Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canım benim

Leylakımm geçmiş olsun canımm

Canım tayininiz istedğiniz yere mi çıktı? Herşeyin hayırlısı olsun senin için canımm..

Bak ben şimdiki yerimden önce çok ama çok güzel bi ilçedeydim. Tayinimizin şu an bulunduğumuz yere çıkacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.. Tayinler açıklandığında 1 hafta kendimize gelemedik ve inanamadık.. Çok da üzüldük..
Şimdi burayı seviyoruz ve her açıdan bize iyi geldi. Kızım okulunu ve arkadaşlarını sevdi. Ben de okulumu öğrencilerimi.. Eşimde iş ortamını sevdi. Maddi anlamda da burası bize iyi geldi:):) inşallah burda kaldığımız sürece bizim için hayırlısı olur..

Sizin için de hayırlısı cNIM

tayininiz nereye çıktı leylakım sen üzülünce bende üzüldüm herşeyin hayırlısı
yeni bir yer yeni arkadaşlıklar
insan alıştığı yerden ayrılmak istemiyor amaibizde çok dolaştık
moralini bozma tatlım herşey düzelir sen üzüldüğünle kalırsın

2. öğünüm

Eşim kızım ve oğluş için pirinç pilavı yaptım ben yemedim.

Gavurdağı salatası
Güveçte kuzu et
5-6 fındık
2-3 yer fıstığı
1 avuç kabak çekirdeği
1 çilek

Üzerine kahvemi içtim. 1 çay bardağı adaçayı içtim.. Tükkan kapandı..

sağol canım benim.daha yerler açıldı,başvurular haftaya başlayacakmış.ben olduğumuz yeri hiç sevmiyorum.eşim de sevmiyo ama öğrencilerini bırakmak istemiyomuş.eşim eğitim uygulama okulunda görev yapıyo,sen de bilirsin onlar özel çocuklar ve eşimi çok seviyolar.onları yüzüstü bıakıp gidecekmişim gibi geliyo diyo.bunlara hiçbişey demiyorum ama ben de çok sıkılıyorum burda.neyse ki biraz önce konuştuk,ortak bi karara bağlıycaz inşallah

ayyy canım benim,sen üzülme.......
daha başvuralar haftayaymış canım,eşim tayini hiç istemesek mi diyo,ben de bu ilçeden gitmek istiyorum.keşke gitsek ve dediğin gibi yeni yerler ve yeni insanlar tanısak ama bakalım hayırlısı leylakım

leylakım hangi siteden baktın ya özelden link atsana elim ayagıma dolandı bulamadım açık yerleri umarım Allah gönlümüze göre verir canım şu tayin işi hallolsada hepten rahatlasak ..bakalım benim herif napcak :18:

Canımmm evet anladımm. Ben de buradan giderken zorlanacağım gibi.. Öğrencilerini çok sevmiş ve alışmış ama iknası zor olmayabilir çünkü eşin de orayı sevmiyormuş ya.. Hayırlısı canım her halükarda

canım benim eşim şu anda müdür yardımcılığı yapıyo,onların yerleri açıldı.normal atamalar daha açılmadı destinacım

evet canım,konuştuk zaten az önce,bi karar vericez..doğru diyosun iyiniyetlim,her konuda hayırlısı

Aksam ogun 5 kofte,salata ve taze fasulye.tukkani bende kapadim )))

kizlar yukardaki sorum gozden kacti sanirim.rica etsem cvplayabilir misiniz

Merhaba kızlar,

Dün ben de kötüydüm, kendimi tutmasam dünyayı yiyecektim. Tabi bugün tartıda artı olarak yansıdı bu durum. Ama bugün daha iyiyim iştah açısından. Kaçamaklar için üzülme canım zaman zaman oluyor. Ama daha sonra kaldığın yerden devam.

sağol canım benim..yavaş yavaş bayağı topladık..sana da geçmiş olsun..

Teşekkür ederim canım, ilaç aldım şimdi biraz daha iyiyim.

Geçmiş olsun canım, hakkınızda en hayırlısı olsun.

Verirsin verirsin
benim 12.günüm 1.5 kilo verdim ben evde pişen yemekleri yiyorum yani annem ayçiçek yağını da kullanıyor tuzunuda fazla katıyor bazen buna rağmen gidiyor kilo

Canım ben ayçiçek yağı kullanmayın derim nacizane. Zeytinyağından şaşma.

Sizin için de en hayırlısı olsun destinaam.

Son öğün: etli, bulgurlu yaprak sarma, yoğurt

Birazdan yürüyüşe çıkacağım.

Aksam ogun 5 kofte,salata ve taze fasulye.tukkani bende kapadim )))

kizlar yukardaki sorum gozden kacti sanirim.rica etsem cvplayabilir misiniz

Luckyyyy, çorbaları az unla yapabiliyoruz, ama pirinç ve şehriye yerine bulgur kullanmanı öneririm.

tamam canım saol off nasıl heyecanlandım bilemessin delimiyim neyim hayırlısı diyorum ama yinede stres yapıyorum beyaaa stresimin asıl nedeni eşimin memleketine isteyecek olmamız umarım fikri degişirde bizim oralara gideriz

iyi akşamlar kızlar,
bu aksam fazlaca kaçırdım galiba cok cok tokum.

Aksam yemeğinden önce 1.5 saat tempolu yürüdük

Akşam öğünüm de;
Bir tabak etli-nohutlu taze fasulye,
Salatalik ve kereviz den yarılmış bol limonu 1 kase salata,
ve yeşil çay .

Simdi kahvemi iciyorum.

Daha sonra bandımda 20 dk koşacağım .
Yine yazarım.
İyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…