Teşekkür ediyorum esas :)
bir şeyler yaptım bakım oldu mu :)
yupppppppiiiiiii haftada 1 tanesine de raziyiiiimmmmmmm
hemen bu mutlulukla gobek atiyim bariiii
canım meraba yöresel yemek yuvarlama deyince gaziantepli olabilirmisin diye düşündüm bende gaziantepteyim de
Fıstık ben Urfa'nın ilçesi senim antep e yakın bütün işlerimiz Antep'de .sadece resmi isler Urfa'dan görülüyor yani yemeklerimiz o yüzden aynı :))
offffff offfffffffffff ayy vakit geçmiyoo aman allahım 1,5 saat var daha çıkmama...
Tamam olmuş Esasçım :)
şu gülümsemeleri nereden yapıyorsunuz ?
bide kilo verdikçe nasıl değişecem ben bunu
luckyy sen kaç kilosun hedefin nedir?
cevap yazdığımız yerin altında simgeler var ordan yapıyoruz eğer sende yoksa onlar profilinden bazı ayarları değiştiyosun ama hangisi olduğunu bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır eminim.çizelgenide kilo verdikçe söyle ben değiştiririm
1 bardak ceviz yersen hiç acıkmazsın Hanzade :)
yumurtayı 2 yap bence
sevgiler :)
1 bardak ceviz yersen hiç acıkmazsın Hanzade :)
yumurtayı 2 yap bence
sevgiler :)
İçli köfte yapıyorsundur sen o zaman di mş çok özledim yaw ben çok seviyorum
cevap yazdığımız yerin altında simgeler var ordan yapıyoruz eğer sende yoksa onlar profilinden bazı ayarları değiştiyosun ama hangisi olduğunu bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır eminim.çizelgenide kilo verdikçe söyle ben değiştiririm
Tazesi yok yani kabuklu aldım ici kötü çıkıyor,fıstıkta bizim kendi mahsulümüz oyuzden bol bol taze fıstık yiyiyorum.
LOXI bıdenem ne vakıt burdan ayrı kalsan zarar edıyosun burda kal bebişim
geçmiş olsun canım benim dinlen haftasonu bol bolEsasım bugün de yürüyecek misin canım
Papadiyam artık kilo veremiyorum yaw 36 beden olmuşum artık kilo koruma + plates ile göbeğimi eriteceğim inş. Sen napıyosun tatlım zımba gibiymişsin
Bugün spor yapmayacağım hastayım
yuruyuste ne yesem ne yesem dıye dusunurken farkettımkı ben 8 aydır cıgkofte yememısımhemen aldım yanında bol gobek ve lımonla yazayım yedıklerımı
makul mıktarda cıgkofte
k.t yogurt
gobek salata
fındık,omega3
kayısı,ıncır(kuru)
Tatlım ne güzel bi işin var olsun çalış yeter ki işin olsun özelde çalışmıştım ben de bööle tatil filan dinlemez onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?