Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ben yeni aldım 70 tl idi sanırım 60 kapsül var içinde ben iki adet alıyorum bana yetiyor
pahalıymıs yaw..
ama olsun alcam inşallah..acaba her eczanede satılırmıki:18:

kemik oranımı 7 küsür cıkardı canım benimkini..
kilomu ilk ölçtüğümde 51.8 cıkardı..yag oranı 17..kas 46..
ama sonra sapıttı..115 gosterdi kilomu..

kızlar burda çok yağmur yağdı az önce dindi.bakalım çıkışta da yağmazsa yürücem yoksa tramvayla gidicem ayrıca bende aldım twisterdan.

Başka bu tarz baskülü olan varsa oranlarımıza baksın bence

Merhaba igneoyasi, merhaba herkese,

Ben siteye bugün üye oldum. Karatay diyetine de yeni başlıyorum - nolur bana sans dileyin:)

Sevgili igneoyasi, cok merak ettim, bu kadar kiloyu sadece Karatay diyetine sadik kalarak mi verdiniz? Muazzam bi basari - kendinle gurur duyman lazim. Sorabilir miyim ne kadar surdu bu kiloyu vermek?

Bi de diyete yeni baslayan biri olarak sunu merak ediyorum. Sabah kahvaltisi listeleri de, oglen ve aksam yemekleri de oldukca dolu. Sanki bu kadar cok sey yersem kilo veremezmisim gibi geliyo. Nasil oluyo da hem bu kadar yiyip hem de kilo verilebiliyo?

Ben de son 1 aydır gunde 50-60 dk arasi yuruyorum ve de ekmeksiz, sekersiz, yagi azaltilmis bir diyet yapiyordum amd aralrda meyve yiyordum. Simdi meyveyi tamamen kesmem gerekiyor, degil mi?

Sevgiler

bu twisteri nasıl kullancaz yani sabit bi yerden tutup da belimizi öylemi çevircez yada başka hareketler varmı cahilliğimi mazur görün:26:

selam kızlar ancak yazabileceğim menümü
2ymurta tereyağlı
2 incir
1 kayısı
azcık ceviz 10 tane zeytin
1 domates biber
incecik bi dilimde kaşar
1 bardak kahve çokmu kızlar sizce öğlen yok ben sadece sabah akşam yiyorum 2 öğün yapıyorum akşamada güveç mercimek çorbası ve cacık olmuşmu bu sefer sabah menüm

sabahki menüm:
1 haşlanmış yumurta
1 küçük muz
1/2 domates
1/2 salatalık
1yeşil biber
biraz kaşar
1 dilim beyaz peynir
13 zeytin
2 kuru erik
5 kan üzümü
1 avuç tuzsuz fıstık

öğle menüm:
kızarmış tavuk
2 bardak ayran
yaa bide söylesem mi ki :26: 1kase keşkül üzeri dondurma yedim :18: (galiba malum gün yakın ondan canım istedi) ama dışarıda yürüdüm patron gelene kadar tempolu yarım saatten fazla.2500 adım gösteriyodu yanlış değilse.

benimde canım acayip tatlı istiyo regl günümdeyim ondan oluyo ama yeme istemiyorum ve dolapta kocaman bi tiramisu var

16.30 itibariyle benimde en son 2.öğünüm olan akşam yemeği sona ermiştir arkadaşlar.yediklerim:1 tabak yoğurt çorbası,1 tabakta patlıcan musakka ve yeşil salata 1 avuç fındık,2 kapsul omega3.şimdi de form çayımı demliyorum suyu kaynadı...akşam yürüyüşüme çıkamayacağım çok yağmurlu burası..((

Son düzenleme:
kıslar ewet baskulumuz hayırlı olsun..e tabi kullanabilirsek..

bu arada öğlen menumu yazıym hemen

1 tabak mantar sote
1tabak mercimekli salata
1 kase yogurt
birazcık yogurt kaymagı

yarım saat sonrada
cayın yanında 1 ince belli karısık kuruyemiş
ve kaşar

EN güzel diyet fitness olabilir siizn içinde açtıgım konuda resimlere bakabilir yorumlarını beklerim arkadaşlar FAZLA KİKOLARA ÖLÜM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…