Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

esascim,leylak70 cim,pepeticim tebrikleriniz icn tesekkurler kislar..iyiniyetlim sanada tesekkurler caniminici..
emeluludas dogumgunun kutlu olsun,karatayli ve saglikli nice yillara bidenem:)))

kahvaltım

3 kuru 2 yas kayısı
5 zeytın,peynır
fındık,fıstık,omega3
1 salatalık,t.b.ekmgı
2 hurma,yesılcay

yumurta kalmamıstı maalesef(

selamlar hanım kızlar
ben geldim yine,dün dijital tartı beni 79 gösterdiacilen erimeliyim,oy oy oy çok fena
iyiniyetlim naaber,benim fasulyeler çıkmadı ya zamansız mı ektim acep,ilk tur çürüdü ikinci turdan hiç ses seda yok,rokalarım da sık ekmişim,4 parmak büyüdü ama altlardaki yapraklar sararıyor niyeki?yeşilsoğan ve rokadan dün yidik,toplayıp sofraya koyması çok zevkliydi,hal ve vaziyet budur

Canım yeni yaşın kutlu olsun, nice sağlıklı, mutlu yıllara.

canım teşekkürler yorumun için,,
haklısın kahvaltıda yiyince öğlene kadar aramıyorum..
öğlende yersem sanırım ara öğünde sadece meyva ile geçiştiririm.. bu arada şu insülün direnci olayı çok doğru,,ilk günlere oranla daha iyiyimm..

canlarım haftasonu evde internet olmadığı için giremediği işte menülerr ....

3.gün 25 Mayıs Cuma
Kalkınca 2 bardak ılık su
Kahvaltı-- 8.45 2 yumurtadan omlet-Bir avuç peynir, 2 zeytin,1domates 1salatalık -1 çay bardağı ceviz
Öğle (12:45)
1 kase domates çorbası+3 kaşık patlıcan yemeği+bol çoban salata+2 çatal makarna-yoğurtlu-sarımsaklı

Ara öğün;( 16:00)
1 elma-1bardak yarım yağlı süt-1 avuç ceviz..

Akşam:
Mantar çorba 1 kase+1avuç yürek+bol yeşil salata+yoğurt

26mayıs ctesi -4.gün
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su
Kahvaltı: sucuklu omlet +1çb ceviz+domates-salatalık-1 avuç peynir-açık şekersiz çay-
2.öğün- 1 tabak mantar çorba
3.öğün mantarlı soslu biftek+salata

27 mayıs Pazar 5.gün
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su
Kahvaltı :sucuklu omlet +1çb ceviz+domates-salatalık-1 avuç peynir-açık şekersiz çay-
2.öğün: +1kase çorba+ton balıklı yeşil salata+1 avuç ceviz
3.öğün-zeytinyağlı-kabak havuç kavurma+2kaşık pilav+2but tavuk ızgara
Akşam :sütlü kahve

28mayıs p.tesi
Sab ah kalkınca ılık su
Kahvaltı :klasik karatay kahvaltı

ayrıca c.tesi-pazar bol bol evde kızımın peşinden koşturmaca-45.dak yürüyüş bandı yürüyüşşş....

Canim oncelikle tebrik ederim ve tum arkadaslarima gunaydin diyorum.
Seninli boyumuz hemen hemen ayni bende 1.67 yim .ideal kilomda 59-60 civari ama ben 62-63 olsam yeter diyorum.
Sen 48 kiloyla cok zayif olmaz misin?
Zaten masallah fistik gibiymissin

Kilo veren tum arkadaslara tebrikler

rumuzapadıya
gecen hafta:70.3
bu hafta:69.0
spor:hemen hemen hergun yuruyus

yaa kıslar harikasınız, bende bendeee böyle çok çok kilolar vermek eski kıyafetlerime girmek istiyorummmm..
akşama doğru yağmur durursa omega3 alıcam bugün gidip, bide digital tartı..
omega 3 için enn tavsiye ettiğiniz marka neydi, okumuştum ama unuttuumm :18:

arkadaşlar benide listeye katın,,nasıl yapacağızz ... birde ben kendimi 105 sanırkenn aslında 107 olmuşum artık şişlikmi neydi bilmiyorumm.. ama bugünkü verilere göre 104,7 olmuşummm heyooooo

Pindistancım sağol

Benim bahçem çook güsel oldu
2 kabak ekmiştim yemeklik.. 1'i büyümedi. olsun bir tanesi yetecek bana.. Üstünde büyük 3 kabak var güneş çıksa büyüyecekler ama yaz geldi demeye bin şahit ister. Üzerimde çeket, dışarıda şimşekler var yağmur var
İlk posta ektiğim biberlerin üstünde açmış çiçekler var. Çıktıklarında büyümeden iyice çıtırken yemeyi planlıyorum Kiraz domateslerimde büyümüş üstünde domatesler var.. Patlıcanlar keyifle büyüyor maydanozlarım aşırı yağmurdan sarardılar ama toparlarlar herhalde
Fasulyeleri sen söyleyince ekmiştim çoğu çıktı ve büyüdüler canım.. Bir daha ek büyürler hava bahar gibi zaten
Maruldan taze soğandan böğk geldi isteyene veriyorum yenmiyor artık
Bendeki hal de bu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…