evet canım markası ne acaba
marıncap canım ....
canım çok teşekkür ederim bende ondan alim ya bide günde kaçtane nasil kullanimmmmaaarincapp
teşekür ederimmmarıncap canım ....
iyi niyetli baskülü yapabildinmi
canım çok teşekkür ederim bende ondan alim ya bide günde kaçtane nasil kullanimmm
hadi yaaa..ben hergun cok yedim diyorum ama tık yokMErhaba arkadaslar
Hepiniz iyisinizdir ve diyetleriniz de iyi gidiyordur umarim.Benim bu aralar cok iyi masallah,hala inanamiyorum.Bu arada bu diyetle birsey kesfettim,ne zaman bugun cok yedim desem o donem kilo kaybim daha fazla oluyor.Yasakli yiyeceklerden olmadiktan sonra yeterince yemek gerek sanirim.Eski diyet mantigiyla gereksiz yere ac kalmak Karatay'a ters.
bu arada Doktor Dukan kilo verilirken yaglar yandigi icin kolestrol yukselmesi gayet dogaldir diyormus.Bu forumda yanlis hatirlamiyorsam diyet sonrasi kolestrolu artanlar olmustu paylasmak istedim
ayy petus tam bende solgar alıym diodum canım..ama bilemedim fiyatını neyim..ben solgar kullnıyorum omega 700 sabah kahvaltıdan sonra 2 tane alıyorum
iyiniyetli cosmussun bugun gene ve bayaa yurumussun bacış..ne guzelevet canım pillerini sabitlemişler yaptım sonunda:):)
canım mesajımı gordunmu..
solgarı kaç paraya alıon..ve kac kapsul war içinde..
bide hoca solgardan 4 kapsul alın demişti gunde..
tabiki solgar daha iyi canım..ama pahalı diye biliyorum..marincap alcaktim ama solgar daha mi iyiymis:26: olmassa ondan aliyim bende
canım mesajımı gordunmu..
solgarı kaç paraya alıon..ve kac kapsul war içinde..
bide hoca solgardan 4 kapsul alın demişti gunde..
nohutlu tavuklu sebzelı bulgur pılavı
1 soganı yagda pembelestırıyoyuz bıberlerı dograyıp eklıyoruz salca domates bulgur ılavesıyle karıstırıp nohutları haslanıp dıdıklenmıs tavuk etını tavuk suyunu az tuzunu baharatlarını koyup demlıyoruz pısınce bır ortuye sarıp dınlendırıyoruz sonrada
hadi yaaa..ben hergun cok yedim diyorum ama tık yok
ayy petus tam bende solgar alıym diodum canım..ama bilemedim fiyatını neyim..
sen kac paraya alıyosun canım..bide içinde kac kapsul war..marinkapla karsılastırılamaz tabiki solgar oyuzden pahalıdır ama olsun napım artık..
iyiniyetli cosmussun bugun gene ve bayaa yurumussun bacış..ne guzele ayakkabı saglam tabi
bide iştahım biraz duser gibi...dedim sabah kendime ama oölen gene abarttım..demekki hala dusmemiş..daha ilacı bırakalı bi hafta oldu ama..
ama ben zannetmiyorum iştah azalması yasayacagımı..cunku hayatımın her doneminde cok iştahlıydım ben maalesef..
bide bu baskul gerizakalı galiba
önce 51.8 gosterdi sonra 115 gosterdi beni
bilmiyorum ne kadar dogru ama yag oranım 17
kas oranım 46 imiş..acaba dogrumu bilmiyorum..neyse bilen warsa tarif etsin ay..
hadi yaaa..ben hergun cok yedim diyorum ama tık yok
ayy petus tam bende solgar alıym diodum canım..ama bilemedim fiyatını neyim..
sen kac paraya alıyosun canım..bide içinde kac kapsul war..marinkapla karsılastırılamaz tabiki solgar oyuzden pahalıdır ama olsun napım artık..
iyiniyetli cosmussun bugun gene ve bayaa yurumussun bacış..ne guzele ayakkabı saglam tabi
bide iştahım biraz duser gibi...dedim sabah kendime ama oölen gene abarttım..demekki hala dusmemiş..daha ilacı bırakalı bi hafta oldu ama..
ama ben zannetmiyorum iştah azalması yasayacagımı..cunku hayatımın her doneminde cok iştahlıydım ben maalesef..
bide bu baskul gerizakalı galiba
önce 51.8 gosterdi sonra 115 gosterdi beni
bilmiyorum ne kadar dogru ama yag oranım 17
kas oranım 46 imiş..acaba dogrumu bilmiyorum..neyse bilen warsa tarif etsin ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?