Bu günkü menüler
Sabah hemen çıkmam gerekiyordu,aç çıkmayayım diye elma,ceviz ve yoğurt yedim
45 dakika yürüyüşümü yaptım
Öğlen
Mercimek çorbası,bulgur pilavı,yoğurt,cevizli ezme,2 kuru incir arası cevizli
Ohh seviniyorum valla yürüyüş de yapılmış
pahalıymıs yaw..canım ben yeni aldım 70 tl idi sanırım 60 kapsül var içinde ben iki adet alıyorum bana yetiyor
kemik oranımı 7 küsür cıkardı canım benimkini..Benim de kilomu evdekiyle aynı gösterdiama yağ kas oranları saçma geldi banada
Yağ oranım % 28,kas %41,kemik 3.7 kilogram diyor,yağ çok yüksek bence ama en komiği kemik ağırlığı,67 kiloya 3.7 kg kemik olur mu
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:et,yoğurt
akşam:et,yoğurt
sevgiler...
canım kullanma klavuzunda değerler var onlara baktın mı? Liste şeklinde kasın ne kadar olması gerektiği filan yazıyor
pahalıymıs yaw..
ama olsun alcam inşallah..acaba her eczanede satılırmıki:18:
kemik oranımı 7 küsür cıkardı canım benimkini..
kilomu ilk ölçtüğümde 51.8 cıkardı..yag oranı 17..kas 46..
ama sonra sapıttı..115 gosterdi kilomu..
kemik oranımı 7 küsür cıkardı canım benimkini..
kilomu ilk ölçtüğümde 51.8 cıkardı..yag oranı 17..kas 46..
ama sonra sapıttı..115 gosterdi kilomu..
Günaydıııın,
Mutluyum da mutluyumTam 10 kg oldu verdiğim! Bundan sonra gözümü 79'a diktim. 79,9 bile kabulüm:) Önce çizelgemi değiştireyim. Sonra da doğru çanta bakmaya...
Güleryüz, bebek haberine çok sevindim. Benim bile içim kıpır kıpır oldu. İnşallah keyifli bir hamilelik ve rahat bir doğumun olur. Teyze sayılır mıyız biz şimdi Güleryüz'üm?
kızlar burda çok yağmur yağdı az önce dindi.bakalım çıkışta da yağmazsa yürücem yoksa tramvayla gidicemayrıca bende aldım twisterdan.
sabahki menüm:
1 haşlanmış yumurta
1 küçük muz
1/2 domates
1/2 salatalık
1yeşil biber
biraz kaşar
1 dilim beyaz peynir
13 zeytin
2 kuru erik
5 kan üzümü
1 avuç tuzsuz fıstık
öğle menüm:
kızarmış tavuk
2 bardak ayran
yaa bide söylesem mi ki :26: 1kase keşkül üzeri dondurma yedim :18: (galiba malum gün yakın ondan canım istedi) ama dışarıda yürüdüm patron gelene kadar tempolu yarım saatten fazla.2500 adım gösteriyodu yanlış değilse.
bu twisteri nasıl kullancazyani sabit bi yerden tutup da belimizi öylemi çevircez yada başka hareketler varmı cahilliğimi mazur görün:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?