Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hala sıvı ile besleniyorsan süt vb içebilirsin.. Bişey yemezsen halsiz kalırsın.. İyileşme sürecini hızlandırman için toparlanman için yemen lazım
Geçmiş olsun..

Haklisin oglen yedim biraz aslinda ii de oldu bi yandan cabuk veriyorum yeni bir burun yeni bir ben olur ins yeni guzeel bir ben

amiiiiiiiin fzguncum amiiiiiiiinnnn

ögle
1 tabak sarma
2 kaşık yogurt

yemekten iki saat sonra canım sıkıldı çocukları alıp sokaga indim beni gören komşularda geldiler 3 saat oturduk otururken biraz çigdem ,erik ve çagla yedim eve gelincede

17:30 da akşam yemegimi yedim
1 tabak türlü
2 kaşık yogurt

ve tükkanı kapadım

kızlar üzerinize afiyet bu erikler yüzünden bi haftadır ishalim bu dönemdede kilo vermessem hiç veremem herhalde

iyi akşamlar kızlar,
bu aksam fazlaca kaçırdım galiba cok cok tokum.

Aksam yemeğinden önce 1.5 saat tempolu yürüdük

Akşam öğünüm de;
Bir tabak etli-nohutlu taze fasulye,
Salatalik ve kereviz den yarılmış bol limonu 1 kase salata,
ve yeşil çay .

Simdi kahvemi iciyorum.

Daha sonra bandımda 20 dk koşacağım .
Yine yazarım.
İyi akşamlar

Son düzenleme:

ben de senin gibiyim destinam,eşimden daha çok meraklıyım,ilgiliyim bu konularda.bende çok stres yapıyorum yaaaaa...inşallah eşinin fikri değişir de senin memlekete gidersiniz.sizin de hakkınızda hayırlısı olsun canım

leylak84 arkadaşım sen kilonu ne kadar zamanda verdin zorlu dönemler oldumu maşallah güzel kilo vermişsin bide maden suyu bu diyette olur mu vee aklına gelen önericeğin varsa paylaşırmısın canımcım

amin canım bilirsin bizim memlekette 72 buçuk millet var herkes avantajlarını bilip nerelerden gelip yerleşiyo benim herif beni hasret bırakıyo memleketime ..vardır bundada bi hayır ne diyim
hemşom gerçekten baya benziyoruz beya

2.öğün 16:00

1.5 tabak otlu bi yemek çökelekle yapılıyor
2 tane kuru biber dolması:26:
1 avuç fıstık

3. öğün 20 dk sonra yapacam
1 kase yoğurt içine keten tohumu atarım
1 avuç fıstık yerim

su: 3lt
spor : lesli 2 mil yapacam 35 dk sürüyor

Yok canım kan tahlili şart değil. Eğer kilo veremiyorsan kan demiri ve D-vitamini değerlerini ölçtürmeyi öneriyor Canan Hoca. Ben başka bir rahatsızlıktan ötürü yaptırıyordum tahlil bu sefer kolesterolü istedim meraktan

Normal şartlarda ev yapımı her türlü çorba içiliyor. Ancak diyetin başlarında glisemik indeksi yüksek olduğu için pirinç ve işlenmiş olduğu için şehriye önerilmiyor. Ancak arada bir fazla olmamak kaydıyla sorun olmaz diye düşünüyorum ben:44:

Sağol canım, kilo almaya devam etsem de en azından bazı değerlerimin düzgün olmasına sevindim

Hayırlısı olsun Leylakcım, sıkma canını....Bulursunuz bir ara yol

Bugün yidiklerim:

Sabah:
Salatalık-domates
3-4 yeşil zeytin
Biraz peynir
1/2 dilim ekmek üstüne 1 tatlı kaşığı kadar doğal süt kaymağı
Yumurta yemedim bu sabah canım çekmedi

Akşamüstü:
Yumurtalı kabak kavurması bol dereotu ekledim
Yoğurt
Omega-3'lerim
1 avuç kuruyemiş

17.00 itibariyle ben de tükkanı kapadım...

Ben de Papadiya'nın dediği gibi yasaklı şeylerden yesem bile son öğünü erken yapınca kilo vermem daha kolay oluyor. Papadişim izindeyim

Dün akşam ben de semerini yiyenler kulübündeydim, 3-4 top kadar cevizli dondurma yidim:18: hemi de saat 10'dan sonra

Papadiyam bugün ben de 2 öğün yaptım ilk defa 15:30 da yidim 16:00 da tükkanı kapadım ben de canım.. Çok da acıkmadım.
canım bır dene bakalım nasılsın sımdı, acıktınmı:44:

Yarın tartıyı patlatacaksın Papadişim yine
ah gozlemecım ah keske oyle olsa kermeste yedıklerımın artıları hala duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…