canım bugün yağmur yok izmirde ama çookk soğuk..ben mayıs sonunda hiç bu kadar üşümemiştim..Canımm kolay gelsin datlum sana.. Bugün de yağmurlu mu İzmir burası da soğuk ve yağışlı hala
Sersumum biz de seni seviyoruz datlum
kızlar 2. öğünümü de yidim
1 tabak göveç
5 adet çiğ köfte
kiraz ve erik
türk kahvem miss..
veee ben yine kaçar işler çookkk
canım zeytin sevmiyorum arada yerim bu sabah kahvaltım hafif oldu canım istemedi yani..regl günüm yaklaşıyo herkesin iştahı açılır benimki gidiyor biraz tatlı istegim var onuda dün akşam yedim (irmik tatlısı sütlü)..merhaba canım menün güzel fakat zeytin yok ve kuruyemişinide 1 çay bardağı kadar ye,domates salatalık ve yeşillikde ekleyebilirsin.afiyet olsun...
Tickerini gule gule kullan ekmekcim..yalniz nickin de tam yerindeTamam olmuş Esasçım :)
şu gülümsemeleri nereden yapıyorsunuz ?
bide kilo verdikçe nasıl değişecem ben bunu
Sorma yaw oyle oldu hakkaten..kıss ben geliyorum sen gidiyosun yaw görüşemiyoz bi türlü
ayy papis hizina yetisilmiyo bacim massallah..150 dakka yurumussun...selam kızlar dısarda 2,5 saat tempolu yuruyup geldımmmmm
evet canım olmuş güle güle kullan...
geçmiş olsun canım benim dinlen haftasonu bol bol
papişim şimdi yemek işin bittimi yoksa akşamada yiyecekmisin
bu saatte tükkanı kapayınca acıkmıyormusun:44::44:
Gunaydinlar herkese,
Burasi ne kadar guzel bi ortam boyle yahu:) boyle birbirinize destek olmaniz harika bi sey:):):):
Sabah kahvaltim: 2 yumurtali omlet, 3 cherry domates, 1 salatalik, 10 zeytin, avuc ici kadar tulum peyniri, 4 parca ceviz (2 butun ceviz yani) - ve tabii ki ekmek yemedimmmmmm:)
Tickerini gule gule kullan ekmekcim..yalniz nickin de tam yerinde
Sorma yaw oyle oldu hakkaten..
Bu arada haftada bir bi dilim ekmek yiyebilirsin emmeeee nutellasiz lutfen
Eger tereyagli yersen ekmegin 100 olan Gİ sini yariya dusurursun taklim..bide ben karar werdim: 9 haziranda foto koycam..sende ogun koy kisss..gorsun millet endamimizi
ayy papis hizina yetisilmiyo bacim massallah..150 dakka yurumussun...
Oglen yemegim: tulum peynirli salata, 3 kasik mercimek yemegi, 1 kasik ispanak yemegi
Yuruyus: 1 saat yapicaktim ama sahil yolu o kadar guzeldi ki tam 85 dk yurudum:):):)
Aksam disarda yemege gidiyoruz. Bana sans dileyin nolur :)
ikinci ogunum
1 tabak guvecte etli taze fasulye
1 kase yogurt
1 kase mercimek salatasi
1 kase salata
2 kapsul omega
1 ceviz
Simdi de limonlu cay..
ay kislar migrenim tuttu..karataya baslayali hic tutmamisti..heralde regulasyon yaklasti,ondan olabilir.:26:
Evet iyiniyetlim hemde cok Guzel yapıyorum.birgun bu tarafa doğru gelirseniz beklerim Kismet olursa yersiniz.
Zaten kilolu insanların yemekleri genelde Guzel olur diye düşünüyorum
selam kızlar dısarda 2,5 saat tempolu yuruyup geldımmmmm
Leylakım sağol canım aaa yürüyüşe ve spora alışınca eksiklik hissediyorumgeçmiş olsun canım benim dinlen haftasonu bol bol
papişim şimdi yemek işin bittimi yoksa akşamada yiyecekmisin
bu saatte tükkanı kapayınca acıkmıyormusun:44::44:
Canım çoğu alışkanlığından vazgeçmişsin ama hepsini birden kes bence.. Bana uygun yemek yoksa domates peynir kuruyemiş ya da yumurta yiyorum mesela.. Senin canınn makarna istemiş anlaşılanöğlen yemeğim 15:00 bitti
bir kase tavuk çorbası
bir tabak peynirli makarna(canım bişi istemedi evde vardı ısıtıp yedim:18:)
2 kayısı
biraz fıstık
ve çayyyy
şimdide film izliyorum izlerken muhakkak cips ve kolam olurdu simdiyse kuru kuru çay içiyorumolsun verdiğim kilolar ugruna degerr
Papişim ben de senin gibi yapsam mı? off kilolar gitmiyor idealistçiğim gibi oldum ben deaksam yemıyorum canım.ıkı ogun yapıyorum ve 2.ogunum 16 olmadan bıter ve daha yemem belkıde bunca kacamaga ragmen kg verebılmemın sebebı budur:26:
Tamam olmuş Esasçım :)
şu gülümsemeleri nereden yapıyorsunuz ?
bide kilo verdikçe nasıl değişecem ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?