sağol canım benim..yavaş yavaş bayağı topladık..sana da geçmiş olsun..Merhaba hanımlar,
Papadiyam paylaşım için teşekkürler, inşallah biz de zayıflayınca arada kaçamaklar olsa da ideal kilomuzda kalmayı başarırız. Sersum'cuğum kolay gelsin, yoğun günler seni bekliyor.
sabah 2 yum. 1 dilim peynir, salata, 1 ç.b. ceviz, 1 muz, 5 zeytin
ara 3 taze kayısı
Yarın hava açacakmış, inşallah açılır bu kapalı havalarda canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Bir de baş ağrısı var.
senin adına sevindim çok iyi canımMerhaba güzeller,
Yağmur burada da durmadan yağıyor(İst, Avp yakası)...
Ben 4-5 gündür tahlil ve kontrol için koşuşturuyorum. Sonuçların bir kısmını sizinle de paylaşmak istedim. Karatay'a başlayalı 9-10 ay kadar oldu. Bu zaman zarfında özellikle son zamanda yaşadığım iştah artışından dolayı yasaklı şeylerden bolca yediğim oldu zaten bu sebeple verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım malesef:-( Ama genel hatları ile uzun zamandır Karatay ile besleniyorum...
Neyse tahlil sonuçlarıma göre;
Kolesterolüm normal,
Trigliseritim alt sınırda,
HDL(iyi) Kolesterolüm üst sınırda...
Yani hep bu beslenme tarzıyla kolesterolü filan bağdaştırıyorlar ya yok böyle birşey....Ben testleri alınca en çok bu sonuçlara sevindim. Gerçi henüz hormonlarım düzene girmemiş bu sebeple tedavim sonlanmıyor ve ben kilo veremiyor ve üstüne alıyorum 65 kg:-((( ama olsun...
Doğru şeyler yiyoruz demek ki, bunu sizinle paylaşmadan geçemedim
öptüm
canım geçen gün benim de oldu ve gayet toktum ama doktor arkadaşımın dediğine göre tok hissetsekte öğün saatimiz gelince yemeliymişiz.çünkü şekerimiz düşüp baş ağrısı oluyormuş..Baş ağrısı bende de oluyor ya anlamadım 2 gündür böyle oldum:26::26:
hani açlıktan diyecem o değil çünkü gayet tokum acıkmıyorumda:26:
canım çok iyi anlıyorum seni..belirsizlik olunca çok stresli oluyor insan..az kaldı canım sen de kurtulacaksın bu stresten..bizde zaten bunedenle bi rahatlama var..ama toplanmak ta az yorucu değil..Allah size de hayırlı bir tayin yeri nasip etsin canım...hepimiz için hayırlısı olsunseni okudukça stres basıyo sersumum Allah kolaylık versin..bizimde herhalde haftaya başvurular başlar ve ben hala ne istedigimi bilmiyorum yaaa Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
slmlar kızlar nasılsınız.haftasonum berbat geçti.hem hastalandım hem de moral sıfırbizim tayinler açıklanmış,ne kadar sevindim.ama eşim acaba istemesek bi yere ben öğrencilerime çok alıştım demez mi......ben de küstüm ona ne zamandır bunu bekliyorum ama ben ya...neyse,bakalım ne olacakk.bu sayede iştah falan da kalmadı bende.2. öğünümde sadece peynirli yumurta ve 3 kaşık yoğurt yedim.
geçmiş olsun canım ..
tayin için de herşeyin hayırlısı canım hayıııırlısı... bazen neyin nerede bize güzellik getireceğini bilemeyiz Allah herşeyin hayırlısını versin kalbini ferah tut herşeyi de dert edinme canım kendine iyi bak sağlık en büyük nimet değilmi
sağol canım benim..yavaş yavaş bayağı topladık..sana da geçmiş olsun..
senin adına sevindim çok iyi canım
canım geçen gün benim de oldu ve gayet toktum ama doktor arkadaşımın dediğine göre tok hissetsekte öğün saatimiz gelince yemeliymişiz.çünkü şekerimiz düşüp baş ağrısı oluyormuş..:44:
merhaba arkadaşlar
dukan zede olarak bu diyete başlamak istiyorum. dukan da 5 gün yaptım kabız oldum adetim de gecikti ( halen olamıyorum 10 gün geçti adet günüm, sordum ağır diyetlerde oluyormuş adet gecikmesi) dukanı bir daha yapmamak üzere bıraktım. ben 8 kilo vermek istiyorum zorlanıyrmıyım acaba? normalde çayı şekersiz içerim ekmek pek yemem. umarım verebilirim
Verirsin verirsin
benim 12.günüm 1.5 kilo verdim ben evde pişen yemekleri yiyorum yani annem ayçiçek yağını da kullanıyor tuzunuda fazla katıyor bazen buna rağmen gidiyor kilo
Canım hayırlı olsun demek istedim. Haftaiçi gördüm ama fırsatım olmadı yazmak için. Ne mutlu sana genç ve fit bir anne oluyorsun:))
inş yaa çok istiyorum bunu yarın başlayayım bari hafta da 1 tartılcam bakalım n olcak. buarada adet olmadığımdan şişlik war dukanı bıraktıktan sonra 2 kilo aldım. adet olsam bunlar da gidecek inş.
slmlar kızlar nasılsınız.haftasonum berbat geçti.hem hastalandım hem de moral sıfırbizim tayinler açıklanmış,ne kadar sevindim.ama eşim acaba istemesek bi yere ben öğrencilerime çok alıştım demez mi......ben de küstüm ona ne zamandır bunu bekliyorum ama ben ya...neyse,bakalım ne olacakk.bu sayede iştah falan da kalmadı bende.2. öğünümde sadece peynirli yumurta ve 3 kaşık yoğurt yedim.
canım üzülmemeye calıs ah bu tahinler bilirim insanın sinirlerini oynatan bisey inş.sizin icin hayırlısı ne ise o olsun allah gönlünüze göre versin diyim ve gecmiş olsun ayrıca bitanem
selam kızlar 2. ogunumude yıyıp tukkanı kapadım
k.t yogurt
cıg koftelı yumurtalı yesıllık salatası
omega3 yesılcay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?