Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım çoğu alışkanlığından vazgeçmişsin ama hepsini birden kes bence.. Bana uygun yemek yoksa domates peynir kuruyemiş ya da yumurta yiyorum mesela.. Senin canınn makarna istemiş anlaşılan

yok valla canım istemedi yemesem daha iyiydi vucudum alışmışken unlu şeyler yememeliyim haklısın canım uyarın için sagoll

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) patlıcan yemegı,bulgur pılavı 2 kasık,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

18 mayıs 2012 menüm
sabah kahvaltım

öglen yemegim(15.30 bitti)
arkadastaydık
yogurt corbası 1 kase
1 kase kısır

aksam yemegim(20:00)
2 biber dolması,1 kabak doması (yogurtlu)

yürüyüs 20dk dısarda

Tarif için teşekkür ederim canım. Bir zamanlar bir arkadaşım vardı, annesi Adana'dan yolluyordu içli köfteleri. Bende onun sayesinde yiyordum ama biz haşlayıp limon sıkarak yiyorduk.
Hep merak ettim yapımını ama internette yazan tariflere de güvenemedim. Bu tarifi deniycem
Mangalda pişirme taktiği de harikaymış Artık haftalık mangal sefamızda en son birkaç içli köfte de yapar tatlı niyetine yerim

slm kızlarr, epeydir size takılamayınca diyetime de dikkat etmemeye basladım maalesef ne kilo aldım ne de verdım öyylee bitişik duruyoruz birbirimize...
ama sizleri çok özlemişim ya, sizinle paylaşım yapmayıda.... kıskandım kilo verenlerı ve çok sevındım kendımı gaza getırıyorum dıkkatlı ol dıye...forumda bayaa bı renklenmıs yenı arkadaşlar katılmıs. hepinize bol leptinli geceler diliyorum...

Keten tohumu ve özellikle yağı mutlaka taze tüketilmeli, dondurucu ya da buzdolabında - 7 derecede muhafaza edilmeli, soğuk zincirle dağıtılmalı. Aksi takdirde çabuk bozulur ve içinde, tüketildiğinde kansere yol açabilecek zararlı maddeler üremeye başlar!" Onkoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Güllü keten tohumunun çok çabuk bozulduğunu, doğru biçimde muhafaza edilmezse mantar üremesi için uygun olduğunu ve bu şekilde tüketildiğinde bağışıklık sistemine ciddi zarar verebileceğini doğruluyorAhmet Aydın ise keten tohumunun faydalarını sıraladıktan sonra ekliyor: "Ama omega 3 ihtiva eden her bitkide olduğu gibi keten tohumu da doğru şekilde saklanmazsa hemen oksitlenir. Tıpkı cevizde olduğu gibi. Cevizi de temizledikten sonra biraz bekletirseniz, derhal kararmaya başlar ve tüm yararlı etkilerini yitirir. Bu nedenle keten tohumu tane halinde alınarak evde öğütülüp hemen tüketilmeli.
Çeşitli faydalarına rağmen aşırı keten tohumu kullanılması da zararlı olabilir. Bu nedenle kadınların iki, üç tatlı kaşığı; erkeklerinse bir, iki tatlı kaşığından fazla kullanmamasını tavsiye ediyoruz.

iyi akşamlar kızçeler,

Öğle öğünü yapmadım.

Akşam öğünüm;

1 tavuk göğüsü,
Bir kase Quinoa,
Yesil çay

2 saat yürüdüm.

Akşam ara öğün yaptım .
1 kase kabuklu fıstık , 1 portakal , 1 mandelina, malt bira

Herkeze iyi geceler kızlar..

Destinaam öncelikle tebrikler . Böyle sizlerin kilo vermesi bize moral oluyor. Bir daha özletme kendini.
saol canım alçıyla 89 um umarım 2 kilo falan vermişimdir artık :26:
saol canım geçmişe bakamadım bilgisayarı ogluma kaptırdım şimdi bakabildigim kadar bakıcam ..geçmişte yazan oldumu bilmiyorum ama geçen gün doktorumda suna dumankaya gögüs sıkılaştırıcı kür tarifi verdi ..bir patatesi rendeleyip içine bir yumurta akı ekliyoruz kıvamlı bişey oluyomuş sonra iyice karıştırıp tülbente yayın ve göslerinize sarın eski bi südyen giyip en az 6 saat bekleyin dedi umarım işe yarar

gece gece canım çekti yaaa hafta içi görümcemler gelecek gibi yapsammı acep :26:batmanlı komşumda önce haşlıyo sonra yumurtaya bulayıp kızartıyo nefis oluyo yaa
procum canım veremiyorum diyosunya belki ideal kilondasındır sen yaaa :26:

Arkadasim naptin sen feci halde canim cekti, icli köfte hastasiyim ben..
2 gün önce ilkkez icli köfte yapmaya yeltendim youtbeden videolar izledim tarifler buldum
gelgelim sonuca cok umutluydum ama bulgurun ununu fazla kacirdigim icin disi hamur oldu resmen.
Pistikten sonra ilk isirdigimde gülme tuttu beni bu kadar mi olur... Hevesim kursagimda kaldi :)
Pes etmicem tekrar denicem insallah mangal fikri harika ötesi, tavsiyen icin sagol sagol...

