akşam yemeğimide yedim
yoğurtlu biber buğulama
çiğköfte
ayran
yeşillik
sade türk kahvelerimizi de içtik
sağol canım benim
slmlar kızlar nasılsınız.haftasonum berbat geçti.hem hastalandım hem de moral sıfırbizim tayinler açıklanmış,ne kadar sevindim.ama eşim acaba istemesek bi yere ben öğrencilerime çok alıştım demez mi......ben de küstüm ona ne zamandır bunu bekliyorum ama ben ya...neyse,bakalım ne olacakk.bu sayede iştah falan da kalmadı bende.2. öğünümde sadece peynirli yumurta ve 3 kaşık yoğurt yedim.
Sabah k.valtısını kaçta yapıyosun
Leylakımm geçmiş olsun canımm
Canım tayininiz istedğiniz yere mi çıktı? Herşeyin hayırlısı olsun senin için canımm..
Bak ben şimdiki yerimden önce çok ama çok güzel bi ilçedeydim. Tayinimizin şu an bulunduğumuz yere çıkacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.. Tayinler açıklandığında 1 hafta kendimize gelemedik ve inanamadık.. Çok da üzüldük..
Şimdi burayı seviyoruz ve her açıdan bize iyi geldi. Kızım okulunu ve arkadaşlarını sevdi. Ben de okulumu öğrencilerimi.. Eşimde iş ortamını sevdi. Maddi anlamda da burası bize iyi geldi:):) inşallah burda kaldığımız sürece bizim için hayırlısı olur..
Sizin için de hayırlısı cNIM
tayininiz nereye çıktı leylakım sen üzülünce bende üzüldüm herşeyin hayırlısı
yeni bir yer yeni arkadaşlıklar
insan alıştığı yerden ayrılmak istemiyor amaibizde çok dolaştık
moralini bozma tatlım herşey düzelir sen üzüldüğünle kalırsın
slmlar kızlar nasılsınız.haftasonum berbat geçti.hem hastalandım hem de moral sıfırbizim tayinler açıklanmış,ne kadar sevindim.ama eşim acaba istemesek bi yere ben öğrencilerime çok alıştım demez mi......ben de küstüm ona ne zamandır bunu bekliyorum ama ben ya...neyse,bakalım ne olacakk.bu sayede iştah falan da kalmadı bende.2. öğünümde sadece peynirli yumurta ve 3 kaşık yoğurt yedim.
sağol canım benim.daha yerler açıldı,başvurular haftaya başlayacakmış.ben olduğumuz yeri hiç sevmiyorum.eşim de sevmiyo ama öğrencilerini bırakmak istemiyomuş.eşim eğitim uygulama okulunda görev yapıyo,sen de bilirsin onlar özel çocuklar ve eşimi çok seviyolar.onları yüzüstü bıakıp gidecekmişim gibi geliyo diyo.bunlara hiçbişey demiyorum ama ben de çok sıkılıyorum burda.neyse ki biraz önce konuştuk,ortak bi karara bağlıycaz inşallah
leylakım hangi siteden baktın ya özelden link atsana elim ayagıma dolandı bulamadım açık yerleriumarım Allah gönlümüze göre verir canım şu tayin işi hallolsada hepten rahatlasak ..bakalım benim herif napcak :18:
Canımmm evet anladımm. Ben de buradan giderken zorlanacağım gibi.. Öğrencilerini çok sevmiş ve alışmış ama iknası zor olmayabilir çünkü eşin de orayı sevmiyormuş ya.. Hayırlısı canım her halükarda
Merhaba,
Bilmedigim bazi seyler var.Kan testi mi yaptirmak lazim bu diyetle ilerlerken?
Birde kizlar sehriye,pirinc vs. yasak ama baxi corbalari bu ikiliyle yapabiliyosunuz.mesela ben bugun ezogelin yaptim.unda girdi,pirinc de,tel sehriyede.ve ben bu corbayi ictim hatami yaptim sizce???
bugun sabah kahvaltiyi gec yapinca hersey birbirine girdi sanirim.
10,30da kahvaltidan kalkti.
12 . 30 gibi aciktim biraz findik yedim
sonra iyice midem kazinda saat 1,30 da 1 kase yogurt yedim
Biraz once de 1 kase corba,6-7 tane cilek yedim:26:
Ogun falan kalmadi yani hep yemis oldum((
Dün kötü bir gündüKendimi çok yorgun hissettim nedense.... Doktor tiroid ilacımı yarıya indirdi hsonları. Ondan mı diyeceğim ama 4 hafta oldu doz değişeli. Bir de gece geç yatmıştım. Sonuçta günboyu her fırsatta yattım. Sabah Karatay kahvaltısı ile beraber 2 büyük dilim kavun yedim 10'da. 13:30 da acıktım ve öğle yemeği yedim. Sonra 16:00'da tekrar acıkıp bir güzel tereyağlı makarna yedim. O da kesmedi. Karpuz yedim. 1 dilim kek yedim. Bir de akşam yemek yedim. Yani tüm gün şuursuzca yedim de yedim Yalnız yürüyüşümü yine de yaptım
Tabii sabah 83,7 kg çıktım!
Bugün toparlayacağım kendimi söz.
Sabah 10:00
2 yumurtalı peynirli omlet
domates, biber, maydonoz, salatalık
1 avuç ceviz
kaşar peynir
2 litre su
4km yürüyüş
Allah'ım aklıma ve iştahıma mukayyet ol...
sağol canım benim..yavaş yavaş bayağı topladık..sana da geçmiş olsun..
Verirsin verirsin
benim 12.günüm 1.5 kilo verdim ben evde pişen yemekleri yiyorum yani annem ayçiçek yağını da kullanıyor tuzunuda fazla katıyor bazen buna rağmen gidiyor kilo
leylakım hangi siteden baktın ya özelden link atsana elim ayagıma dolandı bulamadım açık yerleriumarım Allah gönlümüze göre verir canım şu tayin işi hallolsada hepten rahatlasak ..bakalım benim herif napcak :18:
Aksam ogun 5 kofte,salata ve taze fasulye.tukkani bende kapadim)))
kizlar yukardaki sorum gozden kacti sanirim.rica etsem cvplayabilir misiniz
canım benim eşim şu anda müdür yardımcılığı yapıyo,onların yerleri açıldı.normal atamalar daha açılmadı destinacım
evet canım,konuştuk zaten az önce,bi karar vericez..doğru diyosun iyiniyetlim,her konuda hayırlısı
Merhaba kızlar,Teşekkür ederim canım, ilaç aldım şimdi biraz daha iyiyim.
Geçmiş olsun canım, hakkınızda en hayırlısı olsun.
sağol canımmmmsen de hasta mıydın canım,geçmiş olsun
sağol canımdoğru diyosun arkadaşım..iyi olucam inşallah.herşeyde bi hayır vardır tabi.daha kesin bi karar yok ortada ama ne bileyim üzüldüm işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?