Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabahleyin sadece 1 bardak su içtim kilom 56.7 olmuş başım korkunç agrıyor artı aşırı halsızım sanırım perşembeye kadar surer yarın tamponlar alınacak:))

Hala sıvı ile besleniyorsan süt vb içebilirsin.. Bişey yemezsen halsiz kalırsın.. İyileşme sürecini hızlandırman için toparlanman için yemen lazım
Geçmiş olsun..

daha düzelemedin mi canım benim

Canım günaydın sana afiyet olsunn..

İyileşemedim süründürüyor beni bu hastalık.. Ama gerçekten kendimi karatay öncesi gibi hissetmiyorum hastayken bile hocamızdan Allah razı olsunn..

Sabah haberlerinde yumurtanın tok tuttuğu zayıflattığı, sabahları yumurta ile beslenenler ve mısır gevreği ile beslenenlerin zayıflaması karşılaştırılmış. E sonuç belli

günaydın:)

12.gün 62.2

2 gün kurusu+ büyük bardak ılık su

sabah:
1 bardak adaçayı
2 çorba kaşığı kadar tuzsuz çökelek
yeşillik ( nane kuzukulağı roka maydanoz reyhan )
2 yumurtadan terayağlı omlet
12 zeytin
1 çay bardağı (ceviz badem karışık )
3 çeri
1 salatalık
1 yeşilbiber
3 tane taze kayısı

herkes yavaş yavaş canan hocanın sözüne geliyor
kadına yapmadıklarını bırakmadılar şimdi onun söylediklerini söylüyorlar
onlara günaydın diyorum başkada birşey demiyorum

mehaba destinam nasılsın canım

eşim çiğköfte tarifi bulmuş deniyecekmiş tamda tartı öncesi
umarım yemeyi dozunda tutarım abartmam:26::26:

kizlar herkese merhaba:
ben uzun bir sure olmuycam o yuzden beni listeden cikartirsaniz sevinirim.....
umarim herkes istedigi kiloya iner ve korur....
hersey icin tesekkurler herkese iyi gunler......

seni okudukça stres basıyo sersumum Allah kolaylık versin..bizimde herhalde haftaya başvurular başlar ve ben hala ne istedigimi bilmiyorum yaaa Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

zeytinyaglı sabunla sebze meyve yıkama garip geldi yaaa hadi sirkeli suda falan bekletirizde sabun ilginç

leylak 70 im iyiyim canım bittimi temizligin ohhhh mis gibi olmuştur evingüle güle oturun canım ..
iyimniyetlim bendede kronik faranjit var bi çay kaşıgı balla bir çay kaşıgı tereyagını karıştırıp krem gibi yapıyorum sabah aç karnına yutuyorum baya rahatlatıyo ..gögüs kürünü bende denicem 90 beden ne kaaa sıkılaşcek bakem
bende 2 tepsi puaça yapmıştım eşim afyona gezmeye gitti bi tepsisini ona verdim diger bi tepsiyide çocuklar yedi 1 tanecik kaldı çok şükür yemedim ama nasıl koktu anlatamam ..reglim bitti ondanmıdır nedir canım hiç bişey istemiyo yada hoca vucud alışkanlıklarını 6 ayda anca unutur diyo ya benim 5.5 ayoldu inşallah direncim kırılmıştır bi daha kaçamak yapmam

kizlar herkese merhaba:
ben uzun bir sure olmuycam o yuzden beni listeden cikartirsaniz sevinirim.....
umarim herkes istedigi kiloya iner ve korur....
hersey icin tesekkurler herkese iyi gunler......

hayırdır canım nereye gidiyosun noldu :26:

Sağol destinam sağol canımm Balla tereyağı güzel ikili sabah deneyeyim
Destinam bi de sıkılaştırıcı göğüs hareketleri var nette bi bak canım.. Bir de sersumcuğum söylemişti bir hareket göğüs kaslarını çalıştırıyor resmen.

