum omega 700 sabah kahvaltıdan sonra 2 tane alıyorum
ayy petus tam bende solgar alıym diodum canım..ama bilemedim fiyatını neyim..
sen kac paraya alıyosun canım..bide içinde kac kapsul war..marinkapla karsılastırılamaz tabiki solgar oyuzden pahalıdır ama olsun napım artık..

evet canım pillerini sabitlemişler yaptım sonunda:):)
iyiniyetli cosmussun bugun gene ve bayaa yurumussun bacış..ne guzel e ayakkabı saglam tabi
bide iştahım biraz duser gibi...dedim sabah kendime ama oölen gene abarttım..demekki hala dusmemiş..daha ilacı bırakalı bi hafta oldu ama..
ama ben zannetmiyorum iştah azalması yasayacagımı..cunku hayatımın her doneminde cok iştahlıydım ben maalesef..

bide bu baskul gerizakalı galiba
önce 51.8 gosterdi sonra 115 gosterdi beni

bilmiyorum ne kadar dogru ama yag oranım 17
kas oranım 46 imiş..acaba dogrumu bilmiyorum..neyse bilen warsa tarif etsin ay..

Teşekkürler tarif için deneyeceğim

Benim de kilomu evdekiyle aynı gösterdiama yağ kas oranları saçma geldi banada

Yağ oranım % 28,kas %41,kemik 3.7 kilogram diyor,yağ çok yüksek bence ama en komiği kemik ağırlığı,67 kiloya 3.7 kg kemik olur mu

Bence baskülün doğru sende yağ mağ yok benim kas oranım %44.8 Yağım %23, su oranım%59.5, kcal 1348
Bir de basman gereken yere basınca doğru tartıyor ilkin beni de sinir etti..
ee toplayınca %100 yapmıyo ama

Son düzenleme:
Bu günkü menüler

Sabah hemen çıkmam gerekiyordu,aç çıkmayayım diye elma,ceviz ve yoğurt yedim

45 dakika yürüyüşümü yaptım

Öğlen

Mercimek çorbası,bulgur pilavı,yoğurt,cevizli ezme,2 kuru incir arası cevizli

öğlen yemeğim 15:30 bitti
1 kase tarhana çorbası
1 tane orta biber dolması,1 patlıcan dolması(bulgurlu çok az pirinçli)
6 tane pazı sarması
2 kaşık yoğurt
biraz turşu
biraz fıstık
1 incir
1 kayısı
bitki çayı bir fincan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…