Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba Fzgunum akşam spor yapabilirsen tamamdır.. Ben eriği 1-2 yiyorum en çok ekşi ama yine de şekerli canım sabah yeseydin keşke Patatese de

akşam yemeğimide yedim

mercimek çorbası
2kaşık kıymalı patlıcan oturtma
1 biber dolması-bulgurlu
salata
evdeki az az yemekler bitti iyi oldu

şimdide çayımı demledim çay içeceğim

o kadar çok yağmur ve dolu yağdıki şimdi durdu
yağmazsa yürüyüşe çıkarız eşimle dün akşamda 1saat yürüdük
yürüyüşe alıştım bende iyiniyetlim yürümeyince kendimi kötü hissediyorum

iyi akşamlar hanımlar

bi haftadır nette sorun vardı dogru düzgün giremedim dün hepten gitti meger tlf teli şase yapmış bugün düzeldi çok şükür ...evde net olmayınca kendimi uzayda gibi hissettim yaaa amma alışmışım baya oyalıyomuş beni
kaçamak yapmadım veeee bugün 4 yıldır bana olmayan tünigimi denedim veee oldu hemde içinde dönüyorum şok oldum 1 ay önce yapışıyodu yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam ...birde arkadaşımın oglunun yaş günü vardı bugün eşim bizi oraya götürdü ..beni 1 aydır görmeyen arkadaşlar vardı bayaaa incelmişsin omuzların bile daralmış dediler bayaa bi motive oldum anlayacagınız

geçmişe bakamadım birazdan bakarım bu arada adımsayarı aldık ama baskülü kapmışlar yaaa eşim alamamış maalesef neyse ile gidince avmden falan bakarım artık

Oleyyyy foto geliyorrrrr Neden 9 Haziran diye merak ettim :26:

Gelebilsem keşke sağol canımm sen yap kendine haşla ohh sarımsaklı yoğurtla ye afiyetle..

Öncelikle çok çok çok geçmiş olsun iyiniyetlim Nazar değmiş sana 36 bedene düşünce
Hanzade ile o kadar güzel anlattınız ki canın içli köfte istedi Ama yapmayı bilmiyorum, tarif istesem???:26:

Merhaba Fzgunum akşam spor yapabilirsen tamamdır.. Ben eriği 1-2 yiyorum en çok ekşi ama yine de şekerli canım sabah yeseydin keşke Patatese de

Erikler ve patates konusunda haklısın canım, ama bugün nedense çok açıktım. Bu arada yazmayı unutmuşum 45 dk yürüyüş yaptım. Sen nasıl oldun ? Boğazın ağrıyor mu hala, bugün keyifsiz gibiydin. Bu havalar da insanı hem hasta hem de demoralize ediyor.

Destinaam öncelikle tebrikler . Böyle sizlerin kilo vermesi bize moral oluyor. Bir daha özletme kendini.

Son düzenleme:
Fzgunum arada oluyor ama mümkün olduğunca az kaçamak yapmak gerek.. Ben sürekli hapşırıyorum kırgınım halsizim ama ayaktayım sağol canımmm Karataydan önce hasta olduğumda yatardım
Di mi canım alışkanlıklarımız hayat tarzımız değişiyor.. Çayını da afiyetle iç
Destinam sevindim zayıflamana merak ettim seni ben daha önceki mesajlarımda da yazmıştım.. Bundan sonra burdasın o zaman

Canımmm çok sağol

FZGUN teşekkür ediyorum evet şimdi oldu

Asyaateşçim Propycil futbol topunu (bence o zaten yeterince zayıf) küçültecek o zaman resim ekleyecek bence

Propycilcim plates yap karnın da gidecek bak

öğlen:
1 porsiyon döner
salata

akşam:
1 kase yoğurt üzerine 1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 avuç fıstık

su:2.5 lt
spor : şimdilik yok umarım yaparım :26:

Asyaateşçim Propycil futbol topunu (bence o zaten yeterince zayıf) küçültecek o zaman resim ekleyecek bence

özledim valla sizleri dün misafirim vardı aksam bugünde para günüm vardı valla epey yorulmusum bide ara ara bulantılar bütün keyfimi kacırıyor((

sabah kahvaltım(09:00bitti)
kasar peyniri
1.5yumurta
kiraz,erik
1cay bardagı fındık

yiyemediklerimmidem almadı
peynir
10 zeytin
domates

öglen yemegim(15:00bitti)
zeytinyaglı taze fasulye
yogurtlu biber buglama

benim yemediklerim:ıslak kek,pogca,kurabiye,hassas tatlısı,peynirli börek

aksam yemegim(19:45bitti)
zeytinyaglı taze fasulye
biber buglama
4 kasık bulgur pilavı

iyi akşamlar hanımlar
akşam yemeğim 19:30 bitti
bir kase tarhana çorbası
1 bulgurlu biber dolması
2 sarma
az turşu
1.5 litre su
çarsıda 35dk gezme..
akşamda 30dk spor yapıcam..