Merhaba kızlar ,

Kahvaltim da ;

1portakal,
1mandalina,
1kase kabuklu fistik
avuc ici kadar beyaz peynir
bir bardak tarçınlı süt

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,

Papadiyam paylaşım için teşekkürler, inşallah biz de zayıflayınca arada kaçamaklar olsa da ideal kilomuzda kalmayı başarırız. Sersum'cuğum kolay gelsin, yoğun günler seni bekliyor.

sabah 2 yum. 1 dilim peynir, salata, 1 ç.b. ceviz, 1 muz, 5 zeytin
ara 3 taze kayısı

Yarın hava açacakmış, inşallah açılır bu kapalı havalarda canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Bir de baş ağrısı var.

Dün kötü bir gündü Kendimi çok yorgun hissettim nedense.... Doktor tiroid ilacımı yarıya indirdi hsonları. Ondan mı diyeceğim ama 4 hafta oldu doz değişeli. Bir de gece geç yatmıştım. Sonuçta günboyu her fırsatta yattım. Sabah Karatay kahvaltısı ile beraber 2 büyük dilim kavun yedim 10'da. 13:30 da acıktım ve öğle yemeği yedim. Sonra 16:00'da tekrar acıkıp bir güzel tereyağlı makarna yedim. O da kesmedi. Karpuz yedim. 1 dilim kek yedim. Bir de akşam yemek yedim. Yani tüm gün şuursuzca yedim de yedim Yalnız yürüyüşümü yine de yaptım

Tabii sabah 83,7 kg çıktım!

Bugün toparlayacağım kendimi söz.

Sabah 10:00

2 yumurtalı peynirli omlet
domates, biber, maydonoz, salatalık
1 avuç ceviz
kaşar peynir

2 litre su
4km yürüyüş

Allah'ım aklıma ve iştahıma mukayyet ol...

Merhaba güzeller,

Yağmur burada da durmadan yağıyor(İst, Avp yakası)...

Ben 4-5 gündür tahlil ve kontrol için koşuşturuyorum. Sonuçların bir kısmını sizinle de paylaşmak istedim. Karatay'a başlayalı 9-10 ay kadar oldu. Bu zaman zarfında özellikle son zamanda yaşadığım iştah artışından dolayı yasaklı şeylerden bolca yediğim oldu zaten bu sebeple verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım malesef:-( Ama genel hatları ile uzun zamandır Karatay ile besleniyorum...

Neyse tahlil sonuçlarıma göre;

Kolesterolüm normal,
Trigliseritim alt sınırda,
HDL(iyi) Kolesterolüm üst sınırda...

Yani hep bu beslenme tarzıyla kolesterolü filan bağdaştırıyorlar ya yok böyle birşey....Ben testleri alınca en çok bu sonuçlara sevindim. Gerçi henüz hormonlarım düzene girmemiş bu sebeple tedavim sonlanmıyor ve ben kilo veremiyor ve üstüne alıyorum 65 kg:-((( ama olsun...

Doğru şeyler yiyoruz demek ki, bunu sizinle paylaşmadan geçemedim

öptüm

Kizlar turkiye ye tatile gidiyorum.
o yuzden duzenli giremeyebilirim yaz boyunca. onun icin listeden cikmak istedim ama diyetim devam ediyor...

Baş ağrısı bende de oluyor ya anlamadım 2 gündür böyle oldum:26::26:
hani açlıktan diyecem o değil çünkü gayet tokum acıkmıyorumda:26:

gözlemecim değerlerin çok iyi sevindim diğerleride düzelir inş.

destinam temizlik bitti darısı başınıza sersumla sen toptan temizleneceksiniz
tayinlerde ıvır zıvır şeylerdende kurtuluyor insan tam temizlik oluyor

Merhaba,

Bilmedigim bazi seyler var.Kan testi mi yaptirmak lazim bu diyetle ilerlerken?
Birde kizlar sehriye,pirinc vs. yasak ama baxi corbalari bu ikiliyle yapabiliyosunuz.mesela ben bugun ezogelin yaptim.unda girdi,pirinc de,tel sehriyede.ve ben bu corbayi ictim hatami yaptim sizce???

bugun sabah kahvaltiyi gec yapinca hersey birbirine girdi sanirim.
10,30da kahvaltidan kalkti.
12 . 30 gibi aciktim biraz findik yedim
sonra iyice midem kazinda saat 1,30 da 1 kase yogurt yedim

Biraz once de 1 kase corba,6-7 tane cilek yedim:26:

Ogun falan kalmadi yani hep yemis oldum ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…