Kızlar iyi akşamlar,
Simgeleri kullanmak için kullanıcı kontrol paneli/hesabım/seçenekleri düzenle/Mesaj editörü standart editör - toolbar olarak değiştir.
Kızlar bugün yemek konusunda cozuttum. Aslında sabahlayin tartı çok güzeldi, inşallah bugünden sonra artış olmaz.
2.öğün: 2 lahmacun, 1ayran
3.öğün: 2 tabak etli taze fasulye yemeği, yoğurt, yarım patates, 20 erik:26:
Tickerini gule gule kullan ekmekcim..yalniz nickin de tam yerinde
Sorma yaw oyle oldu hakkaten..
Bu arada haftada bir bi dilim ekmek yiyebilirsin emmeeee nutellasiz lutfen
Eger tereyagli yersen ekmegin 100 olan Gİ sini yariya dusurursun taklim..bide ben karar werdim: 9 haziranda foto koycam..sende ogun koy kisss..gorsun millet endamimizi
ayy papis hizina yetisilmiyo bacim massallah..150 dakka yurumussun...
Gelebilsem keşke sağol canımmsen yap kendine haşla ohh sarımsaklı yoğurtla ye afiyetle..
Merhaba Fzgunum akşam spor yapabilirsen tamamdır.. Ben eriği 1-2 yiyorum en çok ekşi ama yine de şekerli canım sabah yeseydin keşkePatatese de
iyi akşamlar hanımlar
bi haftadır nette sorun vardı dogru düzgün giremedimdün hepten gitti meger tlf teli şase yapmış bugün düzeldi çok şükür ...evde net olmayınca kendimi uzayda gibi hissettim yaaa amma alışmışım baya oyalıyomuş beni
kaçamak yapmadım veeee bugün 4 yıldır bana olmayan tünigimi denedim veee olduhemde içinde dönüyorum şok oldum 1 ay önce yapışıyodu yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam ...birde arkadaşımın oglunun yaş günü vardı bugün eşim bizi oraya götürdü ..beni 1 aydır görmeyen arkadaşlar vardı bayaaa incelmişsin omuzların bile daralmış dediler bayaa bi motive oldum anlayacagınız
geçmişe bakamadım birazdan bakarım bu arada adımsayarı aldıkama baskülü kapmışlar yaaa eşim alamamış maalesef neyse ile gidince avmden falan bakarım artık
Fzgunum arada oluyor ama mümkün olduğunca az kaçamak yapmak gerek.. Ben sürekli hapşırıyorum kırgınım halsizim ama ayaktayım sağol canımmmErikler ve patates konusunda haklısın canım, ama bugün nedense çok açıktım. Bu arada yazmayı unutmuşum 45 dk yürüyüş yaptım. Sen nasıl oldun ? Boğazın ağrıyor mu hala, bugün keyifsiz gibiydin. Bu havalar da insanı hem hasta hem de demoralize ediyor.
Di mi canım alışkanlıklarımız hayat tarzımız değişiyor.. Çayını da afiyetle içakşam yemeğimide yedim
mercimek çorbası
2kaşık kıymalı patlıcan oturtma
1 biber dolması-bulgurlu
salata
evdeki az az yemekler bitti iyi oldu
şimdide çayımı demledim çay içeceğim
o kadar çok yağmur ve dolu yağdıki şimdi durdu
yağmazsa yürüyüşe çıkarız eşimle dün akşamda 1saat yürüdük
yürüyüşe alıştım bende iyiniyetlim yürümeyince kendimi kötü hissediyorum
Destinam sevindim zayıflamanaiyi akşamlar hanımlar
bi haftadır nette sorun vardı dogru düzgün giremedimdün hepten gitti meger tlf teli şase yapmış bugün düzeldi çok şükür ...evde net olmayınca kendimi uzayda gibi hissettim yaaa amma alışmışım baya oyalıyomuş beni
kaçamak yapmadım veeee bugün 4 yıldır bana olmayan tünigimi denedim veee olduhemde içinde dönüyorum şok oldum 1 ay önce yapışıyodu yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam ...birde arkadaşımın oglunun yaş günü vardı bugün eşim bizi oraya götürdü ..beni 1 aydır görmeyen arkadaşlar vardı bayaaa incelmişsin omuzların bile daralmış dediler bayaa bi motive oldum anlayacagınız
geçmişe bakamadım birazdan bakarım bu arada adımsayarı aldıkama baskülü kapmışlar yaaa eşim alamamış maalesef neyse ile gidince avmden falan bakarım artık
Oleyyyy foto geliyorrrrrNeden 9 Haziran diye merak ettim :26:
Öncelikle çok çok çok geçmiş olsun iyiniyetlimNazar değmiş sana 36 bedene düşünce
Hanzade ile o kadar güzel anlattınız ki canın içli köfte istediAma yapmayı bilmiyorum, tarif istesem???:26:
Kızlar iyi akşamlar,
Simgeleri kullanmak için kullanıcı kontrol paneli/hesabım/seçenekleri düzenle/Mesaj editörü standart editör - toolbar olarak değiştir.
