Hala sıvı ile besleniyorsan süt vb içebilirsin.. Bişey yemezsen halsiz kalırsın.. İyileşme sürecini hızlandırman için toparlanman için yemen lazım
Geçmiş olsun..
Benim bugün bayaağı bir başım ağrıyordu, ama şimdi iyiyim, sağol canımcım. QUOTE]
Geçmiş olsun benimde ağırıyordu bi majezik aldım anında kesti
Annem yemeklere katıyor malesef gidip bayağı bi tereyağ aldım bunu kullan diyorum z.yağ zaten var ama inat ediyor işte:26:
Benim bugün bayaağı bir başım ağrıyordu, ama şimdi iyiyim, sağol canımcım.
tamam canım saol off nasıl heyecanlandım bilemessin delimiyim neyimhayırlısı diyorum ama yinede stres yapıyorum beyaaa stresimin asıl nedeni eşimin memleketine isteyecek olmamız umarım fikri degişirde bizim oralara gideriz
hayırlısı olsun arakadaşım..Allah gönlüne göre versin inşallah..
ben de senin gibiyim destinam,eşimden daha çok meraklıyım,ilgiliyim bu konularda.bende çok stres yapıyorum yaaaaa...inşallah eşinin fikri değişir de senin memlekete gidersiniz.sizin de hakkınızda hayırlısı olsun canım
gözlemecim değerlerin çok iyi sevindim diğerleride düzelir inş.
destinam temizlik bitti darısı başınıza sersumla sen toptan temizleneceksiniz
tayinlerde ıvır zıvır şeylerdende kurtuluyor insan tam temizlik oluyor
Merhaba,
Bilmedigim bazi seyler var.Kan testi mi yaptirmak lazim bu diyetle ilerlerken?
Birde kizlar sehriye,pirinc vs. yasak ama baxi corbalari bu ikiliyle yapabiliyosunuz.mesela ben bugun ezogelin yaptim.unda girdi,pirinc de,tel sehriyede.ve ben bu corbayi ictim hatami yaptim sizce???
bugun sabah kahvaltiyi gec yapinca hersey birbirine girdi sanirim.
10,30da kahvaltidan kalkti.
12 . 30 gibi aciktim biraz findik yedim
sonra iyice midem kazinda saat 1,30 da 1 kase yogurt yedim
Biraz once de 1 kase corba,6-7 tane cilek yedim:26:
Ogun falan kalmadi yani hep yemis oldum((
sağol canım benim..yavaş yavaş bayağı topladık..sana da geçmiş olsun..
senin adına sevindim çok iyi canım
canım geçen gün benim de oldu ve gayet toktum ama doktor arkadaşımın dediğine göre tok hissetsekte öğün saatimiz gelince yemeliymişiz.çünkü şekerimiz düşüp baş ağrısı oluyormuş..:44:
selam kızlar 2. ogunumude yıyıp tukkanı kapadım
k.t yogurt
cıg koftelı yumurtalı yesıllık salatası
omega3 yesılcay
slmlar kızlar nasılsınız.haftasonum berbat geçti.hem hastalandım hem de moral sıfırbizim tayinler açıklanmış,ne kadar sevindim.ama eşim acaba istemesek bi yere ben öğrencilerime çok alıştım demez mi......ben de küstüm ona ne zamandır bunu bekliyorum ama ben ya...neyse,bakalım ne olacakk.bu sayede iştah falan da kalmadı bende.2. öğünümde sadece peynirli yumurta ve 3 kaşık yoğurt yedim.
Aksam ogun 5 kofte,salata ve taze fasulye.tukkani bende kapadim)))
kizlar yukardaki sorum gozden kacti sanirim.rica etsem cvplayabilir misiniz
canım bır dene bakalım nasılsın sımdı, acıktınmı:44:Papadiyam bugün ben de 2 öğün yaptım ilk defa15:30 da yidim 16:00 da tükkanı kapadım ben de canım.. Çok da acıkmadım.
ah gozlemecım ah keske oyle olsa kermeste yedıklerımın artıları hala duruyoYarın tartıyı patlatacaksın Papadişim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?