Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba canım menün güzel fakat zeytin yok ve kuruyemişinide 1 çay bardağı kadar ye,domates salatalık ve yeşillikde ekleyebilirsin.afiyet olsun...
canım zeytin sevmiyorum arada yerim bu sabah kahvaltım hafif oldu canım istemedi yani..regl günüm yaklaşıyo herkesin iştahı açılır benimki gidiyor biraz tatlı istegim var onuda dün akşam yedim (irmik tatlısı sütlü)..

Tamam olmuş Esasçım :)
şu gülümsemeleri nereden yapıyorsunuz ?
bide kilo verdikçe nasıl değişecem ben bunu
Tickerini gule gule kullan ekmekcim..yalniz nickin de tam yerinde
kıss ben geliyorum sen gidiyosun yaw görüşemiyoz bi türlü
Sorma yaw oyle oldu hakkaten..
Bu arada haftada bir bi dilim ekmek yiyebilirsin emmeeee nutellasiz lutfen
Eger tereyagli yersen ekmegin 100 olan Gİ sini yariya dusurursun taklim..bide ben karar werdim: 9 haziranda foto koycam..sende ogun koy kisss..gorsun millet endamimizi
selam kızlar dısarda 2,5 saat tempolu yuruyup geldımmmmm
ayy papis hizina yetisilmiyo bacim massallah..150 dakka yurumussun...

ikinci ogunum
1 tabak guvecte etli taze fasulye
1 kase yogurt
1 kase mercimek salatasi
1 kase salata
2 kapsul omega
1 ceviz

Simdi de limonlu cay..
ay kislar migrenim tuttu..karataya baslayali hic tutmamisti..heralde regulasyon yaklasti,ondan olabilir.
:26:

kislar burda da hava cok soguk..yagmur ha yagdi ha yagacak..yildirim düşüp duruyo bide,kac kisi öldü korkuyom
Sewgili hocam:
Yagmur,kar,kiş demeyin yürüyün diyosun ama.. Döt korkusu iste..cikamiyom affet:26:

kızlar sizleri özlüyorum..
sabah yumurtasız karaty kahvaltısı
öglen bol sarımsaklı yogurlu fellah köftesi
arada acıktım;bır muz birkac fındık
aksamada cıg köfte gunumuz..
butun gun temızlık,camasır,ütüyle ugrastm.
kendımı gaza getırebilirsem plates yapcam..
aksama gorusuruz..

geçmiş olsun canım benim dinlen haftasonu bol bol

papişim şimdi yemek işin bittimi yoksa akşamada yiyecekmisin
bu saatte tükkanı kapayınca acıkmıyormusun:44::44:

aksam yemıyorum canım.ıkı ogun yapıyorum ve 2.ogunum 16 olmadan bıter ve daha yemem belkıde bunca kacamaga ragmen kg verebılmemın sebebı budur:26:

Oglen yemegim: tulum peynirli salata, 3 kasik mercimek yemegi, 1 kasik ispanak yemegi

Yuruyus: 1 saat yapicaktim ama sahil yolu o kadar guzeldi ki tam 85 dk yurudum:):):)

Aksam disarda yemege gidiyoruz. Bana sans dileyin nolur :)

Eveett tost makinasında kızartıp üzerine tereyağı sürmüştüm pek güseldi kıslaarr belli bi kiloya gelince kendinize ödül koyun bundan güzel ödül olur mu bizim için di mi?

İyi akşamlar kızlar,
Kahvaltıdan sonra annemle mutfak alış-verişine çıktık. Dönüşte kardeşimi almak ve hep beraber köpek eğitimine gitmek derken: bütün gün dışarıdaydım anca yazabiliyorum size.
Geçmişi okumak için sabırsızlanıyorum Önce 2. öğünümü yazayım ama 19.30'da bitti. Biraz abarttım, aslında çooookkkkk abarttım:18: 11.00'den beri bir şey yememiştim ama
1 tane adana
1 kase ezme
10-15 ev yapımı biber turşusu
keten tohumlu salata
4 tane çiğ köfte
6 tane çilek
3 gr omega 3
Üzerine de sanki az yemişim gibi koca bir kupa (250 ml) taze sıcak süt içtim

Son düzenleme:

Menü güzel :)
2 sorum var :
1- illa omega 3 kapsülü almak zorundamıyız
2- 2 gündür akşamları baş ağrım oluyor mide bulantısıda beraberinde neyden kaynaklı acep ?

2.ogun 2,5 ta yedim.
Kiyma kavurma
Taze fasulye
Patlican salatasi
Ayran
Omega 3

Bu saat oldu,acikmadim.3.ogun yapmayacagim.midem de dinlensin sabaha kadar

geçmiş olsun canım benim dinlen haftasonu bol bol

papişim şimdi yemek işin bittimi yoksa akşamada yiyecekmisin
bu saatte tükkanı kapayınca acıkmıyormusun:44::44:
Leylakım sağol canım aaa yürüyüşe ve spora alışınca eksiklik hissediyorum Rahat değilim canımcım
Habire
Canım çoğu alışkanlığından vazgeçmişsin ama hepsini birden kes bence.. Bana uygun yemek yoksa domates peynir kuruyemiş ya da yumurta yiyorum mesela.. Senin canınn makarna istemiş anlaşılan
aksam yemıyorum canım.ıkı ogun yapıyorum ve 2.ogunum 16 olmadan bıter ve daha yemem belkıde bunca kacamaga ragmen kg verebılmemın sebebı budur:26:
Papişim ben de senin gibi yapsam mı? off kilolar gitmiyor idealistçiğim gibi oldum ben de Eşim hasta olmayasın yeter artık didi bana amaaa karatayla hasta olmam ki didim seslenmedi bana o zaman..

Kızlar iyi akşamlar,

Tamam olmuş Esasçım :)
şu gülümsemeleri nereden yapıyorsunuz ?
bide kilo verdikçe nasıl değişecem ben bunu

Simgeleri kullanmak için kullanıcı kontrol paneli/hesabım/seçenekleri düzenle/Mesaj editörü standart editör - toolbar olarak değiştir.

Kızlar bugün yemek konusunda cozuttum. Aslında sabahlayin tartı çok güzeldi, inşallah bugünden sonra artış olmaz.

2.öğün: 2 lahmacun, 1ayran

3.öğün: 2 tabak etli taze fasulye yemeği, yoğurt, yarım patates, 20 erik:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…