Kızlar bugün yemek konusunda cozuttum. Aslında sabahlayin tartı çok güzeldi, inşallah bugünden sonra artış olmaz.
2.öğün: 2 lahmacun, 1ayran
3.öğün: 2 tabak etli taze fasulye yemeği, yoğurt, yarım patates, 20 erik:26:
FZGUN teşekkür ediyorum evet şimdi oldu
canımcım öğle yemeğin guclu değil..eger guclu bi ogle yemegi yersen aksam kacamak yapmaktan korkmazsınççOglen yemegim: tulum peynirli salata, 3 kasik mercimek yemegi, 1 kasik ispanak yemegi
Yuruyus: 1 saat yapicaktim ama sahil yolu o kadar guzeldi ki tam 85 dk yurudum:):):)
Aksam disarda yemege gidiyoruz. Bana sans dileyin nolur :)
bence de iyi bi ödül..ama benim gibi bol kacamakla devam edenler için değil tabiEveett tost makinasında kızartıp üzerine tereyağı sürmüştüm pek güseldikıslaarr belli bi kiloya gelince kendinize ödül koyun bundan güzel ödül olur mu bizim için di mi?
bana gore gayet normal bi menu taklım..ama senin mide küçük galibaaaİyi akşamlar kızlar,
Kahvaltıdan sonra annemle mutfak alış-verişine çıktık. Dönüşte kardeşimi almak ve hep beraber köpek eğitimine gitmek derken: bütün gün dışarıdaydım anca yazabiliyorum size.
Geçmişi okumak için sabırsızlanıyorumÖnce 2. öğünümü yazayım ama 19.30'da bitti. Biraz abarttım, aslında çooookkkkk abarttım:18: 11.00'den beri bir şey yememiştim ama
1 tane adana
1 kase ezme
10-15 ev yapımı biber turşusu
keten tohumlu salata
4 tane çiğ köfte
6 tane çilek
3 gr omega 3
Üzerine de sanki az yemişim gibi koca bir kupa (250 ml) taze sıcak süt içtim
canımcım bas agrısı cevizden olabilir..bi kac gun ara ver dene bakalım..ceviz yerine baska bi kuruyemiş ye olmazsa...Menü güzel :)
2 sorum var :
1- illa omega 3 kapsülü almak zorundamıyız
2- 2 gündür akşamları baş ağrım oluyor mide bulantısıda beraberinde neyden kaynaklı acep ?
ewet ya artık gitmiyo kilolar..neden bilmiyom..ki hatta bazen sabah ac karna bile 2 kilo fazla cıkabiliyorum.Allahım neden yawPapişim ben de senin gibi yapsam mı? off kilolar gitmiyor idealistçiğim gibi oldum ben deEşim hasta olmayasın yeter artık didi bana amaaa karatayla hasta olmam ki didim seslenmedi bana o zaman..
canımcım okul bitiyo ve ben rahatlıyorum 9 haziranda..bide belki futbol topumdan kurtulurum diye umut ediyorum ama genede pek umutlu değilim..Oleyyyy foto geliyorrrrrNeden 9 Haziran diye merak ettim :26:
Hanzade ile o kadar güzel anlattınız ki canın içli köfte istediAma yapmayı bilmiyorum, tarif istesem???:26:
ayy yapıyom kıss..tık yok..aynı top hep aynı topAsyaateşçim Propycil futbol topunu (bence o zaten yeterince zayıf) küçültecek o zaman resim ekleyecek bence
Propycilcim plates yap karnın da gidecek bak
güleryüzüm sana hayranım
MENÜLERİNE TABAKLARINA KAÇAMAK YAPMAYIŞINA ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?