Pindistancım sağol
Benim bahçem çook güsel oldu
2 kabak ekmiştim yemeklik.. 1'i büyümedi. olsun bir tanesi yetecek bana.. Üstünde büyük 3 kabak var güneş çıksa büyüyecekler ama yaz geldi demeye bin şahit ister. Üzerimde çeket, dışarıda şimşekler var yağmur var
İlk posta ektiğim biberlerin üstünde açmış çiçekler var. Çıktıklarında büyümeden iyice çıtırken yemeyi planlıyorumKiraz domateslerimde büyümüş üstünde domatesler var.. Patlıcanlar keyifle büyüyor maydanozlarım aşırı yağmurdan sarardılar ama toparlarlar herhalde
Fasulyeleri sen söyleyince ekmiştim çoğu çıktı ve büyüdüler canım.. Bir daha ek büyürler hava bahar gibi zaten
Maruldan taze soğandan böğk geldi isteyene veriyorum yenmiyor artık
Bendeki hal de bu tatlım
Rumuz:iyiniyetli 28.05.12
Başlangıç tarihi:15.02.2012
Başlangıç kg:64.5
Geçen hafta:58.4
Bu hafta:58.1
Fark:0.3
Toplam fark:6.4
Beden:36
Spor:yürüyüş + plates
Boy:1.66
Hedef:55 aceba 55i görürmüyüm idealistçiğimgibi
Verılen kılo yuzdesı:% 0.51
benden de sanaveee veee
arkadaşlar benide listeye katın,,nasıl yapacağızz ... birde ben kendimi 105 sanırkenn aslında 107 olmuşum artık şişlikmi neydi bilmiyorumm.. ama bugünkü verilere göre 104,7 olmuşummm heyooooo
Hanımlar günaydın:)
geçen hafta 77.4 ve üstü idim 77 ye indim :)) yani 400 gr eksideyim
haftasonu biraz kötü geçti. yazın biraz daha zor geçecek gibi duruyor çünkü biz hafta sonları arkadaşlarımızla buluşuyoruz.ve cumartesileri de geç yatıyoruz artık yürüyüşle dengeleyeveğim bu arada hedefimi böldüm önce 75 sonra 70 sonra 65 sonra 60 sonrada belki 55 yani yol uzun olunca gözümde büyüyuor böyle bir yol deneyeceğim yürüyüş hareketi arttırdım
canım tebrik ederim ikimizde 77 küsürdük küsürleri atmışız kapışmaya devam mı?
Rumuz:Hanzade63
Başlangıç tarihi:19.04.2012
Başlangıç kg:115.9
Geçen hafta:.109.8
Bu hafta:108.5
Fark:1.3
Toplam fark:7.4
Beden:54
Spor:Hiç yok,sadece günlük işler
Boy:1.67
Hedef:60
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :1.19
iyiniyetlim kolay gelsin bacım.sende iyi kg vermişsin.2 öğün yapmak bunda etkili galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?