Oglen yemegim: tulum peynirli salata, 3 kasik mercimek yemegi, 1 kasik ispanak yemegi

Yuruyus: 1 saat yapicaktim ama sahil yolu o kadar guzeldi ki tam 85 dk yurudum:):):)

Aksam disarda yemege gidiyoruz. Bana sans dileyin nolur :)
canımcım öğle yemeğin guclu değil..eger guclu bi ogle yemegi yersen aksam kacamak yapmaktan korkmazsınçç

Eveett tost makinasında kızartıp üzerine tereyağı sürmüştüm pek güseldi kıslaarr belli bi kiloya gelince kendinize ödül koyun bundan güzel ödül olur mu bizim için di mi?
bence de iyi bi ödül..ama benim gibi bol kacamakla devam edenler için değil tabi
hatta lahmacun yerine haftada bi kez iki ince dilim kepekli ekmekle bol kasarlı domatesli tereyaglı tost yapılabiliiii

bana gore gayet normal bi menu taklım..ama senin mide küçük galibaaa

Menü güzel :)
2 sorum var :
1- illa omega 3 kapsülü almak zorundamıyız
2- 2 gündür akşamları baş ağrım oluyor mide bulantısıda beraberinde neyden kaynaklı acep ?
canımcım bas agrısı cevizden olabilir..bi kac gun ara ver dene bakalım..ceviz yerine baska bi kuruyemiş ye olmazsa...
mide bulantısı içinde bol bol limonlu su yap iç..

Papişim ben de senin gibi yapsam mı? off kilolar gitmiyor idealistçiğim gibi oldum ben de Eşim hasta olmayasın yeter artık didi bana amaaa karatayla hasta olmam ki didim seslenmedi bana o zaman..
ewet ya artık gitmiyo kilolar..neden bilmiyom..ki hatta bazen sabah ac karna bile 2 kilo fazla cıkabiliyorum.Allahım neden yaw

Oleyyyy foto geliyorrrrr Neden 9 Haziran diye merak ettim :26:
Hanzade ile o kadar güzel anlattınız ki canın içli köfte istedi Ama yapmayı bilmiyorum, tarif istesem???:26:
canımcım okul bitiyo ve ben rahatlıyorum 9 haziranda..bide belki futbol topumdan kurtulurum diye umut ediyorum ama genede pek umutlu değilim..
içli koftenin tarifini veriym birasdan..

ayy yapıyom kıss..tık yok..aynı top hep aynı top
yok kıss hiç kucuk değil..bedenimle alakası yok..

Cok lezzetli bi içli kofte tarifi benden size..biraz zahmetli ama doktugunuz her ter damlasına değiyo inanın ve cok saglıklı..

malzemelr
ince bulgur
yumurta
az un
salca
karabiber-kimyon
soguk su
kıyma
az ceviz
sogan
sarımsak

yapılısı
bulguru 15 dakka kadar soguk suyla ıslıyoruz..dagılmaz merak etmeyin..
salca,karabiber-kimyon,1-2 kasık un,tuz,ve 2 yumurtayı da katıp yarım saaat kadar yoguruyoruz..yani işte ne kadar zamanda bulgur iyice ezilirse..
içinin yapılısı
kıymayı tereyag ile pişiriyoruz..kıyma tam suyunu saldıgında karabiber ve kimyonu da atıyoruz ki et tam olarak bu baharatları içine ceksin..
daha sonra cok cok az salca ve soganları katıp az daha pişiriyoruz..
bu arada azıcık kuyruk yagı da atın ki içimiz kolay donsun..
içimiz pişmeye yakın sarımsak ve cevizleri de koyuyoruz..
piştikten sonra maydonozu ekliyoruz..

son olarak bulgurdan kucuk bezeler yapıyoruz..içini incecik oyup içine iç malzemelerimizi koyup guzelce kapatıyoeuz ama
hafif yassı yapıyoruz..yani tam yuvarlak yada yumurta seklinde değil..

püf noktası burda::
mangalı yakıyoruz..ustune bir iki tane minik kuyruk yagı atıyoruz..daha sonra hafif yassı sekilde yaptıgımız içli koftelerimizi pişiriyoruz ki..ne pişirme..nar gibi oluyo resmen..
kızlar bunu mutlaka deneyin..cunku içlikofteyi kızarttıgınız zaman saglıksız olur..
hasladıgınız zaman tatsız tuzsuz olur..ama mangalda içli kofte gibi bi lezzet yok..garanti ederim..

iyiniyetlim yarın ile gidiyom..naykdan esofman alcam bde senin ayakkabıdan..
bakalım esofman kac bedeb olcak..ama senin gibi xxs bedene giremem heralde..ama s olur belki..bilmiom artık..
gobeğimi iyice içime cekerim olur belki s beden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…