Bugünkü menüme gelelim:

Sabah: Karatay kahvaltisi

Öglen: Tavuk gögüsünden bol yesilli salata

Aksam: Yogurt corbasi, et kavurma, bol salata

Ve sonrasinda hayir diyemedigim dondurma

Oglen yemegim: tulum peynirli salata, 3 kasik mercimek yemegi, 1 kasik ispanak yemegi

Yuruyus: 1 saat yapicaktim ama sahil yolu o kadar guzeldi ki tam 85 dk yurudum:):):)

Aksam disarda yemege gidiyoruz. Bana sans dileyin nolur :)

Gunaydinlar herkeseeee:)

Dun geceki korktugum aksam yemeginin sonucunu bildiriyorum: bol roka salatasi, biraz gavurdag salatasi (cevizli), 1 lokma yogurtlu semizotu, 1 kasik patlican salatasi, 7 parca dana sis. Meyve, tatli, ekmek yok! Herhalde uygun gibi, ne dersiniz? Tek kotu olan aksam 9'a kadar falan surdu yemek. Ama o saatten sonra hic bi sey yemedim.

gunaydin hanimlar,
Dun aksam ustu 5 de 1 lahmacun ve 1 ayran icerek gunu kapattim .aksam yatmadan oce sadece 1 bardak sut ictim.

Sabah klasik karatay kahvaltim.

sumdilik opuldunz.

ay benimde nerdeyse 2 aydır canım çekiyodu dün arkadaşta bi tane yedim ...sonuç hiç bişey hissetmedim yiynce başım gögede ermedi yemesemde olurmuş hani

hergün tartılma kızzz tartıyı bozcan sen bizim felek misin f. felek mi jeton köşelide anca düştü

Fıstık ben Urfa'nın ilçesi senim antep e yakın bütün işlerimiz Antep'de .sadece resmi isler Urfa'dan görülüyor yani yemeklerimiz o yüzden aynı :))

aaaaa gül 63 te urfada tanışın kaynaşın ne kaaa güzel olurrrr sana acayip motive olur başlangıç kilolarınız aynıı

canım menü çok uygun hiç korkma bu arada boyunu kilonu hhedefini yazda sana ticcer yapıverem

sabahı iple çekiyorum en sevdigim yönü bu kkahvaltılarrr yaaaa

2 sahanda yumurta (üzerine tereyagı kızdırıp döktüm ımmmm nefis oldiii)
avuç içi kadar peynirim
10 tane zeytinim
1 çb fındıgım
1 kaşık kuru üzümüm
domatesim salatalıgım maydanozum
sütüm

omegam

daha ne olsun şükürler olsun

yiye yiye zayıflıyoruz ajda aç kalsın

Yaa arkadaşım sen de benim gibisin hatta benden de zayıfsın.. xxs girersin. Eşofmanım s beden benimm canıımm..
Kapri aldım bide nıke dan o xxs kalıbından kaynaklanıyor bence.. Yaz geliyor bide kapri al bence sıcaklar birden bastıracak..

İyi alışverişler bebeğem

Canım destinammm günaydın tatlım
Afiyet olsunn ben oldum olası kahvaltılara bayılırım ve zevkle kahvaltı yaparım.. O yüzden de karatayı çoook seviyorum..
Kalsın ajda aç ohhh

Dün akşam

1.5 tereyağında kızarmış alabalık
Bol yeşil salata (yeşillikler bahçemden)

Sabah

1 haşlanmış köy yumurtası
1 ince dilim ekşimayalı tereyağlı köy ekmeği
2 küçük domates
kalkınca 2 günkurusu
tost makinasında kızarmış hellim
tulum peyniri
ş.siz çay
salatalık
üzerine
3 omega 3

Herkese iyi pazarlar afiyet olsunnn

Destinam göğüs kürünü kaydettim canım en kısa zamanda yapacağım..
Teşekkürler canım
Bugün bide öksürüyorum.. İyileşeyim hız kesmeden spora devam

SABAH
tulum peynirli omlet
ev sucuğu pastırma
çingen salatası
zeytin
ceviz
2 omega3
naber iyiniyetlim..nasıl oldun canım benim..öksürüyorum demişsin..ben de geçen ay öksürükle uğraştın..bronşit olmuşum..3-4 hafta sürdü..geceleri çok artıyor özellikle..bir tatlı kaşığına 1/2 çay kaşığı toz zencefil,çok az karabiber,1/2 çay kaşığı bal,üzerlerine de limon sıkıp macun kıvamında yutuyorsun..geceleri..
çok rahatlatıyor ve uyumanı sağlıyor.geçmiş olsun canum ...:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…