Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canım benim..yavaş yavaş bayağı topladık..sana da geçmiş olsun..
senin adına sevindim çok iyi canım
Baş ağrısı bende de oluyor ya anlamadım 2 gündür böyle oldum:26::26:
hani açlıktan diyecem o değil çünkü gayet tokum acıkmıyorumda:26:
canım geçen gün benim de oldu ve gayet toktum ama doktor arkadaşımın dediğine göre tok hissetsekte öğün saatimiz gelince yemeliymişiz.çünkü şekerimiz düşüp baş ağrısı oluyormuş..:44:

2. öğünüm
bir dolu kase az bulgurlu yeşilmercimek salatası

bizimkilere ilk defa kakaolu sufle yaptım çok güzel oldu 1 datlı kaşığı sufle
şimdik te çay çay:126:

seni okudukça stres basıyo sersumum Allah kolaylık versin..bizimde herhalde haftaya başvurular başlar ve ben hala ne istedigimi bilmiyorum yaaa Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
canım çok iyi anlıyorum seni..belirsizlik olunca çok stresli oluyor insan..az kaldı canım sen de kurtulacaksın bu stresten..bizde zaten bunedenle bi rahatlama var..ama toplanmak ta az yorucu değil..Allah size de hayırlı bir tayin yeri nasip etsin canım...hepimiz için hayırlısı olsun

sabah kahvaltım(10:30bitti)
melemen
1 cay bardagı fındık
kasar peyniri
midem ancak bunları kaldırdı zeytin yiyemiyorum her zaman begendigim zeytin tadı cok kötü geliyor bide yemeklerden sonra bulantılarım olmasa

öglen yemegim(15:00bitti)
1 kase meyve(erik6 adet,kiraz 15 adet,1kayısı)aslında sabah yemeliydi ama pazara yenigittik canımda cok cekti midemede iyi geldi valla
salata
az taze fasulye
3 kasık bulgur pilavı yiyemedim midem almadı fasulyeyi zoraki yedim tabaga koyuyorum sonrada yiyemiyorum midem almıyor

yürüyüs pazara gittik 45 dk dolandık

selam kızlar 2. ogunumude yıyıp tukkanı kapadım

k.t yogurt
cıg koftelı yumurtalı yesıllık salatası
omega3 yesılcay

arkadaşlar ilk sayfada liste var neredeyse 50 olmuş karatayla incelenler...bişi sorucam hepinize kaçamak yapmadığımızda kesin her hafta kilo veriliyor mu ...burda daha önce yok olmadı ben uydum diyete ama kilo vermedim diyen oldumu arkadaşlar ..ben 14 gündür hergünü takip ettim ,ilk 50 sayfayı da okudum gördüğüm kadarıyla herkes memnun...merak işte
dün salonumun duvarlarını sildim bugün kollarım tutmuyo ..gelecek hafta eve boyacı gelicek diğer odalar için ..daha çoook işim var..
bugün sabah klasik kahvaltı ,öğle biraz et yemeği salata ve badem yedim

Cuma dan beri giremedim.Ama kaçamak yok. Umarım yarın tartıya yansır
Cuma akşam: Köfte ayran
Cumartesi Sabah: menemen domates salatalık zeytin peynir omega 3 ceviz 1 kuru incir
Akşam:Güveçte mantarlı kavurma salata ayran Türk kahvesi
Pazar Sabah:Sucuklu yumurta peynir zeytin domates salatalık ceviz 2 kuru incir

Canım hayırlı olsun demek istedim. Haftaiçi gördüm ama fırsatım olmadı yazmak için. Ne mutlu sana genç ve fit bir anne oluyorsun:))

slmlar kızlar nasılsınız.haftasonum berbat geçti.hem hastalandım hem de moral sıfırbizim tayinler açıklanmış,ne kadar sevindim.ama eşim acaba istemesek bi yere ben öğrencilerime çok alıştım demez mi......ben de küstüm onane zamandır bunu bekliyorum ama ben ya...neyse,bakalım ne olacakk.bu sayede iştah falan da kalmadı bende.2. öğünümde sadece peynirli yumurta ve 3 kaşık yoğurt yedim.

geçmiş olsun canım ..
tayin için de herşeyin hayırlısı canım hayıııırlısı... bazen neyin nerede bize güzellik getireceğini bilemeyiz Allah herşeyin hayırlısını versin kalbini ferah tut herşeyi de dert edinme canım kendine iyi bak sağlık en büyük nimet değilmi

merhaba arkadaşlar
dukan zede olarak bu diyete başlamak istiyorum. dukan da 5 gün yaptım kabız oldum adetim de gecikti ( halen olamıyorum 10 gün geçti adet günüm, sordum ağır diyetlerde oluyormuş adet gecikmesi) dukanı bir daha yapmamak üzere bıraktım. ben 8 kilo vermek istiyorum zorlanıyrmıyım acaba? normalde çayı şekersiz içerim ekmek pek yemem. umarım verebilirim

sağol canımdoğru diyosun arkadaşım..iyi olucam inşallah.herşeyde bi hayır vardır tabi.daha kesin bi karar yok ortada ama ne bileyim üzüldüm işte..

Bundan sonra dikkat edecem
ağrı kesici aldım şimdi o zaman 4 saatte bir yiyeyim eskisi gibi :)

Verirsin verirsin
benim 12.günüm 1.5 kilo verdim ben evde pişen yemekleri yiyorum yani annem ayçiçek yağını da kullanıyor tuzunuda fazla katıyor bazen buna rağmen gidiyor kilo

Verirsin verirsin
benim 12.günüm 1.5 kilo verdim ben evde pişen yemekleri yiyorum yani annem ayçiçek yağını da kullanıyor tuzunuda fazla katıyor bazen buna rağmen gidiyor kilo

inş yaa çok istiyorum bunu yarın başlayayım bari hafta da 1 tartılcam bakalım n olcak. buarada adet olmadığımdan şişlik war dukanı bıraktıktan sonra 2 kilo aldım. adet olsam bunlar da gidecek inş.

Canım hayırlı olsun demek istedim. Haftaiçi gördüm ama fırsatım olmadı yazmak için. Ne mutlu sana genç ve fit bir anne oluyorsun:))

canım cok tesekkürler inş.hayırlısı ile kucagıma almak nasip eder karataya devam elimden geldikce dikkat ediyorum ve edecegimde zaten vücudum bu sisteme alısmıstı hicde bozmaya niyetim yok su sıralar fazla yürüyüs yapamam üzüyor ama bebek iyice yerlessin doktorada sorup yürüyüslere devam etcem inş. izin olursa tabi

inş yaa çok istiyorum bunu yarın başlayayım bari hafta da 1 tartılcam bakalım n olcak. buarada adet olmadığımdan şişlik war dukanı bıraktıktan sonra 2 kilo aldım. adet olsam bunlar da gidecek inş.

Regl şişkinliği vardır üzerinde atlatırsan özel gününü 2 kilo da gider
Karatay diyeti regl de olumsuzluk yaratmadı bende sadece 1 gün öncesinde oldum o kadar
hadi bakalım kolay gelsin
yediklerini bizlerle paylaş olur mu :16
:
sevgiler

canım üzülmemeye calıs ah bu tahinler bilirim insanın sinirlerini oynatan bisey inş.sizin icin hayırlısı ne ise o olsun allah gönlünüze göre versin diyim ve gecmiş olsun ayrıca bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…